billye11 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μιας και μπήκαν για τα καλά τα κρύα αποφσισα να αγοράσω ένα καλό ζευγάρι ζάντια μιας και με τα προηγούμενα δεν την πάλευα καθόλου. Έτσι για την ιστορία τα παλιά γάντια ήταν των 20€ από τα lidl. Στο θέμα μας τώρα. Μετά από πολύ σκέψη κατέλειξα στα Alpinestars Transit X-Trafit Gore-Tex. Σαν πρώτη άποψη έχω μέινει πολύ ευχαριστιμένος. Άψογη ποιότητα κατασκευής, πολύ ζεστα, στο εριστερό γάντι έχει στον αντίχειρα ένα μικρό κομμάτι λάστιχο για τον καθαρισμό της ζελατίνας του κράνους, είναι κατασκευασμένα από Goretex και είναι αδιάβροχα. Εδώ και μερικές φωτό από τα γάντια: Τέλος όταν έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για τα γάντια θα ξαναγράψω για να πω εντυπώσεις. Καλές γιορτές σε όλους! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 από τον billye11 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 καλο γαντακι μοιαζει.. τιμη;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billye11 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Η κανονική τιμή είναι στα 107€ αλλα με μια εκπτωση που μου κάνανε πήγαν ένα 10ρικο κάτω Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 από τον billye11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 ε αφου μας ειπες την τιμη , πες και το μαγαζι τωρα αν θελεις..!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billye11 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 Χαχαχαχα. Δεν είπα το μαγαζί για να μην θεωρηθεί διαφήμιση! Σου έχω στείλει pm. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 Ωραίο γαντακι!! Καλορίζικο! touring δείχνει να είναι. Το πίσω μέρος φτάνει αρκετα ψηλά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billye11 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2013 Ευχαριστώ doc. Το πίσω μέρος ανεβαίνει περίπου 8-9cm από τον καρπό. Είναι αρκετό δηλαδή για να καλύψει το μανίκι από το μπουφάν. :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billye11 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Λοιπόν ύστερα από 1 μήνα δοκιμασίας μπορώ πλέον να εκφέρω μια πιο ολοκληρωμένη γνώμη. Καταρχάς είναι όντως αδιάβροχα και δοκιμάστηκαν σε καταρακτώδη βροχή. Απ' έξω ήταν μούσκεμα αλλά από μέσα στεγνότατα! Δεύτερον από άνεση είναι αρκετά καλά μιας και έχουν ανοίξει πλέον πέρνοντας το σχήμα των χεριών μου. Στην αρχή μπορώ να πω ότι τα φοβήθηκα λίγο διότι ήταν λίγο στενά αλλά μετά όλα οκ. Τρίτον δεν παγώνουν τόσο πολύ τα χέρια και δεν ιδρώνουν. Δεν είναι και φούρνος μεν αλλά δεν ξυλιάζεις δε. Είναι σε μια νορμάλ θερμοκρασία. Τέλος έχουν αρκετά καλή αφή πράγμα που δεν το περίμενα. Φυσικά καμία σχέση με αυτά που είχα πριν. Το μόνο που ίσως θα ήθελα είναι να ήταν λίγο πιο μακρυά. Καλύπτουν το μπουφάν από πάνω αλλά αν ήταν 1-2 εκατοστά πιο μακρυά πιστεύω θα ήταν καλύτερα. Πάντως είναι ένα πολύ καλό γαντάκι και θα το πρότεινα σε όποιον σκεύτεται για αγορά. Αυτά από εμένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες