Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2017 Και εγώ πρόσεξα αυτη την διαφορά. Στο δικό μου είχε dark smoke από fc moto και στην cyper που πήρα τώρα είχε την Light smoke. Μικρό το κακό αν σας ήρθαν σωστά μεγέθη :PΑυτό ήταν και το τελευταιο μνμ που τους έστειλα την παρασκευη στο οποίο δεν απάντησαν αλλά ελπίζω να εχω απαντηση την δευτέρα.Hello again and good afternoon. The total cost for the package to return is 36.20 euro (weight 3,220 kg).I will send it on Monday because I can't leave my job to do it today.The least you can do for your mistake is to refund the full shipping cost of the return.Otherwise I don't have another choice than the PayPal dispute. Also you will create a bad name, in a big motorcycle forum that prefers your site for online orders. Thank you Michael Πέρα από το μεγεθος του καταστήματος μιλάμε για κοινή λογική. Το οτι σαν εταιρία εχουν κανει συμφωνια με μεταφορική και τους βγαινει 25 λιρες στην χειρότερη η απόστολή δεν σημαίνει κάτι για μένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2017 Και μενα απο το ιδιο μαγαζι μου ηρθε με την ελαφρως σκουρα, η οποια δεν κανει απολυτως τιποτα για τον ηλιο...Μετανιωνω τοσο πολυ που δεν πηρα κρανος με εσωτερικη φιμε ζελατινα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2017 Μετανιωνω τοσο πολυ που δεν πηρα κρανος με εσωτερικη φιμε ζελατινα...Η οποια ζελατινα μαζι με το μηχανισμο της θα σου αυξανε κατα πολυ το βαρος που θα κουβαλουσες συνεχεια.....δωσε 40 ευρω να παρεις της σκουρα φιμε και καθαρισες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2017 Η οποια ζελατινα μαζι με το μηχανισμο της θα σου αυξανε κατα πολυ το βαρος που θα κουβαλουσες συνεχεια.....δωσε 40 ευρω να παρεις της σκουρα φιμε και καθαρισες.Και το βραδυ τι κανεις;Δεν γινεται να κουβαλας συνεχεια τη clear... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2017 Προφανώς είναι και θέμα χρήσης, δηλαδή που οδηγείς, τι οδηγείς, πως οδηγείς, πότε οδηγείς κλπκλπ, αλλά προσωπικά δεν είχα ποτέ clear ζελατίνα στο κράνος μου. Έχω μονίμως πάνω την φιμέ.Μέσα στην πόλη δεν είχα ποτέ πρόβλημα, θεωρώ πως υπάρχει επαρκής φωτισμός, για τα δικά μου κριτήρια, πάντα. Και ΑΝ τύχει κάπου να μην υπάρχει αρκετός φωτισμός, βρίσκω πως ο "μπελάς" του να την σηκώσεις για λίγο υπερκαλύπτει τον "μπελά" του να κουβαλάς μαζί σου δεύτερη ζελατίνα, που προσωπικά το βρίσκω τραγικότατο.Σαν αντικείμενο έχει τραγικά άβολο σχήμα για αποθήκευση, είναι ευθραυστο, χαράζεται, κλπκλπ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2017 Συμφωνω οτι ειναι μανουρα να κουβαλας ΣΥΝΕΧΕΙΑ τη δευτερη ζελατινα μαζι,αλλα οπως ειπα και πριν.....σε μεγαλες βολτες η εκδρομες που ξερω οτι θα με πιασει η νυχτα σιγουρα παιρνω μαζι και την διαφανη τυλιγοντας την με μια μπλουζα η μια πετσετα και την τοποθετω στο πανω μερος της τσαντας που κανει την καμπυλη χωρις να υπαρχει ο κινδυνος σπασιματος η γρατζουνιας απο καποιο αντικειμενο.Βεβαια υπαρχουν και τσαντες πλατης με θηκη για δευτερη ζελατινα που ειναι ακομα καλυτερη λυση.Κι εγω παντως το 95% των περιπτωσεων εχω πανω μονιμα τη dark ζελατινα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2017 Δυστυχως εγω δεν μπορω να λειτουργω ετσι.Υπαρχουν περιπτωσεις που μπορεις να βγεις πρωι και το απογευμα (ειδικα το χειμωνα) να εχει πεσει ο ηλιος, ισως να πιασει και καμια βροχη και κινεισαι σε επαρχιακο δικτυο χωρις ουτε ενα φως και εκει επιβαλετται να εχεις τη ζελατινα κλειστη και βεβαια να ειναι clear για να βλεπεις σαν τον ανθρωπο. Μου εχει τυχει καμποσες φορες.Για αυτο, για μενα, παιρνεις ενα με εσωτερικη φιμε, το "κουβαλας" μεν μαζι σου συνεχεια αφου ειναι μερος του κρανους, αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο για ολες τις περιπτωσεις και δεν χρειαζεται να το σκεφτεις ποτε ξανα.Αλλα οκ, ο καθενας εχει τα γουστα του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 Κάποιος είχε γράψει παλιότερα πως στο rpha 10 που είχε, του έσπασε το "κουμπάκι" απο double d ring...Ψάχνω ψάχνω αλλα δεν μπορώ να βρω το post για να τον εντοπίσω...Λαμβάνεις....?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2017 Έχω πλέον δύο rpha10 plus στην κατοχή μου, το ένα περίπου 1,5 χρόνο τώρα (μόνο για βόλτες) και το δεύτερο 2 μήνες για καθημερινό.Δεν χρειάστηκε να δοκιμαστεί η αντοχή του σαν κράνος αλλά μου φαίνεται πως με τον καιρό μαζεύουμε παραξενιές...Το πρώτο, το μόνο που έπαθε είναι που έχασα μια φορά το chin curtain καθότι κάποιος κοιμόταν στην hjc όταν σχεδίαζαν το κουμπωμα του (κάτι το οποίο διόρθωσαν μετά στο rpha11). Θεωρώ πως με ελάχιστη (πλέον) προσοχή στο πως το βάζω/βγάζω δεν θα το ξαναπάθει. Οπότε αυτό με το chin curtain το καταπίνω...Δυο όμως νέες παραξενιές μου βγήκαν και μάλιστα στο καινούριο που το έχω μόλις 2 μήνες στην κατοχή μου. Όπως έγραψα στο προηγούμενο πόστ έσπασε το κουμπωμα του d ring.Επισκευάσιμο, δε λέω... επειδή είμαι και λίγο περίεργος έφαγα τον τόπο και βρήκα ακριβώς τα ίδια κουμπωματα και το αντικατέστησα. Πολύ περίεργο όμως γιατί συνέβει μέσα σε 1 μήνα χρήσης..Η τελευταία παραξενιά είναι αυτό εδώ το οποίο με σοκάρει και το θεωρώ απαράδεκτο.H ζελατίνα αγοράστηκε ξεχωριστά απο colori και λόγο του ότι το δευτερο το χρησιμοποιώ μόνο μέσα στην πόλη, σπάνια κουμπώνω το κράνος. Το κούμπωμα της ζελατίνας ζήτημα αν θα δούλεψε 10 φορές.Στο κράνος που έχω για βόλτες, το κουμπώνω πάντα γιατί βγαίνω σε εθνικές κλπ, και εδώ και 1,5 περίπου χρόνο, δεν έχει πάθει κάτι παρόμοιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2017 Ένα μπράβο και ένα ευχαριστώ στην colori που μου αντικατέστησε την ζελατίνα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2017 Έτσι πρέπει κανονικά να είναι όλοι οι έμποροι! Προφανώς ήταν ελαττωματική η ζελατίνα σου. Πριν χρόνια είχα αγοράσει για 2 Shoei XR1000, 2 φιμέ ζελατίνες. Από καινούργιες είχαν μία πολύ έντονη θαμπάδα τόση που βλαστήμαγα κάθε φορά τη Shoei και έλεγα πως είναι δυνατόν να χει τόσο μούφα φιμέ ζελατίνες η κορυφαία Shoei. Μετά από καναδυο χρόνια έτυχε και πέρασα από το ίδιο κατάστημα που είχα αγοράσει κράνη και ζελατίνες και του είπα έτσι κ έτσι. Μου λέει αδύνατον! Φέρτες εδώ να τις δω. Όντως πήγα τη μία (γιατί το άλλο είχε πουληθεί εν τω μεταξύ), και η οποία αποδείχτηκε ελαττωματική. Και μου την άλλαξε 1-2 χρόνια μετά!! Σχετικά με το RPHA10+ τώρα, το δικό μου το έχω 3 χρόνια και έχω κάνει μαζί του γύρω στα 30Κ χιλιόμετρα. Θα κάνω μια αναφορά στα θετικά και αρνητικά (μετά την προσωπική μου εμπειρία πάντα) μετά τα 3 χρόνια χρήσης: + Ελαφρύ κράνος. + Καλή ποιότητα κατασκευής και βαφής. Ακόμα και σήμερα το κράνος γυαλίζει και δεν έχει ξεφλουδίσει ή ξεθωριάσει πουθενά. Επίσης οι αεραγωγοί και οι διακόπτες δουλεύουν όπως την πρώτη μέρα. + Καλή ποιότητα εσωτερικής επένδυσης. Έχει προσαρμοστεί στο κεφάλι μου και αντέχει μια χαρά μετά από 3 χρόνια. Δεν έχει ξεφτίσει τίποτα εσωτερικά και είναι αρκετά καλό και το καλοκαίρι. Με 2 Shark (RSI και RSX) ίδρωνα το καλοκαίρι. + Στο μέσο όρο στο θέμα θορύβου. Δεν το λες αθόρυβο, δεν το λες και φασαριόζικο (όπως ένα Arai). + Πολύ καλή αεροδυναμική. Δεν παρουσιάζει χαζά κουνήματα σε καμία ταχύτητα. + Καλή ορατότητα για κράνος της κατηγορίας του. + Αγοράστηκε στα 250€ και σε αυτή την τιμή είναι ίσως ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά. - Μηχανισμός ζελατίνας. Θα ήθελα να είναι πιο σκληρά τα σκαλοπάτια που κάνει γιατί αν την έχει ανοιχτή, μετά τα 80-90χλμ κλείνει από τον αέρα απότομα μόνη της. Επίσης θα ήθελα γενικότερα καλύτερο μηχανισμό συγκράτησης/αλλαγής της ζελατίνας. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και φαίνεται μέτριας ποιότητας. Μια φορά έφυγε εσωτερικά ένα ελατήριο στη διαδικασία αλλαγής και έψαχνα να το μαζέψω! - Εξαερισμός. Δεν αισθάνομαι πολλά πράγματα από αέρα και καμία ιδιαίτερη διαφορά είτε κλειστοί, είτε ανοιχτοί είναι οι αεραγωγοί (ειδικά αυτός χαμηλά στο πηγούνι). - το επιρρίνιο ακουμπά στη μύτη μου. Θα ήθελα να είχε πιο πολύ αέρα μπροστά και να μην έρχεται τόσο κοντά μου. - το υποσιαγώνιο θέλει επανασχεδιασμό για να μην στραμπουλάς το κεφάλι σου για να βάλεις/βγάλεις κράνος χωρίς να το ξεκουμπώσεις (με κίνδυνο και σπασίματος) - από καινούργιο ακούω έναν τριγμό στο αριστερό μου αυτί, που μετά από πολλούς πειραματισμούς ακόμα δεν έχω καταφέρει να καταλάβω από που προέρχεται. Είναι αρκετά σπαστικό ειδικά σε χαμηλές ταχύτητες εντός πόλης. Συνοψίζοντας θεωρώ ότι είναι ένα αρκετά καλό κράνος (με τα ελαττώματά του) και η αντικατάστασή του θα με δυσκολέψει κάπως καθώς θα πρέπει να ανέβω αρκετά σε χρήματα για να βρω κάτι καλύτερο! Σημερινές φωτό: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2017 Επ... το μικρό τρίξιμο στα αριστερά το ακούω και εγω και στα δύο rpha10+ που έχω! Και να σκεφτείς οτι είχα καταλήξει στο ότι μάλλον κάτι παίζει με εμένα! πχ οτι τα κράνη είναι απολύτως συμμετρικά και απλά πχ εγω θα παρουσιαζω μια μικρή ασυμμετρία στο αυτί απο αριστερά και κάτι δεν κάθεται 100% σωστά... Τι μαθαίνει κανείς όμως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2017 Tο τριξιμο το ειχα κι`εγω στο δεκαρι. Τωρα που εχω το 11 για να δουμε, αν και δεν νομιζω γιατι τα βελτιωσανε τα κουμπωματα της ζελατινας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2017 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα παιδιά, όσοι έχετε dark ζελατίνες, λέει πουθενά για προστασία από τις uva-uvb; Η μούρη μου έχει γίνει κατακόκκινη από τον ήλιο σε ότι φαίνεται από την ζελατίνα. Να βάζω συνέχεια αντηλιακό δεν παίζει... Για βοηθείστε. Ευχαριστώ Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2017 από τον rtifosi 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themis roadrunner 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2017 Καλησπερα εγω σε ενα shark s700 που ειχα με την σκουρη ζελατινα δεν ειχα κανενα προβλημα και σε μεγαλα ταξιδια, με το σημερινο μου kabuto aeroblade 3 και αυτο με την φιμε δεν εχω παρατηρηση τιποτα απο κοκινιλες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2017 Στο site της HJC δεν είδα πουθενά να γράφει για προστασία από UVA/UVB. Σε φόρουμ στο internet από την άλλη κάποιοι έγραφαν ότι παρέχουν 95% προστασία οι ζελατίνες της HJC. Δεν θα πρεπε να το αναφέρουν κάπου στα προϊόντα τους αν είναι όντως έτσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Πάντως το πρόβλημα μου είναι σχετικά σοβαρό. Πλέον έχω κανονικό μαύρισμα σε ότι φαίνεται μέσα από το κράνος και γύρω γύρω είμαι ολοασπρος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2017 Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο ολα τα χρονια που το εχω. Με σκουρα φιμε ζελατινα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες