petran256 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Καλησπερα.Υπαρχει καποιος απο Αθηνα κοντα Ζωγραφου που να ψωνιζει απο ebay να μου ψωνισει κατι που θελω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petran256 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Κανεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 αν δεν βρεθει καποιος εκει κοντα σου, θα σε βοηθησω εγω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Τι θέλεις να πάρεις και από ποιο ebay; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Καλησπερα.Υπαρχει καποιος απο Αθηνα κοντα Ζωγραφου που να ψωνιζει απο ebay να μου ψωνισει κατι που θελω; Δεν είναι τόσο δύσκολο να φτιάξεις τον δικό σου λογαριασμό. Μια προπληρωμένη κάρτα χρειάζεται και λογαριασμό στο PayPal. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες