Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 Γεια φιλοι μου.. Ειμαι νεος οδηγος, δηλαδη δεν ειχα ποτε μηχανακι δικο μου.. εχω οδηγησει αρκετα παπια φιλων κατα καιρους..Και τωρα θελω ενα μεταχειρισμενο για να δουλεψω σαν πακετας και να πηγαινοερχομαι στην κανονικη μου δουλεια καθημερινα μεσα στην Θεσσαλονικη. Λογω περιορισμενου budget δεν ξερω τι να επιλεξω, διαθετω 400 ευρω και αλλα 100 για μεταβιβαση ΚΛΠ. Τα περισσοτερα μεταχειρισμενα σε αυτην την τιμη ειναι κινεζικα και δεν θελω να αγορασω κατι τετοιο.. Εχω δει κατα καιρους crypton, kawasaki, astrea KLP αλλα τοτε δεν χρειαζομουν μηχανακι.. Τωρα ομως που θελω να παρω δυσκολευομαι καπως με το τι να επιλεξω με τα λιγα χρηματα που εχω.. και ειναι αρκετα δυσκολο να βρει κανεις κατι σε honda yamaha etc με τοσα λιγα χρηματα.. Οποτε ζηταω την αποψη σας.. Ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos95 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 παρε κινεζικο.αλλα και παλι ειναι πολυ λιγα τα 400 για μηχανακι της προκοπης.αλλιως κοιτα κανενα c50 που τα δινουν για ενα κομματι ψωμι.σε τι κατασταση θα ειναι ομως ειναι αναμενομενο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 Άμα θες μηχανάκι για δουλειά να δώσεις μεγάλη σημασία σε μοτέρ, φρένα, λάστιχα. Στα υπόλοιπα ας είναι ό,τι πιο σάπιο υπάρχει. Δεν κάνω καθόλου πλάκα. Το ιδανικό είναι να βρεις κάποιο με ζημιές -αλλά καμία σ' αυτά που τόνισα- ώστε να κάνεις καλό παζάρι, π.χ. σπασμένα πλαστικά, σκισμένη σέλα, να λείπουν καθρέφτες, φλας... για αξιοπιστία σε παπί ψάξε κατά βάση σε Honda, Yamaha, Sym. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 Οι φιλοι μου που οδηγαν για πακετο μου ειπαν να παρω κανα αστρεα η κανενα παλιο κριπτον, το θεμα ειναι οτι τα περισσοτερα αστρεα που εχω δει ειναι σε χαλια κατασταση και κανουν 600 ευρω η στην αντιθετη περιπτωση ειναι φτιαγμενα απο κατι πιτσιρικια παλι στα 600 ευρω, ουτε το ενα με βολευει ουτε και το αλλο.. Καναδυο προσφορες που ειδα απο ατυχια δεν τις προλαβα και τα αγορασε αλλος... Σας ευχαριστω παντως για ολες τις αποψεις και περιμενω περισσοτερες, και αν ξερετε η δειτε καμια προσφορα στη θεσσαλονικη παρακαλω στειλτε μου ενα μηνυμα.. Θα μπορεσω να διαθεσω το πολυ 450 ευρω μαλλον.. γιατι 40 θα πανε στη μεταβιβαση και αλλα 50 για ασφαλεια μαλλον ετσι πως τα υπολογισα.. Τα καβασακι νεομαξ για πακετο και χρηση μεσα στην πολη σε δικαβαλο ειναι ενταξει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 όταν λες πακέτο εννοείς ντελίβερι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ναι delivery τα σαββατοκυριακα :) Θα το εχω ομως και για να πηγαινω καθημερινα στη δουλεια μεσα στη πολη και για καμια βολτα. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2014 από τον Neku Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Με 400 ευρω δε παιρνεις παπι για "επαγγελματικη" χρηση ανεβασε κατα πολυ το budget σου αν μπορεις αλλιως αντι να εισαι στ αγωνα γ τ μεροκαματο θα σαι σε συνεργειο Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2014 από τον ziaba Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 Θελω να μαθω ποια ειναι η καλυτερη επιλογη για το ποσο που διαθετω, αν υπηρχαν λεφτα δεν θα εγραφα οτι διαθετω 450 ευρω, οποτε λιγο ακυρο να μου λες να ανεβασω το ποσο (κατα πολυ κιολας..).. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 Η κινέζικο, η κάνα παλιό C50, glx, t50 που είναι κ σκυλιά, η κάνα με σπασμένα πλαστικά κλπ, απλά να μην έχει πρόβλημα στα μηχανικά μέρη. Αν μπορείς ενα 50αρικο να ανεβεις, στα 500 δηλαδη, θα βρεις κάτι αρκετά καλύτερο πιστεύω. Πχ: http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/4886822/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4867800/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4827857/ Καλή τύχη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστω πολυ, και εγω κατι σε αστρεα ελεγα αλλα πρεπει να βρω κατι κοντα στη Θεσσαλονικη αλλιως δεν μπορω να το παρω.. Ελπιζω να βρω κατι, θα ανεβασω το ποσο στα 500 αν βρεθει ενα αστρεα τετοιο.. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τα παλια χοντα Οσο για το μοτερ, ενα ελεγχος απο μηχανικο ποσο κοστιζει περιπου.. για να το κανω πριν το αγορασω. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2014 από τον Neku Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 Χμμ ανάλογα σε τι μηχανικό θα πέσεις...Αν βρεις κανέναν καλό, που να μην εχει δουλεια εκεινην την στιγμη, μπορει να του ριξει μια ματια και να σου πει να τον κερασεις καμια μπυρα :Ρ. Αν πέσεις σε λαμόγιο, μπορεί να σου πεί και κανα 30αρι. Δεν την έχω κάνει πότε αυτήν την διαδικασία, αλλά με τα συνεργεία ποτέ δεν ξές τι θα παιχτεί. Βρές κανα καλο στην περιοχή σου, και ρώτα πόσο θα σου πάρει για να το κοιτάξει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 περα απο τα εξοδα μεταβιβασης κ ασφαλειας, χρειαζεσαι κρανος και καποιο στοιχειωδες μπουφαν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 Ευχαριστω, θα μιλησω σε εναν μηχανικο που ξερω τοτε. Πιστευετε οτι εχει μεγαλη σημασια η χρονολογια? Δηλαδη ενα αστρεα του 98 vs ενα daytona του 2009? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 Ευχαριστω, θα μιλησω σε εναν μηχανικο που ξερω τοτε. Πιστευετε οτι εχει μεγαλη σημασια η χρονολογια? Δηλαδη ενα αστρεα του 98 vs ενα daytona του 2009? Σίγουρα εξαρτάται και η χρήση που είχε όπως και η συντήρηση... Επίσης, στο συγκεκριμένο παράδειγμα που αναφέρεις, θα διάλεγα το Astrea, γιατί απο την δική μου εμπειρία, είναι σκυλί αθάνατο :Ρ Τώρα, ένα άψογα συντηρημένο και καλοδουλεμένο Daytona, θα ήταν σίγουρα καλύτερο απο ένα κακομεταχειρισμένο και χωρίς Service Honda, μην λέμε οτι θέλουμε... Επίσης, σίγουρα όσο πιο καινούργιο κ πιο σύγχρονο, θα έχει περισσότερη τεχνολογία, άρα και καλύτερα φρένα/αναρτήσεις/ηλεκτρονική κλπ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) KAWASAKI NEO MAX τι εχεις να πεις για αυτα? Εναι στα 100 κυβικα.. Θα προτιμουσες ενα αστρεα η αυτο? Και γιατι? Ευχαριστω Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2014 από τον Neku Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 Του 98 ειναι κ αυτό αν δεν κάνω λάθος... Καλό μηχανάκι φαίνεται, αλλά δεν έχει περπατήσει ιδιαιτέρα, άρα δεν ξέρω αν θα βρείς κ όλας, και δεν έχω ακούσει ούτε "καλά" ούτε "κακά" λόγια. Άρα και πάλι το Astrea θα διάλεγα :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 Ok, ρωταω επειδη εχω βρει.. Κατι αλλο, χρειαζομαι διπλωμα απεριοριστο αλλα δεν θελω να μπλεχτω με λαδωματα και κλεφτες. Ξερετε αν τα λαδωματα ισχυουν και για διπλωματα δικυκλων? Και αν ξερετε καποια καλη σχολη οδηγων στη Θεσσαλονικη που δεν εχει λαδωματα.. Εχω ρωτησει τιμες και μου ειπαν 420-440, καποιοι εκαναν προσφορα στα 350.. αλλα λεει θελει 3 μηνες για να βγει το διπλωμα.. ισχυει κατι τετοιο? Ευχαριστω και παλι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 Ok, ρωταω επειδη εχω βρει.. Κατι αλλο, χρειαζομαι διπλωμα απεριοριστο αλλα δεν θελω να μπλεχτω με λαδωματα και κλεφτες. Ξερετε αν τα λαδωματα ισχυουν και για διπλωματα δικυκλων? Και αν ξερετε καποια καλη σχολη οδηγων στη Θεσσαλονικη που δεν εχει λαδωματα.. Εχω ρωτησει τιμες και μου ειπαν 420-440, καποιοι εκαναν προσφορα στα 350.. αλλα λεει θελει 3 μηνες για να βγει το διπλωμα.. ισχυει κατι τετοιο? Ευχαριστω και παλι.. Τι εννοείς λαδώματα; Δεν μπορείς να βγάλεις κανονικά απεριόριστο; Επίσης τα παπάκια, μέχρι 125 τα οδηγάς με Α1, δεν χρειάζεται απεριόριστο. Το δίπλωμα βγαίνει το πολύ σε ένα μήνα, μαζί με μαθήματα κλπ. 440ε είναι πάρα πολλά, 350 ειναι οκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 Λεω οτι ξερω οι περισσοτερες σχολες οδηγων μας λενε οτι χωρις λαδωμα δεν περναμε, εγω δεν θελω να λαδωσω ομως.. Αυτο εννοω.. Οσο για το απεριοριστο το θελω για δουλεια, γιατι ισως χρειαστει να οδηγησω μηχανη μεγαλου κυβισμου στη δουλεια. Θα παω και σε αλλες σχολες να δω τι θα μου πουν. Οσο για την μεταβιβαση αυτα ισχυουν? 1. Ισχύον Δελτίο ΚΤΕΟ (για μοτοσυκλέτες & αυτοκίνητα άνω της 4ετίας) 2. Άδεια Κυκλοφορίας 3. ΑΦΜ Αγοραστή - Πωλητή 4. Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο Αγοραστή - Πωλητή (Σε περίπτωση που πρόκειται για αλλοδαπό απαιτείται άδεια διαμονής) 5. Παράβολο Τραπέζης ανάλογα με τον κυβισμό του αυτοκινήτου(βλεπε πιο κατω στο Κοστος Μεταβιβασης). Η αγορά του επιβαρύνει τον αγοραστή και αναγράφεται σε αυτό το Ονοματεπώνυμό του αγοραστη και ο αριθμος κυκλοφοριας τού Οχηματος που μεταβιβαζεται. Μπορεί να αγοραστεί από συνεργαζόμενες τράπεζες (και στα ειδικα ΑΤΜ που διαθετουν αυτες) σε συγκεκριμενο αριθμο λογαριασμου που μαθαίνετε ευκολα απο το ΥΜΕ ή ενα ΚΕΠ. 6. Εξουσιοδότηση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από δημόσια αρχή ή την αστυνομία, όταν δεν προσέρχεται στο ΚΕΠ ο πωλητής ή ο αγοραστής αλλά εκπρόσωπος αυτού. Να σημειώσουμε ότι αν το επιβατικό έχει παρακράτηση κυριότητας, πρέπει πρώτα να γίνει η διαδικασία άρσης παρακράτησης και στη συνέχεια μπορεί να πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση. Το μηχανακι που θελω να παρω εχει περασμενο ΚΤΕΟ, οποτε μονο ενα παραβολο 9 ευρω πρεπει να αγορασω και μετα να παω στο μηχανολογικο της περιοχης μου? Επισης επειδη δεν εχω ξανααγορασει μηχανη, τα λεφτα ειναι καλο να τα δωσω μετα τη μεταβιβαση? Και σε ποια μορφη, μετρητα? Το ποσο που θα πληρωσω για το μηχανακι θα αναγραφετε καπου, δηλαδη θα εχω αποδειξη οτι πραγματικα εδωσα πχ 500 ευρω για αυτο το μηχανακι? Ευχαριστω και παλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 Πρώτη φορά το ακούω ότι μόνο με λάδωμα περνάς. Δεν ξέρω που ακριβώς το έμαθες εσύ, πάντως καμία σχολή που σέβεται τον εαυτό της και το όνομα της δεν θα έκανε κάτι τέτοιο, όπως και κανένας εξεταστής, αν δεν θέλει μπλεξίματα...Τώρα θα μου πείς Ελλάδα ζείς :Ρ. Μια χαρά κανονικά μπορείς να το πάρεις το δίπλωμα σου πάντως. Τα χαρτιά είναι αυτά που αναφέρεις, δεν νομίζω να χρειαστεί κάτι άλλο. Καλό θα ήταν για όλη την διαδικασία να έχεις ενημερώσει κάποιον δικηγόρο η κάτι τέτοιο, ωστε ακόμα και να γίνει κάτι να είσαι καλυμμένος, που δεν πιστεύω να γίνει τίποτα. Τα χρήματα συνήθως σε μετρητά τα δίνεις, και συμφωνείς με τον πωλητή πως ακριβώς θα γίνει. Απόδειξη δεν μπορεί να σου δώσει, αλλά θα έχεις τα χαρτιά της μεταβίβασης, κλπ, οπότε ναι θα έχεις στοιχεία στα χέρια σου. Τσεκαρε εδω για περισσοτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2014 Ok πρεπει να παω σε τραπεζα για το παραβολο, δεν ειμαι σιγουρος σε ποια τραπεζα ομως.. αυριο πρεπει να το κανω.. και δεν ειμαι σιγουρος τελικα ειναι 9 ευρω η 39 εχω μπερδευτει καπως.. Απο οτι καταλαβα για το παραβολο χρειαζομαι μονο την ταυτοτητα μου και τον αρι8μο κυκλοφοριας της μηχανης παντως.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Ξερετε κανενα φθηνο μαγαζι ακομα και μεταχειρισμενα, να πουλαει κρανη και αλυσιδες? Θεσσαλονικη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καταρχας σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας. Πηρα ενα καβασακι μαξ 100. Την δουλεια που θελω να κανω θα την κανω με αυτο μια χαρα. Παει πολυ καλυτερα απο το daytona του ξαδερφου μου.. Φαινεται να ειναι σε καλη κατασταση, εχει νεες ζαντες και λαστιχα και μπροστινα πλαστικα και μασκα απο ΚΑΖΕ-R.. μπρος δισκοφρενο και μπουκαλες αριστες.. το μοτερ ειναι μανησιο οπως και τα υπολοιπα πλαστικα.. Για την παλαιοτητα του ειναι πανεμορφο. Πηρα και 2 εξατμησεις, μια μανησια (πολυ ομορφη ειναι αυτη!) και μια μοτορσπορτ (νομιζω) αλλα εχω την μανησια πανω γιατι η αλλη ειναι πολυ θορυβοδης και νομιζω εχει κατι σκαστρα η πως τα λενε αυτα, ακουγονται εκρηξεις..αν δεν την θελει ο ξαδερφος .. Λετε να μπορεσω να την πουλησω σε κανεναν μικρο που ασχολειται με αυτα? Αν ναι δεν εχω ιδεα απο τιμες.. Αν ξερει κανεις απο το μηχανακι αυτο, οτι πληροφοριες και tips μου δωσετε θα ειναι πολυ χρησιμα.. Ευχαριστω πολυ.. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2014 από τον Neku 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Καταρχας σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας. Πηρα ενα καβασακι μαξ 100. Την δουλεια που θελω να κανω θα την κανω με αυτο μια χαρα. Παει πολυ καλυτερα απο το daytona του ξαδερφου μου.. Φαινεται να ειναι σε καλη κατασταση, εχει νεες ζαντες και λαστιχα και μπροστινα πλαστικα και μασκα απο ΚΑΖΕ-R.. μπρος δισκοφρενο και μπουκαλες αριστες.. το μοτερ ειναι μανησιο οπως και τα υπολοιπα πλαστικα.. Για την παλαιοτητα του ειναι πανεμορφο. Πηρα και 2 εξατμησεις, μια μανησια (πολυ ομορφη ειναι αυτη!) και μια μοτορσπορτ (νομιζω) αλλα εχω την μανησια πανω γιατι η αλλη ειναι πολυ θορυβοδης και νομιζω εχει κατι σκαστρα η πως τα λενε αυτα, ακουγονται εκρηξεις..αν δεν την θελει ο ξαδερφος .. Λετε να μπορεσω να την πουλησω σε κανεναν μικρο που ασχολειται με αυτα? Αν ναι δεν εχω ιδεα απο τιμες.. Αν ξερει κανεις απο το μηχανακι αυτο, οτι πληροφοριες και tips μου δωσετε θα ειναι πολυ χρησιμα.. Ευχαριστω πολυ.. Καλορίζικο και καλή δουλειά! Η μοτορσπορτ ειναι ελευθέρας οπότε λογικό είναι να κάνει θόρυβο. Στο daytona μπορεί να την βάλεις, αν την θελει ο ξαδερφος, αλλιως ολο και θα την παρει κανα παιδι.... Γύρω στο 60αρι τις δινουν αυτες απο οτι εχω δει, αναλογα και την κατασταση βεβαια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) Thanks thanks... να ρωτησω κατι.. δυσκολευομαι να βαζω μπρος με μιζα..με μανιβελα ειναι πολυ ευκολο.. σε τι οφειλεται αυτο? Μπαταρια? Επισης.. ο δεικτης καυσιμων δεν κατεβαινει ακομα και οταν σβηνω το μηχανακι.. παραξενο? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2014 από τον Neku Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες