dahs 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 εχω μια καμερα action [ hama action-cam hd star] κ θελω να την στερεωσω πανω στο κρανος.μεσα στην συσκευασια της εχει μονο αυτοκολητες βασεις 3m κ εχω την απορια μηπως αν κολησω το αυτοκολητο πανω στο κρανος μου μετα απο καιρο μου προκαλεσει διαβρωση στο κρανος κ μου το καταστρεψει .ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 Τιποτα δε παθαινει,αλλα οταν το ξεκολλησεις ισως στο θολωσει λιγο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 Δεν θα εχεις προβλημα.. Απλα ψαξε καλα την θεση που θα κολλησεις το αυτοκολητο γιατι ειναι πολυ ισχυρο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dahs 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 φιλε σε ευχαριστω θα το κολλησω κ δεν εχω σκοπο να το βγαλω εκτος αν χαλασει. ειναι αυτοκολητο βαση κ επειδη θα το εχω πανω οσο παει με φοβιζε λιγο μηπως η κολλα του κανει ζημια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 Αυτο αποκλειεται. Και εγω στο εντουραδικο κρανος 2 βασεις εχω εδω και ποσο καιρο και ουτε καν εχουν παει να ξεκολησουν ουτε εχω δει κατι περιεργο. Και ειναι και ματ το κρανος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 Kι εγω την βαση τής Contour με 3Μ αυτοκόλλητο την τοποθετησα στο κρανος και δεν εχει φυγει ποτέ...ενω δειχνει πολυ σταθερο χωρις να εχει σημαδια οτι χανει την αρχικη του σταθεροτητα...σε αντιθεση θα ελεγα με την αρχικη βαση που ξεφτισε αρκετα νωρις το αυτοκολλητο που ειχε... Οταν και αν θελησεις να το βγαλεις να το ζεστανεις με ενα πιστολακι μαλλιων και μετα με λιγο οινοπνευμα και αμεσως λιγο νερο εισαι κομπλε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dahs 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 ευχαριστω πολυ παιδια καλες βολτες να αρχισουμε σιγα σιγα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Kι εγω την βαση τής Contour με 3Μ αυτοκόλλητο την τοποθετησα στο κρανος και δεν εχει φυγει ποτέ...ενω δειχνει πολυ σταθερο χωρις να εχει σημαδια οτι χανει την αρχικη του σταθεροτητα...σε αντιθεση θα ελεγα με την αρχικη βαση που ξεφτισε αρκετα νωρις το αυτοκολλητο που ειχε... Οταν και αν θελησεις να το βγαλεις να το ζεστανεις με ενα πιστολακι μαλλιων και μετα με λιγο οινοπνευμα και αμεσως λιγο νερο εισαι κομπλε. Χααααα τι μου θύμισες τώρα. Πριν απο καιρό είχες κάνει ένα θέμα, για αντανακλαστικό αυτοκόλλητο στο κράνος, και μου ήρθε φλασιά τώρα, γιατί βρήκα πολύ καλό αυτκόλλητο της 3Μ και ήθελα να βάλω σε κάποια σημεία του κράνους (στα σχέδια ανάμεσα), αλλά δεν ήξερα πως πήγε όλη η ιστορία, ή αν σου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πέτρος 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Κανενα προβλημα δεν θα εχεις. Οπως ειπαν και τα παιδια δεν θα σου χαλασει το κρανος. Εχω αυτοκολλητη βαση απο GoPro (3M) εδω και 4 χρονια πανω στο κρανος και δεν εχει κουνηθει βημα, ουτε εχει χαλασει το κρανος με καποιο τροπο. Επισης, αντεχει σαν κτηνος, την δοκιμασα μεχρι 230 χλμ/ωρα και η βαση σταθηκε σαν μαχητης στην θεση της..αλλα θα μου πεις για αυτο το σκοπο φτιαχτηκαν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Ρωτάω γιατί θέλω να βάλω αντανακλαστική ταινία και λέω μήπως ειναι διαφορετική σαν κόλλα, ή σαν επιφάνεια γενικά, και με την πάροδο του χρόνου μου δημιουργήσει πρόβλημα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες