Jump to content
Winter

Κλοπή που τους βγήκε σε κακό

Recommended Posts

Και εγω ετσι καποτε, επιασα τον ενα και ο αλλος μου ξεφυγε.

Αλλα ματαια το ξυλο που εφαγε...... (και ειχε φαει και πολυ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Άστα να πάνε έχουν πάει καταδιαόλου τέτοιες ειδήσεις αλλά θέλω πολύ να ξανάρθουν γιατί ότι γράφω παραπάνω είναι αλήθεια απλά το πρωΐ δεν μου έκοψε να τον πάρω μαζί να θρηνούν θύματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλά ήταν μια προειδοποίηση για αρχή μετά γράφω παραπάνω...Θα βγάλω τον σκύλο και δε πα να είναι και ο θεός ο ίδιος θα τον κάνει κομμάτια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακάρι να καταλάβουν ότι κάποιοι είναι τρελοί όταν τους πειράζουν πράγματα και κάνουν τα πάντα γι'αυτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην περιοχή Γκύζη αν και εδώ πέρα γίνονται πάρα πολλά τέτοια εγώ δεν ανησυχούσα τόσο. Αυτή την φορά έκανα καλό που δεν κοιμήθηκα τελικά :-P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και σε έναν φίλο μου πριν 2 μερες έγινε το ίδιο ακριβώς!! Και αυτός που το έκλεψε έχει αδερφό που έχει συνεργείο που τρεχει και σε dragster! ΤΟ δικο μας περιστατικο εγινε στον Κολωνο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανως επεσες πανω σε κλεφτρονια ερασιτεχνες...πολυ καλα τούς εκανες και ξεσπασες,ολοι ισως το ιδιο θα κανανε αν εβλεπαν καποιον να ψειριζει τη μηχανη του αλλά...υπαρχει παντα αυτο το αλλά που θα πρεπει να βλεπουμε ψυχραιμα σε καθε αναλογη περιπτωση.Εαν δεν επροκειτο για ερασιτεχνες αλλά για κακοποιους που ξερουν τη δουλεια τους και θα εκλεβαν με καθε τροπο τη μηχανη,ισως τωρα να μην ησουν καν σε θεση να ποσταρεις.Η παλη με γυμνα χερια,σε εκεινες τις περιπτωσεις σπανιζει.Κι αν ακομα και το pitbull κατεβαζες ισως σημερα να μην το ειχες και αυτο...θελει ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ και "κατα κριση αντιδραση" σε τετοιες περιπτωσεις...ακομα και μηνυση μπορει να σου υποβαλλει καποιος για ξυλοδαρμο κ προκληση σωματικων βλαβων...

Ισως εαν αντιληφθουμε αποπειρα κλοπης,μια ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ να δρασει αποτρεπτικα και εν τελει να ειναι απειρως καλυτερη και πιο ανωδυνη ΓΙΑ ΜΑΣ απο μια συμπλοκη σε τετοια κατασταση!!!

Κι αν ακουγεται "καπως" ολο αυτο δυστυχως ειναι η πραγματικοτητα...και θα μου πεις...τι να κανω;Να τους δωσω και το κλειδι να την παρουν;Ξαναλεω οτι εχεις δικιο διοτι εν βρασμω η σωστη αντιδραση ειναι πολυ λεπτη και ιδιαιτερη.Ομως σκεψου οτι ενα βρασμω εχουν γινει και πολλα χειροτερα...

Προσωπικα δεν θα προτεινω σε κανεναν μας "κάνε αυτο"...απλα θελει ΠΡΟΣΟΧΗ και καθαρο μυαλο!

Και προσεχε τη μηχανη σου,καλο ειναι να την παρεις απο εκει για λιγες μερες,να της αλλαξεις σημειο παρκινγκ γιατι ισως ξαναθελησουν κατι που δεν προλαβαν την πρωτη φορα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το'χες ασφαλίσει με κάποιο τρόπο;

Τι ηλικία είχαν;

Εθνικότητα;

Καλά έκανες πάντως,μαζί σου :_thumbsup: .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μ' αρέσεις. :thumbsup1:

Το ότι συνήθως τη γλιτώνουν χωρίς την παραμικρή συνέπεια, τους έχει αποθρασσύνει.

Χρειάζονται μερικά κλωτσομπουνίδια και μερικές σπασμένες μασέλες να συνέλθουν.

Α στα διάλα με τα κλεφτρόνια. :ph34r::devil:

Να μας πεις και τί εξέλιξη είχε το θέμα στην Αστυνομία..... πολύ μ' ανδιαφέρει τί θα σου πούνε / κάνουνε εκεί.

Σαν να τους ακούω: "Θα του κάνετε μήνυση κύριε? Αλλιώς να τον αφήσουμε...."

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Κώστα να σου πω ποια είναι η συνέχεια του μικρού συμβάντος. Σήμερα θα με πάρουν τηλ και θα μου πούνε ότι θα τον κρατήσουν μέσα για πολλά παραπτώματα όπως επίθεση σε 21χρονο, κλοπή δικύκλου, ακραίες διαταραχές και πάρα πολλά άλλα για τον λόγο του ότι αν όλοι αυτοί έχουν άτομα να κλέβουν τότε τα έβαλαν με τον λάθος άτομο γιατί εγώ δεν έχω άτομα να κλέβουν άλλα έχω άτομα να αποδίδουν κατηγορίες. Πως σου φαίνεται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mathosalas έχεις απόλυτο δίκιο αλλά δεν γίνεται διαφορετικά κάποιος πρέπει να τους δώσει ένα μάθημα.

Crazytsach Αλύσιδα και λουκέτο στο δισκόφρενο επίσης είχα κουκούλα. Τους έκοψα τον έναν καμμια 30ρια και τον άλλον 25... Όσο για εθνικότητα δεν ξέρω πάντως δεν μίλαγαν καλά ελληνικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mathosalas έχεις απόλυτο δίκιο αλλά δεν γίνεται διαφορετικά κάποιος πρέπει να τους δώσει ένα μάθημα.

Crazytsach Αλύσιδα και λουκέτο στο δισκόφρενο επίσης είχα κουκούλα. Τους έκοψα τον έναν καμμια 30ρια και τον άλλον 25... Όσο για εθνικότητα δεν ξέρω πάντως δεν μίλαγαν καλά ελληνικά.

Και μπήκαν σε όλη αυτή τη διαδικασία για ένα 50άρι;

Μάλλον έχει μείνει από πιο παλιά το τι οδηγάς :P.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και σε έναν φίλο μου πριν 2 μερες έγινε το ίδιο ακριβώς!! Και αυτός που το έκλεψε έχει αδερφό που έχει συνεργείο που τρεχει και σε dragster! ΤΟ δικο μας περιστατικο εγινε στον Κολωνο!

Εντελώς τυχαία πάντα..... :rolleyes:

Φίλε Κώστα να σου πω ποια είναι η συνέχεια του μικρού συμβάντος. Σήμερα θα με πάρουν τηλ και θα μου πούνε ότι θα τον κρατήσουν μέσα για πολλά παραπτώματα όπως επίθεση σε 21χρονο, κλοπή δικύκλου, ακραίες διαταραχές και πάρα πολλά άλλα για τον λόγο του ότι αν όλοι αυτοί έχουν άτομα να κλέβουν τότε τα έβαλαν με τον λάθος άτομο γιατί εγώ δεν έχω άτομα να κλέβουν άλλα έχω άτομα να αποδίδουν κατηγορίες. Πως σου φαίνεται;

Σκίστους τα βάρδουλα. :whip:

Άμα μπορείς, τιμώρησέ τους για όλα και για όλο το συνάφι τους. Η κλοπή είναι ΚΛΟΠΗ.

Υπερένταση μ' έχει πιάσει..... :angry: σφίγγω τη γροθιά σαν να το ζω, ειλικρινά σου λέω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αρχή CrazyTasch όχι 50αρι είναι. Τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν να έχω μηχανή αλλά παλι καλά που έχω και αυτό. Όσο για 'σένα Kostas-MotoLover θα ήθελα πολύ να βρεθούμε γιατί φαίνεσαι ότι είσαι δικός μου και εσύ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αρχή CrazyTasch όχι 50αρι είναι. Τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν να έχω μηχανή αλλά παλι καλά που έχω και αυτό. Όσο για 'σένα Kostas-MotoLover θα ήθελα πολύ να βρεθούμε γιατί φαίνεσαι ότι είσαι δικός μου και εσύ.

Μου φαίνεται υπερβολικό όλο αυτό που πήγαν να κάνουν για το 50άρι,ενώ υπάρχουν πολλά ξεκλείδωτα,τέλος πάντων,μπράβο σου και πάλι γιατί ήσουν αρχιδάτος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ CrazyTasch αν και πιστεύω όποιος και να ήταν στην θέση θα έκανε το ίδιο και πολλά παραπάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν ήμουνα πιτσιρικάς, είχε φυτέψει ο πατέρας μου στην αυλή (μαζί με άλλα) και φράουλες.

Τις περιποιόμασταν, τις ποτίζαμε, τις ξεχορταριάζαμε.

Κάθε άνοιξη όλο και έβγαιναν μερικές και τρώγαμε.

Κάποια χρονιά λοιπόν είδα ότι λείπανε όλες οι ώριμες και μερικές ήταν πατημένες / λιωμένες.

Μετά από μέρες που βγήκαν άλλες, πάλι τα ίδια.

Τη στήνω λοιπόν στη βεράντα και βλέπω έναν ποδηλάτη από άλλη γειτονιά να μπαίνει στην αυλή και ν' αφήνει το ποδήλατο.

Κατεβαίνω σφαιράτος απ' τη σκάλα και τον τσακώνω μέσα να πατάει με τα παπούτσια όλα τα φυτά και να έχει βουτήξει στη χούφτα όσες μπορεί.

Επειδή ήμουν μεγαλύτερός του, δεν τον χτύπησα καθόλου.

Του πήρα τις φράουλες απ' τα χέρια, τις έχωσα μες τη μπλούζα του και τις έλιωσα με δύναμη! Έγινε η μπλούζα του κ^λος.

"Τώρα πήγαινε σπίτι σου να δικαιολογήσεις πώς έγινες έτσι. Και καλό πλύσιμο".

Αυτό του είπα μόνο και τον άφησα. Δεν τον ξαναείδα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ CrazyTasch αν και πιστεύω όποιος και να ήταν στην θέση θα έκανε το ίδιο και πολλά παραπάνω.

Στα λόγια σίγουρα,πολλοί θα πούνε ότι θα κάνανε το ίδιο,άμα τους τύχαινε όμως;..

Μακριά από όλους μας βέβαια..

Τροποποιήθηκε από τον CrazyTsach

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευτυχώς που μέσα στην ατυχία σου ήσουν τυχερός: επέσες σε ερασιτέχνες, αν είχες πέσει σε επαγγελματίες τώρα θα ήσουν στο νοσοκομείο, η μηχανή θα είχε κάνει φτερά και ο σκύλος σου θα ηταν φέτες στο πάτωμα.

Το να κάνει κατι η αστυνομία ειναι ανέκδοτο, στους περισσότερους η πρωτη προτεραιοτήτα ειναι μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει να παίρνουν τον μισθό, η δεύτερη προτεραιότητα ειναι τα Everest και ο Γρηγόρης.

Μακάρι να μην σου ξανασυμβεί, μπορεί να μην εισαι ξανα τόσο τυχερός.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kostas-MotoLover καλά του έκανες του κερατά

barticiani Δεν ξέρω αν ξέρεις απο σκύλους χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω αλλά ο δικός μου είναι εκπαιδευμένος για κάτι τέτοια δεν συγχωρεί. Οι τυπάδες τωρα ο ένας κρύβεται ο αλλος είναι στα χέρια της αστυνομίας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευτυχώς που μέσα στην ατυχία σου ήσουν τυχερός: επέσες σε ερασιτέχνες, αν είχες πέσει σε επαγγελματίες τώρα θα ήσουν στο νοσοκομείο, η μηχανή θα είχε κάνει φτερά και ο σκύλος σου θα ηταν φέτες στο πάτωμα.

Το να κάνει κατι η αστυνομία ειναι ανέκδοτο, στους περισσότερους η πρωτη προτεραιοτήτα ειναι μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει να παίρνουν τον μισθό, η δεύτερη προτεραιότητα ειναι τα Everest και ο Γρηγόρης.

Μακάρι να μην σου ξανασυμβεί, μπορεί να μην εισαι ξανα τόσο τυχερός.

Δεν ισχύει και πάντα αυτό.

Μου'χουν πει γνωστοί μου ένστολοι για περιστατικά που επειδή κάποιοι στην υπηρεσία ήταν μοτοσυκλετιστές,όταν άκουγαν για κλοπές μηχανών τους πλάκωναν στο ξύλο :whistling: .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα