LAMBIS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Παιδια καλημερα και καλο μηνα! :) ειμαι νεος διπλωματουχος οδηγος, χωρις δικη μου μηχανη ακομα (και σ'αυτο θα ζητησω τα φωτα σας σε αλλο θεμα). θα τα λεμε απο δω κι ελπιζω να κανουμε και καμμια βολτα παρεα συντομα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalhsCr 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Καλώς ήρθες και καλο μήνα να εχεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Καλως ηλθες, καλη διαμονη στο φορουμ και με το καλο να αποκτησεις και τη μηχανη σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al pacino 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 χαιρετε παιδια , κι εγω νεος ειμαι στο φορουμ αλλα δεν εχω μεχρι τωρα μηχανη . ευελπιστω ν αποκκτησω στο συντομο μελλον... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Καλώς ήλθες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες