Jump to content

Recommended Posts

Τα νούμερα θα είναι από 8 μέχρι 16 το πολύ. Εχω βρεί ένα σετ της Koken 1/2 που έχει το τ αλλά μου φένεται πολλή μεγάλο, δεν το έχω πιάσει ώμος στο χέρι. Για αυτό ρώτησα αν το έχει δουλέψει κάποιος και ξέρει. το σετ είναι αυτό http://www.kokenusa....ucts/model/1031

Γνώμη μου, το σετ που έχεις βρει είναι αξιόλογο, αν είναι και σε καλή τιμή χτύπα το. Έχει και Τ και κρικομανέλα. Σπάνιο για σετ 1/2. Πόσο και από αν επιτρέπεται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τα νούμερα θα είναι από 8 μέχρι 16 το πολύ. Εχω βρεί ένα σετ της Koken 1/2 που έχει το τ αλλά μου φένεται πολλή μεγάλο, δεν το έχω πιάσει ώμος στο χέρι. Για αυτό ρώτησα αν το έχει δουλέψει κάποιος και ξέρει. το σετ είναι αυτό http://www.kokenusa....ucts/model/1031

8-13mm τα σφίγγεις με Τ αλλά για 16mm οπως να σφιξεις ή να ξεσφιξεις μπουζί νομιζω οτι θα δυσκολευτείς ειδίκα αν δεν εχεις καλή προσβαση στο σημειο για τις παλαμες σου και εμποδίζουν καλώδια κλπ. Τότε θα πρέπει να βάλεις καστάνια με προεκταση .Ομως αν οντως μπορεις να κανεις την δουλεια σου μονο με τα καρυδακια και Ταφ κοιταξέ το, μηπως και γλιτώσεις την αγορά ολοκληρης της κασετίνας.

Κατι τετοιο μηπως??

DREMEL VERSATIP 2000

Ναι αυτό νομίζω είναι που ψαχνω !Κανει κ αλλα ομως ,ειναι πολυεργαλειο!

Εχει παρει το ματι σου και κάτι πιο οικονομικό ?

Ευχαριστω πολύ.

Τροποποιήθηκε από τον Alexandross

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνώμη μου, το σετ που έχεις βρει είναι αξιόλογο, αν είναι και σε καλή τιμή χτύπα το. Έχει και Τ και κρικομανέλα. Σπάνιο για σετ 1/2. Πόσο και από αν επιτρέπεται;

To set είναι από το ιντερνέτ. Πήγα σήμερα στον Μητρόπουλο και μου είπε ότι δεν υπάρχει το συγκεκριμένο στον δικό του κατάλογο και έχω παραγγείλει αυτο http://www.kokenusa.com/products/model/993 στα 185 + ΦΠΑ και ένα Τ για τα καρυδάκια πως σου φένετε ?

8-13mm τα σφίγγεις με Τ αλλά για 16mm οπως να σφιξεις ή να ξεσφιξεις μπουζί νομιζω οτι θα δυσκολευτείς ειδίκα αν δεν εχεις καλή προσβαση στο σημειο για τις παλαμες σου και εμποδίζουν καλώδια κλπ. Τότε θα πρέπει να βάλεις καστάνια με προεκταση .Ομως αν οντως μπορεις να κανεις την δουλεια σου μονο με τα καρυδακια και Ταφ κοιταξέ το, μηπως και γλιτώσεις την αγορά ολοκληρης της κασετίνας.

Ναι αυτό νομίζω είναι που ψαχνω !Κανει κ αλλα ομως ,ειναι πολυεργαλειο!

Εχει παρει το ματι σου και κάτι πιο οικονομικό ?

Ευχαριστω πολύ.

Την καστάνια δεν την γλυτώνω γιατί μου χρειάζεται απλά το Τ είναι πιο βολικό όταν υπάρχει χώρος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρά φαίνεται η κασετίνα, αλλά τι καρυδάκια περιλαμβάνει;

Η Koken γ@μεί σαν ποιότητα εργαλείων, ιδίως στα καρυδάκια και πιο συγκεκριμένα στα impact. Μαζί με τη Momento βγάζει τα καλύτερα καρυδάκια για κρούση. Οπότε θα ξέρει και από τα απλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι αγοαρασες τοσο ακριβη σειρα, ενοω τι ακριβως θες να κανεις και εδοσες κοντα 200 ευρω?

Δεν εχω διαβασει τα παραπανω για αυτο ρωταω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρά φαίνεται η κασετίνα, αλλά τι καρυδάκια περιλαμβάνει;

Η Koken γ@μεί σαν ποιότητα εργαλείων, ιδίως στα καρυδάκια και πιο συγκεκριμένα στα impact. Μαζί με τη Momento βγάζει τα καλύτερα καρυδάκια για κρούση. Οπότε θα ξέρει και από τα απλά.

6,7,8,9,10,11,12 εξάγωνα και 13,14,15,16,1718,19,21,22 δωδεκάγωνα. 3/8 είναι οκ ή μήπως θα ήταν καλήτερα 1/2 ? Γιατί όσο κοιτάω των κατάλογο τόσο το χειρότερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι αγοαρασες τοσο ακριβη σειρα, ενοω τι ακριβως θες να κανεις και εδοσες κοντα 200 ευρω?

Δεν εχω διαβασει τα παραπανω για αυτο ρωταω

η χρήση θα είναι αυτοκίνητο και μηχανάκι και γενικά ότι πέσει στα χέρια μου. Εχω τελείωση μηχανολόγος μηχανικός και έχω μια αδυναμία στα εργαλεία. Απλά τώρα ξεκινάω να αγοράζω εργαλεία καλά και προσπαθώ να μάθω όσα μπορώ από αυτούς που ξέρουν για να μην κάνω λάθος επιλογές και το μετανιώσω αργότερα όπως την έπαθα παλιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

6,7,8,9,10,11,12 εξάγωνα και 13,14,15,16,17,18,19,21,22 δωδεκάγωνα. 3/8 είναι οκ ή μήπως θα ήταν καλήτερα 1/2 ? Γιατί όσο κοιτάω των κατάλογο τόσο το χειρότερο.

Μια χαρά είναι τα 3/8. Όμως θα χρειαστεί σίγουρα και το 1/2 σε κάποια μεγάλα παξιμάδια όπως στο γρανάζι κίνησης ή στο πίσω τροχό. Αν θα πάρεις μεμονωμένα τα καρυδάκια που σου λείπουν ή ολόκληρη συλλογή, εξαρτάται από εσένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρά είναι τα 3/8. Όμως θα χρειαστεί σίγουρα και το 1/2 σε κάποια μεγάλα παξιμάδια όπως στο γρανάζι κίνησης ή στο πίσω τροχό. Αν θα πάρεις μεμονωμένα τα καρυδάκια που σου λείπουν ή ολόκληρη συλλογή, εξαρτάται από εσένα.

Πρός το παρόν μου είναι αρκέτα αυτα τα νούμερα. Υπάρχουν άλλα εργαλεία που έχουν προτεραιότητα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σας παιδια ψαχνω για πιστολι θερμου αερα ,κατα προτίμηση απο Αλεξανδρουπολη ή Θεσσαλονικη, σε σχετικα καλη τιμη. Επισης αυτα εχουν εφ'ορου ζωης εγγυηση οπως τα εργαλεια χειρος ή οχι ;

ευχαριστω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σας παιδια ψαχνω για πιστολι θερμου αερα ,κατα προτίμηση απο Αλεξανδρουπολη ή Θεσσαλονικη, σε σχετικα καλη τιμη. Επισης αυτα εχουν εφ'ορου ζωης εγγυηση οπως τα εργαλεια χειρος ή οχι ;

ευχαριστω!

Είχε βγάλει το Lidl ένα καλό για DIY χρήση πριν δυο βδομάδες, αλλά δε ξέρω αν θα το βρεις τώρα.

Δε θα μπορούσε να έχει ισόβια εγγύηση ένα ηλεκτρικό εργαλείο. Το πολύ δυο τρία χρόνια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω!

H black & decker έχει ένα σε καλή τιμή.

Τροποποιήθηκε από τον stel0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχε βγάλει το Lidl ένα καλό για DIY χρήση πριν δυο βδομάδες, αλλά δε ξέρω αν θα το βρεις τώρα.

Δε θα μπορούσε να έχει ισόβια εγγύηση ένα ηλεκτρικό εργαλείο. Το πολύ δυο τρία χρόνια.

Με μία έρευνα που είχα κάνει στο ίντερνετ για αυτό έλεγαν ότι όταν το σβήνεις βγάζει καπνό από την ζέστη. Πάντως όταν είχα πάει δεν υπήρχε τίποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμ τώρα ποτέ λέτε να ξαναβάλει προσφορά το λιντλ ; Ακόμα μπορείτε να μου προτείνεται ένα κατσαβιδι ph00 ,είτε από Θεσσαλονίκη είτε από κάποιο ι-σοπ .θελω καλό κατσαβιδι με εφ όρου ζωής εγγύηση .ειδα αυτό http://www.e-shop.gr/katsabidi-stanley-fatmax-stayroy-50mm-mikos-lamas-00-philips-myti-65-204-p-TLS.060519 έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμ τώρα ποτέ λέτε να ξαναβάλει προσφορά το λιντλ ; Ακόμα μπορείτε να μου προτείνεται ένα κατσαβιδι ph00 ,είτε από Θεσσαλονίκη είτε από κάποιο ι-σοπ .θελω καλό κατσαβιδι με εφ όρου ζωής εγγύηση .ειδα αυτό http://www.e-shop.gr...04-p-TLS.060519 έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο ;

Wera , wiha είναι από τα καλύτερα. Μπορείς να πας σε ένα κατάστημα που πουλάει εργαλεία και να ρωτήσεις, να μάθεις και τιμές και μετά προχωράς ή από το κατάστημα ή από το ιντερνέτ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το θερμοπιστολο του lidl το πηρα εγω,και ναι βασικα στην πρωτη χρηση μολις το εσβησα εβγαζε καπνους και με ψιλοτρομαξε για να πω την αληθεια.μετα που το σκεφτηκα το θεωρησα καπως φυσιολογικο (να ψηθει λιγο το μεταλλο αφου ηταν ολοκαινουργιο και φθηνιαρικο)παντως μετα που το ξαναδουλεψα δεν παρατηρησα να βγαζει καπνους παλι.αλλα τι να λεμε τωρα,για 12 ευρω που το αγορασα το εργαλειο γ@μει και εχει και 3 χρονια εγγυηση.

@mikemart ενδιαφερεσαι συγκεκριμενα μοναχα για ενα κατσαβιδι ή σκεφτεσαι και για σετ?σε ρωταω γιατι μαλλον θα βγαλω το σετ της wiha που πηρα προσφατα στο σφυρι επειδη τελικα δεν με βολεψαν οπως τα περιμενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χτες ανακάλυψα δυο καινούργιες μάρκες γερμανικές οι οποίες κατά τη γνώμη μου έχουν πολύ καλή σχέση τιμής/ποιότητα (ιδίως η benman).]

H πρώτη είναι η NWS η οποία φαίνεται σε επίπεδα Κnipex kai τουλάχιστον ο ενσωματωμένος κόφτης είναι πολύ αιχμηρός. H δεύτερη είναι η Benman της οποίας τα κατσαβίδια που πήρα ήταν αρκετά φτηνά και ποιοτικά. Σχεδόν μισή τιμή από τα αντίστοιχα Facom, Knipex, Unior.

image_zpsdonfvtrj.jpeg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω ολους για την βοηθεια για το κατσαβιδι και το πιστολι θερμου αερος

@fasarias φιλε δεν ενδιαφερομαι για σετ , ευχαριστω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το θερμοπιστολο του lidl το πηρα εγω,και ναι βασικα στην πρωτη χρηση μολις το εσβησα εβγαζε καπνους και με ψιλοτρομαξε για να πω την αληθεια.μετα που το σκεφτηκα το θεωρησα καπως φυσιολογικο (να ψηθει λιγο το μεταλλο αφου ηταν ολοκαινουργιο και φθηνιαρικο)παντως μετα που το ξαναδουλεψα δεν παρατηρησα να βγαζει καπνους παλι.αλλα τι να λεμε τωρα,για 12 ευρω που το αγορασα το εργαλειο γ@μει και εχει και 3 χρονια εγγυηση.

@mikemart ενδιαφερεσαι συγκεκριμενα μοναχα για ενα κατσαβιδι ή σκεφτεσαι και για σετ?σε ρωταω γιατι μαλλον θα βγαλω το σετ της wiha που πηρα προσφατα στο σφυρι επειδη τελικα δεν με βολεψαν οπως τα περιμενα.

+1 για τα lidl τότε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμ τώρα ποτέ λέτε να ξαναβάλει προσφορά το λιντλ ; Ακόμα μπορείτε να μου προτείνεται ένα κατσαβιδι ph00 ,είτε από Θεσσαλονίκη είτε από κάποιο ι-σοπ .θελω καλό κατσαβιδι με εφ όρου ζωής εγγύηση .ειδα αυτό http://www.e-shop.gr...04-p-TLS.060519 έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο ;

Πόσο καλό δηλαδή.Το Stanley Που δείχεις δεν ειναι και τίποτα ιδιαιτερο .

Οπως γραφει ο Road Pirat , Wiha ,wera , felo ,facom ή ένα κορυφαία Snap On!

Πολλαπλάσια καλύτερη ποιοτητα το Αμερικάνικο που σου δειχνω απο κάτω.

Για τι χρήση το θες όμως?

20150713_154223.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πόσο καλό δηλαδή.Το Stanley Που δείχεις δεν ειναι και τίποτα ιδιαιτερο .

Οπως γραφει ο Road Pirat , Wiha ,wera , felo ,facom ή ένα κορυφαία Snap On!

Πολλαπλάσια καλύτερη ποιοτητα το Αμερικάνικο που σου δειχνω απο κάτω.

Για τι χρήση το θες όμως?

20150713_154223.jpg

Προσπ;θω να φτιαξω σιγά σιγά μια εργαλειοθήκη και μου λείπει ph00 τώρα για τα snap on που λες ,έχω διαβάσει σε ξένα σάιτ οτι είναι κορυφαία αλλά δεν βρησκω κάπου στην Ελλάδα, επίσης ποση εγγύηση έχουν ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι αγορασμένα απο Αμερική οταν πηγαινε ο πατέρας μου.

Ειναι πολύ ακριβά ομώς και έχουν πραγματική εφ ορου ζωης εγγυηση.Οταν εργαζομουν στην Αεροπορια ειχα συναντησει εργαλεια Snap on 25 ετίας τα οποια ήταν κυριολεκτικα σαν καινουργια , παρά την σκληρη και άτσαλη χρήση απο πολλούς και διαφορετικούς μηχανικούς.

Υπαρχει στην Αθηνα αντιπροσωπος.

Αγορασε facom ειναι αρκετα καλά.

Τροποποιήθηκε από τον Alexandross

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

https://www.werk10.com/Screwdrivers-8000/PB-8190-PH::5.html?XTCsid=1v14lrujki1u1sr33hufted930

Αν και όταν κάποια στιγμή στο μέλλον ξεμπλοκάρει το paypal πάρε αυτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα