Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Είναι +30€ μεταφορικά, αλλά κι έτσι ακόμα αξίζουν!! Καλά εννοείται αυτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Καλοφορετο και σε σενα ninza ..... Οατν λες αρκετα φθηνοτερα? Δωσε καμμια πληροφορια να μαθαινουμε αλλα και να ξερουν οι ενδιαφερομενοι.... Αν θες βαλτο να το δουμε κιολας. Το furia σε άσπρο-μαύρο το πήρα 350€, ενώ εξωτερικό το είδα και 444!!! http://www.lidsdirect.co.uk/helmets/brand-1/hjc-helmets/hjc-r-pha-10/hjc-r-pha-10-furia-white.html Φωτό με την πρώτη ευκαιρία!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Πανέμορφο!το είδα σήμερα απο κοντά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Πανέμορφο!το είδα σήμερα απο κοντά! Ναι, όντως οι φωτό το αδικούν!! Από κοντα ειναί πολύ πιό όμορφο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Ναι, όντως οι φωτό το αδικούν!! Από κοντα ειναί πολύ πιό όμορφο!!!! Δε ξέρω αν φταίνε οι φωτό,πολλά HJC στις φωτό όμως φαίνονται χάλια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Δε ξέρω αν φταίνε οι φωτό,πολλά HJC στις φωτό όμως φαίνονται χάλια. Παίζει, από κοντα πάντως που είδα 4-5 σχέδια (δεν θυμάμαι ποια ακριβώς) οτάν πήγα να πάρω το δικό μου, ήταν πολύ πιό όμορφα απ ότι στο διαδίκτυο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Draken 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Το furia σε άσπρο-μαύρο το πήρα 350€, ενώ εξωτερικό το είδα και 444!!! http://www.lidsdirec...uria-white.html Φωτό με την πρώτη ευκαιρία!! Με τον κινδυνο να μου επιτεθουν αρκετα μελη του forum, οπως στο παρελθον, απλα να πω οτι κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει να ψωνιζεις offline Ελλαδα. Μικρη αγορα κ ακομα κ οι "προσφορες" δεν ειναι πραγματικες προσφορες. Αν δεν σε πολυενδιαφερουν χρωματα και σχεδια απο εξωτερικο μπορεις να παρεις σε πολυ καλυτερες τιμες. Ακομα κ αν σε ενδιαφερουν στο 99% των περιπτωσεων κ παλι θα παρεις καλυτερες τιμες απο εξωτερικο. Σχετικα με το Furia ασπρομαυρο απο Ισπανια για παραδειγμα στα 277€ http://ofertacasco.com/home/4369-hjc-rpha10-plus-furia-mc10.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Ας μη πιάσουμε το θέμα αν αξίζει να αγοράζει τι και απο που.ο καθένας επιλέγει και πράττει όπως επιθυμεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Με τον κινδυνο να μου επιτεθουν αρκετα μελη του forum, οπως στο παρελθον, απλα να πω οτι κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει να ψωνιζεις offline Ελλαδα. Μικρη αγορα κ ακομα κ οι "προσφορες" δεν ειναι πραγματικες προσφορες. Αν δεν σε πολυενδιαφερουν χρωματα και σχεδια απο εξωτερικο μπορεις να παρεις σε πολυ καλυτερες τιμες. Ακομα κ αν σε ενδιαφερουν στο 99% των περιπτωσεων κ παλι θα παρεις καλυτερες τιμες απο εξωτερικο. Σχετικα με το Furia ασπρομαυρο απο Ισπανια για παραδειγμα στα 277€ http://ofertacasco.c...furia-mc10.html Δεν αντιλέγω, απλά δεν ήθελα να μπλέξω με κάρτες και γενικά τραβήγματα του στυλ : Ήρθε χτυπημένο ξαναστείλτο πίσω, έστειλαν λάθος νούμερο κτλ κτλ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Ο καινούριος αεραγωγός άρχισε να ξεκολλάει μέσα στη βδομάδα(!!!)στο ήδειο σημείο που είχε φύγει και ο παλιος... Να αρχίσω στα καντήλια την τύχη μου,την HJC ή το Motorparts;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Μην μου λες τετοια και κορταρω το IS-17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αν προλάβω θα πάω εκεί σήμερα και βλέπω να πέφτει καμιά "ευχή",αλλιώς απο Δευτέρα. Λογικά το κράνος θα έχει θέμα για να "πετάει"τον αεραγωγό..τι να πω.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2014 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Μαλλον κατι συμβαινει με το κρανος σου για να βγηκε παλι εκει..... Ο αεραγωγος ειναι κουμπωτος η κολλητος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Κολλάει.Ταινία διπλής και σιλικόνη στις οπές πάνω στο κράνος. Ακριβώς στο ίδιο σημείο.Ακριβως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Δεν βαζεις λιγο κολλα στιγμης να ξεμπερδευεις? Η μηπως δεν κανει τετοια κολλα πανω στο υλικο του κελυφους? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2014 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Δε ξέρω,το σκέφτηκα και εγώ,αλλά έχω την αίσθηση πως η κόλλα θα αλλοιώσει τις βαφές με ότι μπορεί αυτό να συνεπάγεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Ισα ισα μια ποντα ρε συ θα βαλεις απο την κολλα στιγμης.....οχι πολυ για να τρεξει και να στο κανει χαλια. Εγω αυτο θα εκανα στη θεση σου παντως......δεν βλεπω αλλη λυση,γιατι και αλλο αεραγωγο αν σου δωσουν,παλι θα ξεκολλησει εκει..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 η θα το ξεκολλήσω τελείως πάνω σε κανένα κεφάλι την Δευτέρα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Παιδιά σε ποιον αεραγωγό αναφέρεστε;;; Γιατί και εμένα ο πίσω αεραγωγός μου κουνιέται ελάχιστα από την πρώτη μέρα... Να πάω να ζητήσω καινούργιο με την εγγύηση;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 ο πίσω ο μεγάλος. Εμένα δε κουνιέται απλά,ο πρώτος είχε ξεκολλήσει στην κάτω δεξιά γωνία τελείως στο πρώτο μήνα,και ο δεύτερος,μπήκε την Τρίτη,εχθές το βραδυ,άρχισε να ξεκολλά στο ίδιο σημείο πάλι. Αν δες τα ίδια και εσύ να πας,5 χρόνια εγγύηση έχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Η φωτογραφια ειναι ενδεικτικη..... Σε αυτο αναφερομαστε.... Πηγα μαλιστα μολις τωρα το εβγαλα απο την θηκη του και ειδα και την δικη μου αεροτομη.....δεν κουνιεται καν....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Τυχερούλη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Παλι καλα..... Οι αλλοι κατοχοι εχουν παρομοια θεματα η μηπως εκατσε καμμια παρτιδα σε εσας ρε παιδια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Δε νομίζω,δεν έχουν αναφερθεί άλλα θέματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Εμένα δεν κουνιέται κάτω αλλά πάνω.. Δηλαδή αν τον πιέσω από πάνω κάνει πως κουνιέται λίγο.. Στις κάτω μεριές είναι βράχος.. Μήπως αυτό δεν είναι πρόβλημα;;; Και απλός δεν έχει κόλλα από το εργοστάσιο στην πάνω μεριά;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες