zinon_99 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σας χαιρετώ όλους!! Γρήγορα γρήγορα μπαίνουμε στο θέμα μας! Έχω ένα XR250 το οποίο το έκανα φουλ ανακατασκευή και το έφερα στα δικά μου ''θελω''!! Λοιπόν εδώ θέλω την βοηθεία σας!! Έβαλα μια FMF παλία αλλά την κάνει την δουλεία της!! Και ψάχνω και λαιμούς από μπροστά και δεν βρίσκω τιποτα!! Ξέρει κανείς?? Και αν το έχει κάνει κανείς αυτή τη μετατροπή είδε διαφορά?? Είχα δει σε ενα ξένο φόρουμ φόραγε ένας CRD λαιμούς!! Παίζει να ταιριάζει κανένας από άλλο μηχανάκι?? Σας ευχαριστώ!! Αναμένετε και φότο από την δουλεία μου!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 από τον zinon_99 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το θυμαμαι το θεμα σου.....τελικα εφτιαξες αυτο που ειχες ε? Περιμενουμε φωτογραφιες..... Για το θεμα της εξατμισης δεν ξερω να σου απαντησω....... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zinon_99 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Το θυμαμαι το θεμα σου.....τελικα εφτιαξες αυτο που ειχες ε? Περιμενουμε φωτογραφιες..... Για το θεμα της εξατμισης δεν ξερω να σου απαντησω....... Το έχω σχεδόν τελειωποιηση αλλα μονο με προσωπικη δουλεια παει μακρυα η βαλιτσα και δεν το εχω φτασει εκει που θελω!! Δεν ξερω πως ανεβαζουν φοτο αλλιως θα το ειχα ανεβασει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Μην περιμένεις να δεις διαφορά επειδή άλλαξες λαιμούς στο xr. Το πολύ να κερδίσεις κανα γαϊδούρι. Για λαιμούς ΄ψαξου e bay ή πήγαινε για χειροποίητους να φτιάξεις και τη διατομή που θες εσύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zinon_99 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Μην περιμένεις να δεις διαφορά επειδή άλλαξες λαιμούς στο xr. Το πολύ να κερδίσεις κανα γαϊδούρι. Για λαιμούς ΄ψαξου e bay ή πήγαινε για χειροποίητους να φτιάξεις και τη διατομή που θες εσύ. Μαλλον κατι τετοιο θα γινει φιλε μου middlevillager!! Πως ανεβαζουμε φοτογραφιες εδω?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2013 Με imageshack! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες