Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Να βάλω και εγώ μερικές photo και ένα μικρό βίντεο, όσα πρόλαβα δλδ να γράψω, την επόμενη φορά θα είμαι ετοιμοπόλεμος. 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Χρήστο, το videON το έχεις "private" οπότε δε μπορούμε να το δούμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Τώρα είναι οκ νομίζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 πετύχαμε αρκετούς 36ωριτες στο κομμάτι κοντά στον Άγιο Δημήτριο - Σαραντάπορο χαιρετηθηκαμε με τους περισσότερους και πραγματικά σας χάρηκα πολύ μπράβο παιδιά και μακάρι του χρόνου να είμαι ανάμεσα σας. Υ.Γ. εγώ ήμουν ένας απ' αυτούς που πήγαιναν με 30 στην άκρη του δρόμου και έβγαζα τα μάτια μου να βρω κατι που τελικά δεν είχαμε χάσει... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Σήμερα μπορώ να πω πως ξεκουράστηκα ... ... μια φωτό του αρχηγού της ομάδας τραβηγμένη πριν από χρόνια ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 τι??/ με μια φωτό και μάλιστα ούτε καν φετινή νομίζεις πως θα γλιτώσεις??? θέλουμε αναλυτικό ραπόρτο κύριε! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Τι έγινε με εσένα; Δεν σε είδα πουθενά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 Βραδιά Απονομής 17ου 36ωρου Οδοιπορικού Αντοχής Αγαπητοί φίλοι, Όπως κάθε χρόνο, το 36ωρο τελειώνει μόνο όταν έρθει η στιγμή για τα κύπελλα! Έτσι και φέτος θα γιορτάσουμε όλοι μαζί, τη λήξη του 17ου 36ωρου οδοιπορικού αντοχής την Παρασκευή 30 Μαΐου, το βράδυ στις 8:00 μμ, στον γνωστό και φιλόξενο χώρο του Terra Verde. Σας περιμένουμε όλους! Το Δ.Σ. Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi Βραδιά Απονομής 17ου 36ωρου Οδοιπορικού Αντοχής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες