Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 εγώ πάντως το λερώνω το λευκό μου μητρώο για μερικές.... «Παίζεις με την φλόγα Εγώ στο 'πα πως στο τέλος θα καείς» :P 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Χαλάλι ρε.... http://www.youtube.com/watch?v=CdcQ-hyOYIQ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Το επόμενο καλοκαίρι βλέπω να τραγουδάς... «Πήρα τον κακό το δρόμο και την εύκολη ζωή, ήρθα κόντρα με το νόμο ξαφνικά ένα πρωί. Στο κελί τριάντα τρία μ’ είχαν στον Κορυδαλλό. Είχα μάτια δεκατρία, ήμουνα παιδί χωρίς μυαλό μα παιδί χωρίς μυαλό.» Θα σου φέρνω τσιγαράκι. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 ακόμα καλύτερα μπορεί να τραγουδάω αυτό: τσιγάρα μη φέρνεις το έχω κόψει! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Κάτσε,σε λίγο θα ακούσουμε και ''χαρωπά τα δυό μου χέρια τα χτυπώ'' Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 σιγά μη βάλουμε και mazoo and the zoo!!!! τι ωραία μωράκια αυτά τα δύο...το ξανθό το έχω πετύχει πολλές φορές... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Κάτσε,σε λίγο θα ακούσουμε και ''χαρωπά τα δυό μου χέρια τα χτυπώ'' μια ωραια πεταλουδααα,μια ωραια πεταλουδααα....Επ ειπαμε.Μακρια απο ανηλικες...Δοξα τω Θεω...μια χαρα γυναικες εχει η Ελλαδα(εμφανισιακα τουλαχιστον...) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 όλες ωραίες είναι μωρέ.Αρκεί να είναι 18++ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 όλες ωραίες είναι μωρέ.Αρκεί να είναι 18++ ετσι..σωστος!Ελευθερα παιδια ειστε ολο και κατι θα μασουλησετε...χρατσα-χρουτσα,χρατσα-χρουτσα...(Εγω εχω κλεισει και κλειδωσει στο ζητημα αυτο,εδω και χρονια...Πειρασμοι πολλοι,αλλά δεν... ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 όλες ωραίες είναι μωρέ.Αρκεί να είναι 18++ Τα άλλαξες τώρα ;;; Σίγουρα δεν ξέχασες ένα ''μην'' ανάμεσα απο το ''να'' και το ''είναι 18++'' ; :Ρ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Τα άλλαξες τώρα ;;; Σίγουρα δεν ξέχασες ένα ''μην'' ανάμεσα απο το ''να'' και το ''είναι 18++'' ; :Ρ σου κανει δωρο τη γερμανιδα(γι' αυτο ανασκευασε την αρχικη του θεση,για να σου φερνει γλυκα και τσιγαρα στη στενη... ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 σου κανει δωρο τη γερμανιδα(γι' αυτο ανασκευασε την αρχικη του θεση,για να σου φερνει γλυκα και τσιγαρα στη στενη... ) Με έπιασε ο τρελός..... Κοίτα Μανώλη...Αν είναι κάτι το εξαιρετικό,μπορεί να υπερβώ τους ηθικούς μου κανόνες.μέχρι στιγμής δεν το έχω κάνει σε βαθμό που να επιφέρει φυλάκιση!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Με έπιασε ο τρελός..... Κοίτα Μανώλη...Αν είναι κάτι το εξαιρετικό,μπορεί να υπερβώ τους ηθικούς μου κανόνες.μέχρι στιγμής δεν το έχω κάνει σε βαθμό που να επιφέρει φυλάκιση!! εχεις ηθικους κανονες?Ποιοι?Για πες εναν να μαθει ο ζουρλομανδος... ξερω,ξερω ΚΑΝΟΝΑΣ ΜΕΓΑΣ πας μη γαυρος...σανο απο τριφυλλι για το στομα της καθε γιδας Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 από τον NORMANN Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Κοίτα Μανώλη...Αν είναι κάτι το εξαιρετικό,μπορεί να υπερβώ τους ηθικούς μου κανόνες.μέχρι στιγμής δεν το έχω κάνει σε βαθμό που να επιφέρει φυλάκιση!! Εσύ δεν με καταδίκασες πριν ; Στο ίδιο κελί θα είμαστε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 εννοειται οτι καταδικαστηκες με ελαφρυντικα και απορω πως εισαι ακομη εδω αντι να εκτιεις την ποινη σου στα ορυχεια... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 εχεις ηθικους κανονες?Ποιοι?Για πες εναν να μαθει ο ζουρλομανδος... Μας τα μασάει τώρα... ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ,ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΡΩΤΕΣ! εννοειται οτι καταδικαστηκες με ελαφρυντικα και απορω πως εισαι ακομη εδω αντι να εκτιεις την ποινη σου στα ορυχεια... Έχουμε wi-fi εδώ. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Μανωλακη, ποτε θα ανεβεις Θεσσαλονικη;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Μας τα μασάει τώρα... ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ,ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΡΩΤΕΣ! τους ξενερωτους...(οχι και -τες...!Σαν το Motolover...που στο "αλλαξε το mybike.gr" ειπε(κατσε να τον δωσω εδω δημοσια τον παλιομνηστηρα τον Αντινοο...) <<κοριτσια μου το μαμησατε το ερωτημα...>> Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) εχεις ηθικους κανονες?Ποιοι?Για πες εναν να μαθει ο ζουρλομανδος... ξερω,ξερω ΚΑΝΟΝΑΣ ΜΕΓΑΣ πας μη γαυρος...σανο απο τριφυλλι για το στομα της καθε γιδας Αφού τα λες μόνος σου αφού!!!!!χαχαχαχα Μας τα μασάει τώρα... ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ,ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΡΩΤΕΣ! Έχουμε wi-fi εδώ. Εσύ έχεις να φάει Κάτι μπατσαρους το καλοκαίρι....εκεί που θα τα πίσω με τα ενήλικα με τα βίας μωρακια....χαχαχαχαχαχ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 από τον Gen.Markus Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) εμ ζουρλομανδος νορμανδος ειμαι να μην ξερω κι εγω κατι τις...?Μασανε οι γιδες το ξερο τριφυλλι...? Ειστε πατριωτακια?Λημνιοι εκατερωθεν?Γιατι δε λαμβανω καθαρα κατι ιδιωματισμους...της Μυρινας...Μην αρχισω τις νορμανδικες βορειο-γαλλικες αρές βραδιατικα και γινει εδω μεσα υπουργειο παιδειας...χμ... οβερ? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 από τον NORMANN Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μανωλακη, ποτε θα ανεβεις Θεσσαλονικη;;; Πήρα μεταγραφή πάλι.Βλέπω να έρχομαι σε... κάνα οχτάρι χρόνα Σε λίγους μήνες θα παίζω μπάλα ακόμα πιο νότια.Θα αργήσω να έρθω. Εσύ έχεις να φάει Κάτι μπατσαρους το καλοκαίρι....εκεί που θα τα πίσω με τα ενήλικα με τα βίας μωρακια....χαχαχαχαχαχ Βρε τφεκ',δε θα 'μαι δωνά.Αλλά και να 'μνα,θα σε τσ' έπαιζα τσ' μπάτσαρ έτσ' και με ακμπούσες. Ρεζίλ' θα κορτσούδγια θα σ' έκαμνα... χαχαχαχα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 από τον Μανώλης93 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) οβερ,όβερ!ναι είμεθα απο το ίδιο νησί με τον γατουλίνο! βέβαια αυτός είναι φλώρος,ούτε να κεράσει τον κόσμο δε ξέρει!! :mB_kalo_e: Μανώλη,θα ν'ερθς Αθήνα; Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 από τον Gen.Markus 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 βέβαια αυτός είναι φλώρος,ούτε να κεράσει τον κόσμο δε ξέρει!! :mB_kalo_e: Τι να κεράσω βρε ; Λούτσο με κρέμα γάλακτος ; Μανώλη,θα ν'ερθς Αθήνα; Θα 'ρθω σα γκατ αλλά όχ' στν Αθήνα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες