hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) ακυρο Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2015 από τον hayabusas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos_7484 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 Απο Γερμανια την πειρα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Την ξερει κανεις αυτην την εταιρια η αυτην την συλογη?Ναι τη ξέρω είναι μεταπωλητής όπως η Wurth. Στη Γερμανία έχει πολλές τέτοιες εταιρείες όπως οι Format, Connex, Primat, E-Top, και άλλες. Έχουν καλά εργαλεία Taiwan και κάποια Germany. Τα αλλεν συνήθως είναι το δεύτερο. Θα το γράφει αν είναι.Θα διαφωνήσω με το Hayabusa για τα αλλεν του Λιντλ, δε φτουράνε στα ζόρια.εντιτ- όντως το γράφει... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2015 από τον Miskin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 Τα Proxon γενικότερα καλά είναι ? Σκέφτομαι για κάτι γερμανικά κλειδιά.Πήγα χτες από το νέο μαγαζί της Wurth στη Βουλιαγμένης. Ένας πελάτης βγήκε έξω ενθουσιασμένος με το μηχανάκι Νόμιζα ότι τα γνωστά Knipex, Unior, Facom, Werra κλπ θεωρούνταν ακριβά αλλά αναθεώρησα. +10€ τουλάχιστον για κάθε εργαλείο συγκριτικά με τις προαναφερθείσες μάρκες. Πήρα λοιπόν μια βεντούζα για τζάμια μόνο 32€ :P Πολύ καλή ποιότητα βέβαια αλλά ντάξει και πάλι πολλά λεφτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 Τα Proxon γενικότερα καλά είναι ? Σκέφτομαι για κάτι γερμανικά κλειδιά. Μπαα με τα λεφτά αυτά παίρνεις πολύ καλύτερα κλειδιά. Toptul στο Δαμίγο. Ισόβια εγγύηση και full chrome μοιάζουν πολύ με τα Facom (φτιάχνονται άλλωστε στο ίδιο εργοστάσιο). Μου τη σπάνε τα Proxxon γιατί δεν έχουν χτυπημένο το νούμερο και τη μάρκα του κλειδιού από τη πρέσα αλλά με μελάνι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 υπεροχη αισθηση στο χερι τα toptul... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εχω μια συλλογη αλλεν-ΤΑΦ και τορξ-ΤΑΦ απο τα λιντλ που μαμει και δερνει, μαρκα που δεν την ξερει ουτε η μανα της. Πες μου ότι εννοείς αυτά Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2015 από τον Hondaios 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 Θα διαφωνήσω με το Hayabusa για τα αλλεν του Λιντλ, δε φτουράνε στα ζόρια.Μωρε δεν ελεγα τιποτα αλλο... Αχιλλεα ετουτα εδω ειναι τα αλλεν που εγραφα παραπανω κι εχω αντιθετη αποψη. Για τη χρηση που τους κανω και τα λεφτα που κοστισαν, ειμαι υπερ ευχαριστημενος και τα συστηνω ανεπιφυλακτα. Στα 13€ δεν παιρνεις επωνυμο ουτε το ενα αλλεν, οχι σετ αλλεν & τορξ. Πες μου ότι εννοείς αυτάμαζι γραφαμε. Ναι αυτα λεω αλλα δεν ειχα καν προσεξει οτι ειναι παουερφιξ. Α και μενα ειναι κιτρινο-μαυρο το χρωμα της λαβης. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 Μωρε δεν ελεγα τιποτα αλλο... Αχιλλεα ετουτα εδω ειναι τα αλλεν που εγραφα παραπανω κι εχω αντιθετη αποψη. Για τη χρηση που τους κανω και τα λεφτα που κοστισαν, ειμαι υπερ ευχαριστημενος και τα συστηνω ανεπιφυλακτα. Στα 13€ δεν παιρνεις επωνυμο ουτε το ενα αλλεν, οχι σετ αλλεν & τορξ. Αν έπιασαν τόπο τα 13 € σου, τότε αξίζουν. Τα 13 € που είχα δώσει εγώ δε τα άξιζαν, χαλάσαν οι μπίλιες και μου χάλασαν τις βίδες, άσε που δε μου αρέσουν αυτά το είδος με τη πλαστική λαβή. Προτιμώ τα ολντφασιον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 Μωρε δεν ελεγα τιποτα αλλο... Αχιλλεα ετουτα εδω ειναι τα αλλεν που εγραφα παραπανω κι εχω αντιθετη αποψη. Για τη χρηση που τους κανω και τα λεφτα που κοστισαν, ειμαι υπερ ευχαριστημενος και τα συστηνω ανεπιφυλακτα. Στα 13€ δεν παιρνεις επωνυμο ουτε το ενα αλλεν, οχι σετ αλλεν & τορξ.μαζι γραφαμε. Ναι αυτα λεω αλλα δεν ειχα καν προσεξει οτι ειναι παουερφιξ. Α και μενα ειναι κιτρινο-μαυρο το χρωμα της λαβης.Unior αλεν παίζουν στα 3 με 5 το ένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexandross 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γυρω στα 110 με φπα εχουν της Facom τα 16 κλειδιά που δινει το Lidl 13€ . (εννοειτε οχι ιδια ποιοτητα) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2015 από τον Alexandross Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 Unior αλεν παίζουν στα 3 με 5 το έναfacom που κοιταζα τα αλλεν ταφ ειναι απλησιαστα οποτε πηρα αυτα εδω. Πολυ πανω απο οσο θα νομιζε κανεις. Να και το λιντλοσετακι. Με αυτα κανω ολες τες εργασιες στο γκαραζι. Μεχρι και το μπουσα εχουν λυσει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 facom που κοιταζα τα αλλεν ταφ ειναι απλησιαστα οποτε πηρα αυτα εδω. Πολυ πανω απο οσο θα νομιζε κανεις. Ώπα! Έχουμε το ίδιο σετ, εγώ με τη παλιά θήκη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 τα απλα αλεν της facom ποσο κανουν ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexandross 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 Γύρω στα 12γιούργια τα κοντα ,χωρις σφαιρική κεφαλή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) τα απλα αλεν της facom ποσο κανουν ?Τα δικά μου βλέπω ότι έχουν 25 € περίπου.εδώ Γύρω στα 12γιούργια τα κοντα ,χωρις σφαιρική κεφαλή.Μπίλια το λένε μάστοραα.... Άκου σφαιρική κεφαλή, θα μας παρεξηγήσουν! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2015 από τον Miskin 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 Ώπα! Έχουμε το ίδιο σετ, εγώ με τη παλιά θήκη...ε οχι και το ιδιο σετ, εμενα ειναι τα inox! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Σκεφτομαι να τσιμπησω αυτηνhttp://www.airblock.gr/mixanimata-ergaleia/ergaleia-xeiros-stanley/kleidia/kasetines-karidakia/set-60-temaxion-me-kastanies-stroggiles-kai-karidakia-1-4-3-8-1-2-stanley.htmlαξιζει? EditΚ σκεφτομαι επισης κ αυτηhttp://www.airblock.gr/mixanimata-ergaleia/ergaleia-xeiros-stanley/kleidia/kasetines-karidakia/set-50-temaxion-me-kastanies-microtough-kai-karidakia-1-4-1-2-stanley.html Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2015 από τον Jimskeet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 Σκεφτομαι να τσιμπησω αυτηνhttp://www.airblock.gr/mixanimata-ergaleia/ergaleia-xeiros-stanley/kleidia/kasetines-karidakia/set-60-temaxion-me-kastanies-stroggiles-kai-karidakia-1-4-3-8-1-2-stanley.htmlαξιζει?Κατα τη γνωμη μου οχι.Ειναι πολυ φτωχη,δε σε συμφερει μετα να αγοραζεις μεμονομενα κομματια.Εγω στη θεση σου θα δινα λιγα παραπανω μαν και θα παιρνα μια λιγο πιο πληρης.Κατι τετοιο http://www.stereotiki.gr/store4/stanley-1-94-669-77.htmlhttp://www.stereotiki.gr/store4/dehco-tools-spline-1-2-1-4-94.htmlΘα την εχεις πολλα χρονια κ θα σου βγαλει ενα σωρο δουλειες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 Πετρο αν δεις η 2η που ποσταρα ξεκιναει καρυδακια απο 4 κ φτανει μεχρι 34. Κατσαβιδια δν μ ενδιαφερουν τοσο γιατι θα παρω απο ebay αργοτερα μερικα japan. Οποτε μ ενδιαφερουν κυριως τα καρυδακια. Και σαν ποιοτητα η δευτερη που ποσταρα πρεπει να ειναι καλυτερη απο την πρωτη κ απο τις αλλες 2 που μου εστειλες.Σκεφτομαι να παρω ενα σετ με καρυδακια για αρχη κ σιγα σιγα να παιρνω εξτρα οτι χρειαζομαι αλλα ψιλο καλη ποιοτητα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) ok Jim,εσυ ξες τι θες να κανεις.Παντως μια πλουσια κασετινα περιεχει αρκετα πραματα που θα σου χρειαστουνλιγοτερες φορες,αλλα θα σου λυσουν τα χερια.πχ πιο βαθεια καρυδακια,αποστατεςεξαγωνα μπιτς,διαφορα πραματα.Αν εχεις το χρονο κ την υπομονη να τα ψαχνεις ξεχωραπροφανως θα φτιαξεις πιο ολοκληρωμενη συλλογη.Απο ποιοτητα παντως μη τα φοβασαι για ερασιτεχνικη χρηση,δουλευω μια παρομοια σθλλογηεδω κ 3χρονια και στη δουλεια πολλες φορες και μ εχει βγαλει ασπροπροσωπο.Α σποστ σου 1λινκ μου βγαζει.. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2015 από τον Krosfala Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2015 Παντως κ η stanley που ποσταρες με τα 77 κομματια μ αρεσε αρκετα. θα τη σκεφτω κ αυτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2015 ε οχι και το ιδιο σετ, εμενα ειναι τα inox! Μα φωτογραφία είναι αυτή που έχεις ποστάρει; Δε φαίνεται τίποτα... Σκεφτομαι να τσιμπησω αυτηνhttp://www.airblock.gr/mixanimata-ergaleia/ergaleia-xeiros-stanley/kleidia/kasetines-karidakia/set-60-temaxion-me-kastanies-stroggiles-kai-karidakia-1-4-3-8-1-2-stanley.htmlαξιζει? EditΚ σκεφτομαι επισης κ αυτηhttp://www.airblock.gr/mixanimata-ergaleia/ergaleia-xeiros-stanley/kleidia/kasetines-karidakia/set-50-temaxion-me-kastanies-microtough-kai-karidakia-1-4-1-2-stanley.htmlΗ δεύτερη έχει ποιοτικές καστάνιες με 72 δόντια που θα σου φανούν χρήσιμα σε στενά σημεία που η καστάνια δε θα μπορεί να δουλέψει. Τη πρώτη ξέχνα τη, του lidl είναι καλύτερες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2015 stel0 και λοιποι φυσικα ενδιαφερομενοι για ριχτε μια ματια εδω.αν και εχω λιγο τις επιφυλαξεις μου στο κατα ποσο ειναι προσφορες και οχι διαφημιστικο τρικ,μετα απο τηλεφωνικη μου συνομιλια,μου ειπαν οτι τα εργαλεια μπαταριας-κατηγορια εκθεσιακα περιλαμβανουν μονο μπαταρια και οχι φορτιστη ουτε βαλιτσακι μεταφορας και καλυπτονται απο ενα χρονο εγγυηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexandross 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) Παντως ολα τα εργαλεια εχουν την σημανση εκθεσιακό διπλα στην φωτο τους, κανενα δεν ειναι δουλεμενο δηλαδη? Οποιος εχει αναγκη απο ξυλουργικα εργαλεια ,τσαμπα ειναι μία σεγα και αν χαλάσει...ανακύκλωση :P Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2015 από τον Alexandross Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες