Jump to content
Sign in to follow this  
drift_king

crypton 115 vs cbr 125

Recommended Posts

τι λεσ .. με παπι θα ξεκινισι και να μαθι τι .. το cbr εχι σιμπλεκτι και 6 ταχιτιτεσ αν πιγενισ για ταχιτιτα και σοβαρι οδιγισι παρε το cbr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πιο καλα αν θελεις να με ακουσεις παρε 1 50αρακι daytona και εισαι οκ...εξαλου δεν εχεις και διπλωμα και φανταζομαι επισης οτι δεν εχεις εμπειρια στο δρομο...παρε το 50αρακι και μετα απο κανα 6μηνο εαν μπορεις βεβαια παρε τη μηχανη γνωμη μου παντοτε το τι θα κανεις ειναι δικη σου αποφαση

παντα φιλικα :smoke:

ειλικρινα αν ειναι να δινετε τετιου ειδους συμβουλες μην τις δινετε πιο καλα....το παλικαρι ειναι 16 χρονων φυσικα και 8α θελει να πουλησει μουρη ολοι γι'αυτο περνουν παπι σε τετια ηλικια επισης δεν του ειπατε τι κυνδινοι υπαρχουν εξω στο δρομο παρα βλακειες και σορρυ κιολας επειδη θα εχει 1 σιμπιαρ στη χιο μεγαλη δουλεια πρωτα απολα η ασφαλεια και μετα ολα τα αλλα

τι λεσ .. με παπι θα ξεκινισι και να μαθι τι .. το cbr εχι σιμπλεκτι και 6 ταχιτιτεσ αν πιγενισ για ταχιτιτα και σοβαρι οδιγισι παρε το cbr

αν ειναι να του λες τεττοιες βλακειες πιο καλα μην γραφεις με το παπι μαθενει να οδηγαει στο δρομο οχι με το σιμπιαρ πρωτα σε παπι και μετα σε ειδος μηχανης δεν ειναι αστειο.....:mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιο καλα αν θελεις να με ακουσεις παρε 1 50αρακι daytona και εισαι οκ...εξαλου δεν εχεις και διπλωμα και φανταζομαι επισης οτι δεν εχεις εμπειρια στο δρομο...παρε το 50αρακι και μετα απο κανα 6μηνο εαν μπορεις βεβαια παρε τη μηχανη γνωμη μου παντοτε το τι θα κανεις ειναι δικη σου αποφαση

παντα φιλικα :smoke:

ειλικρινα αν ειναι να δινετε τετιου ειδους συμβουλες μην τις δινετε πιο καλα....το παλικαρι ειναι 16 χρονων φυσικα και 8α θελει να πουλησει μουρη ολοι γι'αυτο περνουν παπι σε τετια ηλικια επισης δεν του ειπατε τι κυνδινοι υπαρχουν εξω στο δρομο παρα βλακειες και σορρυ κιολας επειδη θα εχει 1 σιμπιαρ στη χιο μεγαλη δουλεια πρωτα απολα η ασφαλεια και μετα ολα τα αλλα

αν ειναι να του λες τεττοιες βλακειες πιο καλα μην γραφεις με το παπι μαθενει να οδηγαει στο δρομο οχι με το σιμπιαρ πρωτα σε παπι και μετα σε ειδος μηχανης δεν ειναι αστειο.....:mB_faskelo:

+250 :_thumbsup:

Γνωμη μου, καλυτερα να παρεις ενα 50αρακι να κανεις τα πρωτα βηματα σου και κρατας τα λεφτα στην ακρη και παιρνεις κανενα μουρατο ninja στα 18 σου (αντε και λιγο νωριτερα :winking: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου πιστεύω ότι πρώτα απ΄όλα δεν πρέπει να βλέπεις το μηχανάκι ως μέσω ανάδειξης και ΄΄μαγκιάς΄΄ (με την καλή έννοια).Τα λέω αυτά γιατί και εγώ όταν ήμουνα στην ηλικία σου και πήρα το πρώτο μου μηχανάκι (ένα kriss 2 modenas) έτσι τα έβλεπα τα πράγματα.Το θέμα είναι ότι αυτή η λογική σε ωθεί να κάνεις διάφορες χαζομάρες όντας άπειρος, εγώ έκανα αρκετές, πολλές φορές στάθηκα τυχερός και άλλες όχι έτσι κατέληξα να έχω 2 πτώσεις και μια τράκα με αμάξι.Αυτά τα γράφω γιατί δική μου άποψη πέρα απ΄όσα γράφονται παραπάνω είναι να κάνεις λίγο υπομονή μέχρι 2 χρονάκια, πιστεύω ότι θα είσαι πολύ πιο ώριμος και θα είσαι αποφασισμένος τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.Εάν παρόλα αυτά θέλεις να πάρεις μηχανάκι θα σου πρότεινα να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο 50ράκι σε καλή κατάσταση να σου μείνουνε και κάποια λεφτά στην άκρη...πχ στο μέλλον ίσως να χρειαστείς να βγάλεις δίπλωμα(έχουμε και οικονομική κρίση).Όσον αφορά το cbr επειδή το είχα είναι καλό μηχανάκι, αξιόπιστο, πολύ εύκολο στην χρήση και μπορείς να μάθεις και συμπλέκτη, άλλα θεωρώ ότι 3000 ευρώ για 125 είναι πάρα πολλά λεφτά.Σκέψου επίσης ότι μετά από λίγο καιρό μπορεί να το βαρεθείς (κάτι που ισχύει για τα μηχανάκια μικρού κυβισμού) και να ζητάς κάτι ΄΄μεγαλύτερο΄΄.Εάν το βρεις μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση και με καλά λεφτά θα σου έλεγα να το κοιτάξεις θετικά.Για το crypton δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν ξέρω...κάποτε οδηγούσα το πρώτο που είχε βγει.Για 2χρονα (πχ rs125 και z125) μην το σκέφτεσαι γιατί πέρα από το ότι είναι πιο ΄΄ευαίσθητα΄΄ ως προς την αξιοπιστία τους και ΄΄διψάνε΄΄ περισσότερο από τα 4χρονα(πίνουν τα καημένα) η ροπή που έχουν απαιτεί μια έστω και μικρή ΄΄προυπηρεσία΄΄ στα μηχανάκια γιατί δεν συγχωρούν τα λάθη που μπορεί να συγχωρέσει ένα 4χρονο.Από κει και πέρα ότι και να ακούσεις ότι και να διαβάσεις η επιλογή είναι δική σου...!!!ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μωρέ πάρε το GsxR1000 που έχεις και για dreambike!

Του 2006 είναι αυτό το θέμα άρα το παλικάρι θα έχει γίνει 20 τώρα! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε η καλυτερη επιλογη και καθαρα λογω οικονομικων ειναι το παπι.

Το cbr κοστιζει κοντα στα 3 χιλιαρικα, οταν με αυτα τα χρηματα αγοραζει μεταχειρισμενα μονοκυλινδρα των 500-600 κυβικων και οχι ιδιαιτερα παλια.

Το σεμπεαρακι ειναι ομορφο αλλα μεχρι εκει. παπι ειναι και αυτο απλα με ομορφα πλαστικα και με αβολο τιμονι κιολας ... (μα κλιπονακια στο 125αρι παπι ρε παιδια... :meeting: )

Τωρα ιστοριες τυπου "να μαθω με συμπλεκτη" και "ειναι πιο κοντα σε μηχανη" ειναι μονο για να κοροιδευομαστε μεταξυ μας.

Τιποτα δεν ειναι ο συμπλεκτης. Σε μια μερα τον εχεις μαθει οποτεδηποτε παρεις μοτο. κι εγω απο παπι 50αρι κιολας βρεθηκα με ΧΤ600 και δεν δυσκολευτηκα ποτε και σε τιποτα. Το δε ψυγειο σε 125αρακι 4χρονο και μονοκυλινδρο ειναι για ανεκδοτο και μονο. φρουφρου και αρωματα.

Κατα την γνωμη μου ειναι πεταμενα χρηματα το σεμπεαρακι. Θα ειχα εντελως αντιθετη αποψη αν ηταν κανα χιλιαρικο φθηνοτερο.

Απλα κοιτα να βρεις ενα παπι που να εχει πισω δισκοφρενο και ισοφαρισες.

Καλες αγορες.

Ε οχι οτι το cbrακι ειναι ιδιο σε συμπεριφορα με ενα παπακι...

Μην τρελαθουμε με το cbrακι θα μαθεις να στριβεις και κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ πιο ευκινητο απο ενα παπακι.

Το ειχα για 6 μηνες αφου πρωτα ειχα ενα παπακι και η διαφορα στο χειρισμο φανηκε απο τη πρωτη στιγμη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΙΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ

Τροποποιήθηκε από τον sotirisMESOLOGGI

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα