Jump to content
Sign in to follow this  
mybiker

zongshen vs daytona vs beta

Recommended Posts

από το καλυτερο προς το χειροτερο ξεκινησα και τα εγραψα , ενώ επισης και από αυτό που είναι κοντα και οσο παει απομακρύνονται.π.χ το zongshen είναι το πιο φθηνο είναι πιο κοντα από όλα αλλα καιστην χειροτερη κατασταση πιστευω.το daytona είναι το επομενο και πιο μακρυα το beta.είμαι σχετικος ξερω περι τινος ποκειτα πανω κατω σε κάθε μηχανακι αλλα δεν ξερ ου να καταληξω.αι τ τρια εχουν χαμηλη τιμη πραμα επιθυμιτο εκ των οποιων μονο το daytona φαινεται σε καλη κατασταση.παραλω μην πειτε .....

καλα βλ*κας είναι συγκρνει το μπετα με τα παπια.το θεμα είναι πως τα παπια ιναι πλυ οικονομικοτερα στ καυσιμα κ των οποιων το zongshen είναι και στην τιμη ενώ παραλληλα υπαρχουν εδνοιασμοι για το beta λογω αντλλακτων και αξιοπιστίας καθως λεει πως το εχει 100cc + malossi kit !!!!.πειτε ποιο θα διαλέγατε και γιατι η προτεινεται άλλες οικονομικες λυσεις μεχρι 600ευ.ευχαριστω εκ των προτερων.

(όλα 50αρια από το εργοστασιο)!

Τροποποιήθηκε από τον mybiker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δε νομίζω να είναι 100+ κυβικά το beta , αν φοράει κυλινδροπίστονο 50mm και στροφαλομπιελα σε μαμα διαδρομή είναι 78cc αν και 44αρα στροφαλομπιέλα είναι στα 86cc. Μου αρέσουν πολύ τα 50αρια μοτοσικλετάκια αλλά κυρίως τα "φτιαγμένα" μοτέρ έχουν σχετικά μικρή διάρκεια ζωής (κάτι λογικό αφού είνια αρκετά δυνατά για τα cc τους ) , εγώ έτοιμο "φτιαγμένο" 50αρι δεν θα έπαιρνα.

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες