Jump to content
NORMANN

Ενα πρωινο....(πικροχολα σχολια)

Recommended Posts

το ξερω,απλως επειδη εισαι παλιο μελος...οσο ναναι τα ξερεις καλυτερα...(ειπα ουτε ψυλλος στον κορφο τους...με την τρελα που κουβαλαμε εδω μεσα χαχαχα και οχι μονο...Εγω θα χτυπαγα ενεσεις...Εδω 3-4 ατομα καλεισαι να συντονισεις στη δουλεια και αγχωνεσαι για το αποτελεσμα γιατι καποιος θα σε ελεγξει...ως προς το αποτελεσμα...)

Ποτέ μα ποτέ οι φίλοι διαχειριστές δεν έδρασαν ως αφεντικά αλλά πάντα ως φίλοι που πραγματικά είμαστε και στα καλά και στα κακά φίλε μου,μην ανησυχείς, η παρέα είναι υπέροχη !

Το μόνο που με στενοχωρεί προσωπικά είναι που δεν υπάρχει η δυνατότητα να τους γνωρίσεις όλους από τη μία άκρη της Πατρίδας μέχρι την άλλη.

Μόνη περίπτωση η Πανελλήνια αλλά και πάλι δεν μπορούν νάναι όλοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ποτέ μα ποτέ οι φίλοι διαχειριστές δεν έδρασαν ως αφεντικά αλλά πάντα ως φίλοι που πραγματικά είμαστε και στα καλά και στα κακά φίλε μου,μην ανησυχείς, η παρέα είναι υπέροχη !

Το μόνο που με στενοχωρεί προσωπικά είναι που δεν υπάρχει η δυνατότητα να τους γνωρίσεις όλους από τη μία άκρη της Πατρίδας μέχρι την άλλη.

Μόνη περίπτωση η Πανελλήνια αλλά και πάλι δεν μπορούν νάναι όλοι.

καθε άλλο παρά αδιαφορο θα με αφηναν αυτες οι συναντησεις...αν ειχα ελευθερο χρονο...να διαθεσω εκτος σπιτιου...Απο σημερα ξεκιναω το ετησιο σεμιναριο...Θα τα πουμε και με πμ το βραδακι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καθε άλλο παρά αδιαφορο θα με αφηναν αυτες οι συναντησεις...αν ειχα ελευθερο χρονο...να διαθεσω εκτος σπιτιου...Απο σημερα ξεκιναω το ετησιο σεμιναριο...Θα τα πουμε και με πμ το βραδακι...

Καλή δύναμη φίλε μου !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα