City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2006 @Multi τρόμαξες τον κόσμο αλλά εγώ σε έπιασα τί εννοούσες και γι αυτό έκανα και τη διευκρίνηση! :vv: @Εragon τέτοια ώρα,τέτοια λόγια..τώρα το είδα!Πέρνα από το σπίτι μου λίγο μετά τις 08:30 να πάμε μαζί. Τα παιδιά που είναι ήδη Ξάνθη μας προετοίμασαν για πολύ κρύο!Το νου σας!Θα τους βρούμε στο Παρανέστι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 Καλα να περασετε παιδες ..... .....χμμμμ σας ζηλευω αλλα τι να κανω ...προς το παρον πρεπει να κανω υπομονη ... ........στο μελλον σιγουρα και γω μαζι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 @Carlos Καλα να περασεται παιδια!!!!! Τελικα δεν δουλευω αλλα ειναι ηρθε ο πατερας μου και δεν λεει να τον αφησω μονο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eragon 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 Παιδες sorry αλλα κατι προεκυψε και αργησα να γυρισω σπιτι αποψε... Βλεπετε επισκεψη μικρης αδερφης, η οποια συνοδευτικε απο εξοδο και ουισκοποσια... Σας ευχομαι να περασετε καλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
afrolykos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 ρε σεις τωρα το ειδα πατε στο χωριο μου ρε παρανεστι λοιπον Μουλτιτζονη για να ξερεις φαγητο στου Μποζιδη και για καφε στο ξενοδοχειο στη φιλη Σοφια που μαζι με τον αντρα τις τον Γαβριηλ εχουν το ξενοδοχειο (Νεστος ) πανω στο παλιο πολυβολειο μεσα στο Παρανεστι και οτι πληροφορια θελετε στην Σοφια και στον Γαβριλη ειναι καλα παιδια καλα να περασετε καλα χιλιομετρα ζηλευω ρε σεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 Eγινε Κωστα!Ευχαριστούμε πολύ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 Φανταζομαι θα παιζει πολυ φωτο οταν γυρισετε ....αντε ανυπομονω!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 @Carlos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 Παιδιά τελικά δεν μπόρεσα να έρθω λόγω ανηψιών. Τις έχω τρομερή αδυναμία. Λυπάμαι :( Περιμένω όμως εντυπώσεις και πολλές φώτο. Α και μην ξεχνάτε ότι σε λίγες μ΄ρες θα έχουμε χριστούγεννα οπότε μπορούμε να οργανώσουμε καμιά χριστουγεννιάτικη εκδρομή με κράνοι σκούφους, και την κατάλληλη ένδυση προς κάπου ορεινά. Και αν συνδιαστεί με καμιά αργία για τριημερα η για κανα δυό μέρες πα΄με και κάπου πιο μακρία πρός τα κάτω για να μπορέσουν να ακολουθήσουν και οι φίλοι μας στον νότο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 με το καλο να γυρισετε ολοι και περιμενουμε φωτο και εντυπώσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
qazeroti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 Δωστε παρουσιες εδω!!! Σορρυ παιδια που εφυγα απλα καταλαβαινα πως θα σας καθυστερουσα ΠΟΛΥ!! Επισης ΠΟΛΛΑ ευχαριστω στον φιλο μου και συνοδηπορο City (Γιωργο) που εμεινε διπλα μου μεχρι το τελος της εκδρομης παρα τα 100-110χλμ/ωρα που ταξιδευαμε... Α να και κανα δυο φωτο να θυμομαστε.... Καλα που κοιτατε ρε ολοι??Εδω ειναι το πουλακι... Τελικα ειναι αληθεια....ΣΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! Και μια καλλιτεχνικη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 Γιάννη μη το σκέφτεσαι,είμαι σίγουρος ότι θα έκανες το ίδιο για μένα..Άλλωστε το να πηγαίνεις με 100-110 παντού,δεν είναι και τόοοοσο βαρετό! Κάτι λιγότερο από 400 χλμ(μαζί με τα χωμάτινα..) για μια όμορφη εκδρομή!Καφές στο Παρανέστι,επίσκεψη στο φράγμα Θησαυρού και ξενάγηση από τον EKEINOS,ενώ σουβλάκια,μπριζόλες,μπιφτέκια,παϊδάκια γέμισαν το τραπέζι μας και τις κοιλιές μας. Μέρος του φράγματος το οποίο οπωσδήποτε πρέπει να ξαναεπισκεφτούμε άλλη εποχή.. 4η σερί εκδρομή που από ον γίνεται off! Και ποιον ευχαριστούμε για την ωραία παρέα και τα αμέτρητα ταξίδια??? janabeti έγραψες!!! Έχουν βγει πολύ καλές φωτογραφίες στο φράγμα και με την παρέα που συναντήσαμε στο Παρανέστι!Ανυπομονώ! Πάντα τέτοια παιδιά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 Ρε παιδιά , ο Domus φοράει τραγιάσκα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 Μπραβο ρε παιδια !!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 Παίδες εγώ πέρασα πολύ καλά και χάρηκα που είδα νέα μέλη στην παρέα! Σήμερα είχα την τύχη να έχω για μια ολόκληρη μέρα το CBR900RR ενός φίλου, οπότε άφησα το FZ6 σπίτι και κάτι μου λέει ότι θα το πληρώσω με πολύ κρεβατομουρμούρα! (τι; είμαι ο μόνος που κοιμάται αγκαλιά με την μηχανή του;;; ωχ!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 Μπράβο παιδιά! Πρέπει να περάσατε πολύ καλά. Ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναγίνει αυτή η διαδρομή, για να έρθω εγώ και όσοι δέν μπόρεσαν σήμερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2006 Μπραβο ρε παιδια ...μπραβο ...ετσι ...!!!!.....και οι φωτογραφιες πολυ καλες ..πολυ πλακα ειδα ειχε ... και χωματακι και περιπετεια ...περιμενω και αλλες φωτο με κοψιδια και παιδακια σας χαιρωμαι πολυ ειδα παλι ο Πολυτζωνης εξισε παλι ..πολυ καλοι ολοι ....ανυπομονω να δω και αλλες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2006 Κάποια πράματα είναι συνόνοιμα φίλε Ioanni!Εννοείται οτι πάλι ΤΑ ΕΞΥΣΑ ΟΛΑ! Δεν άφησα τίποτα Αξυστο και αυτή την φορά!Τι θα κάνω με μένα?! Multijohn,City,Qazeroti,EKEINOS,Janabetis,Fantasma800,Bakoo και Νικόλας με το VFR 800 συναντηθήκαμε λοιπόν στις 9 στο σημείο και μισή ώρα αργότερα είμασταν στην Εγνατία οδό!Ε ρε παιδιά την υγρασία και την ομίχλη που είχε εκεί δεν την έχω ξαναζήσει!Μιλάμε να θολώνει η ζελατίνα κάθε 20 δευτερόλετα!Ευτυχώς αργότερα υποχώρησε!Αφού σε μια στάση που κάναμε σε κάποια Βόλβη(μικρή μεγάλη δεν ξέρω ποιά ήταν!) συζητήσαμε το ενδεχόμενο οτι εάν συνεχιζόταν είμασταν για να γυρνάμε πίσω όπως είμασταν! Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω την Απιστη για την υπομονή της και την επιμονή της στις αντίξοες αυτές συνθήκες η οπόια είχε μελανιάσει απο το κρύο κι όμως συνέχισε την πορεία της μαζί μου και μαζί με όλα τα παιδιά οι οποίοι δεν είχαμε ιδέα εάν πιο κάτω θα εξομαλυνόταν η κατάσταση ή εάν θα χειροτέρευε όσο το υψόμετρο ανέβαινε! Φτάσαμε λοιπόν στο Παρανέστι οπου βρεθήκαμε με τους υπόλοιπους,Domus,Rezag,atsatsos,Lykos μας περιμέναν με ξεκούμποτα παντελόνια και βιντεοκάμερες(θα τα...ξαχάσαν απο βραδύς φαίνεται!) και όλοι μαζί πήγαμε στο Hotel Nestos οπου η Σοφία και ο Γαβρίλης,γνωστοί του Afrolykou μας περιποιήθηκαν ακριβώς όπως με΄είχε προιδεάσει ο ίδιος ο Afrolykos και κάτι παραπάνω!Ιδανικά!Κώστα ευχαριστούμε πολύ!Παίξαν καικάκια,τυροπιτάκια,λουκανικοπιτάκια και φυσικά καλός καφές τα οποία μας ανεβάσαν την διάθεση κι άλλο(ο Lykos την είχε ήδη πολύ...όρθια!Την διάθεση!).Αφού ήπιαμε το καφέ μας,ο atsatsos είχε έναν ξαφνικό παλιμπαιδισμό και πλακώθηκε στο...τραμπολίνο!Ε δε μπορείτε να φανταστείτε έναν αλήτη μηχανόβιο τσαντάκια,με φούλ εξοπλισμό ταξιδίου(και πίστας θα μπορούσα να πώ για τα δέρματα!) να πηδοβολάει σαν παρτσακλό σε ένα τραμπολίνο!Πολύ γέλιο! Βγήκαν οι κατάλληλες φώτο και ξεκινήσαμε για το φράγμα του Θησαυρού!ΔρόμΑς ιδανικός για στρίψιμο αλλά σε λάθος εποχή με τίγκα κουτσουλιά,λάσποπαγίδες,κοτρόνες,πετραδάκια και...ξύστρα δικιά μου για τους άλλους! :vv: Σοβαρά πάντως ο δρόμΑς αυτός σηκώνει πολλά!Ασφαλτος περίπου επίπεδο Γαλαξιδίου για τους Πατρινούς αλλά με καλύτερη χάραξη,και περισσότερη ορατότητα μέσα στη στροφή!Αξού και αποφεύγαμε τις κακοτοπιές!Ευτυχώς όλα καλά!Φτάσαμε λοιπόν στο φράγμα,και αφού βγήκαν οι απαραίτητες φώτο,τα απαραίτητα τεστ ride και Ο χαβαλές,οι...χωμάτινοι ξεκινήσαν για διαδρομή ψαγμένη ;) .Οι υπόλοιποι,ξεκινήσαμε για πίσω στο Παρανέστι οπου θα καθόμασταν για φαγητό και αργότερα θα ερχόντουσαν και οι πεινασμένοι...εντουράδες!O Domus λέει οτι απο τα 50 λεπτά που διήρκησε το χώμα,τα 25 ήταν οδήγηση και ΟΛΑ τα υπόλοιπα,περιμέναν τον City! Φτάνοντας Παρανέστι και πάλι καθίσαμε ΕΞΩ σε τραπέζι μεγάλο για να μας χωράει μιας και μέσα γινόταν το αδιαχώριτο.Το κρύο τελικά εμπόδισε τον atsatso να φάει κατιτίς το παιδί,και τελικά με την βοήθεια ενός λοστού καταφέραμε να τον τραβήξουμε απο το τραπέζι για να ξεκινήσουμε την επιστροφή!Αλλιώς ακόμη εκεί θα ήταν και θα τσάκιζε παιδάκια ο παλικάρις!!!! Μιλάμε τα λυπήθηκα τα καημένα τα αρνάκια! Ξεκινήσαμε λοιπόν και μέσω Δράμας-Εγνατίας Οδού(χωρίς ομίχλη ευτυχώς αλλά με κάμποσο κρύο δυστυχώς!) επιστρέψαμε Θεσσαλονίκη! Ερχονται και οι φώτο σιγά σιγά! Αντε πάντα τέτοια! Νικόλα καλώς ήλθες στη παρέα Fantasma800 εσένα δεν χρειάζεται να στο πώ πλέον!Ενσωματώθηκες πλήρως πλέον! Janabeti το CBR το είχα για πρωινό λέμε!Να το ξανακάνουμε!Και να κοιτάξουμε να είμαι κι εγώ ΜΟΝΟΣ και όχι δικάβαλος! AtsatsE τι λέει ρε?!Πάμε για κανα παιδάκι?!Νηστικό σε αφήσαμε πάλι! LykE ήξερα οτι το προηγούμενο βράδυ κοιμήθηκες στο ίδιο δωμάτιο με άλλα μέλη του φόρουμ,αλλά το παντελόνι σου γιατί ήταν ξεκούμπωτο?!Δε καταλαβαίνω?! Domus η Αρειανά βασιλεύει και τον κόσμο κυριέυει! Βakoo είσαι πολύ άσχημος όταν τρώς!Εγώ είμαι ποιο όμορφος!Καλά μιλάμε οτι πύρωσε το πιρούνι στις άκρες! Μαρία(Bakoo) ένα τεράστιο μπράβο και σε σένα για την υπομονή σου στις καιρικές συνθήκες!Ευχαριστώ για την παρέα! Απιστη θα σε μελανιάσω τα κόκκαλα!Απορώ πως σε αντέχω!Ηρωας είμαι ο κερατάς! Rezaf μήπως ξέρεις πως μου ήρθε ο παραπάνω αυτοχαρακτηρισμός μου????!!!!Θα σου πιώ το αίμα με το καλαμάκι ρε κουλάδι έτσι και απλά με στραβοκοιτάξεις!Σκέψου τι θα πάθεις εάν κοιτάξεις την Απιστη ξανά?! ΕΚΕΙΝΟS,άψογα οργανωμένος ο ψηλός,με πολυμπάγκ χωρίς σκορδίλα για πάν ενδεχόμενο!Ξερει αυτός! Qazeroti το βεστρωμι δεν παει μια!πέτατο και πάρε ένα σκύλο! Δεν την παλεύεις σου λέω!Χάλια!Δεν στρίβει,δεν ''πάει'' δεν είναι κίτρινο!Ενα μεγάλο μπράβο πάντως για την υπομονή σου στο στρώσιμο της μοτοσυκλέτας!Απλά άλλη φορά εγώ δεν σπρώχνω! :P Πάντα τέτοια να έχουμε ρε γομάρια!Μπράβο μας! Υ.Γ.Θέλω και πάλι να ευχαριστήσω και να δώσω συγχαρητήρια στις κοπέλλες που ήταν μαζί μας και σε αυτή την εκδρομή!Μπράβο κορίτσΑ και πάντα τέτοια! Υ.Γ.2 Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον εαυτό μου για την εκπληκτική μου απόδοση για άλλη μια φορά στον δρόμΑ!Μπράβο μου κι εμένα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2006 Για σου ρε Πολυγιαννη .."εγραψες παλι"....τα ειπες ολα .....το ευχαριστηθηκα... ..... και τωρα τις μαχημες φωτο ...τα πειστηρια..τις αποδειξεις!!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2006 Ωραίοι..... Έτσι όπως πάτε σε λίγο θα πηγαίνετε μόνο εντουράδες ρε σεις... Δώστε φώτο στο λαό ....! Βάλτε πράμα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2006 Air atsatsos Αυτή δεν ήταν τόσο χωμάτινη όσο πέτρινη διαδρομή,αλλιώς μας έβλεπα να γυρνούσαμε από τα βουνά πίσω στην πόλη.. Είπαμε να βγούμε off όχι να πάρουμε αμορτισέρ,λαιμό και λάστιχα στον ώμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2006 Μερικές φοτο και απο μένα... Για ακόμη μια φορά περάσαμε υπέροχα. Αν εξαιρέσουμε το κρύο που φάγαμε όλα ήταν τέλεια. Rezaf και Lycos με πήρε μια ξανθιά αποτην Ξάνθη και μου ζητούσε το τηλέφωνο σας..... Να το δώσω??? Τοπίο στην ομίχλη Η τρέλα δεν πάει στα βουνά... Ομαδική φωτογραφία Προσκύνημα στο λάβαρο της επανάστασης Gazoφονιάς με το μωρό του City και Atsatsos με το λάβαρο Εκείνος Domus και City Gazeroti σε test ride Τα φρούτα που φάγαμε Με τα παιδιά απο την Χρυσούπολη Καβάλας Κάτι είπες για Άρη και γαύρο??? Σε έχω ασχημά.... Τα σηκώνει όλα Ξύνει ακόμη και με τρίκυκλο ποδήλατο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2006 Μπράβο ρε παιδιά ωραία περάσατε. Σας ζηλεύω. Αντες και εις ανώτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2006 Λοιπον αγαπητοι συμφουριτες ακουστε και τις δικιες μου εντυπωσεις οι οποιες φυσικα και είναι εντελως αμεροληπτες και όχι σαν αυτων των αλητηριων μηχανοβιων που με συνοδευαν.Μαλλον ηταν η τελευταια εξορμηση πριν την ανοιξη για τι δαγκωσαμε διαφορα μερη του σωματος από το κρυο. Η παρεα εκανε την εκδρομη καλη,γιατι ο χρονος ηταν λιγος, την ανοιξη θα το ξαναδιοργανωσουμε σε τριημερο γιατι δεν ειδαμε σχεδον τιποτα.. Μπραβο στα κοριτσια που φαγανε το κρυο της αρκουδας αδιαμαρτυρητα. Μπραβο στην παρεα νεους και παλαιοτερους για το κλιμα που επικρατησε. Στα επιμερους τωρα . Ο gazeroti ψειρες εστρωνε,του δωσαμε 10 λεπτα στο πηγαινε και τον προλαβαμε εξω από την Δραμα, στον γυρισμο τους δωσαμε αλλα 10 λεπτα και δεν τους προλαβαμε καθολου.Και στις δυο περιπτωσεις τρεχαμε με 150-170χ.ω. για να προλαβουμε. Τα υπονοουμενα του moylti για τους διαμενοντες από την προηγουμενη,δεν τα υοθετω αλλα δεν μπορω και να τα παραβλεψω. Χαρηκα με τους νεους φιλους που ηρθανε αλλα δεν προλαβαμε να πουμε κουβεντα Υ.Σ Στο πηγαινε εξω από το Παρανεστι εγινε και το απροβλεπτο,λογω ότι θα αρχισουν να με δουλευουν ακουστε τι συνεβη.Λογω της φημης του moyltijhon αποφασισα να την αμφισβητησω και αφου τον διαβασα στο Σκρα,ηρθε η ωρα να τον εκθρονησω. Εχουμε μπει στο κλειστο στροφιλικι πριν το Παρανεστι με συνεχωμενες κλειστες των 60-70 μοιρων με καλη ασφαλτο,Αφου τον αφησα να φυγει λιγο στην ευθεια ηταν και μονοκαβαλος,για να παρει τα επανω του,γιατι μεχρι να φτασουμε εκει τον ειχα πισω χιλιομετρα, ετσι αρχισαν οι στροφες και ειχαμε μια κλειστη αριστερη μετα 100μετρα με ανοικτες που τις παιρνεις σαν ευθεια και μια κλειστη δεξια.Εχω παρει την αριστερη με πανω κατω 260-270χιλ. και περιμενω την ευθεια για να τον καταπιω.Με το που αρχιζει η ευθεια αριστερα του δρομου βρισκοτανε μια κοπελια γυρω στα 2-2,5μ ξανθια σαν την Σκλεναρικοβα κατι, φορωντας ένα παλτο το οποιο όταν εφτασα εκει, το ανοιξε και από μεσα δεν φορουσε τιποτα.Οπως καταλαβαινετε τυφλωθηκα και εχασα τον δρομο φευγωντας ελαφρως δεξια,σε κατι ευτυχως χοντρα βατα. Ετσι μεχρι την επομενη εκδρομη ο moylti (του οποιου δακτυλος ηταν η κοπελια) θα είναι πιο γρηγορος. αυτά εγιναν και όχι ότι χαζομαρες σας πουν οι υπολοιποι που είναι πληρωμενοι και αναξιοπιστοι μαρτυρες. Αυτα και καλη ανοιξη μεχρι τοτε μαλλον μονο καφεδες θα εχουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2006 την καταδικη μου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες