Jump to content
Researcher

Συμβουλές για αγορά πάπιας :D

Recommended Posts

Η οβαλ έχει κάποια ποιοτηκή διαφορά με την στρογγυλή;

Γιατί μου αρέσει περισσότερο η δεύτερη :Ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν ξερω αν αξιζει να δωσεις 130 ευρω για εξατμιση σε 50αρι.. εφω θα εβαζα μια μοτοσπορ 47ευρω κανει και πιστευω βγαζει τον καλυτερο ηχο .. 20 ευρω την βρισκεις το car.gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν αξίζει να βαλεις τιποτα στο 50αρι. .όχι μονο δεν θα σου δωσει. .μη χασει και λιγο. .παρολα αυτα θες τη δικιά μου τη προτεκτ κανα 50αρικο? :crazy: βλεπεις ειμαι δικαιος πωλητης παντως :P πραγματικα ακομα και με το σιγαστηρα δεν αντεχω δα την ακουω πια. .με χει πρήξει. . .βεβαια στα 23 που ξεκαγκούρεψα,στα 19-20 την ακουγα και γουσταρα. .τωρα και τη μηχανη με σιγαστηρα την εχω

Τροποποιήθηκε από τον bill_daytona

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν αξίζει να βαλεις τιποτα στο 50αρι. .όχι μονο δεν θα σου δωσει. .μη χασει και λιγο. .παρολα αυτα θες τη δικιά μου τη προτεκτ κανα 50αρικο? :crazy: βλεπεις ειμαι δικαιος πωλητης παντως :P πραγματικα ακομα και με το σιγαστηρα δεν αντεχω δα την ακουω πια. .με χει πρήξει. . .βεβαια στα 23 που ξεκαγκούρεψα,στα 19-20 την ακουγα και γουσταρα. .τωρα και τη μηχανη με σιγαστηρα την εχω

:grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η οβαλ έχει κάποια ποιοτηκή διαφορά με την στρογγυλή;

Γιατί μου αρέσει περισσότερο η δεύτερη :Ρ

Η οβάλ είναι η στρογγυλή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδιά να ρωτήσω , το jetix 50cc ... θα αντέξει αν το κάνω ~85cc [κυλινδροπιστονο 52mm/ κεφαλη αστρεα 100αρα/ καρμπυρατερ 16mm ? από θέμα μπιέλας το λέω και επίσης τι προβλήματα μπορεί να μου βγάλει;

ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ JETIX Η ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

Ευχαριστώ πολύ :) :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε πιο παλιό τόπικ του mybike έλεγαν άμα θες να πειράξεις το 50αρι daytona διαφορετικά kymco..δηλαδή ότι το daytona αντέχει σε πιο πολύ πείραγμα από ότι το kymco..τώρα άμα θα αντέξει το kymco δεν ξέρω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα παιδια, ακουσα πως οταν πειραξεις 50αρι ανεβασμενο [ εστω και με εταιρικο κιτ (72cc) , ] στο 6μηνο σου βγαζει προβληματα γιατι αμα χτυπας κοφτες η ανεβαινεις ανηφορα με 3η σου κολλαει η αλυσιδα και για να φτιαχτει θελει 100ευρω...Εγω ελεγα το jetix μου να το κανω 52 η 53 (προτεινετε μου αν θελετε) αλλα τωρα δεν ξερω...υπαρχει κανεις που να του εχει τυχει ; Και αν δεν ισχυει, ποσο να το κανω, εννοω μεχρι ποσα cc μπορει να αντεξει χωρις να θελει συνεργιο καθε 'βδομαδα;

Διαφωτιστε με :Ρ

Ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε δεν υπαρχει χρονικο περιθωριο. αν βαλεις καλα ανταλακτικα, μεχρι 72 αντεχει ανετα. παραπανω θα εχεις προβλημα αν δεν αλλαξεις και πολλα αλλα μεσα στο μοτερ. δε σε συμφερει να το κανεις πανω απο 72 γιατι θα εχει μεγαλο κοστος και μεγαλο ρισκο να χαλασει.

Τροποποιήθηκε από τον vaggelisK8600

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια, ρωταει ενας φιλος αν τη σημερον ημερα υπαρχει glx μαμα , σε αριστη κατασταση κυριολεκτικα ομως... αν μπορειτε να βοηθησετε με καποιο λινκ γιατι εγω και να ψαξω δεν ξερω να τα ξεχωριζω..

Ευχαριστω :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια, ρωταει ενας φιλος αν τη σημερον ημερα υπαρχει glx μαμα , σε αριστη κατασταση κυριολεκτικα ομως... αν μπορειτε να βοηθησετε με καποιο λινκ γιατι εγω και να ψαξω δεν ξερω να τα ξεχωριζω..

Ευχαριστω :)

Σαφως και υπαρχουν....το θεμα ειναι αν αξιζουν τα χρηματα που ζητουν οι κατοχοι τους....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν θα μπορουσατε να βοηθησετε με καποιο λινκ....εστω και 50στα χαρτια ξερω γω.... :$

ευχαριστω :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα