Jump to content

Recommended Posts

πολυ ωραίο αποτέλεσμα

μπραβο για το μερακι σου

Με τί μπογιά έβαψες τις εξατμίσεις;

Θέλω κ γω να την βάψω, θα κρατήσει η βαφή;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μια χαρα ειναι απο δυναμη το strada/trail..μια 6η του λειπει..τραγικο που δεν εχει...κοντευα να ξηλωσω το λεβγιε καθε φορα ψαχνοντας για 6η..

υγ:husqvarna ε???κανα μπλουζακι ζειπαι?

πολυ ωραίο αποτέλεσμα

μπραβο για το μερακι σου

Με τί μπογιά έβαψες τις εξατμίσεις;

Θέλω κ γω να την βάψω, θα κρατήσει η βαφή;

Μπλουζάκι δεν έχω ούτε εγω...

Αν σε ψήνει μια τσάντα husqvarna, θα κάνουμε διαγωνισμό αυτή τη βδομάδα.

Τις εξατμίσεις τις έβαψα με σπρει υψηλής θερμοκρασίας Motip για 800 βαθμούς κεσίου. Με το ίδιο είχα βάψει και την ψησταριά μου πρόπερσυ.

έτριψα λίγο τις εξατμίσεις με ψιλό γυαλόχαρτο 800άρι να φύγει η γυαλάδα, και μετά τις έβαψα. Κατευθείαν χωρίς αστάρι.

Τρέχεις τον κινητήρα για να ζεσταθούν και να ψηθεί το χρώμα, και είσαι έτοιμος. Κρατάει καλά. Ωραίο αποτέλεσμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τις εξατμίσεις τις έβαψα με σπρει υψηλής θερμοκρασίας Motip για 800 βαθμούς κεσίου. Με το ίδιο είχα βάψει και την ψησταριά μου πρόπερσυ.

έτριψα λίγο τις εξατμίσεις με ψιλό γυαλόχαρτο 800άρι να φύγει η γυαλάδα, και μετά τις έβαψα. Κατευθείαν χωρίς αστάρι.

Τρέχεις τον κινητήρα για να ζεσταθούν και να ψηθεί το χρώμα, και είσαι έτοιμος. Κρατάει καλά. Ωραίο αποτέλεσμα.

Σ'ωραίος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αποφάσισα φέτος να αλλάξω μόνος μου τα λάδια.

Η Aprilia χρεώνει 78€ για Λάδια + Φίλτρο + εργατικά.

Πήρα απο το praktiker 3 λίτρα λαδάκι Castrol GTX με 24€ και ένα φίλτρο Mann MH67 με 4.5€. (Σημειωτέον το φίλτρο λαδιού Aprilia κάνει 21€!)

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι που μου ξεχείλισε και έσταξε λάδι στον κινητήρα και στις εξατμίσεις με αποτέλεσμα να καπνίζει σα τρελό οταν ζεστάθηκαν οι εξατμίσεις.

collage_20140623103611393_med.jpg

Γλίτωσα 50 ευρώ. Θα τα αλλάζω μόνος μου απο εδώ και πέρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αργεις ομως και δεν ανεβαζεις νεοτερα ...υπαρχουν μερικοι που περιμενουν να το δουν αυτο το "militair" :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ισχύει. Επειδή πλέον κυκλοφορεί, και στέρεψα και απο λεφτά, έχω μείνει λίγο πίσω.

Τα stencils αποφάσισα να μη τα κάνω, θα ήταν υπερβολικά μάλλον.

Η πρόοδος έχει ώς εξής:

strada_numbered.jpg

1. Χερούλια. Τα έχω παραγγείλει απο Κίνα και δε μου έχουν έρθει ακόμα. Οδηγάω με τη γκαζιέρα μόνο. Μπήκαν.
  2. Μπαγκαζιέρα με δίχτυ παραλλαγής. Κάπου έχασα τη βάση της και πρέπει να αγοράσω και το δίχτυ. Μπήκε. Δίχτυ παραλλαγής βλέπουμε. Μάλλον κιαυτο θα είναι πολύ κιτς..
  3. Πλαϊνά κάγκελα και κουτιά πυρομαχικών. Τέλειωσαν τα λεφτά. Αναμένεται.
  4. Βάψιμο του ψαλιδιού. Μαύρο ματ. Βαριεμαιιιι.... (Αλλα θα γίνει)
  5. Βάψιμο του κινητήρα. Μαύρο μάτ φυσικά. Βαριεμαιιιι.... (Αλλα θα γίνει)
  6. Ηλεκτροστατική βαφή ζαντών σε μαύρο μάτ, και καινούρια λάστιχα (Michelin Pilot road 4). Λάστιχα έβαλα. Ζάντες θέλουν 150 ευρώ για βάψιμο και δεν έχω σάλιο.
  7. Κάλυψη-Απόκρυψη των καλαμιών με δίχτυ βρύων για sniper rifles. Στην αριστερή μεριά της δεν έχει αρκετό χώρο και φοβάμαι μην μπλεχτεί το δίχτυ στη δισκοπλάκα. Θέλει μελέτη.
  8. Βάψιμο κιαυτο το heat-shield μαύρο μάτ. Βαριεμαιιιι.... (Αλλα θα γίνει)
  9. Φώτα ομίχλης. Παράγγειλα, περιμένω να μου'ρθουν
  10. NO STEP stencil
  11. Stencil μονάδας, τάγματος, ρωσσικό αστέρι ή κάτι τέτοιο.

Ορίστε και μία latest φωτό απο την πρόοδο:

jun_strada_mil_med.jpg

Τροποποιήθηκε από τον sunblock

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μόνο που σου λείπει τώρα είναι στρατιωτικά φώτα :P Τα μικρά προβολάκια που βλέπεις κάτω από τα φανάρια:

http://www.trackhead.gr/03_refphotos_MBGwagen/03_refphotos_MBGwagen_031.jpg

Μπορείς να τα βάλεις χωρίς καν να είναι λειτουργικά, άλλωστε ο σκοπός τους είναι να παρέχουν απειροελάχιστο διακριτικό φως ίσα για να βλέπει ο οδηγός μπροστά το βράδυ, αλλά να μην φαίνεται το όχημα. Θα γίνει πολύ ψαρωτικό στην εμφάνιση :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυο ακόμα πραγματάκια που θα μπορούσες να βάλεις για να προσθέσεις εφέ χωρίς μεγάλο κόστος θα ήταν επίσης μια σίτα φαναριού που θα μπορούσες να φτιάξεις και μόνος σου μιας και βλέπω ότι πιάνει το χέρι σου. Θα του έδινε αρκετά πιο επιθετική όψη, μια κι αυτό το λευκό-ασημί του φαναριού είναι λίγο ξεκούδουνο σε σχέση με τις αποχρώσεις της υπόλοιπης μοτοσικλέτας.

Επίσης θα μπορούσες να βάλεις μια θήκη όπλου, που πάλι δεν θα ήταν λειτουργική, αλλά θα έκανε μπαμ από μίλια μακριά, γκούγκλαρε rifle holster motorcycle ή shotgun holster motorcycle για μερικές ιδέες. όποιος θα το έβλεπε θα ήταν με ένα τεράστιο WTF? πάνω απ' το κεφάλι του :P

Θα είχε ενδιαφέρον να στερέωνες μόνιμα ένα μικρό μεταλλικό κάνιστρο βενζίνης (είτε λειτουργικό είτε όχι) από τη μια μέσα πλευρά κάγκελων πλαϊνών βαλιτσών, αλλά το Pegaso έχει εξάτμιση κι από τις δυο πλευρές. Το έχω δει σε Transalp από την αριστερή πλευρά κι έχει πλάκα

2rm8t8k.jpg

2mebqy8.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Phorever

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολύ καλά τα λές. Σκεφτόμουν κιεγω είτε για θήκη όπλου, είτε για θήκες οπλοβομβίδων, αλλα πολύ φοβάμαι οτι θα μου τα κλέψουν αμέσως.

Και η ιδέα με το μπιτόνι μαρέσει πολύ, αλλα είναι δύσκολο να το στερεώσω καλά να μην κουνιέται και να το κάνω και αντικλεπτικό.

Για το headlight guard το ψάχνω ήδη, το έχουν κάνει και άλλοι, απλά οι βίδες που θα μπορούσα να το στερεώσω είναι λίγο μακρυά.

gravelguard17.jpg

gravelguard32.jpg

http://ridingmissouri.webs.com/project1.htm

Θα το προσπαθήσω πάντως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η σίτα έτσι ή αλλιώς με αποστάτες θα βιδώσει πάνω.

Την θήκη όπλου και το κάνιστρο θα σου τα κλέψουν μόνο αν «δείχνουν» ότι είναι αντικείμενα αξίας. Αλλιώς κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί, αν σου κλέψουν κάτι θα είναι κάτι που θα μπορούν να μεταπουλήσουν. Την θήκη όπλου τι να την κάνουν? Ποιος θα την αγοράσει, ακόμα και στο Σχιστό που λέει ο λόγος;

Το κάνιστρο θα μπορούσες να το κάνεις αποθηκευτικό χώρο, να ανοίγει δηλαδή το πάνω μέρος και μέσα να έχεις εργαλεία ή φαρμακείο π.χ. ενώ την ίδια στιγμή απ' έξω θα έμοιαζε για μέσο μεταφοράς βενζίνης!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν κλέβουν αναγκαστικά για να τα πουλήσουν, κλέβουν απλά και μόνο γιατι μπορούν. Μου έχουν κλέψει τους καθρεφτες 2 φορές, και 3 σετάκια τάπες βαλβίδας.

Ξαναλέω, τάπες! Κάνουν γύρω στα 3 ευρώ!

Στη γειτονιά μου ο κανόνας είναι, αμα βγαίνει μέσα σε 5-10 λεπτά, θα στο κλέψουν.

Μια φορά άφησα ένα χαλασμένο εκτυπωτή στην είσοδο της πολυκατοικίας. Τον ακούμπησα κάτω και ξεκίνησα να περπατάω. Δεν πρόλαβα να φτάσω μέχρι τη γωνία του τετραγώνου, γύρισα το κεφάλι και ο εκτυπωτής είχε εξαφανιστεί.

Όπως το Bermuda Triangle που περιγράφει το How I met Your Mother

http://how-i-met-your-mother.wikia.com/wiki/The_Bermuda_Triangle

Οποιαδήποτε κάντη-μόνος σου μετατροπή αντικειμένου σε χώρο αποθήκευσης θα είναι πολύ δύσκολο να τη στεγανοποιήσω και θα παίρνει νερά.

Τα κουτιά πυρομαχικών έχουν ήδη λάστιχο στεγανοποίησης στο καπάκι τους.

Αν έβαζα μπιτόνι βενζίνης θα το κράταγα λειτουργικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μόνο μη βάλεις τα δίχτυα καμουφλάζ που σκέφτεσαι

μια χαρά πάει μέχρι τώρα

αλλιώς θα καταντήσει έτσι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοντινό της ανακατασκευασμένης σέλας με το logo Heckler & Koch

2014-06-24-09.04med.jpg

fap fap fap.

Την βάση για το δώρο γενεθλίων σου που θα την βάλεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο το δώρο μου!

F-11.jpg

Προσπαθώ να καταλάβω πως δουλεύει ακομα.

Βρήκα manual εδώ, οπότε ελπίζω οτι θα βγάλω άκρη.

Θέλει άδεια ασυρμάτου αυτό το μαραφέτι?

Η συσκευασία δεν είχε βάση, πως το στερεώνω στη μοτοσυκλέτα? Τα throat-mic μας θα ταιριάζουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προβληματάκι:

Δεν βρίσκω πως να στερεώσω τα φώτα ομίχλης.

Μέχρι στιγμής δοκίμασα:

Στα φλασάκια (απο πάνω)

2014-09-07-15.31.17-e1410169452665.jpg

Πλαϊνή οπτική

2014-09-07-15.31.27-e1410169520516.jpg

Εξέχει πολύ προς τα πάνω και δε φαίνεται καθόλου σταθερό. Επίσης το φλασάκι δεν κουμπώνει καλά με τη μάσκα καθώς το εμποδίζει η γωνία, και περιστρέφεται εύκολα γύρω απο τον άξονά του.

Στα φλασάκια (απο κάτω)

2014-09-07-14.55.45-e1410169194235.jpg

Δεν κάθεται ίσια, και πάλι ισχύει το πρόβλημα με το φλασάκι που δεν κουμπώνει σωστά

χαμηλά στο πιρούνι

2014-09-07-15.08.09-e1410169377623.jpg

Το έπιασα στη βίδα του φτερού αλλα ούτε το φτερό ούτε το σποτάκι κάθονται καλά.

Θέλει μελέτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει ένα πλαστικό ανάμεσα στη μάσκα και στο μεγάλο πλαστικό του ρεζερβουάρ, είναι το μικρό πλαστικό που στερεώνει τη μάσκα ουσιαστικά από καθε πλευρά στο δικό μου μοντέλο, το οποίο πλαστικό αφήνει ένα κενό από κάτω. Ισως με μια πιο σταθερή πατέντα που να δένει γύρω από αυτό το πλαστικό έβρισκες κάτι? ή αλλιώς αν τρυπούσες αυτό το πλαστικό και δημιουργούσες μια μόνιμη θέση...?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είμαι σίγουρος οτι καταλαβαίνω που εννοείς, αλλα γενικά αν τρυπήσω πλαστικό το αποδυναμόνω και αμφιβάλω οτι θα μπορεί να κρατήσει το βάρος των ομιχλόφωτων σε λακούβες.

(Λες και έχουμε ομίχλη στην Αθήνα... Αχχ τι κάνει κανείς για τη μόστρα...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν τη φωτογραφία της μηχανής σου στο 1ο ποστ

Υπάρχει ένα επίμηκες γκρι πλαστικό κάτω και πίσω από την κιτρινη μάσκα και πάνω από το κίτρινο ντεπόζιτο. Είναι γκρι ριγέ κάπως...

Δες το τώρα στο σημείο κατω από το φλας. Είναι σαν είναι μια ράβδος με κενό και από πάνω και από κάτω (και φυσικά και από μέσα) ώστε με κάποιο πολύ καλό και σταθερό δεματικό (ή άλλο τρόπο δεσίματος) να μπορούσες ίσως να στερεώσεις τα φώτα.

άλλη ιδέα, στο ίδιο πλαστικό στην μεσαία του βίδα, θα προμηθευτείς έναν καλό και γερό αποστάτη περίπου 5 εκατοστών (ή και παραπάνω αν θες) και μια αρκετά μακρύτερη βίδα για να μπορεί να βιδώσει μαζί με τον αποστάτη.

Τώρα ουσιαστικά η βίδα σου έχει βγει πιο έξω, εκεί μπορείς να φτιάξεις μια καλή βάση από φύλλο αλουμινίου π.χ. που στο κέντρο της θα έχει μια τρύπα όση το μέγεθος της προαναφερθείσας βίδας. Ετσι περνάς και την βασούλα αυτή από την βίδα και ουσιαστικά τη βιδώνει σταθερά πάνω στο πλαστικό αυτό (αλλά όχι σε επαφή μαζί του, αλλά σε απόσταση όση ο αποστάτης) χωρίς να το τρυπήσεις εξτρά. Στην βασούλα τώρα στερεώνεις τα φώτα.

βγάζουν καθόλου νόημα αυτά που λέω??

Τροποποιήθηκε από τον vaelsod

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι. Τωρα κατάλαβα περισσότερα.

Το τρύπημα του πλαστικού το ξεχνάμε, πρώτον δε θα έιναι καθόλου σταθερό, δεύτερον απο τη δεξιά μεριά στο πλαστικό που λές, περνάνε όλα τα καλώδια για τη μάσκα (ECU, φώτα, φλας, καντράν) Δε χωράει τπτ.

Αυτο με τον αποστάτη εναι καλή ιδέα, αλλα πού βρίσκω? Σε κανα βιδάδικο ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμένα μου το είχε κάνει ο μάστορας μου σε μια πατέντα που χρειαζόταν να βγει πιο έξω το φτερό για να μπει η νέα εξάτμιση. Υποθέτω σε βιδάδικα ναι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχεις δεί την εν λόγο πατέντα? εγώ κάπως έτσι θέλω να τα βάλω..δεν νομίζω ότι χρειάζεται να εξηγήσω τι κάνει!

traillights_zps7ab31d1f.jpg

apostates_zps8dbf387c.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτός έχει κάνει την καλυτερότερη δουλειά. Το είδα και το post στο apriiaforum, απλά αναφέρεται σε έτοιμο kit απο την palmerproducts το οποιό δυστυχώς δεν το έχουν πλέον.

Λές να βρώ τόσο μεγάλους αποστάτες σε βιδάδικο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι αποστάτες δεν είναι τίποτα άλλο απο μεταλλικό σωληνάκι, διαλέγεις το υλικό και το φ της σωλήνας και είσαι έτοιμος, ενδεχομένως να βόλευε ένα αλουμίνιο πολύ καλό που χρησιμοποιούν για σκελετό σε τέντες στις βάρκες. Δυστυχώς δεν γνωρίζω ούτε τα υλικά ούτε τα ονόματα τους. το όποιο πρόβλημα τώρα μπορεί να είναι οι βίδες ίσως όμως μηχανουργείο να μπορούσε να κατασκευάσει με το ίδιο σπείρωμα αλλά με μεγαλύτερο μήκος. θέλω να πιστεύω ότι τα υλικά για όλο αυτό δεν πρέπει λογικά να ξεπερνάνε τα 20 ευρώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα