chris397 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 εχω ενα wr426f sm και ψαχνω απεγνωσμενα να βρω της κανονικες του ζαντες η τουλαχιστων να εφαρμοζουν σωστα πανω... (το ξερω πως κανω ορθογραφικα λαθη) ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αν εννοεις οτι θες τις εντουρο κατα 90% μπαινουνε απο xt η ttr. Mε μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτο http://www.car.gr/parts/view/4027228/ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 από τον anotherface Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Πρέπει να φοράς τις ίδιες με yz. Kάνε μια ψαχτική στο e bay. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Strogilakias 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Off topic , αλλα το πουλας? Διοτι εχεις την ιδια φωτο με της αγγελειας ! http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4052230/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris397 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 ειμουν ετοιμος να το δωσω αλλα εχω αρχηση να το ξανασκευτομαι φιλε μ anotherface ακομα μια ερωτηση... εχω και ενα χτ αλλα sm αν προσπαθησω να βαλω αυτες πανω και τεριαζουν λογικα θα μπενουν και αυτες της αγκελιας... σωστα..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) πουλαω ζαντολαστιχα απο απριλια κομπλε με καλα λαστιχα στα 120Ε δε ξερω αν κανουν σε σενα αλλα σιγουρα μπορεις να βρεις πιο φτηνα απο τα αλλα με 350 κ κεντρα να τα βαλεις πανω στα σεφανια Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 από τον modeoner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris397 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 πουλαω ζαντολαστιχα απο απριλια κομπλε με καλα λαστιχα στα 120Ε δε ξερω αν κανουν σε σενα αλλα σιγουρα μπορεις να βρεις πιο φτηνα απο τα αλλα με 350 κ κεντρα να τα βαλεις πανω στα σεφανια motard? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 enduro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris397 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 enduro πος μπορουμε να μαθουμαι αν μπορω να της φωρεσω..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 ειμουν ετοιμος να το δωσω αλλα εχω αρχηση να το ξανασκευτομαι φιλε μ anotherface ακομα μια ερωτηση... εχω και ενα χτ αλλα sm αν προσπαθησω να βαλω αυτες πανω και τεριαζουν λογικα θα μπενουν και αυτες της αγκελιας... σωστα..? Υeap! Σημασια εχει να κανουνε τα κεντρα απτους τροχους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris397 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 απο την ερευνα μου η ζαντες απο το aprilia δεν κανουν... ξερει μιπος κανεις εαν υσχυει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos27 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εχω εγω φιλε μου στεφανια εντουρο απο wrf 400 αν σε ενφιαφερουν. (στεφανια+ακτινες) 100E Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 από τον Sotos27 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris397 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Εχω εγω φιλε μου στεφανια εντουρο απο wrf 400 αν σε ενφιαφερουν. (στεφανια+ακτινες) 100E φιλε μου ευχαριστω... αλλα για να της ολοκλιροσω μετα θα μου βγουν γιρο στα 350 οπωτε δεν με σιμφερι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 φιλε μου ευχαριστω... αλλα για να της ολοκλιροσω μετα θα μου βγουν γιρο στα 350 οπωτε δεν με σιμφερι... Πουλας και ενα 100αρι τα στεφανια sm οποτε εισαι στα 250 :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris397 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Πουλας και ενα 100αρι τα στεφανια sm οποτε εισαι στα 250 :P αν ειναι να χαλασω της ζαντες μου ποιο καλαα να παρω μονο στεφανια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες