Giorgaras_R1 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Ποσο να υπολογιζω για μια ασφαλεια σε Honda CBF 125 του 2010 και μετα + νεος οδηγος + κατω των 23; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Παιδια εχω ενα θεματακι με το μπροστινο φρενο.. περα απο το σφυριγμα που ακουω τωρα τελευταια ακουω και ενα χρουχρουχρου οταν φρεναρω που ερχεται απο την δισκοπλακα Τι εχω γιατρε μου? τακακια? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Τι εχω γιατρε μου? τακακια? ναι...στανταρ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 πλησιαζει η αλλαγη λαδιων οποτε μπαινει και αυτο στο προγραμμα.. Ευχαριστω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Aν τα τακάκια έχουν πιάσει μέταλλο.... μην περιμένεις την αλλαγή λαδιών για να τα αλλάξεις. Αφενός δεν έχεις σωστό φρενάρισμα, αφετέρου θα γαμήσεις τις δισκόπλακες. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Η ζάντα ύστερα απο το καθάρισμα της αλυσίδας καθώς κ το μέρος του ψαλιδιού γυρω απο την αλυσίδα ειναι μεσα στη μπίχλα. Κάπου έιχα διαβάσει για καθάρισμα με wd 40 στη ρόδα. Ισχύει κ για το ψαλίδι; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Aν τα τακάκια έχουν πιάσει μέταλλο.... μην περιμένεις την αλλαγή λαδιών για να τα αλλάξεις. Αφενός δεν έχεις σωστό φρενάρισμα, αφετέρου θα γαμήσεις τις δισκόπλακες. ooοοoυ, αυριο οπωσδηποτε τοτε.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Η ζάντα ύστερα απο το καθάρισμα της αλυσίδας καθώς κ το μέρος του ψαλιδιού γυρω απο την αλυσίδα ειναι μεσα στη μπίχλα. Κάπου έιχα διαβάσει για καθάρισμα με wd 40 στη ρόδα. Ισχύει κ για το ψαλίδι; Το γρηγοροτερο καθαρισμα θα το κανεις με φωτιστικο πετρελαιο . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Αν ενα σκουτερ βγαζει πολυ αερα μετα απο πτωση απο πισω στην μηχανη αριστερα τι σημαινει οτι εχει παθει ? Vespa ειναι συγκεκριμενα αυτο .. Πειτε μου οτι δεν ειναι τιποτα σοβαρο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αν ενα σκουτερ βγαζει πολυ αερα μετα απο πτωση απο πισω στην μηχανη αριστερα τι σημαινει οτι εχει παθει ? Vespa ειναι συγκεκριμενα αυτο .. Πειτε μου οτι δεν ειναι τιποτα σοβαρο ...αν κατάλαβα καλά σύμφωνα με τα παραπάνω---> Συνήθως πίσω αριστερά (μπροστά από το φιλτροκούτι σκέψου) είναι η ελαστική σωλήνα-φυσούνα που καθοδηγεί τον αέρα από το εμπρός μέρος της μηχανής προς το φιλτροκούτι, μπορεί από την πτώση να έφυγε-κόπηκε-ξεκούμπωσε αυτή η φυσούνα γι αυτό να νιώθεις κάποιο φύσημα αν δεν ειναι αυτο, δώσε κι αλλες info Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 από τον Apisteftos 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το γρηγοροτερο καθαρισμα θα το κανεις με φωτιστικο πετρελαιο . Μα από το πετρέλαιο που καθαρίσα την αλυσίδα έγινε η ζημιά. Με πετρέλαιο θα καθαριστεί; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 από τον t.kats Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Παραφινελαιο τα καθαριζει ολα και χωρις τριψιμο σχεδον. Μακα μπιχλα και τα συνναφη. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 μωρομαντηλα ,οτι καλυτερο για το γρασσο της αλυσιδας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 ...αν κατάλαβα καλά σύμφωνα με τα παραπάνω---> Συνήθως πίσω αριστερά (μπροστά από το φιλτροκούτι σκέψου) είναι η ελαστική σωλήνα-φυσούνα που καθοδηγεί τον αέρα από το εμπρός μέρος της μηχανής προς το φιλτροκούτι, μπορεί από την πτώση να έφυγε-κόπηκε-ξεκούμπωσε αυτή η φυσούνα γι αυτό να νιώθεις κάποιο φύσημα αν δεν ειναι αυτο, δώσε κι αλλες info Θα λειτουργουσε ο κινητητρας ομως αν ειχε συμβει αυτο ? Γιατι σε ολα τα αλλα ο κινητηρας μου φενεται κανονικος .. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Προσπαθω να κανω login στον Louis.de και δε δεχεται τα στοιχεια μου.....Μηπως ειχε κανεις παρομοιο προβλημα αυτες τις μερες???? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos.... 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) (ναι εγώ .................................προσπαθώ να κάνω log in στο fb και δεν δέχεται τα στοιχεία μου... μαλακία :P ) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 από τον xristos.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Αρα μαλλον εχει προβλημα γενικο.....Κριμα, ηθελα να τσιμπησω κατι με το κουπονακι των 25 ευρεων.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Μα από το πετρέλαιο που καθαρίσα την αλυσίδα έγινε η ζημιά. Με πετρέλαιο θα καθαριστεί; Γιατι να μην καθαρισει ? Oπως καθαρισε η αλυσιδα θα καθαρισουν και οι ζαντες Πρωτα καθαριζουμε αλυσιδα και μετα ζαντες παντως. Οχι αναποδα :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Θα λειτουργουσε ο κινητητρας ομως αν ειχε συμβει αυτο ? Γιατι σε ολα τα αλλα ο κινητηρας μου φενεται κανονικος .. Αν τελικά είναι αυτο, ναι ο κινητήρας συνεχίζει και λειτουργεί κανονικά, δεν επηρεάζει κάπου τη λειτουργία τοσο ωστε να μην δουλευει, εκτος από το ότι η ροη του αέρα προς το φίλτρο, δεν είναι αυτή που πρέπει, μπορείς εύκολα να τσεκάρεις αν είναι εκεί το πρόβλημα θέτοντας το μηχανάκι σε λειτουργία, δίνοντας λίγο γκάζι και βάζοντας το χέρι σου εκεί που νιώθεις ότι υπάρχει το "φύσημα" για να δεις αν είναι όντως αυτό 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Αν τελικά είναι αυτο, ναι ο κινητήρας συνεχίζει και λειτουργεί κανονικά, δεν επηρεάζει κάπου τη λειτουργία τοσο ωστε να μην δουλευει, εκτος από το ότι η ροη του αέρα προς το φίλτρο, δεν είναι αυτή που πρέπει, μπορείς εύκολα να τσεκάρεις αν είναι εκεί το πρόβλημα θέτοντας το μηχανάκι σε λειτουργία, δίνοντας λίγο γκάζι και βάζοντας το χέρι σου εκεί που νιώθεις ότι υπάρχει το "φύσημα" για να δεις αν είναι όντως αυτό Θα το κοιταξω αυριο γιατι δεν ειναι εδω τωρα το μηχανακι και θα δω . Σε ευχαριστω ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 παιδια,αμα βαλω +1 δοντι στο μπροστα γραναζι θα παρω περισσοτερη τελικη; σωστα; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Με τη λογική,ναι.Άμα κρεμάει όμως... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 κρεμαει ; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Θα στο πώ λίγο μπακαλίστικα... Θα ζορίζετε να ανεβάσει στροφές,αλά δεν θα τα καταφέρει λόγο μικρής ισχύος,οπότε δεν θα βγάλει παραπάνω χιλιόμετρα.Σκέψου με την λογική,εγώ έχω 16/42 και βγάζει 132 στον κόφτη.Άν βάλω 17/35 θα έχει κουράγιο να ανεβάσει ; Μπορεί να μην βγάζει ούτε και αυτά που έβγαζε πριν...Αλά με ένα δόντι που λες,μάλλον δεν θα κρεμάει.Σιγά,πόσο έχει ένα γρανάζι..3 το πολύ 4 ευρώ.Δεν έχεις να χάσεις και πολλά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 εχεις δικιο,αλλα με 2α ας πουμε σπαει πολυ γρηγορα και στην ανηφορα,και με 3η σε ευθεια το ιδιο,γι'αυτο σκεφτομε να παρω και ενα γραναζι μεγαλυτερο μπροστα και αμα δεν μου αρεσει ξαναβαζω το μαμα :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες