-
Δημοσιεύσεις
8 -
Εγγράφηκε
-
Τελευταία επίσκεψη
Πόντοι
1 NeutralΣχετικά με το μέλος LAMBIS
-
Κλάση
Περιμένει την οδική
- Γενέθλια Νοέμβριος 21
Άλλα Στοιχεία
-
Φύλο
Άνδρας
-
Τόπος
Αθηνα
Η Μοτοσικλέτα μου
-
myBike: Κατασκ/ής
Honda
-
myBike: Μοντέλο
2006
-
Ευχαριστω πολυ φιλαρακια!! :) μισο να θυμηθω πως ανεβαινουν οι φωτο και εγινε! :P
-
Παιδες καλησπερα! για να κλεισω αυτο το θεμα, μετα απο μερικα οικονομικα θεματακια, αποκτησα το τριημερο της Καθαρας Δευτερας ενα CBF 500 :) Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια :)
-
φιλε LeFlwr εφ'οσον το Dakar ειναι ψηλοτερο και βαρυ, οσο ομορφο κι αν μου φανηκε θα το περασω σε δευτερη μοιρα το αμοιρο.. καλυτερα ενα απλο πιο κοντουλι..
-
@Le Flwr ευχαριστω φιλε! το Dakar ειναι ομορφο, θα το κοιταξω @nikman σε ευχαριστω :) ολα τα 4κυλινδρα δεν "ρουφανε" περισσοτερο? μηπως ειναι πιο πρακτικο το 1-2κυλινδρο? @theearthaflame εχω πολυ δουλεια να κανω τωρα
-
το "ουπς το σουταρα" ελπιζω να μην ειναι στα σχεδια μου το συγκεκριμενο "πεσιμο" ηταν ουσιαστικα το "παω απο το Χ μερος στο Ψ μερος και στη διαδρομη καποιος απο τους δρομους που μπαινω τυχαινει να ειναι χωμα. μπορει μεγαλη διαδρομη μπορει μικρη.." να το περασω αξιοπρεπως καινουρια δεν κοιταω καθολου οπως ειπα στην αρχη για οικονομικους προφανως λογους, οποτε θα προτιμουσα κατι μεταχειρισμενο ουσιαστικα μεχρι 3000
-
καλημερα φιλαρακια @PanosDenzo Σιγουρα το υψος θα το σκεφτω λιγο παραπανω, εννοωντας οτι, πιστευω οτι θα μου ειναι καλυτερο να ειμαι πανω στη μηχανη και να πατανε και τα δυο ποδια μου καλα κατω για να μπορω να τη κουμανταρω (οχι οτι μπορει να αποκλειεται αυτο αν σηκωνω και λιγο φτερνα βεβαια αλλα το θεωρω προτιμοτερο) @Le Flwr οι διαδοχοι δεν ειναι καινουριοι ομως? απο τη στιγμη που δε με παιρνει για μηχανακι του κουτιου.. οσο για τα παλια, πεφτουμε στο θεμα abs, δεν ειναι καλο να βρω μηχανη που να εχει (καποιο cbf που κοιταγα στο car.gr και εξαφανιστηκε μετα απο την αναζητηση ειχε απ'οσο θυμαμαι)? το off δεν θα ειναι αυτοσκοπος ετσι κι αλλιως, αλλα θα πρεπει να ανταπεξερχεται σε περιπτωση που "πεσω" σε καποιο χωματοδρομο σε πιθανο ταξιδακι/βολτα @anotherface versys=υψος (προς το παρον τουλαχιστον) το εχω βγαλει απο τις αναζητησεις μου @dimitrishndsm νομζιω (προς το παρον και παλι) οτι δεν σκεφτομαι τοσο για παπι/σκουτερ.. εχω μια προτιμησουλα σε συμπλεκτη.. παρ'ολα αυτα, κοιταζοντας για το συγκεκριμενο σκουτερακι δεν ειδα abs (και ξαναπεφτουμε στο ερωτημα οτι "δεν θα πρεπει να βρω μηχανη με abs"?) @theeartheflame φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση ναι δεν ειναι σοβαρη αποσταση το χανια ρεθυμνο και ειμαι σιγουρος οτι εχει γινει και με μικροτερα και πιο "χαλια" τεχνολογικα μηχανακια. το καλοκαιρι το εκανα με ενοικιαζομενο xmax (οπως και βολτες ρεθυμνο-αγια γαληνη-σφακια-επισκοπη/γεωργιουπολη) και με πηγε αξιοπρεπως (ακομα και σε κατι ¨κουνηματακια σε χαλικοδρομο απο εργα). προς το παρον το μονο ταξιδακι βολτιτσα που θα μπορουσα ισως να σκεφτω οτι θα προθετα ειναι το Αθηνα-Μαλεσινα αλλα και παλι αυτες θα ειναι οι διαδρομες μου απο τις μηχανες "ποδηλατο" που λεμε, χωρις να μου αρεσει τοσο το kle, εχω ανεβει πατωντας καλα στα ποδια μου μονο στο gs Και σχετικα με τα 250ρια, τι λες για τη μη υπαρξη abs? χρειαζεται μονο σε μεγαλυτερα κυβικα? θα ειμαι ενταξει αμα προτιμησω εν τελει αυτη τη κατηγορια εστω και χωρις? απο τα δυο αυτα μηχανακια ας πουμε, ποιο πιστευεις οτι θα ηταν καλυτερο? cbf ή ybr?
-
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας :) @stuntboy δεν εχω προτεραιοτητα το να "τρεχω", οποτε και δεν θελω μηχανη μονο για αυτο (νομιζω αποκλειω και εμφανισιακα τα πολυ πιστιαρικα). προτιμαω να κανω τη "δουλεια μου και να απολαμβανω τις διαδρομες μου ;) το versys (παρ'ολο που κατι δε μου αρεσει πανω του, η μουρη του μαλλον :Ρ ) το κοιταγα αφου "αφησα" το vstrom (σκεπτομενος οτι εκτος απο το οτι θα μου πεφτει βαρυ και ψηλο - νομιζω θα ηταν καλο να παταω καλα και τα δυο ποδια) γιατι μου φανηκε πιο μαζεμενο.. αλλα νομιζω οτι κι αυτο ψηλο ειναι τελικα!? γιαυτο και οι μηχανες που κοιταω λιγο τελευταια ηταν το cbf500 ή το gsr600, μου φαινονται πιο χαμηλες και στα μετρα μου (χωρις να λεω οτι ειμαι σωστος στο "χαμηλα" ή στο αν ειναι καλες για αρχη και οι συγκεκριμενες @Κάππας @Gouky7 δε με χαλαει καθολου το on/off, μου αρεσει κι αυτο το στυλ.. δε ξερω ομως απο ογκο/υψος τι γινεται, τι θα μου ηταν ευκολο για αρχη σε αυτο (φανταζομαι το πνευστο δεν θα παραπονεθει οποιο μοντελο κι αν ειναι :Ρ)? @Gouky7 καποια προταση? ποια on/off ειναι πραγματικα off?
-
LAMBIS παρακολουθεί Νεος οδηγος (οχι μονος) ψαχνει
-
Παιδιά καλησπέρα εχω μπει σε διαδικασια αναζητησης πρωτης μηχανης και ειμαι μπερδεμενος απο το τι κυβικα τελικα θα επρεπε να διαλεξω (αν ισχυει το "επρεπε" τελικα) μεχρι το τι μαρκα/μοντελο (θα ειναι στανταρ μεταχειρισμενη λογω χρηματων).. Και ξεκιναω: Πηρα το διπλωμα μου τον Δεκεμβριο (2012) και απο τοτε ουσιαστικα η οδηγικη μου εμπειρια (περα απο τα μαθηματα με το cb400) ειναι συνολικα 2 εβδομαδες το καλοκαιρι με ενα Xmax 250 (εχω ανεβει σε beverly, sh 150 και bmw f650 φιλων, αλλα δεν το θεωρω και τοσο "εμπειρια" γιατι ουσιαστικα ηταν βολτες γυρω απο το τετραγωνο). Η χρηση που θα γινεται θα ειναι α) κυριως μεσα στην Αθηνα σε καθημερινη βαση με συχνη μεταφορα συνεπιβατη ή/και οργανου (τρομπονι συγκεκριμενα, το οποιο ειναι σχετικα μεγαλο και βαρυ). β) περιπου 1 ταξιδακι το μηνα κρητη (διαδρομη χανια-ρεθυμνο και πισω). γ) κανα ταξιδακι Αθηνα Χαλκιδα σε καλοκαιρινη περιοδο. Οι αναζητησεις μου μεχρι τωρα ποικιλουν καθως εχω αλλαξει γνωμη απειρες φορες.. Δεν ειμαι τοσο φαν παπιων/σκουτερ αλλα παρ'ολα αυτα εχω ριξει ματια και σε τετοια.. Εχω δει λοιπον μεχρι τωρα * cb400 σαν της σχολης (φιλος μου ειπε οτι θα τρωει σε service.. οποτε την αφησα) * vstrom (η οποια νομιζω θα μου πεφτει καπως βαρια και ψηλη.. θελω να παταω και σχετικα καλα κατω.. οποτε την αφησα) * cbf250 (μου αρεσε φατσικα, μου αρεσε που ειναι πιο ομαλη η κλιση σελας οδηγου/συνοδηγου.. αλλα επειδη σκεφτομαι και τα ταξιδακια και δεν ξερω αν θα με βγαζει.. δεν εχει και abs οποτε.. την αφησα) * ybr250 (αρχισα να το βλεπω μετα απο αποψεις οτι ειναι πιο καλο λογω ψεκασμου.. αλλα μετα, το ιδιο με την cbf250 οποτε.. την αφησα) * cbf 500 * gsr 600 Ειμαι 1.72, 79κιλα (προσπαθωντας να τα κατεβασω κι αλλο). Το μπατζετ μου ειναι στα 3000€ ΥΓ.: Σε σχεση με τα κυβικα.. Τα 600 κυβικα πιστευετε οτι ειναι πολλα σε σχέση με την οδηγική εμπειρια μου/χρηση? Αντιστοιχα, τα 250 κυβικα θα με δυσκολεψουν για τα ταξιδια που ειπα (και υπαρχει και το θεμα μη υπαρξης abs σ'αυτα..!?)? Θα εκτιμησω τις γνωμες σας ως παλιοτεροι και πιο εμπειροι
-
Παιδια καλημερα και καλο μηνα! :) ειμαι νεος διπλωματουχος οδηγος, χωρις δικη μου μηχανη ακομα (και σ'αυτο θα ζητησω τα φωτα σας σε αλλο θεμα). θα τα λεμε απο δω κι ελπιζω να κανουμε και καμμια βολτα παρεα συντομα :)
