Έbeerος 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2014 Καλησπερα παιδια! Την Τριτη θα γινω κατοχος ενος cbf 125! Θα ηθελα να με βοηθησετε λιγο στο θεμα των ασφαλιστρων! Ειμαι γεννηθης 20-3-1991! Γιατι το αναφερω... Για ενα μηνα θα πρεπει να πληρωσω επασφαλιστρο; Η πηγαινει χρονολογιακα (1991 - 2014) οποτε θεωρουμαι 23; Επισης, εχω βγαλει το διπλωμα αυτοκινητου απο τα 18, το απεριοριστο της μηχανης το πηρα πριν 1 χρονο και κατι. Τι παιζει με αυτο; Πληρωνω παραπανω επειδη της μηχανης δεν το εχω 2 χρονια ή τιποτα τετοιο...; Τελος, και ελπιζω να μην τα λεω σε ακαταλαβιστικη γλωσσα, τι τιμες θεωρουνται "λογικες" για 6μηνη ασφαλιση σε τετοια μοτο; Ανυπομονω για τις απαντησεις σας! Θανκ γιου! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blackhacker 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Φιλε μου μιλας για παπι που σημαινει τσαμπα πραμα η τιμη της ασφαλειας.Eιναι γυρω στα 90 ευρω ο χρονος και 50 το εξαμηνο και αυτα με τις προσαυξησεις που εχεις λογω νεου οδηγου οι οποιες ειναι καν 5ευρω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis85 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Μπες σε ενα site ασφαλειων, βαλε τα στοιχεια της μηχανης και τα δικα σου και δες τι παιζει απο τιμες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Εσύ ο από πάνω. Το μηχανάκι σου θέλει βενζίνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis85 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Εσύ ο από πάνω. Το μηχανάκι σου θέλει βενζίνα 'Εχει καμιά 20αριά χιλιόμετρα ακόμα! Μετά στον ώμο... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2014 Η τιμη της ασφαλειας εξαρταται και απο το σε ποια περιοχη δηλωνεις τη μοτοσυκλετα. Βρες μεσω μηχανων υπολογισμου ασφαλιστρων ποια δινει φθηνοτερα και μετα πηγαινε καλυτερα απο εκει να παρεις πιο χαμηλη τιμη οπως εκανα εγω. Απο οσο μου ειπαν επασφαλιστρο πληρωνεις αν εισαι κατω των 23 ή/και εχεις το διπλωμα λιγοτερο απο 1 χρονο. Εγω ρωτησα για το πως υπολογιζεται η ηλικια στην interlife και μου ειπαν οπως αναφερεις δηλαδη χρονολογικα. 1991-2014. αρα πιανεσαι για 23. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες