Jump to content
Sign in to follow this  
l@mpros dy

Οδικη βοηθεια με καλυψη εκτος Αττικης για 125cc

Recommended Posts

Την Κυριακη που περασε ειχα ενα ατυχημα στο Σχηματαρι και καλεσα την οδικη βοηθεια να παρει την μηχανη και να την παει Αθηνα χαριστικα οπως μου ειπανε. Την επομενη του ατυχηματος τους ζητησα εξηγησεις για το προβλημα και μου ειπαν οτι δεν καλυπτουν την μεταφορα της μηχανης αν βρισκεται εκτος Αττικης γιατι λενε μεχρι 150 κυβικα δεν μπορει ενα οχημα να ταξιδεψει σε αλλο νομο και οτι υπηρξε ασυνενοησια μεταξυ εμου και του ασφαλιστικου γραφειου οπου εκανα το συμβολαιο.

Και τωρα ρωτω...υπαρχει οδικη βοηθεια που να παρεχει υπηρεσιες εκτος του νομου που μενεις για μικρα κυβικα; Κοιταξα κανα 2 θεματα απο εδω μεσα αλλα ολοι σας εχετε μεγαλες μηχανες και δεν ειδα καποιον να αναφερει για οχημα 125 κυβικων. Αν ξερετε καποια οδικη που να παρεχει αυτο που ζηταω γραψτε την εδω περα η στειλτε σε π.μ αν θεωρειται διαφημιση. Οσο να‘ναι μια φορα χρειαστηκα την οδικη και με εσωσε σε μια δυσκολη στιγμη μιας και ειχα τραυματιστει κιολας αλλα θελω να εχω ησυχο το κεφαλι μου οποτε παω λιγο πιο μακρια γιατι κακα τα ψεματα δεν πολυπιανουν τα χερια μου και τις βολτες τις κανω μονος μου κατα 99% . Οποτε αν εχετε να μου προτεινετε κατι στειλτεμου πληροφοριες μιας και εχω χρονο τωρα που αναρρωνω να τακτοποιησω και αυτο το ζητηματακι. Ευχαριστω προκαταβολικα για τις οποιες απαντησεις σας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σωστός ο Βάγγος :_thumbsup: αν θες οδική αυτή του Ταχυδρομικού ταμιευτηρίου είναι κελεπούρι γιατί καλύπτει τον οδηγό ανεξαρτήτου οχήματος.

Αν έχεις και πάνω από 1 όχημα είναι ότι πρέπει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε τι τιμες παιζουν οι εταιριες για οδικη βοηθεια για καθε μεταφορα; Εχουν συμβολαιο ετησιο που μπορουμε να κανουμε απευθειας μαζι τους η πρεπει μονο με την ασφαλεια;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα