AstreaPower 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Καλημέρα σε όλα τα παιδιά ! Έχω ένα Glx θελω να το βάψω έχω δεί ένα πανεμορφο GLX σε φωτογραφίες και θέλω να βρώ το χρώμα να το κάνω ίδιο! Ειπάρχει τέτοια περίπτωση?? Ευχαριστώ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Συμφωνω πως το χρωμα του ειναι πολυ ομορφο αλλα δε μπορω να σε βοηθησω και νομιζω θα ειναι αρκετα δυσκολο να βρεις το κωδικο χρωματος εκτος και καποιος τον ξερει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) αυτο το glx ετσι οπως ειναι καποια μερα θα διαλυθει ολοκληρο. που παει με τετοιο χαμηλωμα??? τι πανε και κανουν? ελεος!!! @AsteraPower το χρωμα φενεται να ειναι ενα απλο γκρι, αν και ειναι χαμηλης αναλυσης οι φωτογραφιες. πηγαινε σε μαγαζι με χρωματα και δειξει τις φωτογραφιες στον υπαλληλο. θα σου φτιαξει παρομοιο χρωμα ευκολα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2014 από τον vaggelisK8600 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AstreaPower 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Πήγα σε χρωματοπωλείο και χτύπησα άλλο χρωματάκι παρόμοιο και πιό ωραίο!! Όταν βαφτεί θα ανεβάζω φωτος να μου πείτε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες