BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2006 Εκτος απο μηχανες ασχολουμαστε καθολου με το ποδοσφαιρο;;;; Παιζει κανεις σε γηπεδο 5Χ5;;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parji 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2006 Εμείς εδώ (Αρτα) ξεκινήσαμε πριν από κάμποσο καιρό τη καινούργια μόδα που λέγεται 7Χ7...είναι ακόμα καλύτερο, αρκεί να αντέχουν τα πνευμόνια σου, μιας και θέλει παραπάνω τρέξιμο απ'όλους και ειδικότερα από θέσεις σα τη δική μου (αμυντικό χαφ!!!!!!!!!!!!!!!!!) :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ORIMOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2006 Αντέχεις ρε παππού και παίζεις μπάλα;Σε έχω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2006 Εμεις στην Πατρα παιζουμε και Μπασκετ...ορισμενοι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2006 Δεν ειναι κακη ιδεα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2006 Παιδιά και εγω ψηνομαι να πάμε καμιά μέρα. Τώρα πλέον και με τα κωλοτσίγαρα δε ξέρω πόσο θ αντέξω αλλά θα το παλέψω. Στα νειάτα μου ήμουν μεγάλο ταλέντο και χαραμίστηκα που δε προχωρησα :D :D Παίζω και κέντρο και καλό τέρμα. Κανονίστε τπτ να κάψουμε κανα τσιγάρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2006 Εμείς παίζουμε σε πρωταθληματάκι 8χ8 στου Ρέντη κάθε Κυριακή βράδυ. Έχουμε κατι τραυματισμούς τελευταία και ψάχνουμε χαφ που να μαρκάρει και να κρατάει μπάλα. Έχουμε και σηματάκι :D (σημασία στη λεπτομέρεια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2006 Εγώ εδώ Salonica-city πηγαίνω πολύ συχνά 1-2 φορεσ/εβδομάδα περίπου δηλ. και συνήθως ή σε 6Χ6 ή 9Χ9... Σήμερα το πρωί πήγαμε και σε 3Χ3 !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Den 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2006 Εκτος απο μηχανες ασχολουμαστε καθολου με το ποδοσφαιρο;;;; Παιζει κανεις σε γηπεδο 5Χ5;;;;;; εγω ψηνομαι για 5χ5 αν ισχυει ακομα η ερώτηση, δεν ειμαι του ποδοσφαίρου αλλα αθλουμαι...οπότε no problem Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parji 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2006 Έχουμε κατι τραυματισμούς τελευταία και ψάχνουμε χαφ που να μαρκάρει και να κρατάει μπάλα. Είμαι ο άνθρωπός σας...!!! Τώρα αν πέφτει και καμιά κλωτσιά παραπάνω δε πιστεύω να πειράζει...μπάλα παίζουμε εξάλλου...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2006 Είμαι ο άνθρωπός σας...!!! Τώρα αν πέφτει και καμιά κλωτσιά παραπάνω δε πιστεύω να πειράζει...μπάλα παίζουμε εξάλλου...!!! Αν πειράζει λέει. Προβλέπεται. Για να μην πω: επιβάλλεται! Κρίμα που είσαι λίγο μακριά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parji 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2006 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Den 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2006 Αν πειράζει λέει. Προβλέπεται. Για να μην πω: επιβάλλεται! Κρίμα που είσαι λίγο μακριά. αμαν αν προβλέπεται το 'ξύλο' κι εγω μέσα και σιγουρα δε θα χασουμε...καθοτι ring sports.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες