Jump to content
Demis

Βοηθεια και γνωμη για αγορα μηχανης 250cc

Recommended Posts

γιατι ρε παιδιά η σέλα του συνεπιβάτη στο ninja250r ειναι πιο βολικη απο τη σέλα του συνεπιβάτη του klx?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

γιατι ρε παιδιά η σέλα του συνεπιβάτη στο ninja250r ειναι πιο βολικη απο τη σέλα του συνεπιβάτη του klx?

Δεν ξερω για του klx ,παντως του νινξα ειναι οτι πιο αβολο εχω ξαθησει ποτε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άσχετο αλλά όλοι έχουν κολήσει "εάν πέσεις με το νίντζα, θέλεις λεφτά να το φτοιάξεις" και δεν βλέπουν το πιο απλό που αξίζει να το κάνεις ούτως η άλλως (πιο όμορφο από όταν έχει πλαστικά):

kawasakininja250rstreetfighter8_thdumbs_copy1.jpg

8630686285_64e82eafec.jpg

Photo0033.jpg

εδώ το Ζ250

Kawasaki-Z250-Official.jpg

Προσωπικά μακάρι να μπορούσα να τσιμπίσω ένα Νίντζα φτηνό με σπασμένα πλαστικά - φτηνό, και να το κανω Naked με τιμόνι κτλπ. Μέσα στην πόλη για κομιούτερ δεν θα παίζεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Honda VTR250. Φυσικά μόνο μεταχείρο πλέον αλλά θα βρείς σίγουρα με υπομονή σε καλή κατάσταση. Άνετη θέση πίσω, άψογο για πόλη και πάς άνετα και εκδρομή. Οικονομικό και απροβλημάτιστο, το μηχανάκι που προσοπικά χάρηκα περισσότερο απο όσα πέρασαν απο τα χέρια μου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μηχανάκι που προσοπικά χάρηκα περισσότερο απο όσα πέρασαν απο τα χέρια μου..

Γ..α δωστου γρηγορα τα χαπια, αρχισε παλι τις παραισθησεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γ..α δωστου γρηγορα τα χαπια, αρχισε παλι τις παραισθησεις.

Ορθόν, βλέπω το "προσωπικά" με όμικρον.. :wallbash:

Τροποποιήθηκε από τον nuntius

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ορθόν, βλέπω το το "προσωπικά" με όμικρον.. :wallbash:

Mικρο το κακο.. εδω γραφεις δημοσια οτι το honda ειναι το μηχανακι που χαρηκες περισσοτερο, στο ορθοραφικο θα κολησουμε ??? :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα εντουράκια τα πόδια του συνεπιβάτη βρίσκονται ψηλά και σε κακή γωνία για αυτό είναι πάντα άβολα για συνεπιβάτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ninja μιας και είναι το πρώτο μου μηχανάκι να σου πω πως δεν μου φάνηκε καθόλου βαρύ και δυσκίνητο στην πόλη όπως φοβάσαι. Ίσως ξεγελιόμαστε λόγω όγκου πλαστικών και νομίζουμε οτι είναι βαρύ.

Δεν είναι. Μια χαρά πάει στην κίνηση.

Απ'την στιγμή όμως που βάζεις στις αρχικές βασικές σου προϋποθέσεις να είναι ασφαλές στα φρένα και με δεδομένο οτι δεν είσαι master στο φρενάρισμα όπως οι περισσότεροι από εμάς, το ninja και ό,τι δεν έχει abs θα τα ξεχνούσα.

Για μένα είναι το απολύτως απαραίτητο αξεσουάρ ασφαλείας που πρέπει να έχει κάθε σύγχρονη μηχανή για να προστατέψει τον αναβάτη της. Και συνήθως το χρειάζεσαι στις εντός πόλης μετακινήσεις που η πρόσφυση συνήθως είναι χειρότερη ή οι περιπτώσεις φρεναρίσματος πανικού είναι συχνότερες. Κι εσύ το θες για την πόλη κυρίως, όπως λες :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασχετο παιδια κατι που δεν γνωρίζω.Υπαρχει μικρου κιβισμού μηχανη με abs? (Eννοω βεβαια μηχανες μεχρι 250cc)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασχετο παιδια κατι που δεν γνωρίζω.Υπαρχει μικρου κιβισμού μηχανη με abs? (Eννοω βεβαια μηχανες μεχρι 250cc)

Honda CBR 250R ABS (με συνδυασμένα φρένα μάλιστα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε θες street μηχανη 250 που θα συμπεριφερεται σαν 600 (εκτος απο την τελικη) και δεν θα βαρεθεις ποτε το γκαζι του...το μονο που εχεις να κανεις ειναι ψαξεις και να βρεις ενα καλο Honda VTR 250!

Την θες ποιο πολυ για μοστρα; Παρε ninja 250...

Το sym wolf 250i προσωπικα δεν το εχω οδηγησει αλλα απο τα τεχνικα χαρακτιρηστικα μου φανηκε πολυ κατωτερο, γι' αυτο και προτιμησα να παρω το vtr μεταχειρισμενο αντι για καινουργιο wolf με σχεδον τα ιδια λεφτα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα