ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 Να προσθέσω κάτι.. Το κράνος σαν κράνος είναι ελαφρύ.. ΑΛΛΑ το βάρος του δεν είναι στα + του.. Είναι από τα βαριά κράνη στην Racing κατηγορία.. Shoei, Arai, Shark βγάζουν πιο ελαφριά κράνη.. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δημιουργείται πρόβλημα.. Την διαφορά των 100 γραμμαρίων κανείς δεν την καταλαβαίνει.. Όταν παίζουν τέτοιες διαφορές αγοράζουμε το ελαφρύ απλός για να λέμε ότι έχουμε ελαφρύ κράνος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 1350gr δε το λες και βαρύ... Χρήστο σε πιο σκυφτή θέση είναι τζετ το κράνος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 1350gr δε το λες και βαρύ... Χρήστο σε πιο σκυφτή θέση είναι τζετ το κράνος. Με αυτό που με απαντάς θεωρώ ότι διάβασες αυτό που έγραψα και σου έμεινε μόνο μια λέξη... Λέω ξεκάθαρα ότι είναι ελαφρύ κράνος ΑΛΛΑ στην κατηγορία του υπάρχουν πιο ελαφριά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 βρε μια χαρά το διάβασα. Απλά εσύ λες πως υπάρχουν και άλλα πιο ελαφριά(εννοείται αυτό) και εγώ λέω ότι δε το λες και βαρύ. ούτε κεφαλαία χρειάζονται ούτε τίποτα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dry Eyed 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Έχει βγει & κομμάτι σε carbon! Με ένα skroutz search το βρίσκεις.. απλά δεν θυμάμαι βάρος.. Στα ίδια κιλά το δίνει.... τι να πεις... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 από τον Dry Eyed Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 στο Fazer η θέση θεωρείται όρθια? θα έχω θέμα αν πάρω το συγκεκριμένο κράνος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) Γιατι να εχεις θεμα φιλε μου? Το fazer εχει ανεμοκαλυψη,εκτος και θεωρεις το εντελως γυμνο που εκει ισως εχεις λιγο παραπανω θαρυβο. Το κρανος δεν ειναι απο τα πιο ησυχα και αυτο ειναι λογικο μιας και αναφερομαστε σε κρανος κατηγοριας racing....αλλα ο θορυβος του δεν ειναι ενοχλητικος. Στο δικο μου μηχανακι μεχρι και τα 140 παω μια χαρα,απο κει και πανω εχω λιγο παραπανω θορυβο αλλα αν σκυψω ελαχιστα ωστε να με καλυπτει περισσοερο η ζελατινα ειναι πολυ καλυτερα. Οπως και να εχει δοκιμασε το πρωτα να δεις πως σου καθεται. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2014 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) Παιδιά εγώ που δεν έχω καθόλου ζελατίνα,και η θέση οδήγησης δεν είναι και σκυφτή μέχρι τα 140-150 δεν έχω θέμα. Μέχρι και το Agv που είχα πριν,που ήταν και καλά ήσυχο κράνος,έκανε θόρυβο από εκεί και πάνω!! Κατά τα άλλα όπως γράφει ο από πάνω,αν σκύψεις ένα κλικ,δεν έχεις θέμα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2014 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ανάσταση!!!!! Σήμερα μου άλλαξανε τον πίσω αεραγωγό.Μόνο σχεδόν 8 μήνες πέρασαν....!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2014 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Καλλιο αργα παρα ποτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Το τσίμπησα κι εγώ το Σάββατο που μας πέρασε. Παραδόξως το βρήκα Ελλάδα (motorparts) αρκετά φθηνότερα, απ' 'ότι στο ιντερνετ και το πήρα επιτόπου. Κανένα παράπονο μέχρι στιγμής, θα δείξει και στο πέρασμα του χρόνου πως θα κρατήσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Ε λιγο ακομα για ποτέ θα το εκοβα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Καλοφορετο και σε σενα ninza ..... Οατν λες αρκετα φθηνοτερα? Δωσε καμμια πληροφορια να μαθαινουμε αλλα και να ξερουν οι ενδιαφερομενοι.... Αν θες βαλτο να το δουμε κιολας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Καλοφορετο και σε σενα ninza ..... Οατν λες αρκετα φθηνοτερα? Δωσε καμμια πληροφορια να μαθαινουμε αλλα και να ξερουν οι ενδιαφερομενοι.... Αν θες βαλτο να το δουμε κιολας. Στι εξωτερικό τα χρωματιστά παίζουν στα 450-500 ενώ στο Motorparts απο 400. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 450 στο εξωτερικο?? Δεν θυμαμαι και πολυ καλα......αλλα πριν απο κανα χρονο εγω το πηρα η 278 η 288. Μου φαινονται πολλα τα 450 για εξωτερικο......οταν το πηρα εγω ηθελαν 470 εδω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Draken 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 250€ απο εξωτερικο. http://www.lidsdirect.co.uk/hjc-r-pha-10-austin.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ampalos 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Είναι 2-3 που τα δίνουν σε προσφορά τόσο. Βγαίνει ~280 νομίζω με τα μεταφορικά (επειδή το κοιτούσα). Όλα τα υπόλοιπα είναι στα 400+. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) 450 στο εξωτερικο?? Δεν θυμαμαι και πολυ καλα......αλλα πριν απο κανα χρονο εγω το πηρα η 278 η 288. Μου φαινονται πολλα τα 450 για εξωτερικο......οταν το πηρα εγω ηθελαν 470 εδω. 250€ απο εξωτερικο. http://www.lidsdirec...-10-austin.html Ναι έκανα λάθος διατύπωση. Για τα Χρωματιστά του Λορένθο το motorparts είναι ίσως το φτηνότερο Κατάστημα.όπως και το Xmoto.όταν ήθελα να το πάρω απο έξω ήταν ακριβότερο. 460 ήταν το φτηνότερο απο έξω,410 το πήρα απο το motorparts. Επίσης 250 κάνουν μόνο οι προσφορές και ίσως και το απλό 10άρι. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2014 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Δηλαδη εγω με 300....μαζι με τα μεταφορικα....να μη το πω ουτε του παπα ε? :lipssealed: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Δηλαδη εγω με 300....μαζι με τα μεταφορικα....να μη το πω ουτε του παπα ε? :lipssealed: Πες το ρε,αφού όλοι ξέρουμε τι τιμές παίζουν!:P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 :grin: Αντε με επεισες....θα το πω του παπα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Θα πας να εξομολογηθείς;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Θα ηταν αμαρτια να μην το επαιρνα σε αυτα τα λεφτα.......... - πολυ το καψαμε το θεματακι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Draken 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Ναι έκανα λάθος διατύπωση. Για τα Χρωματιστά του Λορένθο το motorparts είναι ίσως το φτηνότερο Κατάστημα.όπως και το Xmoto.όταν ήθελα να το πάρω απο έξω ήταν ακριβότερο. 460 ήταν το φτηνότερο απο έξω,410 το πήρα απο το motorparts. Επίσης 250 κάνουν μόνο οι προσφορές και ίσως και το απλό 10άρι. Συμφωνω οτι δεν εχουν χρωματα αλλα απο την αλλη εχουν ακομα μερικα Plus με εξωφρενικα χαλημες τιμες (οχι απλα). http://www.lidsdirect.co.uk/clearance-sale/clearance-helmets/hjc-r-pha-10-zappy.html - στα 190€ http://www.lidsdirect.co.uk/clearance-sale/clearance-helmets/hjc-r-pha-10-zappy-red-white-blue.html - 230€ Προσωπικα ποτε δεν ψωνιζω offline γιατι παντα κατι πετυχαινω σε προσφορα απο εξωτερικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Είναι +30€ μεταφορικά, αλλά κι έτσι ακόμα αξίζουν!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες