comeback 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 καλησπέρα παιδια.λοιπον εχω ενα husaberg 600.το μηχανακι δουλευει αψογα δεν εχω παραπονο.το μονο προβλημα μου ειναι οτι πρεπει να βαρεσω πανω απο 20 μανιβελες για να παρει μπροστα.τι να φταιει αραγε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 λογικα καπου στην τροφοδοσια υπαρχει θεμα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comeback 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 το μιχανακι φοραει κεφαλη απο το 501 σκευτομαι μηπως ειναι απο αυτο λογο μικροτερου χορου καυσεως.βλεπω νεος μαρμαρας καθε χρονο ερχομαι να κανονισουμε καμια endurada :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Εχει αυτοματο αποσυμπιεστη ή χειροκινητο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comeback 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Εχει αυτοματο αποσυμπιεστη ή χειροκινητο? αυτοματος ειναι στην μανιβελα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Τα πιθανοτερα σεναρια ειναι: 1) Ισως δεν εχεις μαθει ακομα πως να το βαζεις μπρος 2) Ισως να θελει επισκευη επειδη χανει συμπιεση και δεν μπορει να σκασει 3) Ισως να θελει μπουζι 4) ισως να θελει να τραβας τσοκ και δεν το κανεις 5) Ισως να εχει θεμα στην τροφοδωσια 6) Ισως τραβαει αερα απο κανενα κολαρο Οταν ειναι ζεστο παιρνει ευκολα? Ειχα το ιδιο θεμα ακριβως, εκανα επισκευη, εβγαλα τον αυτοματο αποσυμπιεστη και τωρα με την 3-4 μανιβελα και ενω εχω να το κινησω καμια βδομαδα παιρνει, αν το κινω καθημερινα με 1-2 παιρνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 το μιχανακι φοραει κεφαλη απο το 501 σκευτομαι μηπως ειναι απο αυτο λογο μικροτερου χορου καυσεως.βλεπω νεος μαρμαρας καθε χρονο ερχομαι να κανονισουμε καμια endurada :P μπα δε νομιζω να φταιει αυτο.... ισως καποια λαθος ρυθμιση στο καρμπυρατερ... η μπορει να θελει και καθαρισμα. Οποτε θες εντουραδα, εχουμε ωραια μερη εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comeback 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) αυτο σκευτηκα και εγω να τον βαλω στο χερι γιατι πιανει σιμπιεση και μου εχει διαλησει την μεση.θα τ δοκιμασω σημερα.ολα ειναι πεντακαθαρα.και ζεστο τα ιδια μου κανει Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2013 από τον comeback Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 αυτο σκευτηκα και εγω να τον βαλω στο χερι γιατι πιανει σιμπιεση και μου εχει διαλησει την μεση.θα τ δοκιμασω σημερα.ολα ειναι πεντακαθαρα Αν ειναι ολα οκ στο μοτερ τοτε βαλε ενα στο χερι, τωρα πατας αδικα μανιβελα, εγω που το εμαθα στο δικο μου το βαζω μπρος οπως το παπι μου, κανενα ζορι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Οι βαλβιδες σου ειναι ρυθμισμενες σωστα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comeback 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Αν ειναι ολα οκ στο μοτερ τοτε βαλε ενα στο χερι, τωρα πατας αδικα μανιβελα, εγω που το εμαθα στο δικο μου το βαζω μπρος οπως το παπι μου, κανενα ζορι. Αν ειναι ολα οκ στο μοτερ τοτε βαλε ενα στο χερι, τωρα πατας αδικα μανιβελα, εγω που το εμαθα στο δικο μου το βαζω μπρος οπως το παπι μου, κανενα ζορι. φαντασου εγω που ειμαι 67 κιλα τι τραβαωναι η βαλβιδες ειναι κομπλε.θα το δοκιμασω παιδια και θα σας πω.ευχαριστω πολυ για την βοηθεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Οι βαλβιδες σου ειναι ρυθμισμενες σωστα? σιγουρα ΟΧΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 γιατί φοράς την κεφαλή από το 501? το ότι δεν παίρνει εύκολα μπροστά είναι δείγμα ότι το μηχανάκι σου έχει πρόβλημα. έχω το 501 και παίρνει με την πρώτη μανιβελιά, ακόμα και αν έχω 1 μήνα να το πιάσω. Βέβαια, το έχω κάνει ανακατασκευή και φοράει καινούριο κύλινδο, πιστονι, κεφαλή, έχω βγάλει το ντελ'ορτο και έχω βάλει fcr και επίσης έχω αλλάξει τα ελατήρια στις βαλβίδες, οι οποίες είναι και αυτές αλλαγμένες, είναι τιτανίου. Για μένα, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να του βάλεις την σωστή κεφαλή και να το ξαναρυθμίσεις σωστά το μηχανάκι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 γιατί φοράς την κεφαλή από το 501? το ότι δεν παίρνει εύκολα μπροστά είναι δείγμα ότι το μηχανάκι σου έχει πρόβλημα. έχω το 501 και παίρνει με την πρώτη μανιβελιά, ακόμα και αν έχω 1 μήνα να το πιάσω. Βέβαια, το έχω κάνει ανακατασκευή και φοράει καινούριο κύλινδο, πιστονι, κεφαλή, έχω βγάλει το ντελ'ορτο και έχω βάλει fcr και επίσης έχω αλλάξει τα ελατήρια στις βαλβίδες, οι οποίες είναι και αυτές αλλαγμένες, είναι τιτανίου. Για μένα, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να του βάλεις την σωστή κεφαλή και να το ξαναρυθμίσεις σωστά το μηχανάκι Αποσυμπιεστη εχει αυτοματο ή χειροκινητο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 και αυτόματο έχει στη μανιβέλα, αλλά έχω και χειροκίνητο. Γενικώς, δεν χρησιμοποιώ ποτέ τον αποσυμπιεστή γιατί δεν μου χρειάζεται. και τα δύο μου τα μηχανάκια τα ανάβω με μια μανιβελιά. χρειάστηκε βέβαια πρώτα να βάλω το πόδι σε νάρθηκα για 2 εβδομάδες μετά από μια ανάποδη του ΚΤΜ. Μετά, έμαθα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Εγω μετα την αλλαγη εκκεντροφορου ο οποιος δεν ειχε αυτοματο βρηκα την υγεια μου, παιδευτηκα λιγο στην αρχη αλλα τωρα ειναι παιχνιδι, μονο οταν πεφτω σε κανενα μονοπατι με δυσκολευει λιγο γιατι μπουκωνει, εκει πρεπει να τραβηξω καμια 10 μανιβελες με πατημενο αποσυμπιεστη για να καθαρισει ο χωρος καυσης και μετα παιρνει κατευθειαν. Οπωτε zb00p τα δικα σου αποσυμπιεζουν αυτοματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 το 640 δεν πρέπει να έχει αυτόματο αποσυμπιεστή, δεν ξέρω να σου πώ την αλήθεια. σε τούμπα πάντως, το 501 είναι που μουλαρώνει, αλλά μόνο στις καλές ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comeback 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 ειχε γινει ανακατασκευη απο τον προηγουμενο που το ειχε χωρισ ομως να αλλαξουν την κεφαλι η οποια ειχε το προβλημα.και ετσι επηδει θα αργουσε μια καινουρια να ερθει εβαλαν απο το 501 που ηταν επισεις καινουρια.οποτε εγινε ολικη ανακατασκευη.λοιπον εβαλα τον αποσυμπιεστη στο χερι φυσικα το μιχανακι πηρε πιο ευκολα αλλα οχι με την 2η η 3η μανιβελα.οσο για το fcr ειναι πανακριβο οποτε κραταω το dellorto.το μηχανακι πηρε 3 φορες με το που το αφηνα να δουλεψει ρελαντι εσβηνε Τα πιθανοτερα σεναρια ειναι: 1) Ισως δεν εχεις μαθει ακομα πως να το βαζεις μπρος 2) Ισως να θελει επισκευη επειδη χανει συμπιεση και δεν μπορει να σκασει 3) Ισως να θελει μπουζι 4) ισως να θελει να τραβας τσοκ και δεν το κανεις 5) Ισως να εχει θεμα στην τροφοδωσια 6) Ισως τραβαει αερα απο κανενα κολαρο Οταν ειναι ζεστο παιρνει ευκολα? Ειχα το ιδιο θεμα ακριβως, εκανα επισκευη, εβγαλα τον αυτοματο αποσυμπιεστη και τωρα με την 3-4 μανιβελα και ενω εχω να το κινησω καμια βδομαδα παιρνει, αν το κινω καθημερινα με 1-2 παιρνει. το τσοκ το κανω αλλα τιποτα.μπουζι καινουριο.κολαρα ολα οκ.εδω ακουσα οτι το εβαλαν μπροστα με τα χερια.εδς βαραω βαραω και δεν περνει :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 κλεισε το ρουμπινετο της βενζινης ...ξαπλωσε το κατω ...οχι τελειως ,ισα ισα να αδειασει η βενζινη απο το καρμπυρατερ...σηκωσε το ...ανοιξε ρουμπινετο , δωσε μια γκαζια ...και βαρα μανιβελα ...αν παρει με τις 4-5 πρωτες εχεις θεμα με καρμπ , αν δεν παρει, με βαλβιδες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comeback 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 κλεισε το ρουμπινετο της βενζινης ...ξαπλωσε το κατω ...οχι τελειως ,ισα ισα να αδειασει η βενζινη απο το καρμπυρατερ...σηκωσε το ...ανοιξε ρουμπινετο , δωσε μια γκαζια ...και βαρα μανιβελα ...αν παρει με τις 4-5 πρωτες εχεις θεμα με καρμπ , αν δεν παρει, με βαλβιδες θα το δοκιμασω και θα σου πω φιλος.ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comeback 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 λοιπον παιδια.εβγαλα και τους δυο αποσυμπιεστες απο το μιχανακι.ειναι καλυτερα ετσι γιατι νιωθω πως πρεπει να βαρεσω μανιβελα.σημερα το πρωι με 8 βαθμους θερμοκρασια τραβικσα το τσοκ και πηρε με την 3η.δεν το περιμενα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 λοιπον παιδια.εβγαλα και τους δυο αποσυμπιεστες απο το μιχανακι.ειναι καλυτερα ετσι γιατι νιωθω πως πρεπει να βαρεσω μανιβελα.σημερα το πρωι με 8 βαθμους θερμοκρασια τραβικσα το τσοκ και πηρε με την 3η.δεν το περιμενα :P Χωρις αποσυμπιεστη ειναι αθλος να πατησεις 3 μανιβελιες σε 600cc. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comeback 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 γνωριζει κανεις που μπορω να βρω αξονα μανιβελας για husaberg fe 600 98' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες