tsiros172 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλισπερα σε ολους!!!!! Σαν ειδικοι θα ηθελα τα <φωτα> σας .... Ηρθε διστυχως η στιγμη να αλλαξω λαστιχα στην ΑΓΑΠΗ!!!! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΣΩΣΤΑ!!!!!! Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2013 από τον tsiros172 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
northrider 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΤΟ BMW F650ST ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΒΑΛΑ ΤΑ PIRELLI SCORPION TRAIL.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΛΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΧΛΜ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ (ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ -ΕΒΡΟΣ) ΠΟΥ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΨΑΞΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsiros172 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΤΟ BMW F650ST ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΒΑΛΑ ΤΑ PIRELLI SCORPION TRAIL.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΛΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΧΛΜ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ (ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ -ΕΒΡΟΣ) ΠΟΥ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΨΑΞΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Εχω διαβασει για τα Μichelin ANAKEE 3 οτι ειναι πολ καλα.... Ξερεις τπτ????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Πολυ καλα. Και τα anakee 2 επισης. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΤΟ BMW F650ST ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΒΑΛΑ ΤΑ PIRELLI SCORPION TRAIL.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΛΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΧΛΜ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ (ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ -ΕΒΡΟΣ) ΠΟΥ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΨΑΞΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Φίλε μην γράφεις με κεφαλαία, μας ξεκούφανες...................... (αν δεν το γνωρίζεις, στο διαδίκτυο Κεφαλαία = Φωνάζω) Εχω διαβασει για τα Μichelin ANAKEE 3 οτι ειναι πολ καλα.... Ξερεις τπτ????? Ναι: Νέα Michelin Anakee III - Πρώτο test επί Ελληνικού εδάφους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Scorpion και από μένα. Αυτά φορούσα και εγώ στο freewind και ήταν βεντούζα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Τα scorpion είναι πολύ ποιοτικό λάστιχο, αλλά είναι αρκετά σκληρό και δεν ζεσταίνεται εύκολα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες