Jump to content
Έbeerος

Τα φώτα σας για... ασφάλεια!

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια! Την Τριτη θα γινω κατοχος ενος cbf 125! Θα ηθελα να με βοηθησετε λιγο στο θεμα των ασφαλιστρων!

Ειμαι γεννηθης 20-3-1991! Γιατι το αναφερω...

Για ενα μηνα θα πρεπει να πληρωσω επασφαλιστρο; Η πηγαινει χρονολογιακα (1991 - 2014) οποτε θεωρουμαι 23;

Επισης, εχω βγαλει το διπλωμα αυτοκινητου απο τα 18, το απεριοριστο της μηχανης το πηρα πριν 1 χρονο και κατι. Τι παιζει με αυτο;

Πληρωνω παραπανω επειδη της μηχανης δεν το εχω 2 χρονια ή τιποτα τετοιο...;

Τελος, και ελπιζω να μην τα λεω σε ακαταλαβιστικη γλωσσα, τι τιμες θεωρουνται "λογικες" για 6μηνη ασφαλιση σε τετοια μοτο;

Ανυπομονω για τις απαντησεις σας! Θανκ γιου! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φιλε μου μιλας για παπι που σημαινει τσαμπα πραμα η τιμη της ασφαλειας.Eιναι γυρω στα 90 ευρω ο χρονος και 50 το εξαμηνο και αυτα με τις προσαυξησεις που εχεις λογω νεου οδηγου οι οποιες ειναι καν 5ευρω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπες σε ενα site ασφαλειων, βαλε τα στοιχεια της μηχανης και τα δικα σου και δες τι παιζει απο τιμες. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσύ ο από πάνω. Το μηχανάκι σου θέλει βενζίνα

'Εχει καμιά 20αριά χιλιόμετρα ακόμα! Μετά στον ώμο... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η τιμη της ασφαλειας εξαρταται και απο το σε ποια περιοχη δηλωνεις τη μοτοσυκλετα.

Βρες μεσω μηχανων υπολογισμου ασφαλιστρων ποια δινει φθηνοτερα και μετα πηγαινε καλυτερα απο εκει να παρεις πιο χαμηλη τιμη οπως εκανα εγω.

Απο οσο μου ειπαν επασφαλιστρο πληρωνεις αν εισαι κατω των 23 ή/και εχεις το διπλωμα λιγοτερο απο 1 χρονο.

Εγω ρωτησα για το πως υπολογιζεται η ηλικια στην interlife και μου ειπαν οπως αναφερεις δηλαδη χρονολογικα. 1991-2014. αρα πιανεσαι για 23.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα