Jump to content
Sign in to follow this  
Μηνάς

Για 125 τι να παρω;

Recommended Posts

Γεια σας. Ειμαι καινουριος εδω και γενικα νεος οδηγος. Σε λιγο θα βγαλω διπλωμα για 125,μιας και ειμαι θα γινω 18, και θα ηθελα να αγορασω ενα μηχανακι. Αρχικα τα χρηματα που διαθετω ειναι γυρω στα 2600. Δεν εχω καποια ιδιαιτερη προτιμηση,το μονο που ξερω ειναι οτι δεν θελω παπακι. Θελω κατι οικονομικο που να βγαζει καθημερινες αποστασεις και να εχει γκαζια(οσο γινεται για 125). Επισης καποιες φορες θα παιρνω και δικαβαλο. Ο,τι ερωτηση εχετε ριξτε τη να σας διαφωτισω σχετικα με τα γουστα μου! Ευχαριστω εκ των προτερων!

Υ.Γ. μιλαμε παντα για καινουργιο!

Τροποποιήθηκε από τον Μηνάς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

για καινουριο καινουριο.. μαλλον για σκουτερ σε βλεπω , ποιο συγκεκριμενο θα σου πει καποιος αλλος μιας και δεν εχω ασχοληθει με αυτη την κατηγορια.. εγω στα ιδια λεφτα με σενα πηρα το duke 125 οταν ημουν στην αντιστοιχη θεση παντως

υ.γ για ποιο λογο καινουριο σε τοσα λιγα κυβικα? ειδικα στις μερες μας.. να παρεις καμια χιλιαρα για ταξιδια να πω οκ, αποφασισες να την παντρευτεις τη μηχανη, να την κρατησεις χρονια, αλλα στα 125 κριμα δεν ειναι? σκεψου αν παρεις κατι καινουριο με 2μισι χιλιαδες ευρω και το βαρεθεις (που το 125 θα το βαρεθεις παρα παρα παρα πολυ γρηγορα) αντε με λιγα χιλιομετρα και προσεγμενο να το δωσεις με κανα 1700ρι ευρα.. κριμα δεν ειναι? ενω αν παρεις ενα μεταχειρισμενο με 1500 και το κρατησεις λιγο και εσυ μεχρι να μαθεις και να το βαρεθεις το δινεις λιγο κατω απο 1500 και εσυ και δε χανεις τσαμπα λεφτα..

Τροποποιήθηκε από τον gerkon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να φανταστω το duke το πηρες μεταχειρισμενο; Βασικα ελεγα καινουριο γιατι θελω να το κανω πραγματικα διμο μου,να το στρωσω και επειδη σκεφτομαι οτι θα το εχω για 6 χρονια,μεχρι να μπορω να παρω μεγαλες μηχανες! Επισης επειδη δεν ξερω και πολλα φοβαμαι τη λαθος επιλογη μεταχειρισμενου και τελικα υπερβαση του αρχικου ποσου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να φανταστω το duke το πηρες μεταχειρισμενο; Βασικα ελεγα καινουριο γιατι θελω να το κανω πραγματικα διμο μου,να το στρωσω και επειδη σκεφτομαι οτι θα το εχω για 6 χρονια,μεχρι να μπορω να παρω μεγαλες μηχανες! Επισης επειδη δεν ξερω και πολλα φοβαμαι τη λαθος επιλογη μεταχειρισμενου και τελικα υπερβαση του αρχικου ποσου.

μεταχειρισμενο ναι με 3 χιλιαδες χιλιομετρα μεσα.. μονο το πρωτο σερβις ειχε κανει στην αντιπροσωπια, ουτε γραντζουνια δεν ειχε πουθενα οποτε το τσιμπησα.. τωρα αν εχεις σκοπο να το κρατησεις 6 χρονια , νταξει, ισως να αξιζει να το παρεις και καινουριο.. (ειναι αλλη φαση να παιρνεις κατι ολοκαινουριο) αλλα εγω ας πουμε στον πρωτο χρονο αρχισα να κοιταω κατι πιο δυνατο γιατι το γκαζι του δεν με καλυπτε πια.. φανταζομαι το ιδιο θα γινει και με σενα (αν δεν το θες απλα για μετακινηση αλλα το θες επειδη εχεις κ@βλα με τις μηχανες) αργα ή γρηγορα θα θες κατι πιο δυνατο.. οποτε κρατα λεφτα γι αυτο το πιο δυνατο που θα ερθει.. οσο για τα μεταχειρισμενα κοιτας 3 πραγματα παντα που σε γενικες γραμμες σε καλυπτουν παντα..

1. βιβλιαρακι σερβις (χωρις αυτο δεν παιρνεις τιποτα)

2. εξωτερικη εμφανιση οχηματος (αν ειναι διαλυμενο φαινεται, αν ειναι στην τριχα και κανει καλη εντυπωση σε συνδιασμο με το βιβλιαρακι θα ειναι λογικα μια χαρα

3. φατσα ιδιοκτητη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποπο πρεπει να ησουν πραγματικα τυχερος! Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι οτι θα θελω κατι πιο δυνατο αλλα η ηλικια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποπο πρεπει να ησουν πραγματικα τυχερος! Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι οτι θα θελω κατι πιο δυνατο αλλα η ηλικια...

παρε σε 2 χρονια Α2 που ειναι μεχρι 46-47 αλογα και εχεις μπολικες επιλογες που δεν βαριεσαι τοσο ευκολα και δεν χρειαζεται να βιαστεις να το αλλαξεις.. γι αυτο εχε στο νου σου να δεις μπας και βρεις καποιο καλο μεταχειρισμενο 125ρι , να το μαθεις πρωτα, να συνηθισεις πως ειναι να οδηγας (αν δεν εχεις εμπειρια) και μετα πας σε κατι καλυτερο :D αν θες με συμπλεκτη δες το xt 125, κανενα derbi senda 125 ή κανενα cbr 125 που τα βρισκεις φτηνα και κρατα λεφτα για την επομενη μηχανη σου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως το duke πολυ θα το γουσταρα,αν βρεις καμια καλη προσφορα στειλε λινκ. Σ ευχαριστω πολυ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα