Jump to content
john1993

xt660x καταναλωση στο θεο ??!!!

Recommended Posts

Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα μην φωτογραφίζεται γράφεις το τάδε μαγαζί που πήγατε κλπ; Γιατί δεν το καταλαβαίνω υπάρχει κάποιο φόβος και από τι; Πρόσεχε τι θα απαντήσεις, μην γράψετε την κλασσική καραμέλα αυτά! Βέβαια όποιος γράφει αληθινά γεγονότα και αν έχουν γίνει με νόμιμες διαδικασίες όλα δεν έχει τίποτα να φοβάται

Όταν έχεις παράπονο από κάποιο πρόσωπο, και δημόσια αναφέρεις το όνομά του κατηγορώντας το για κάτι, έχει το δικαίωμα να σε καταγγείλει. Το εάν έχεις δίκιο ή όχι, φαντάζομαι ότι θα εξεταστεί αργότερα (προφανώς από ένα ενδεχόμενο δικαστήριο). Το ζήτημα είναι ότι δεν μπορείς έτσι απλά δημόσια να κατηγορείς κάποιον για κάτι. Ποτέ δεν ξέρεις σε τι περιπέτειες θα μπεις, άσχετα με το εάν έχεις δίκιο. Και εδώ μιλάμε για μια μοτοσυκλέτα...

Μπορείς εύκολα να "φωτογραφίσεις" κάποιον, χωρίς να μπαίνεις στην διαδικασία να ρισκάρεις μια αγωγή για δυσφήμιση.

Δεν είμαι νομικός, αλλά θεωρώ ότι αυτό είναι κάτι το λογικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν γραφεις ονομα γιατι θα ερθει ο κυριος Χ και θα προτιμήσει να πληρωσει τον καλυτερο δικηγορο για να παρει αποζημιωση από εσενα και το φορουμ από το να δωσει αυτά τα λ7 για να παει σε διαφορα σεμινάρια να αποκτηση τεχνογνωσια και γενικα να γινει καλυτερος στην δουλεια του και φυσικα θα βγει και από πανω γιατι αυτος εχει ονομα ενώ εσυ ότι κανεις το κανεις με νικ νειμ και πισω από μια οθονη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν έχεις παράπονο από κάποιο πρόσωπο, και δημόσια αναφέρεις το όνομά του κατηγορώντας το για κάτι, έχει το δικαίωμα να σε καταγγείλει. Το εάν έχεις δίκιο ή όχι, φαντάζομαι ότι θα εξεταστεί αργότερα (προφανώς από ένα ενδεχόμενο δικαστήριο). Το ζήτημα είναι ότι δεν μπορείς έτσι απλά δημόσια να κατηγορείς κάποιον για κάτι. Ποτέ δεν ξέρεις σε τι περιπέτειες θα μπεις, άσχετα με το εάν έχεις δίκιο. Και εδώ μιλάμε για μια μοτοσυκλέτα...

Μπορείς εύκολα να "φωτογραφίσεις" κάποιον, χωρίς να μπαίνεις στην διαδικασία να ρισκάρεις μια αγωγή για δυσφήμιση.

Δεν είμαι νομικός, αλλά θεωρώ ότι αυτό είναι κάτι το λογικό.

Καταρχάς κανείς δεν κατηγορεί κανέναν εδώ, ίσα που κάποιος σαν πελάτης άφησε λεφτά σε κάποιο κατάστημα και σε αντίτιμο πήρε την ανάλογη υπηρεσία που προσέφερε τον εν λόγο κατάστημα. Αν σε καταγγείλει τον εν λόγο πρόσωπο όπως γράφεις σωστά έχεις και εσύ το δικαίωμα να κάνεις το ίδιο και να ζητήσεις και τα υπόλοιπα. Ξαναγράφω σε κάτι που δεν έδωσες σημασία αν τα γεγονότα είναι αληθινά και αν όλα γίνανε με νόμιμες διαδικασίες δεν έχεις να φοβάσαι κάτι, δεν είναι τόσο εύκολο τα πράγματα να σου κάνει κάποιος αγωγή με τον τρόπο που τα γράφεις. Δεν μιλάμε για μοτοσυκλέτα αλλά για τα λεφτά που έδωσε κάποιος για να εισπράξει την ανάλογη υπηρεσία ξαναγράφω, ελπίζω να με κατάλαβες

Δεν γραφεις ονομα γιατι θα ερθει ο κυριος Χ και θα προτιμήσει να πληρωσει τον καλυτερο δικηγορο για να παρει αποζημιωση από εσενα και το φορουμ από το να δωσει αυτά τα λ7 για να παει σε διαφορα σεμινάρια να αποκτηση τεχνογνωσια και γενικα να γινει καλυτερος στην δουλεια του και φυσικα θα βγει και από πανω γιατι αυτος εχει ονομα ενώ εσυ ότι κανεις το κανεις με νικ νειμ και πισω από μια οθονη

Κανείς μεγάλο λάθος, δώσε έστω ένα παράδειγμα αν ποτέ έγινε αυτό που γράφεις; Εγώ μπορώ να σου δώσω λινκ από κόσμο που έγραψε δημόσια για μεγάλες αντιπροσωπείες και στο τέλος κέρδισε επίσης από την ταλαιπωρία που υπέστη και αποζημιώθηκε και όλα αυτά τα έγραφε δημοσίως. Ξαναγράφω σε κάτι που δεν έδωσες και εσύ σημασία αν τα γεγονότα είναι αληθινά και αν όλα γίνανε με νόμιμες διαδικασίες δεν έχεις να φοβάσαι κάτι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο τυπος ειναι απιστευτος εμ στο χαλασε τωρα θελει και λευτα για να στο βαλει στο δυναμομετρο να το φτιαξει.ελεος δλδ καποιοι εχουν πολυ μεγαλο θρασος.μακαρι να βρεις την ακρη να ησυχασεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Νόμιμες διαδικασίες" εννοείς μια αναλυτική λιανική απόδειξης παροχής υπηρεσιών?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα μην φωτογραφίζεται γράφεις το τάδε μαγαζί που πήγατε κλπ; Γιατί δεν το καταλαβαίνω υπάρχει κάποιο φόβος και από τι; Πρόσεχε τι θα απαντήσεις, μην γράψετε την κλασσική καραμέλα αυτά! Βέβαια όποιος γράφει αληθινά γεγονότα και αν έχουν γίνει με νόμιμες διαδικασίες όλα δεν έχει τίποτα να φοβάται

Η απάντηση του gourmoul με καλύπτει απόλυτα!

Να συμπληρώσω μόνο ότι δεν εἰναι θέμα καραμέλας, αλλά απλή λογική. Εχει συμβεἰ στο παρελθόν να πάει δικαστικά αντίστοιχη καταγγελία.

Επίσης, αν θέλεις να μάθεις τόσο πολύ το όνομα της αντιπροσωπείας, ζήτα από τον φίλο που άνοιξε το θέμα να στο στείλει σε πμ. Απλά τα πράγματα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Νόμιμες διαδικασίες" εννοείς μια αναλυτική λιανική απόδειξης παροχής υπηρεσιών?

Ναι σωστά και κάποια άλλα που πρέπει να σημειώνουνε τα συνεργεία, βλέπω φωνάζει ο δημιουργός του τόπικ και καλύτερα να λήξουμε εδώ το θέμα αυτό γιατί δεν είναι σωστό να χαλάσουμε το τοπικ του παιδιού

Η απάντηση του gourmoul με καλύπτει απόλυτα!

Να συμπληρώσω μόνο ότι δεν εἰναι θέμα καραμέλας, αλλά απλή λογική. Εχει συμβεἰ στο παρελθόν να πάει δικαστικά αντίστοιχη καταγγελία.

Επίσης, αν θέλεις να μάθεις τόσο πολύ το όνομα της αντιπροσωπείας, ζήτα από τον φίλο που άνοιξε το θέμα να στο στείλει σε πμ. Απλά τα πράγματα....

Σε αντίστοιχο ποστ σαν το δικό σου απάντησα και πριν, το θέμα λήγει εδώ γιατί είμαστε οφ τοπικ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομιζω ότι είναι νομιμη διαδικασια να ερθω και να γραψω ως πα18 ότι ο κυριος μπουφος επίσημος αντιπρόσωπος γιαμαχα μου χαλασε το μοτο αυτό λεω και καταγγελια γινετε στις αρμοδιες υπηρεσίες και όχι σε καποιο σαιτ αυτή είναι η αποψη μου για τον φιλο που εχει πρόβλημα εγω θα πηγαινα σε έναν μαστορα της προκοπης να μου το φτιαξει και θα ελεγα σε ολους τους γνωστους μου και όχι μεσα σε σαιτ μακρια από τον συγκεκριμενο μαστορα με το ονομα του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου οπως ειπε και ενας φιλος πριν, παρε το μηχανακι σου και πανε το στον γκουζι paddock στην καβαλας να σου κανει μια καυσαναλυση και να στο ρυθμισει (15€ εδινα για το TDM αν θυμαμαι καλα) να ξεμπερδευεις και μην σπας το κεφαλι σου με μαστορια που πειραζουν ρυθμισεις χωρις κανενα μπουσουλα λες και ρυθμιζουν cub 50αρι.

Τροποποιήθηκε από τον roulis88

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι δεν είμαστε οφφ τόπικ φίλε king of wall street. Είσαι οφφ τόπικ....

Συμφωνώ όμως, το θέμα ας λήξει εδώ.

Τροποποιήθηκε από τον Stathispsaltis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου οπως ειπε και ενας φιλος πριν, παρε το μηχανακι σου και πανε το στον γκουζι paddock στην καβαλας να σου κανει μια καυσαναλυση και να στο ρυθμισει (15€ εδινα για το TDM αν θυμαμαι καλα) να ξεμπερδευεις και μην σπας το κεφαλι σου με μαστορια που πειραζουν ρυθμισεις χωρις κανενα μπουσουλα λες και ρυθμιζουν cub 50αρι.

Σωστός!

Οχι δεν είμαστε οφφ τόπικ φίλε king of wall street. Είσαι οφφ τόπικ....

Συμφωνώ όμως, το θέμα ας λήξει εδώ.

Δεν μου κάνει εντύπωση καθόλου όμως, άλλος ένας

:kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ok ας πούμε ότι εγώ είμαι μακάκας.

Εσύ που μπήκες για να μαμήσεις το θέμα του παιδιού τι είσαι? Το ερώτημα είναι ρητορικό....

Λοιπόν ας τελειώνει εδώ το θέμα.

Υ.Γ Αν δεν μπορεσεις να κάνεις log in την επόμενη φορά, μην παραξενευτείς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν βρω λυση θα παω μετα στον κυριο ταδε τον μαστορα να του τριψω τη μηχανη στη μουρη ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν βρω λυση θα παω μετα στον κυριο ταδε τον μαστορα να του τριψω τη μηχανη στη μουρη ...

Το καλύτερο που είναι να κάνεις είναι να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω αν επιβεβαιωθεί ότι δεν έγινε δουλειά ή έστω να επιστραφούνε αυτά που έδωσες έξτρα (αν έδωσες) και δεν έγινε δουλειά

Τροποποιήθηκε από τον The King of Wall Street

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλύτερα να αποφεύγονται αναφορές ονόματος αντιπροσωπείας. Ο φίλος το φωτογράφισε και οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Αν θέλει ας το στείλει σε πμ σε όποιον ενδιαφέρεται.

Στο θέμα μας, αυτή η κατανάλωση είναι εξωφρενική. Φίλε μου πήγαινε το σε έναν κανονικό μάστορα να στο ξαναρυθμίσει από την αρχή.

Υ.Γ Ρε μπας και φταίνε οι βενζίνες? Τώρα τελευταία βλέπω συχνά, θέματα με υψηλή κατανάλωση.

Στάθη, προηγήθηκες στην συζήτηση, την οποία εγώ άνοιξα περί "φωτογράφισης", από τον φίλο της wall street.

Όσον αφορά το επίμαχο εικονίδιο, είχα ζητήσει παλαιότερα να το καταργήσουν. Οι λόγοι είναι εμφανείς.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στάθη, προηγήθηκες στην συζήτηση, την οποία εγώ άνοιξα περί "φωτογράφισης", από τον φίλο της wall street.

Όσον αφορά το επίμαχο εικονίδιο, είχα ζητήσει παλαιότερα να το καταργήσουν. Οι λόγοι είναι εμφανείς.....

Απλά υποκλίνομαι

:_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάπως έτσι την πάτησα κι εγώ και η βλακεία μου είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί. είχα εξατμίσεις και φίλτρο και μου έβγαζε 150 - 160χλμ με μεικτή οδήγηση. κάνω σέρβις και με το ζόρι μου βγάζει 120χλμ του το λέω και μου λέει έλα για καυσανάλυση αλλά δεν πήγα ποτέ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα το είδα.

Τι γίνεται με τα σέρβις ρπστμ;

Υποτίθεται ότι σενιάρεις το μηχανάκι και αυτό γίνεται,εν μέρει, χειρότερο;Αυτό με την κατανάλωση το έχω ξανακούσει αλλά συνέβη και σε μένα χωρίς να πειράξει μίγματα!

Τελικά μετά από 3-4 γεμίσματα και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού έστρωσε.

Είμαι στη δουλειά αλλά έχω μαζί μου το KLR.Το μεσημέρι στο σπίτι θα δω τις τιμές και θα σου πω.

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάπως έτσι την πάτησα κι εγώ και η βλακεία μου είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί. είχα εξατμίσεις και φίλτρο και μου έβγαζε 150 - 160χλμ με μεικτή οδήγηση. κάνω σέρβις και με το ζόρι μου βγάζει 120χλμ του το λέω και μου λέει έλα για καυσανάλυση αλλά δεν πήγα ποτέ....

παμε μαζι να μας κανουν και καλυτερη τιμη ????χαχα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνωστος ο τυπος της Θηβων,στα περιξ.Εσυ εισαι λιγο πιο μακρια οπως βλεπω γι'αυτο δεν το ηξερες...Περιμενουμε νεα μετα τον paddock.

ΥΓ)Ειμαι πολυ υπερ του οπως λεγονται τα καλα να λεγονται και τα κακα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλύτερα να αποφεύγονται αναφορές ονόματος αντιπροσωπείας. Ο φίλος το φωτογράφισε και οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Αν θέλει ας το στείλει σε πμ σε όποιον ενδιαφέρεται.

Στο θέμα μας, αυτή η κατανάλωση είναι εξωφρενική. Φίλε μου πήγαινε το σε έναν κανονικό μάστορα να στο ξαναρυθμίσει από την αρχή.

Υ.Γ Ρε μπας και φταίνε οι βενζίνες? Τώρα τελευταία βλέπω συχνά, θέματα με υψηλή κατανάλωση.

κανονικος μαστορας !

αυτα μονο στο ελλαδα που οτι δηλωσεις εισαι

εμενα μου αρεσει που τους εχει και η αντιπροσωπεια εξουσιοδοτημενους

αλλα αμα θα ερθουν απο την yamaha και τους παρουν χαμπαρι τι αρπακολες ειναι θα τους κοψουν τον κωλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιο πολύ μου κάνει οτι μύρισε θύμα και σου λέει κάτσε να δω πως θα τον τσιμπήσω, παρά οτι δεν ήξερε πως έπρεπε από πριν να σημειώσει τις αρχικές ρυθμίσεις. Αν όντως παίζει το δεύτερο τότε δεν έπρεπε να είναι μηχανικός. Αν έχεις την υπομονή και στείλεις γραμματάκι στην yamaha ένα θεματάκι θα δημιουργηθεί όπως και να το κάνουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιο πολύ μου κάνει οτι μύρισε θύμα και σου λέει κάτσε να δω πως θα τον τσιμπήσω, παρά οτι δεν ήξερε πως έπρεπε από πριν να σημειώσει τις αρχικές ρυθμίσεις. Αν όντως παίζει το δεύτερο τότε δεν έπρεπε να είναι μηχανικός. Αν έχεις την υπομονή και στείλεις γραμματάκι στην yamaha ένα θεματάκι θα δημιουργηθεί όπως και να το κάνουμε.

εχει σταλθει ειδη μηνυμα στη yamaha με το θεμα που αντιμετωπιζω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μεσημέρι στο σπίτι θα δω τις τιμές και θα σου πω.

Γιάννη, ο Νίκος θα σου δώσει κάποιες ενδεικτικές τιμές, όπου το δικό του δουλεύει σωστά.

Όπως και να 'χει, για να γίνει σωστή δουλειά θέλει μάστορα όπως προείπα.

Εάν θα ήμουν στη θέση σου θα έβαζα αυτές τις τιμές, μόνο και μόνο για καλύτερα από πριν. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα γίνει σωστή δουλειά (αν και εκτιμώ ότι θα βελτιωθεί αρκετά εάν είναι εκεί το πρόβλημα), και γι' αυτό σου λέω ότι προτιμότερο είναι ο μάστορας.

Σίγουρα, βέβαια, θα έχει ενδιαφέρον η σύγκριση των τιμών. Είσαι σε θέση να βρεις τα δικά σου νούμερα για να δούμε τις διαφορές?

Επίσης, είσαι σίγουρος ότι φταίει η αλλαγή μειγμάτων για το όλο πρόβλημα? Μήπως θα μπορούσε να φταίει κάτι άλλο που έκανε ο μάστορας ή εσύ τις ημέρες του σέρβις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα