ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 αναδιπλουμενη με λεντακια φλας.Ρε δεν θυμαμαι την μαρκα τωρα .. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Φοβερα τα κλιπ ον.. Σκετα κοσμηματα.. Φοβερο πακετο.. εισ ωραιος. :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Ειμαι πολυ περιεργος να δω το τελικο αποτελεσμα........ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 οχι ρε φιλε ΟΧΙ ρε φιλε γιατι "χαλας" αυτο το μηχανακι πωωωω αστο ετσι και παρε ενα αλλο να κανεις την δουλεια σου τοσα λεφτα εδωσες μην εισαι τσιγγουνης :P :P :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 οχι ρε φιλε ΟΧΙ ρε φιλε γιατι "χαλας" αυτο το μηχανακι πωωωω αστο ετσι και παρε ενα αλλο να κανεις την δουλεια σου τοσα λεφτα εδωσες μην εισαι τσιγγουνης :P :P :P Aπό ότι κατάλαβα θα πάρει την SL οπότε αυτή θα είναι η της πλάκας οπότε την κάνει ότι θέλει!!! :P Ωρίωνα αν θες μου την δίνεις αφού πάρεις την SL :P δεν έχω πρόβλημα... χαχαχαχαχα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 και το τριτο μερος της μοντας. foot peg lowering kit https://www.google.com/search?q=footpeg+lowering+kit&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t κραταω τα μαμα ποδοστηρια με τους μηχανισμους τους και αλαζω τα μαμα μασπιε τοποθετωντας μια αλουμινενια πλακεττα που απομακρυνει κατα 4 εκατοστα τους καινουργιους μασπιεδες και τους επιτρεπει να περιστραφουν 360 μοιρες γυρω απο την βιδα που πιανουν πανω στην πλακετα/προεκταση . Εδω το μεγα προβλημα ειναι η αποσταση απο το εδαφος των μασπιεδων και ο κινδυνος να βρουν κατω σε καμμια στροφη. Θα τσεκαριστει το θεμα με προσοχη. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bousnak 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 μηπως και μια πιο ψηλη ζελατινα ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Επειδή κάτι ξέρω από μασπιέδες που βρίσκουν θα σε συμβούλευα να βρεις ένα ζευγάρι σπαστούς μασπιέδες (που κλείνουν δηλαδή).. Γιατί από ότι βλέπω οι μαμά δεν είναι σπαστοί.. Και αν βρουν μπορεί να σου στραβώσουν τις βάσεις, ή μέχρι και να κάνουν "μοχλό" και να σε ρίξουν.. Εύχομαι να σε βολέψει το αποτέλεσμα!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 αυτοι στις φωτο ειναι αυτοι που αγορασα (ebay-hong kong ,εβρα 20 το κιλο ).Οι μαμα ειναι σπαστοιβεβαια δεν θελω να καταργησω τα μαμα ποδοστηρια τα οποια ειναι αριστα ,παρα μονο τους μασπιεδες.Η σωστη η λυση ειναι αυτη, αλλα τσουζει και δεν αξιζει τον κοπο.Πεταμενα λεφτα 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Και ένα τριβαλιτσο :-D 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Και ένα τριβαλιτσο :-D κακε !! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bousnak 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 και αυτη http://www.carpimoto.com/EN/40900_23-738-02-Zero-Gravity-Windscreen-Ducati-1199-Panigale.htm Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 ο schumi στην ''gp12'' εχει βαλει εκεινα τα ''γαντια''..νομιζω ειναι obliggatori κ για την δικη σου ντουκατι..αλλιως κατι σε χουφτες(ειδικα εκεινες με τα λεντ φλασακια ενσωματωμενα!!) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 ο schumi στην ''gp12'' εχει βαλει εκεινα τα ''γαντια''..νομιζω ειναι obliggatori κ για την δικη σου ντουκατι..αλλιως κατι σε χουφτες(ειδικα εκεινες με τα λεντ φλασακια ενσωματωμενα!!) 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 σου εδωσα ιδεα τωρα ε??? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 περα απο την πλακα,εαν δεν σου κανει κοπο,θα ηθελες να εξηγησεις τι σε εκανε να ξεκινησεις μια τετοια διαδικασια? θελω να πω,εχεις την μουλτιστραντα για ταξιδιωτικη(εκτος κ αν λανθανω),εχεις την δεσμο16 για την πιστα..αυτη πηγες να την κανεις κατι ενδιαμεσο? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Η αληθεια ειναι οτι το μηχανακι ξεκινησα το δωσω πριν κανα δυο μηνες γιατι δεν μου χρειαζοταν πια.Με την κριση βεβαια κατι τετοιο και δυσκολο ειναι και η χασουρα σιγουρη ,δεδομενου οτι το μηχανακι εχει αρκετα μεγαλη προικα.Ετσι κατεληξα και το δωρησα στον θειο μου.Ο θειος ομως απο την αλλη τα SS δεν τα πολυγουσταρει και ετσι ενεργω κατα παραγγελια του.Εγω δεν θα ξεκιναγα να κανω κατι τετοιο απο κεφαλιου μου ,αλλα ο μπαρμπας ειναι μπαρμπας.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) Γιωργο(Ωριων),οταν χαμηλωνεις τα μαρσπιε δεν μεταβαλλεται και η υψομετρικη διαφορά απο το ποδοφρενο και το λεβιε ταχυτητων;Δεν πρεπει κι αυτα να μεταβαλλονται εξισου; Ρωταω γιατι θα ηθελα και εγω να κανω λιγο πιο χαμηλα τα μαρσπιε στο F800GS για να ανοιξει η γωνια τού γονατου(πιο ξεκουραστη θεση -για μενα...)αλλά σκεφτομαι αυτο που ρωταω.Αν δηλαδη θα αλλαξει και η υψομετρικη διαφορά με τα ποδοστηρια(φρενο-ταχυτητες)και θα εχω θεμα στο σωστο χειρισμο... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2014 από τον mAthosalas Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Ακριβως.Εκει υπαρχει θεμα.Αλλα στο pani ρυθμιζονται καθ,υψος και τα λεβιε ποδοφρενου-ταχυτητων.Ετσι δεν νομιζω να υπαρχει αναντιστοιχια ,τουλαχιστον μεγαλη.Το στανταρντ ειναι οτι σε ολα τα μηχανακια το λεβιεδακι του μυλου ανεβοκατεβαινει σε θεσεις ,αλλα οσον αφορα το ποδοφρενο δεν νομιζω οτι γινεται σε ολα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Ναι το λεβιε ταχυτητων αλλαζει θεσεις(το εχω ηδη κανει στα χωματα για ορθια θεση)αλλά στο ποδοφρενο;θα το τσεκαρω/// Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 κανονικα το λεβιε του ποδοφρενου,πρωτου αρχισει να πιανει εχει μια '' νεκρη διαδρομη '' η οποια ρεγουλαρεται με μια βιδα ,ουτως ωστε να υπαρχει μποσικο πρωτου αρχιζει να πιανει και να μην αρπαζει ακαριαια.Στριβωντας τον ρεγουλατορο του μποσικου ,ανεβοκατεβαινει και ο λεβιες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Η αληθεια ειναι οτι το μηχανακι ξεκινησα το δωσω πριν κανα δυο μηνες γιατι δεν μου χρειαζοταν πια.Με την κριση βεβαια κατι τετοιο και δυσκολο ειναι και η χασουρα σιγουρη ,δεδομενου οτι το μηχανακι εχει αρκετα μεγαλη προικα.Ετσι κατεληξα και το δωρησα στον θειο μου.Ο θειος ομως απο την αλλη τα SS δεν τα πολυγουσταρει και ετσι ενεργω κατα παραγγελια του.Εγω δεν θα ξεκιναγα να κανω κατι τετοιο απο κεφαλιου μου ,αλλα ο μπαρμπας ειναι μπαρμπας.. φιλε καθοτι οι φιλοι στις δυσκολες φαινονται ...και η καρδια μου με τα βιας χωραει μεσα στα στήθη μου ... να θυσιαστω ευχαριστως !.....ανταλλάσσετε καλοστρωμενο χωρις ιδιοτροπίες GS με κοκκινο υπερτουμπανο !....μην το στεναχωρεις τον Θειο! ... εγω παντως ...εριξα την προταση! ... οπως νομιζεις 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Με παπι κανουμε τιποτα? το απολυτο καομουτερ λεμε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Λοιπον πρωτη ηττα.Περασα τσακα-τσακα τα μασπιε. Το μαμα !! Το αλλο !! Καβαλαω το μηχανακι για μια γυρα δοκιμης ,με το αλενακι στην τσεπη να ρυθμιζω την πιο βολικη θεση ...γυρναω στην βαση μου και τα βγαζω. Απλα συνειδητοποιησα ακομα μια φορα ,οτι το αλαζοντας την θεση οδηγησης σε ενα ss ,το πλεον πιθανον ειναι να μην οδηγιεται το μηχανακι,πραγμα που επαληθευσα στον τομεα της θεσης των ποδιων.Δεν μπορεις να το κανεις πιο φιλικο ,χωρις να εχεις αρνητικο αντικτυπο στην οδηγησιμοτητα.Τελεια και παυλα. Επονται τα clip ons.Φοβαμαι καινουργια απογοητευση (συνεχιζεται) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Λογικο να μην οδηγιεται αν κατεβουν τα μασπιε. Φανταζομαι το προβλημα σου θα ηταν οτι τα γονατα κατεβαιναν χαμηλα κ δν μπορουσες να σφιξεις το ντεποζιτο ε? Εγω με τα μαμα μασπιε αισθανομαι οτι θελω ρυθμιζομενα για να τα ανεβασω λιγο πιο ψηλα για να κουμπωνουν καλυτερα τα γονατα στο ντεποζιτο. Επισης μπες κ ποσταρε φωτο στο site της ducati! Δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρχει αλλο panigale με τετοια μοντα!!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες