ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 είσαι περήφανος που είσαι ελληνας επειδή χαίρεσαι περισσότερο απο τους άλλους για την καταγωγή σου; σοβαρά; θεωρείς τον εαυτό σου πολιτισμένο επειδή στον ίδιο τόπο,στο παρελθόν,έγιναν και γράφτηκαν πράγματα που το μυαλό σου ούτε νοιάζεται ούτε και διαννοείται για αυτά; αλήθεια,πως μπορείτε να λέτε στην μια πρόταση οτι ''η ελλάδα γέννησε την δημοκρατία'' και στην άλλη ''δεν ασχολούμαι με την πολιτική'' ή ακόμα χειρότερα να θέλετε χούντα ή αστική ''δημοκρατία'' ; μήπως επειδή έχεις διαστρεβλώσει το φλερτ,την καψούρα και τον έρωτα με τα μπουζούκια;;;;; τώρα με την κρίση,είναι ευκαιρία να βγέιτε απο τις μίζερες και ψέυτικες ζωές σας και να αναζητήσετε την πραγματικότητα. εσείς,που σε μια σκατοδουλειά νιώθετε πιο κοντά με το αφεντικό που είναι έλληνας παρά με τον αλλοδαπό συνάδελφο σας. εσείς που οικοιοποιείστε τόσο τον πολιτισμό και την γνώση ενώ το μόνο που σας νοιάζει είναι η γκλαμουριά,η καλοπέραση και η τεμπελιά.. ΥΓ:περήφανε συντάκτη ελληναρά,η υπογραφή σου είναι μια παράφραση (προφανώς επίτηδες),και δεν είναι έγκυρη μετάφραση του χωρίου του Ισοκράτη. Για του λόγου το αληθές: http://www.sarantakos.com/isocrat.htm 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 :greece: Αν δεν το νιώθεις με το να γεννηθείς απλά δεν λέει τίποτα.. Σε όποιον αρέσει το υποστηρίζει, για τους υπόλοιπους υπάρχουν λύσεις για να το αποποιηθείς.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 Εγω για το μονο που νιώθω υπερήφανος και πραγματικά tsoutsouriasa ειναι ο λουλουδοπολεμος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2013 ... δε διαφέρουμε σε τίποτε απο τους αρχαίους Έλληνες , αλλα ούτε και απο τους υπόλοιπους λαούς της γης ,κατα τη ταπεινή μου άποψη η κοινωνία προοδεύει όπου λειτουργούν οι νόμοι και οι θεσμοί (για όλους, και όχι για όλους τους άλλους) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2013 κοίτα και στην αρχαιότητα έγιναν "εγκλήματα" απο Έλληνες και όχι λίγα , ούτε μικρά ( ο Παυσανίας πρόδωσε την Ελλάδα στους Πέρσες , ο Αλκιβιάδης ήταν αυτός που κατάφερε μεγάλο πλήγμα στους Αθηναίους όταν προσχώρησε στη Σπάρτη τη περίοδο του Πελοπονησιακού Πολέμου -ο ίδιος υπηρέτησε και στους Πέρσες σαν στρατιωτικός σύμβουλος αν δεν κάνω λάθος) και πολλά άλλα , το πρόβλημα-ίσως- να είναι πως όλη η αρχαία ιστορία σκεπάστηκε με ένα χρυσό μανδύα και ωραιοποιήθηκε σε βαθμό κακουργήματος όσο για το αν και το κατα πόσο φταίμε σαν πολίτες , η γνώμη μου είναι πως φταίμε ελάχιστα , τόσο, όσο φταίει κάποιος αναβάτης που πάτησε σε χυμένα λάδια στο δρόμο , γιατί έτσι απλά έχουμε ένα κράτος μπάχαλο που μπάζει απο παντού (εδώ καταφέρνουμε βγάλουμε το χειρότερο εαυτό των τουριστών μέσα σε ελάχιστες μέρες ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2013 ...μεγάλη κουβέντα ... γνωστό μου άτομο μεταναστευσε πρόσφατα στη Γερμανία, στο σπίτι που νοίκιασε απαγορεύεται το κάπνισμα (προφανώς απο το ενοικιοστάσιο) όταν λοιπόν κάπνισε είδαν το καπνό απο το διπλανό διαμέρισμα και αυτόματα το έμαθε ο ιδιοκτήτης , και έγινε παρατήρηση , αν ήσουν στη θέση του θα ξανακάπνιζες; . δεύτερο περιστατικό , απαγορεύεται λέει να μετακινούνται τα επαγγελματικά αυτοκίνητα για οποιοδήποτε λόγο πέρα απο την δουλεία , γείτονας λοιπόν πήγαινε στο σπίτι με το επαγγελματικό , τον είδε γείτονας ενημέρωσε την αστυνομία (ή κάποια άλλη υπηρεσία , μπορέι και την ίδια την εταιρία ) και αυτοί του έκαναν παρατήρηση και του έβαλαν και πρόστιμο , (χώρια που είχαν καταγράψει πόσες φορές πήγε στο σπίτι με το αυτοκίνητο )... ξαναπήγενες στο σπίτι μ ετο επαγγελμάτικό ; θέλω να πω πως οι ξένοι δεν είναι εξωγήινοι , ούτε εμείς τα κατακάθια της ανθρωπότητας , είναι προφανές πως αν λειτουργούσαν οι νόμοι (όχι σε τέτοιο βαθμό) όλα θα ήταν καλύτερα γνώμη μου πάλι .... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yawn 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2013 ...μεγάλη κουβέντα ... γνωστό μου άτομο μεταναστευσε πρόσφατα στη Γερμανία, στο σπίτι που νοίκιασε απαγορεύεται το κάπνισμα (προφανώς απο το ενοικιοστάσιο) όταν λοιπόν κάπνισε είδαν το καπνό απο το διπλανό διαμέρισμα και αυτόματα το έμαθε ο ιδιοκτήτης , και έγινε παρατήρηση , αν ήσουν στη θέση του θα ξανακάπνιζες; . δεύτερο περιστατικό , απαγορεύεται λέει να μετακινούνται τα επαγγελματικά αυτοκίνητα για οποιοδήποτε λόγο πέρα απο την δουλεία , γείτονας λοιπόν πήγαινε στο σπίτι με το επαγγελματικό , τον είδε γείτονας ενημέρωσε την αστυνομία (ή κάποια άλλη υπηρεσία , μπορέι και την ίδια την εταιρία ) και αυτοί του έκαναν παρατήρηση και του έβαλαν και πρόστιμο , (χώρια που είχαν καταγράψει πόσες φορές πήγε στο σπίτι με το αυτοκίνητο )... ξαναπήγενες στο σπίτι μ ετο επαγγελμάτικό ; θέλω να πω πως οι ξένοι δεν είναι εξωγήινοι , ούτε εμείς τα κατακάθια της ανθρωπότητας , είναι προφανές πως αν λειτουργούσαν οι νόμοι (όχι σε τέτοιο βαθμό) όλα θα ήταν καλύτερα γνώμη μου πάλι .... και γαμώ τις ζωές να κοιτάω απτο παράθυρο αν καπνίζει ο απέναντι στο σπίτι του ή αν το αμάξι του είναι μπλε η κοκκινο και να παιρνω την αστυνομία τηλεφωνο. ωρεος παραδειγμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas954 374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2013 Μια σύνοψη του thread, των όσων γράφτηκαν και των όσων θα ..γραφτούν - Είμαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας - Τι λε ρε μλκ, χωρίς λεφτά;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dihenekes 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2013 Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες, γιατί στεκόμαστε αντάξιοι απέναντι στην ιστορία μας και στους προγόνους μας ...... Ότι προσέφεραν οι πρόγονοι μας στο παγκόσμιο στερέωμα και στην πατρίδα μας, ήρθαν τα καινούρια μοντέλα των τελευταίων δεκαετιών και τα έκαναν μπο@υρδέλο . Γι' αυτό πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γιατί κοντεύουμε να διαλυθούμε. Αλλά ξέχασα, για αυτό υπεύθυνοι είναι αποκλειστικά οι...''Βάρβαροι"". 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες