john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 καλημερα σε ολους πριν μια βδομαδα πηρα επιτελους το μηχανακι που τοσο ηθελα .. επιδη ομως δεν ειχε πανω συναγερμο θα ηθελα να μου προτινετε καποιον συναγερμο και γενικα αντικλεπτικα ... πηρε το ματι μου αυτον το συναγερμο http://motocosmos.gr/index.php/2way-alarm-2pager-shock-sensor-perimeter-sensor.html και απο τ χαρακτηριστικα βλεπω οτι ειναι αξιολογος .... επισης εχω μπανισει ενα disklock-alarm της abus http://www.moto-accessories.gr/products/kleidaries_diskou/abus_kleidaria_diskoprenou_me_sunagermo_detecto_8000_x_plus . θα ηθελα να μου πειτε γνωμες και κριτικες για αυτα τα προιοντα καθως και αν ειναι value for money καθως ειμαι αρκετα σφιγμενος οικονομικα μετα την αγορα της μηχανης .... φοιτητης γαρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Θα σου πω για το disclock alarm της abus που έβαλες. Καταρχάς πριν το αγοράσεις πήγαινε με τη μηχανή σου να δεις αν μπαίνει στη δισκόπλακα. Εκτός αν υπάρχει κάποιος με ίδια μηχανή με εσένα που το έχει και άρα σίγουρα θα μπαίνει. Ο πωλητής μπορεί να σου πει "στάνταρ κάνει" και να μην κάνει. Π.χ σε klr δεν κάνει. Αν κάνει, για μένα είναι ίσως το καλύτερο disclock που κυκλοφορεί. Φαίνεται πολύ γερή κατασκευή και ο συναγερμός δεν δίνει false alarms κάθε λίγο και λιγάκι, αλλά ταυτόχρονα αν πάει να κουνηθεί η μηχανή θα βαρέσει. Οπότε το καλό είναι πως αν ξεχάσεις να το βγάλεις πριν προλάβεις να στρίψεις τελείως το τιμόνι ή με το που βάλεις μπρος (ότι κάνεις πρώτο), θα βαρέσει. Μου έχει τύχει 2-3 φορές και γλίτωσα σαβούρα.. Επίσης έχω κάνει πατέντα με τη θήκη του και την έχω δέσει στο κάγκελο του μαρσπιέ του συνοδηγού σταθερά και το βάζω εκεί είτε στην πόλη είτε σε ταξίδια. Ανταγωνιστής του συγκεκριμένου είναι το disclock της xena το οποίο είναι πιο μαζεμένο και θα το προτιμήσεις αν δεν κάνει της abus στη δισκόπλακά σου. Βέβαια φίλος που το έχει μου έχει πει ότι μερικές φορές βαράει με το παραμικρό είναι υπερευαίσθητο δηλαδή (κάτι που δεν θες). Αν πάρεις της xena θα γλιτώσεις γύρω στα 30-40 ευρώ νομίζω αλλά αν τα δεις και τα δυο μαζί τουλάχιστον εμφανισιακά της xena δεν σου γεμίζει το μάτι ότι είναι ισάξιο με της abus. Οπότε δες το και ζύγισε και το πορτοφόλι σου Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 από τον tribit Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Πολύ ακριβώς μου φαίνεται.. Για δές αυτόν http://www.hawkcaralarm.com/X50MotorcycleAlarmsBikeImmobiliserWithTiltSensor.aspx Εγώ έχω το μοντέλο X-40 και είναι πάρα πολύ καλός συναγερμός! Μπορείς να ρυθμίσεις και ευαισθησία για να μην χτυπάει χωρίς λόγο. Το κακό με το Χ-40 είναι ότι δεν έχει silent mode, δηλαδή όταν τον ενεργοποιείς/απενεργοποιείς κάνει ένα beep που είναι κάπως σπαστικό. Το συγκεκριμένο μοντέλο απότι βλέπω έχει silent mode και μπορείς να απενεργοποιήσεις την λειτουργία auto-alarm.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 ευχαριστω ... για το συναγερμο τι εχετε να πειτε ρε παιδια ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANASTASIOS 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 ρε τζονυ με 700 κάθομαι και στη φυλάω μερα νύχτα εγώ σαν σεκιουριτι.....αντε γιατι έχω και κάτι άλματα να πληρώσω...αλλά δεν πάει παρακάτω στο λέω από τώρα...πεφτω να κοιμηθώ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Και εγω θα σου προτεινω για συναγερμο τον hawk και συγκεκριμενα αυτον http://www.hawkcaralarm.com/MotorcycleTalkingAlarmsTiltSensorBatteryBackupSiren.aspx και αν θες βαζεις και ογκομετρικη προστασια οποτε αγοραζεις αυτο http://www.hawkcaralarm.com/HawkMicrowaveRadarSensor.aspx ειναι απο τους καλυτερους συναγερμους και ποιοτητα κατασκευης σε υψηλα επιπεδα. Για το disklock συμφωνω με τις προτασεις των αλλων ενω αν θες αλυσιδα για να το δενεις σε σταθερο σημειο παρε almax series iv. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 ρε τζονυ με 700 κάθομαι και στη φυλάω μερα νύχτα εγώ σαν σεκιουριτι.....αντε γιατι έχω και κάτι άλματα να πληρώσω...αλλά δεν πάει παρακάτω στο λέω από τώρα...πεφτω να κοιμηθώ... να φυλαω και εγω τη δικια σου για αλλα 700 γτ και εγω θελω να κανω κατι αλματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfakianos 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Πολυ καλο συναγερμο με την καταλληλη ευαισθησια και αντικλεπτικη ιδιοτητα εχει και η meta η οποια ειναι κοντα στν αγιο δημητριο με αριστη και πολυ γρηγορη εξυπηρετηση-τοποθετηση.κοστος καπου 160 με 180 απο οτι θυμαμαι.Εγω τν εχω καπου 2 μηνες αλλα ξερω αλλους που τν εχουνε πολλα χρονια και ειναι υπερευχαριστημενοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 Πολυ καλο συναγερμο με την καταλληλη ευαισθησια και αντικλεπτικη ιδιοτητα εχει και η meta η οποια ειναι κοντα στν αγιο δημητριο με αριστη και πολυ γρηγορη εξυπηρετηση-τοποθετηση.κοστος καπου 160 με 180 απο οτι θυμαμαι.Εγω τν εχω καπου 2 μηνες αλλα ξερω αλλους που τν εχουνε πολλα χρονια και ειναι υπερευχαριστημενοι. τι συναγερμο με 160 180 ευρω .. εχουν περιμετρικο .?? γτ οι meta ειναι ψιλοακριβοι απο οτι ξερω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2013 http://www.car.gr/parts/view/3646652/ αυτον η http://www.car.gr/parts/view/416004/αυτον ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Εγώ γιατί έχω ακούσει ότι οι περιμετρικοί σου γονατίζουν τη μπαταρία? Επίσης πόσο πολύ θες περιμετρική στο συναγερμό σου? Αν την παρκάρεις σε δρόμο θα έλεγα πως δεν χρειάζεται γιατί θα κάνει μπιπ κάθε λίγο και στο τέλος θα τον μπιπ εσύ.. Για μένα ένα συναγερμός με κλισιόμετρο (όλοι έχουν) και αντικραδασμικό και είσαι μια χαρά σε συνδυασμό με disclock και μια αλυσίδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfakianos 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι απο αυτους τους συναγερμους που εχουνε περιμετρικο και πολλα εξτρα με λιγοτερο απο 200 ευρω πιστευω οτι απλα θα καταληξουν να σε κουρασουν πολυ απο τα διαφορα προβληματα και ευαισθησιες που θα παρουσιαστουν.εγω εβαλα τν legos3 me 160 συν τοποθετηση.ι 160 η 180 δεν μπορω να θυμηθω.εαν θελεις και περιμετρικη προστασια και και και θυμαμαι οτι εχει και εναν και 6 εκατοσταρικα.παντως οτι φθηνο παρεις με πολλα εξτρα θα εχεις προβλημα.εαν τωρα εχεις πανω στο μηχανακι πραγματα που ξεβιδωνουνε ευκολα και γενικα εχουνε αξια μεγαλη κουκουλα αλυσιδα κτλ.παντως το xtx ειναι απο αυτα τα μηχανακια εχω τν εντυπωση.οσο gia to disclock εγω αγορασα ενα της abus χωρις συναγερμο μια σχετικα καινουρια κατασκευη που εχει μειωμενο μεγεθος απο ενα μαγαζι στην καλλιθεα απο 89ευρω 50.αυτα με συναγερμο ειναι καπου στα 140 ευρω τα καλα για τα υπολοιπα ισχυει οτι και για τους φθηνους συναγερμους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες