Winter 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Την καλημέρα μου σε όλα τα μέλοι. Χτες το βράδυ γύρισα από έξοδο και έβαλα το μηχανάκι μέσα στην πυλωτή, ο ύπνος δεν με έπαιρνε γι' αυτό και έμεινα ξύπνιος. Για να μπω στο θέμα το πρωΐ κατά τις 6:00 ήθελα να καπνίσω ένα τσιγαράκι αλλά δεν είχα αναπτήρα έτσι λοιπόν όπως κατέβηκα κάτω για να πάρω απο το αυτοκίνητο άκουσα κάτι θορύβους απο πίσω που βάζω το μηχανάκι... Λοιπόν πήρα γάντια μηχανής και πήγα και τι να δω, 2 τσογλάνια που προσπαθούσαν να κλέψουν το μηχανάκι μου λοιπόν δεν ξέρω αν είναι μέλοι του site και ζητώ συγγνώμη αν μας βάζω όλους στο ίδιο μπαούλο αλλά θέλω να το ξέρετε και εσείς λοιπόν: Εσένα μεγάλε ο ψιλοχοντρούλης που σου έσπασα τα δόντια να ξέρεις ότι θυμάμαι την φάτσα σου, όσον αφόρα για το φιλαράκι σου μην αγχώνεσαι πέρασε καλύτερα απο εσένα μέχρι τις 7:30 ήταν μαζί μου και του κράταγα παρέα μέχρι να έρθουν να τον πάρουν. Λοιπόν την επόμενη φορά που θα έρθετε στην πυλωτή μου να ξέρετε ότι θα βγω και θα έχω μαζί μου ένα pitbull ετοιμο για όλα. Συγγνώμη και πάλι αλλά έπρεπε να το μοιραστώ πιστεύω με όλους εδώ μέσα. 68 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Και εγω ετσι καποτε, επιασα τον ενα και ο αλλος μου ξεφυγε. Αλλα ματαια το ξυλο που εφαγε...... (και ειχε φαει και πολυ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Winter 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Άστα να πάνε έχουν πάει καταδιαόλου τέτοιες ειδήσεις αλλά θέλω πολύ να ξανάρθουν γιατί ότι γράφω παραπάνω είναι αλήθεια απλά το πρωΐ δεν μου έκοψε να τον πάρω μαζί να θρηνούν θύματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bandakias 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Και λιγα τους εκανες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Winter 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Απλά ήταν μια προειδοποίηση για αρχή μετά γράφω παραπάνω...Θα βγάλω τον σκύλο και δε πα να είναι και ο θεός ο ίδιος θα τον κάνει κομμάτια. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Ωραίος ρε φίλε! Ελπίζω να τους έγινε μάθημα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Winter 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Μακάρι να καταλάβουν ότι κάποιοι είναι τρελοί όταν τους πειράζουν πράγματα και κάνουν τα πάντα γι'αυτά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimoSJ 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Καλά τους ξηγήθηκες,σε ποιά περιοχή έλαβε χώρα το περιστατικό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Winter 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Στην περιοχή Γκύζη αν και εδώ πέρα γίνονται πάρα πολλά τέτοια εγώ δεν ανησυχούσα τόσο. Αυτή την φορά έκανα καλό που δεν κοιμήθηκα τελικά :-P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Και σε έναν φίλο μου πριν 2 μερες έγινε το ίδιο ακριβώς!! Και αυτός που το έκλεψε έχει αδερφό που έχει συνεργείο που τρεχει και σε dragster! ΤΟ δικο μας περιστατικο εγινε στον Κολωνο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Προφανως επεσες πανω σε κλεφτρονια ερασιτεχνες...πολυ καλα τούς εκανες και ξεσπασες,ολοι ισως το ιδιο θα κανανε αν εβλεπαν καποιον να ψειριζει τη μηχανη του αλλά...υπαρχει παντα αυτο το αλλά που θα πρεπει να βλεπουμε ψυχραιμα σε καθε αναλογη περιπτωση.Εαν δεν επροκειτο για ερασιτεχνες αλλά για κακοποιους που ξερουν τη δουλεια τους και θα εκλεβαν με καθε τροπο τη μηχανη,ισως τωρα να μην ησουν καν σε θεση να ποσταρεις.Η παλη με γυμνα χερια,σε εκεινες τις περιπτωσεις σπανιζει.Κι αν ακομα και το pitbull κατεβαζες ισως σημερα να μην το ειχες και αυτο...θελει ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ και "κατα κριση αντιδραση" σε τετοιες περιπτωσεις...ακομα και μηνυση μπορει να σου υποβαλλει καποιος για ξυλοδαρμο κ προκληση σωματικων βλαβων... Ισως εαν αντιληφθουμε αποπειρα κλοπης,μια ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ να δρασει αποτρεπτικα και εν τελει να ειναι απειρως καλυτερη και πιο ανωδυνη ΓΙΑ ΜΑΣ απο μια συμπλοκη σε τετοια κατασταση!!! Κι αν ακουγεται "καπως" ολο αυτο δυστυχως ειναι η πραγματικοτητα...και θα μου πεις...τι να κανω;Να τους δωσω και το κλειδι να την παρουν;Ξαναλεω οτι εχεις δικιο διοτι εν βρασμω η σωστη αντιδραση ειναι πολυ λεπτη και ιδιαιτερη.Ομως σκεψου οτι ενα βρασμω εχουν γινει και πολλα χειροτερα... Προσωπικα δεν θα προτεινω σε κανεναν μας "κάνε αυτο"...απλα θελει ΠΡΟΣΟΧΗ και καθαρο μυαλο! Και προσεχε τη μηχανη σου,καλο ειναι να την παρεις απο εκει για λιγες μερες,να της αλλαξεις σημειο παρκινγκ γιατι ισως ξαναθελησουν κατι που δεν προλαβαν την πρωτη φορα... 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Το'χες ασφαλίσει με κάποιο τρόπο; Τι ηλικία είχαν; Εθνικότητα; Καλά έκανες πάντως,μαζί σου . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Μ' αρέσεις. Το ότι συνήθως τη γλιτώνουν χωρίς την παραμικρή συνέπεια, τους έχει αποθρασσύνει. Χρειάζονται μερικά κλωτσομπουνίδια και μερικές σπασμένες μασέλες να συνέλθουν. Α στα διάλα με τα κλεφτρόνια. Να μας πεις και τί εξέλιξη είχε το θέμα στην Αστυνομία..... πολύ μ' ανδιαφέρει τί θα σου πούνε / κάνουνε εκεί. Σαν να τους ακούω: "Θα του κάνετε μήνυση κύριε? Αλλιώς να τον αφήσουμε...." Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Winter 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Φίλε Κώστα να σου πω ποια είναι η συνέχεια του μικρού συμβάντος. Σήμερα θα με πάρουν τηλ και θα μου πούνε ότι θα τον κρατήσουν μέσα για πολλά παραπτώματα όπως επίθεση σε 21χρονο, κλοπή δικύκλου, ακραίες διαταραχές και πάρα πολλά άλλα για τον λόγο του ότι αν όλοι αυτοί έχουν άτομα να κλέβουν τότε τα έβαλαν με τον λάθος άτομο γιατί εγώ δεν έχω άτομα να κλέβουν άλλα έχω άτομα να αποδίδουν κατηγορίες. Πως σου φαίνεται; 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Winter 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Mathosalas έχεις απόλυτο δίκιο αλλά δεν γίνεται διαφορετικά κάποιος πρέπει να τους δώσει ένα μάθημα.Crazytsach Αλύσιδα και λουκέτο στο δισκόφρενο επίσης είχα κουκούλα. Τους έκοψα τον έναν καμμια 30ρια και τον άλλον 25... Όσο για εθνικότητα δεν ξέρω πάντως δεν μίλαγαν καλά ελληνικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Mathosalas έχεις απόλυτο δίκιο αλλά δεν γίνεται διαφορετικά κάποιος πρέπει να τους δώσει ένα μάθημα. Crazytsach Αλύσιδα και λουκέτο στο δισκόφρενο επίσης είχα κουκούλα. Τους έκοψα τον έναν καμμια 30ρια και τον άλλον 25... Όσο για εθνικότητα δεν ξέρω πάντως δεν μίλαγαν καλά ελληνικά. Και μπήκαν σε όλη αυτή τη διαδικασία για ένα 50άρι; Μάλλον έχει μείνει από πιο παλιά το τι οδηγάς :P. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Και σε έναν φίλο μου πριν 2 μερες έγινε το ίδιο ακριβώς!! Και αυτός που το έκλεψε έχει αδερφό που έχει συνεργείο που τρεχει και σε dragster! ΤΟ δικο μας περιστατικο εγινε στον Κολωνο! Εντελώς τυχαία πάντα..... Φίλε Κώστα να σου πω ποια είναι η συνέχεια του μικρού συμβάντος. Σήμερα θα με πάρουν τηλ και θα μου πούνε ότι θα τον κρατήσουν μέσα για πολλά παραπτώματα όπως επίθεση σε 21χρονο, κλοπή δικύκλου, ακραίες διαταραχές και πάρα πολλά άλλα για τον λόγο του ότι αν όλοι αυτοί έχουν άτομα να κλέβουν τότε τα έβαλαν με τον λάθος άτομο γιατί εγώ δεν έχω άτομα να κλέβουν άλλα έχω άτομα να αποδίδουν κατηγορίες. Πως σου φαίνεται; Σκίστους τα βάρδουλα. Άμα μπορείς, τιμώρησέ τους για όλα και για όλο το συνάφι τους. Η κλοπή είναι ΚΛΟΠΗ. Υπερένταση μ' έχει πιάσει..... σφίγγω τη γροθιά σαν να το ζω, ειλικρινά σου λέω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Winter 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Για αρχή CrazyTasch όχι 50αρι είναι. Τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν να έχω μηχανή αλλά παλι καλά που έχω και αυτό. Όσο για 'σένα Kostas-MotoLover θα ήθελα πολύ να βρεθούμε γιατί φαίνεσαι ότι είσαι δικός μου και εσύ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Για αρχή CrazyTasch όχι 50αρι είναι. Τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν να έχω μηχανή αλλά παλι καλά που έχω και αυτό. Όσο για 'σένα Kostas-MotoLover θα ήθελα πολύ να βρεθούμε γιατί φαίνεσαι ότι είσαι δικός μου και εσύ. Μου φαίνεται υπερβολικό όλο αυτό που πήγαν να κάνουν για το 50άρι,ενώ υπάρχουν πολλά ξεκλείδωτα,τέλος πάντων,μπράβο σου και πάλι γιατί ήσουν αρχιδάτος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Winter 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Ευχαριστώ CrazyTasch αν και πιστεύω όποιος και να ήταν στην θέση θα έκανε το ίδιο και πολλά παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Για αρχή CrazyTasch όχι 50αρι είναι. Τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν να έχω μηχανή αλλά παλι καλά που έχω και αυτό. Όσο για 'σένα Kostas-MotoLover θα ήθελα πολύ να βρεθούμε γιατί φαίνεσαι ότι είσαι δικός μου και εσύ. Όταν ήμουνα πιτσιρικάς, είχε φυτέψει ο πατέρας μου στην αυλή (μαζί με άλλα) και φράουλες. Τις περιποιόμασταν, τις ποτίζαμε, τις ξεχορταριάζαμε. Κάθε άνοιξη όλο και έβγαιναν μερικές και τρώγαμε. Κάποια χρονιά λοιπόν είδα ότι λείπανε όλες οι ώριμες και μερικές ήταν πατημένες / λιωμένες. Μετά από μέρες που βγήκαν άλλες, πάλι τα ίδια. Τη στήνω λοιπόν στη βεράντα και βλέπω έναν ποδηλάτη από άλλη γειτονιά να μπαίνει στην αυλή και ν' αφήνει το ποδήλατο. Κατεβαίνω σφαιράτος απ' τη σκάλα και τον τσακώνω μέσα να πατάει με τα παπούτσια όλα τα φυτά και να έχει βουτήξει στη χούφτα όσες μπορεί. Επειδή ήμουν μεγαλύτερός του, δεν τον χτύπησα καθόλου. Του πήρα τις φράουλες απ' τα χέρια, τις έχωσα μες τη μπλούζα του και τις έλιωσα με δύναμη! Έγινε η μπλούζα του κ^λος. "Τώρα πήγαινε σπίτι σου να δικαιολογήσεις πώς έγινες έτσι. Και καλό πλύσιμο". Αυτό του είπα μόνο και τον άφησα. Δεν τον ξαναείδα... 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστώ CrazyTasch αν και πιστεύω όποιος και να ήταν στην θέση θα έκανε το ίδιο και πολλά παραπάνω. Στα λόγια σίγουρα,πολλοί θα πούνε ότι θα κάνανε το ίδιο,άμα τους τύχαινε όμως;.. Μακριά από όλους μας βέβαια.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2014 από τον CrazyTsach 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Ευτυχώς που μέσα στην ατυχία σου ήσουν τυχερός: επέσες σε ερασιτέχνες, αν είχες πέσει σε επαγγελματίες τώρα θα ήσουν στο νοσοκομείο, η μηχανή θα είχε κάνει φτερά και ο σκύλος σου θα ηταν φέτες στο πάτωμα. Το να κάνει κατι η αστυνομία ειναι ανέκδοτο, στους περισσότερους η πρωτη προτεραιοτήτα ειναι μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει να παίρνουν τον μισθό, η δεύτερη προτεραιότητα ειναι τα Everest και ο Γρηγόρης. Μακάρι να μην σου ξανασυμβεί, μπορεί να μην εισαι ξανα τόσο τυχερός. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Winter 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Kostas-MotoLover καλά του έκανες του κερατά barticiani Δεν ξέρω αν ξέρεις απο σκύλους χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω αλλά ο δικός μου είναι εκπαιδευμένος για κάτι τέτοια δεν συγχωρεί. Οι τυπάδες τωρα ο ένας κρύβεται ο αλλος είναι στα χέρια της αστυνομίας 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Ευτυχώς που μέσα στην ατυχία σου ήσουν τυχερός: επέσες σε ερασιτέχνες, αν είχες πέσει σε επαγγελματίες τώρα θα ήσουν στο νοσοκομείο, η μηχανή θα είχε κάνει φτερά και ο σκύλος σου θα ηταν φέτες στο πάτωμα. Το να κάνει κατι η αστυνομία ειναι ανέκδοτο, στους περισσότερους η πρωτη προτεραιοτήτα ειναι μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει να παίρνουν τον μισθό, η δεύτερη προτεραιότητα ειναι τα Everest και ο Γρηγόρης. Μακάρι να μην σου ξανασυμβεί, μπορεί να μην εισαι ξανα τόσο τυχερός. Δεν ισχύει και πάντα αυτό. Μου'χουν πει γνωστοί μου ένστολοι για περιστατικά που επειδή κάποιοι στην υπηρεσία ήταν μοτοσυκλετιστές,όταν άκουγαν για κλοπές μηχανών τους πλάκωναν στο ξύλο . 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες