Κάππας 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλημερα απο την βροχερη Βεροια .Μιας που ηρθε ο χειμωνας και πλεον δεν παλευεται με το κρανος καπελακι προστασιας 0,ειπα να αγορασω ενα κρανος το οποιο θα ειναι ανοιγομενο,οσο πιο καλο γινεται και οικονομικο.Μπατζετ γυρω στα 70 ευρω λογω οικονομικών δυσκολιων.Ειδα προχτες να φοραει ενας το str vision και που αρεσε πολυ,το εψαξα και το βρηκα στα 70 ευρω(http://www.naxtermot...r-vision/72-618).Τωρα,το θεμα ειναι να χωραει κατω απο την σελα του paggio typhoon γιατι αμα ειναι να μην χωραει καλυτερα να μην αγορασω και να φοραω το εντουρο κρανος(αν και θα ειναι λιγο κακγυρικο πανω στο 50cc ).Ακουω γνωμες,προτασεις,κλπ..Η αγορα θα γινει απο ελλαδα γιατι δεν εχω paypal. EDIΤ: Αφου ο φορουμιτης klab μιλα εκ πειρας ας σβησουμε το str vision και προτεινεται με κατι αλλο..ιδιο μπατζετ περιπου και να χωραει κατω απο την σελα.Δεν εχω ιδεα απο κρανη για αυτο και σας ρωταω αλλοστε.Ευχαριστω. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2013 από τον Κάππας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Απαππα κυκλοφορεί το ίδιο κράνος με διάφορες ονομασίες και το είχα. Τα μαξιλάρια θα κάτσουν σε χρόνο dt (καλά αν τα πλύνεις θα σε γίνει dt-x999 ) και ο μηχανισμός μπροστά είναι για πέταμα. Να καταλάβεις στηρίζεται σε 2 μικρές ξυλόβιδες !!! Το δε κουμπί έσπασε μια μέρα στα καλά καθούμενα χωρίς πολλά ζόρια. Σε λιγότερο από χρόνο θα κλαις τα λεφτά σου, οπότε δες κάτι άλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Καλημερα φιλαρακο....αν αναιβεις κατα 30 ευρω περνεις ενα αξιοπρεπες κρανος πιστευω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Η γνωμη μου ειναι....αφου το budjet ειναι λιγο σφιχτο μην παρεις ανοιγομενο,παρε ενα full face για οσο το δυνατον πεγαλυτερη ασφαλεια. Κοιτα για κανενα mt revenge....που παιζει στα χρηματα σου. Επισης παιζουν κατι προσφορες σε κατι marushin,αγορασε προσφατα ενας φιλος ενα πολυ καλο κρανακι για 80 ευρω..... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2013 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 ολα τα ΜΤ και ειδικα αυτο το μοντελο θα ειναι τελος του μηνα στην Ελλαδα λογω ελειψης. πολυ καλα κρανακια για τα λευτα τους εχει το ιδιο η κοπελια μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κάππας 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 ολα τα ΜΤ και ειδικα αυτο το μοντελο θα ειναι τελος του μηνα στην Ελλαδα λογω ελειψης. πολυ καλα κρανακια για τα λευτα τους εχει το ιδιο η κοπελια μου Κατω απο την σελα ενος σκουτερ χωραει;Οταν το φοραει το κεφαλι της ειναι νορμαλ σαν "κανονικο" κρανος ή γινεται τετραπλασιο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες