Jump to content
Sign in to follow this  
JohnnyBoy

Από ένα Prorider σε ένα ΒMW GS650

Recommended Posts

Με λένε Γιάννη...Με αποκαλουν με διαφορα παρατσουκλια.

Η σχεση μου με τον κοσμο των τροχων ξεκινησε απο τα γενοφασκια μου...Στην αρχη δεν οδηγουσα εγω αλλα οι γονεις μου,ηταν ενα καροτσακι Chicco με πρωτοποριακες αναρτησεις για το ετος 1985.8ροδο περικαλω.Αμεσως με το που περπατησα το νεο μεταφορικο μου μεσο ενα τρικυκλο(απηχε πολυ απο τις κλασσικες μπεμπες με τα καλαθια).Εκοβα βολτες στο σπιτι,ενιοτε στο παρκο και ακρανος...(ντροπηηηη)

Μεχρι το δημοτικο το μεταφορικο μου μεσο ηταν τα ποδαρακια μου...Γυμνασιο πηρα το πρωτο μου διτροχο,μακρινο προγονο των συγχρονων δικυκλων.Ενα Ιdeal Prorider.Ειχα γυρισει σχεδον ολη την Αθηνα,παρεα με ενα φιλαρακι(αυτον τον κερδισαν τα αυτοκινητα τελικα).Το ειχα λατρεψει,ειχα τις πτωσεις μου και μου εβαλε τις πρωτες σκεψεις για κατι με μοτερ...αλλα καθωτι παιδι μη επαναστατικο δεν εξεφρασα τον κρυφο μου ποθο στους γονεις.Το ποδηλατο τελικα μου το εφαγαν,κατα συνεπεια το αερακι στο προσωπο και η αισθηση ελευθεριας ξεχαστηκε.

Τελειωνοντας το σχολειο,πιανοντας την πρωτη μου δουλεια,βγαζω διπλωμα για αυτοκινητο,παιρνω αυτοκινητο(για να μη σκοτωθουμε η μας σκοτωσουν)αλλα για διτροχο ουτε λογος.Επειτα απο 2 χρονια πλουσιας αυτοκινητιστικης εμπειριας και αλλεπαλληλων ψυχοφθορων καταστασεων που σχετιζονται με το αυτοκινητο (μποτιλιαρισμα,τρακαρισματα,εξοδα κα) αρχισα να σκεφτομαι ξανα την παλια μου αγαπη,τα διτροχα...

Η ζημια εγινε οταν καβαλησα το μηχανακι συμφοιτητη πριν ενα χρονο...Τα συναισθηματα ξαναρθαν και πλεον εχοντας τα φραγκα και λιγη περισσοτερη συνεση που ερχεται με τα χρονια εβαλα μπρος για διπλωμα και μετα για μηχανη...

Και ετσι ερχομαστε στο σημερα,οπου ειμαι κατοχος εδω και ενα μηνα ενος BMW GS650 μτχ.Κοινως η σχεση μου με τα διτροχα και μαλιστα με αυτα με μοτερ ειναι ανυπαρκτη!Παντως απο τον ενα μηνα μοτοσυκλετιστικης εμπειριας μου και απο τα 1200χλμ που εχω ως τωρα εχω αντιληφθει οτι ο κοσμος δεν φτιαχτηκε για μηχανες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΕ JohnnyBoy

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ

ΕΔΩ Η ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ…..ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ….. :)

ΚΑΛΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ …..ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

:_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_hi: Καλωσηρθες φιλαρακι (και μαλλον πρωτο Νεο Μελος στο 2007) στη ζεστη παρεα μας ....

...Καλη σου Χρονια και πολλα-πολλα χιλιομετρα στο Νεο ετος.... :_thumbsup:

....το 2007 ...υγεια να σου φερει και πολυ ποσταρισμα!!!

:bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλώς τον

και εγώ νέος είμαι εδώ

πιστεύω πως θα πέρασης καλά στην παρέα του bike :victory::victory::victory::victory:

καλή χρονιά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα