pal_mal 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) γεια σας παιδια!χτες αγορασα ενα runneraki απο ενα παλικαρι που το ειχε παρκαρισμενο 5-6 μηνες και δε το χρειαζοταν....εχει καποια θεματακια αλλα οχι πολυ σημαντικα...αρχικα αυτος δεν το ενοιαζε η μπαταρια και δεν την ειχε αλλαξει...πηγα πηρα μια ολα κομπλε φλας φωτα αλλα η κορνα και η μιζα δεν δουλεβουν!η μιζα μολις εβαλα την μπαταρια την πατησα ακουγετε οτι γυρναει αλλα δεν περνει μπρος το μηχανακι και αν την αφησω και την ξαναπατησω μερικες φορες ακουγετε οτι κολαει καπου και δε γυρναει....ενα αλλο θεματακι που ειχα ειναι οτι το αναβα και δεν κραταγε ρελαντι....ρυθμισα την βιδα ολα οκ αλλα μετα την επομενη μερα παλι δε κραταγε τι να κανω? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2013 από τον pal_mal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 H μίζα μπορεί να θέλει καρβουνάκια ή κάτι άλλο Να τσεκάρεις με πολύμετρο τη κόρνα, ειδάλλως είναι χαλασμένη Όσον αφορά το ρελαντί, βγάλε το καρμπυρατέρ, κάντο βίδες καθάρισε το, φύσιξε με πεπιεσμένο αέρα όλα τα ζιγκλέρ και ξαναβάλτο. Το ρελαντί θα το ρυθμίσεις όταν το μηχανάκι είναι ΖΕΣΤΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pal_mal 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) H μίζα μπορεί να θέλει καρβουνάκια ή κάτι άλλο Να τσεκάρεις με πολύμετρο τη κόρνα, ειδάλλως είναι χαλασμένη Όσον αφορά το ρελαντί, βγάλε το καρμπυρατέρ, κάντο βίδες καθάρισε το, φύσιξε με πεπιεσμένο αέρα όλα τα ζιγκλέρ και ξαναβάλτο. Το ρελαντί θα το ρυθμίσεις όταν το μηχανάκι είναι ΖΕΣΤΟ ευχαριστω φιλε για την απαντηση να σε ρωτησω μιας και σε βρηκα μεσα......το δευτερο προβλημα που ειχε το μηχανακι ηταν οτι απο καποιο σημειο σταζει νερο(οχι πολυ...4-5 σταγονες) μαλλον ενα σολινακι εχει φθαρει.αλλα σταζει οταν το εχω δουλεψει και το σβηνω ...οχι οταν δουλευει..ο μηχανικος μου ειπε μολις αποφασισω να το φτιαξουμε να συμπληρωνω νερο ωστε να μην ξεμεινει....ξερεις ποσο ζημια (χρηματικα)ειναι ολο το σκηνικο?αν αλλαξω και τρομπα νερου? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2013 από τον pal_mal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Ωχχχ κλασσικό πρόβλημα.. Τρόμπα νερού φίλε. Ακριβώς το ίδιο συμβάν έχει τύχει σε φίλο μου και μάλιστα 2 φορές. Να φανταστώ χάνει από την αριστερή πλευρά της μετάδοσης; Το ανταλλακτικό είναι φθηνό (~30€ όλη η τρόμπα κομπλέ) αλλά το θέμα είναι ότι πρέπει να κατέβει και να ανοιχθεί το μοτέρ. Αν γίνει αυτό να αλλαχθούν και άλλα πράγματα αν χρειάζονται (πχ: Ρουλεμάν, τσιμούχες στροφάλου) ώστε να μην "πάνε τσάμπα" τόσα εργατικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pal_mal 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ωχχχ κλασσικό πρόβλημα.. Τρόμπα νερού φίλε. Ακριβώς το ίδιο συμβάν έχει τύχει σε φίλο μου και μάλιστα 2 φορές. Να φανταστώ χάνει από την αριστερή πλευρά της μετάδοσης; Το ανταλλακτικό είναι φθηνό (~30€ όλη η τρόμπα κομπλέ) αλλά το θέμα είναι ότι πρέπει να κατέβει και να ανοιχθεί το μοτέρ. Αν γίνει αυτό να αλλαχθούν και άλλα πράγματα αν χρειάζονται (πχ: Ρουλεμάν, τσιμούχες στροφάλου) ώστε να μην "πάνε τσάμπα" τόσα εργατικά δε μου αρεσε το ωχχχχχ!!!ξερεις τι εχω παθει?μενω πατρα και πραγματικα οποιον ρωτησεις θα σου πει οτι ενας εμπιστος μαστωρας δεν υπαρχει...ειναι λαμογια....απλα σε ρωταω γτ δεν ξερω και λεπτομεριες....ναι απο αριστερα σταζει.....ο φιλοσ σου ποσο του ειχαν παρει?εγω βρηκα τρομπα με 15 ευρω λες να εχει θεμα? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2013 από τον pal_mal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Για Πάτρα έχω ακούσει γενικά πολλούς καλούς μάστορες. Ψάξε λίγο. Πήγαινε και πες τους πόσα θες για να μου αλλάξεις τρόμπα Ξηγήσου κανονικά. Διαφορετικά παίρνουν φόρα και τα αλλάζουν όλα και σου φουσκώνουν έναν ωραιότατο λογαριασμό. Κατέβασμα-Λύσιμο-Φτιάξιμο-Δέσιμο-Ανέβασμα αν θυμαμαι καλά ένα 120άρι. Να προτιμήσεις τη γνήσια τρόμπα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pal_mal 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 οκ φιλε να εισαι καλα ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pal_mal 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) να ρωτησω κατι ακομα?πηγα μια βολτα με το μηχανακι και το ζορισα λιγο για να δω μεχρι ποσα πιανει....μετα σταματησα να παρω τσιγαρα και οταν πηγα να το βαλω μπρος δεν αναβε με τιποτα επρεπε να περιμενω κανα τεταρο και με τα χιλια ζορια πηρε...μηπως ειναι επειδη σταζει οπωσ ανεφερα παραπανω?γτ του ειχε φυγει αρκετο νερο απο οτι ειδα.....η πρεπει να κοιτακσω τπτ αλλο? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2013 από τον pal_mal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Πρόσεχε βρε μπορεί να σου σηκώσει θερμοκρασία και να σου κολλήσει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pal_mal 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 κομπλε....σημερα του αλλαξα τρομπα,ρουλεμαν,μιζα και ειναι κομπλε μονο που πρεπει να το πηγαινω χαλαρα προς το παρον.....να ρωτησω τωρα!το παιδι που μου το εφτιαξε εχει εναν συναργεμο piaggio αλλα εχει χασει το τηλεκοντρολ...μπορω να βρω και να του περασω τουσ κωδικους?η μονο απο αντιπροσωπια?και ποσο περιπου πανε αυτα αν ξερετε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Ωραίος! Πόσο σου πήγε το μαλλί;; Όσο για τον συναγερμό δε γνωρίζω κάτι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pal_mal 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 ευτιχως βρηκα ενα φιλο που ειναι καλο μαστορι και του εδωσα για ολα 110 ευρω.....και με καινουργια ρουλεμαν και μιζα η τιμη..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Πάρα πολύ καλή τιμή! Ανέβασε καμια φώτο να το δούμε αν θες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pal_mal 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 τωρα που θα το βαψω θα ανεβασω!!μου βγηκε ενα προβλημα τωρα το εχω ανεβασει σε αλλο ποστ...θες να το δεις και να μου πεις την αποψη σου???τιτλος μπουκομενο 50cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημήτρης -Μεσσηνία 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 Καλησπέρα παιδιά, εχω το ίδιο πρόβλημα, τρόμπα νερού, το έλυσε φίλος άλλαξε τον αξονα της αντλίας αλλά όχι τη φτερωτή με αποτέλεσμα να μην γυρίζει και σήκωσε θερμοκρασία . Δεν κόλησε αλλα μετα απο 5 λεπτά μπουκώνει και σβήνει. Θα κατεβάσω μοτέρ να το κάνω 80άρι και θα ήθελα να μου πείτε για να κατεβάσψ μοτέρ πρέπει να λύσω όλα τα πλαστικά απτη μέση και πίσω? Ευχαριστώ Δημήτρης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες