Jump to content
Smias

Νέο κράνος ! AFX , FX-41DS

Recommended Posts

Φωτογραφιες(καλες) δυστυχως δεν..

Εχει χαλασει η φωτομότο μου και βγαζει μονο βιντεο οποτε μονο αααν τυχει και δανειστω για τη δουλεια και θυμηθω νααα βγαλω και το κρανος οποτε μαλλον απιθανο για φωτογραφιες συντομα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οχι ακομα δεν εχω καποια φωτογραφια .

Μετα απο 4 μηνες που το εχω και το βαζω παντα και 2 ταξιδακια εχω να πω τα εξης :

Για μεσα στη πολη το μαυρογυαλο ειναι ολα τα λεφτα !

Το βαρος εξακολουθω να μη το καταλαβαινω , ζυγιζει αρκετα αλλα δεν με εχει κουρασει ποτε .

Στο παραεξω - "εθνικο" δικτυο ειναι οκ , δεν σε παιρνει ο αερας οπου να'ναι αλλα σιγουρα δε το λες αεροδυναμικο πως ενα streetαδικο κρανος , παντως σε διαδρομες 1-1μισης ωρας δεν αντειμετωπισα καποιο θεμα σε ταχυτητες που φτασαν τα 150χλμ σε καποια σημεια , ψηλοφτερο εχω οποτε και πολυ πηγα για αυτα που ειναι (drz-sm & ktm690sm) .

Απο θορυβο οπως φανταζεσται...! Ναι , δε κοβει και πολλα , αλλα παντα τετοια κρανη ειχα οποτε δε μου κανει καποια μεγαλη εντυπωση , αλλα σιγουρα καλυτερο απ'οτι ειχα πιο πριν .

Τα μαξιλαρακια εχουν χαλαρωσει σε σχεση με τις πρωτες βδομαδες αλλα φυσιολογικα , τις πρωτες μερες εσπασα τον βραχυωνα απ'τα γυαλια μου που ηταν θεοσφικτο..

Τωρα μπαινει κουτι στη κεφαλα μου !

Εχει φαει κατι ζντουπ οπως το εχω στον αγκωνα ή στο χερι αλλα δεν εχει φυγει κατι ή να εχει καποια γρατζουνια , καλη ποιοτητα βαφης μπορω να πω απ'το μεχρι τωρα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετα απο κοντα ενα χρονο μαζι του εχω να πω τα εξης :

Τα μαγουλα του εχουν μπει , παρηγγειλα καινουρια και περιμενω να ερθουν , οχι κατευθειαν απο τη μαμα εταιρια , απο το ΤΤ .

Εχασα μια βιδα απο την αριστερη μερια που ανοιγει τη ζελατινα , αυτο εγινε το 4ημερο του αγ.πνευματος λιγες μερες μετα απο το παραπανω ποστ , ταξιδεψα μια χαρα και με τη μια βιδα , την αντικατεστησα με μια ιδια σε μηκος Μ6 βιδα και με μια ροδελα , λειτουργει μια χαρα ετσι απο τοτε αλλα στην παραπανω παραγγελεια εβαλα κι ενα σετ τετοιες βιδες , μου εσκασε δωρακι εκπτωτικο κουπωνι απο το ΤΤ λογο γενεθλιων οποτε το αξιοποιησα καταλληλος !

Μετα απο ενα χρονο συμβιωσης εχω να πω οτι μου αρεσει , οτι θα το ξαναγοραζα στα λεφτα που το ειχα βρει με την τοτε ισοτιμια κι οτι θα το ηθελα λιιιιγο πιο ελαφρυ αλλα σιγουρα δε θα κοστιζε τοσο , μια χαρα κρανακι ειναι και το χρησιμοποιω καθε φορα που καβαλω .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετα απο κοντα ενα χρονο μαζι του εχω να πω τα εξης :

Τα μαγουλα του εχουν μπει , παρηγγειλα καινουρια και περιμενω να ερθουν , οχι κατευθειαν απο τη μαμα εταιρια , απο το ΤΤ .

Εχασα μια βιδα απο την αριστερη μερια που ανοιγει τη ζελατινα , αυτο εγινε το 4ημερο του αγ.πνευματος λιγες μερες μετα απο το παραπανω ποστ , ταξιδεψα μια χαρα και με τη μια βιδα , την αντικατεστησα με μια ιδια σε μηκος Μ6 βιδα και με μια ροδελα , λειτουργει μια χαρα ετσι απο τοτε αλλα στην παραπανω παραγγελεια εβαλα κι ενα σετ τετοιες βιδες , μου εσκασε δωρακι εκπτωτικο κουπωνι απο το ΤΤ λογο γενεθλιων οποτε το αξιοποιησα καταλληλος !

Μετα απο ενα χρονο συμβιωσης εχω να πω οτι μου αρεσει , οτι θα το ξαναγοραζα στα λεφτα που το ειχα βρει με την τοτε ισοτιμια κι οτι θα το ηθελα λιιιιγο πιο ελαφρυ αλλα σιγουρα δε θα κοστιζε τοσο , μια χαρα κρανακι ειναι και το χρησιμοποιω καθε φορα που καβαλω .

σκεφτομαι και εγω να το παρω για το καλοκαιρι,ειναι καλο vfm απο οτι διαβασα! η ποιοτητα του ειναι καλη?κρατησε ας πουμε χρωμα κ τετοια? το εχω βρει Ευρωπη (διοτι πολυ το φοβαμαι με την αμερικη) αλλα σαν THH TX-27, ειναι ακριβως το ιδιο αλλα η "ευρωπαικη εκδοση" λενε. για το καλοκαιρι ειναι κομπλε?μπαζει αερα αβερτα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αερας αβερτα , εχει πολλους αεραγωγους!!!

Το χρωμα οκ ειναι , ασπρο ειναι , δεν εχει κιτρινισει .

Καποιες μικρες μικρες γρατζουνιες τις εχει αλλα αυτο οφηλεται στο οτι το εχω στον αγκωνα οταν περπαταω και δεν ειμαι πολυ προσεκτικος , σε οποιο κρανος κι αν ειχα παντα του αφηνα τα σημαδια μου..!

Για τα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο σε τετοιο στυλ !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα