dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Το κοιτάζω, το ξανακοιτάζω, βρε το ξανακοιτάζω. Κάτι δεν μου πάει καλά. Ή έγινε η το άλσος Νέας Φιλαδέλφειας Βόρνεο ή σε 2 χρόνια το μέσο ύψος τού κάθε ΑΕΚτζη θα είναι 30cm. Μπορώ να μετρήσω τουλάχιστον 40 άτομα κάτω από τα πεύκα. Αμ ο δρόμος που πηγαίνει στο γήπεδο με τους πεζούς; Μάλλον θα κλείσει Δεκελείας, Αχαρνών και μέρος της Εθνικής Οδού. Ε! ρε κουτόχορτο που σας ταΐζουν και εσάς τα ΑΕΚάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Τώρα σοβαρά... Αν αυτό το σχέδιο προκρίθηκε ως το πιο όμορφο, τότε το πιο άσχημο πως ήτανε...???!!! Σαν τάνκερ είναι στην πρώτη φωτό, που φαίνεται από το πλάι... Ρε Μελισσανίδη, είπαμε μάνα μου, είσαι πετρελαιάς, αλλά όχι όλα ίδια...!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalhsCr 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Τόση κακιά που την βρίσκεται ρε παιδιά ; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Πιστευω οτι οταν το δουμε απο κοντα θα ειναι ενα εντυπωσιακο και συγχρονο γηπεδο, μπραβο στην ΑΕΚ παιδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stivakos 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis_21 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Και στη γ εθνικη τρόμο θα τους προκαλούμε άντε 2 έμειναν ερχόμαστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Αν και η ΑΕΚ και οι φιλαλθοι της μου ειναι σχετικα συμπαθεις, να πω ενα σεναριο επιστημονικης φαντασιας: Αν και οταν θα φτιαχτει το γηπεδο, θα χρεωσει το αρχι-λαμογιο καθε καρεκλα 35.000 ευρα (το εχουν κανει και αλλοι προεδροι της ΑΕΚ με πλαστικες καρεκλες), ξαφνικα η ΑΕΚ θα χρωσταει παλι τα εκατομυρια, κλασικα θα ξαναπεσει στα ταρταρα στο οικονομικο κομματι, οι φιλοι της ΑΕΚ θα ξενερωσουν παλι, και το αρχι-λαμογιο στο μεταξυ θα εχει βρει καποιο τροπο να κλεψει παλι κανενα φραγκακι για να αγορασει εναν.... ΟΠΑΠ. Λεμε τωρα..... Μην με φατε, ενα σεναριο επιστημονικης φαντασιας ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theophilos13 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 δηλαδη ρε φιλε ο μελλισανιδης με την 2 και παραπανω δις περιουσια ενδιαφερετε να φαει 10-20 εκατ απο την αεκ παμε καλα? για αλλους λογους το κανει και κατα πασα πιθανοτητα μεσα στο deal του οπαπ να ηταν να βαλει λεφτα στην αεκ. μακαρι να φτιαξει γηπεδο η αεκ. εγω παναθηναικος ειμαι και μακαρι και εμεις να φτιαξουμε ενα καινουριο στην λεωφορο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalhsCr 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Αμα τα βρουν στις μίζες θα φτιαχτεί και αυτο και του Παναθηναϊκού και οποιοδήποτε αλλο χωρις πολλές καθυστερήσεις ! Οι μίζες ειναι το θεμα ! Εμείς εδω στην Κρήτη ξέρετε ποσα χρόνια αναπροσαρμοζουμε τις μίζες μπάς και φτιαχτεί το νέο αεροδρόμιο αλλα τίποτα ακομα ; Θα τα βρουν κάποια μέρα δεν μπορει ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εμένα μου αρέσει το σχέδιο, έχει κάτι το ανατολίτικο το οποίο συνάδει με την κληρονομιά της ομάδας. Τι μου θύμησες με τον προβληματισμό σου περί μεγέθους.... "΅What is this? A centre for ants? How can we expect to teach children to learn how to read if they cannot even fit inside the building..." Άπαιχτη σκηνή...... :lol: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2013 από τον tzoutz 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANASTASIOS 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 ήρεμα ... ο χρόνος ρόδα είναι και γυρνάει.... τα παιδάκια του μαρινάκη ας αναλογιστούν κάθε δείπνο με τους εβραίους φίλους και μετά ας μιλήσουν για τα όσα εκατομμύρια θέλει να φάει ο μελισσανίδης.. δε με νοιάζει αν θέλει να φάει και πόσα .. αν μπορούσε να το έκανε και άλλος .. τουλάχιστον αυτός κάτι πάει να αφήσει στην ΑΕΚ και όχι μόνο να δει το συμφέρον του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 Eγω λεω να φτιαξει και η ΑΕΚ ενα γηπεδο με σωληνες και πλαστικους μουσαμαδες οπως το Καραισκακη.Τι ωραιο που ειναι............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 γιατι να φτιαχτει και αλλο γηπεδο στην αθηνα; υπαρχει το οακα.. και ποιοι θα δουλεψουν αν και οταν γινει; πακιστανοι και ρουμανοι; αυτο ειναι αναπτυξη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANASTASIOS 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 γιατι να φτιαχτει και αλλο γηπεδο στην αθηνα; υπαρχει το οακα.. και ποιοι θα δουλεψουν αν και οταν γινει; πακιστανοι και ρουμανοι; αυτο ειναι αναπτυξη; και στα χωράφια ελλήνων αυτοί που αναφέρεις δουλεύουν..... γιατί πολύ απλά ο έλληνας έχει μάθει στην καλοπέραση και θα του πέσει ο κώλος να πάει για μεροκάματο για αυτό ....η ανάπτυξη έρχεται από την παιδεία και από τη στιγμή που αυτή λείπει από την ελλάδα λογικό μου φαίνεται...και σου μιλάω από προσωπική εμπειρία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες