Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Είναι Britool, εγγλέζικα και αυτά, τουλάχιστον παλιά, δε ξέρω τώρα. Πάντως δε βλέπω 5-100 Nm στο site τους. Είσαι σίγουρος ότι ήταν τόσο; http://www.expert-toolstore.com/90-britool-expert-torque-wrenches Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Κατέβασα και τον κατάλογο του '15, Δεν υπάρχει αυτό το δυναμόκλειδο. Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2015 από τον Miskin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) 90% ειμαι σιγουρος γιατι μου εκανε εντυπωση το ποσο μεγαλο ευρος ροπης ειχε...Τελος παντων εχω ψαχνω κατι οικονομικο,σιγουρα κατω απο 100 ευρω το οποιο θα μου καλυπτει ολες μου τις εργασιες χωρις να χρειαστω και 2ο... εδιτ.Τοτε ισως ηταν το 20-100...Λαθος μου Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2015 από τον ΓιωργοςΚΤΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Δύσκολο αυτό που ζητάς. Το εύρος σου είναι τόσο μεγάλο όσο λες; Να ξέρεις (αν έχω μάθει καλά μέχρι τώρα), ότι σε ένα κλειδι με τόσο μεγάλο εύρος θα χάνεις σε ακρίβεια στα άκρα, και επειδή τα άκρα θα ναι μακριά το ένα από το άλλο, η απώλεια θα ναι αρκετά μεγάλη. Προσωπικά θα σου πρότεινα να πάρεις δύο κλειδιά, με τα εύρη που θες, σχετικά vfm όπως το matatakitoyo που πήρα εγώ. Δύο τέτοια θα σου πάνε περίπου στα 120 ευρώ. Τώρα αν μιλήσεις και με το μαγαζάτορα, ίσως γίνει και κάτι καλύτερο. Αλλά δε λέει να έχεις ένα κλειδί που ανεβάζει μέχρι τα 100 και εσύ να σφίγγεις καβαλέτα εκκεντροφόρου στα 12 πχ και το εργαλείο να ναι στην ακρη...δεν ΠΑΙΖΕΙ να σφίξει με ακρίβεια. Επίσης στείλε ένα pm στον Gee...στο μαγαζί του φέρνουν τα Teng tools, ροπόκλειδα vfm αλλά από όσο τα είδα, ίσως καλύτερα από το δικό μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Δεν ειμαι διατεθιμενος θα πληρωσω για δυο κλειδια με τιποτα.Το ροποκλειδο θα αγοραστει για μια συγκεκριμενη χρηση.Λυσε-δεσε μοτερ-ψαλιδι-μπροστινα.Οπουδηποτε αλλου δεν ειναι απαραιτητο οσο νομιζουμε.Θελω η ροπη του να ξεκιναει απαραιτητα απο τα 20νμ και να φτανει απαραιτητα μεχρι τα 80νμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vdik 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δεν ειμαι διατεθιμενος θα πληρωσω για δυο κλειδια με τιποτα.Το ροποκλειδο θα αγοραστει για μια συγκεκριμενη χρηση.Λυσε-δεσε μοτερ-ψαλιδι-μπροστινα.Οπουδηποτε αλλου δεν ειναι απαραιτητο οσο νομιζουμε.Θελω η ροπη του να ξεκιναει απαραιτητα απο τα 20νμ και να φτανει απαραιτητα μεχρι τα 80νμ. Εγώ όταν έψαχνα για φθηνό αλλά όχι της πλάκας κατέληξα στα Force. Taiwanεζικα και τα παίρνεις με γραπτή εγγύηση καλιμπραρίσματος με ISO, BSEN Κτλ κτλ Δες εδώ, αυτό είναι 19-110 http://www.electroto...9866923304.html Νομίζω για τα λεφτά του είναι σούπερ. Όσο για το που είναι απαραίτητο η όχι το δυναμόκλειδο δεν θα έπαιρνα και όρκο ότι χρειάζεται μόνο για μοτερ,μπροστινα,ψαλιδι! Πχ στα μπουζί. Τουλάχιστον στην δική μου μηχανή ήθελε πολύ περισσότερο βίδωμα από όσο είχα συνηθίσει να σφίγγω τόσα χρόνια εμπειρικά (χωρίς ροπόκλειδο). Τόσο πολύ που νόμιζα ότι θα τα σπάσω! Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2015 από τον vdik 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς όσον αφορά τους κανόνες στα στοιχεία μηχανών το ροπόκλειδο (και το ροποκατσάβιδο, δεν είναι τυχαίο που υπάρχει), πρέπει να χρησιμοποιείται ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ. Ο κοχλίας βασίζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη σωστή ροπή σύσφιξης για να κρατάει σωστά, χωρίς καμία παρενέργεια. Αλλά το θέμα είναι τεράστιο, αν ανοιχτεί προς συζήτησιν. Και ευτυχώς που υπάρχουν και οι συντελεστές ασφαλείας, και η τεράστια αντοχή του ατσαλιού που γενικά παίζει στις περισσότερες βιδωτές συνδέσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Δεν ειμαι διατεθιμενος θα πληρωσω για δυο κλειδια με τιποτα.Το ροποκλειδο θα αγοραστει για μια συγκεκριμενη χρηση.Λυσε-δεσε μοτερ-ψαλιδι-μπροστινα.Οπουδηποτε αλλου δεν ειναι απαραιτητο οσο νομιζουμε.Θελω η ροπη του να ξεκιναει απαραιτητα απο τα 20νμ και να φτανει απαραιτητα μεχρι τα 80νμ. Το εύρος που ζητάς είναι το πιο συνηθισμένο. 20-100 Nm. Πλήθος επιλογών. Αν όμως σου χρειαστεί να σφίξεις κάτι στα 10 Nm π.χ. ψευτοκάπακο, μπουζί, κλπ. και κάτι στα 145 Νm π.χ. γρανάζι κίνησης, τότε θα χρειαστείς 3 ροπόκλειδα. Η μοτοσυκλέτα έχει ένα εύρος ροπών σύσφιξης από 8 ως 160 Nm χοντρά-χοντρά. Προσπάθησε η αγορά σου να τα καλύπτει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 Αν όμως σου χρειαστεί να σφίξεις κάτι στα 10 Nm π.χ. ψευτοκάπακο, μπουζί, κλπ. και κάτι στα 145 Νm π.χ. γρανάζι κίνησης, τότε θα χρειαστείς 3 ροπόκλειδα. Η μοτοσυκλέτα έχει ένα εύρος ροπών σύσφιξης από 8 ως 160 Nm χοντρά-χοντρά. Προσπάθησε η αγορά σου να τα καλύπτει. Ετσι οπως τα λεει ο Αχιλλεας. Για αυτο εχω 3 βασικά, ωστε να καλυψω ολο το ευρος. Απο οσο θυμαμαι στο hayabusa, γραναζια/αξονες/ψαλιδια πανω απο 10κιλα (γραναζι αλυσιδας μπροστα 14κιλα) και για τα της μηχανης (πχ εκει που δενουν τα καλαμια στην πλακα) 1.5κιλο. Μεσα δε στον κινητηρα, εκεί να δεις ποτ πουρι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Pirat 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 http://georgakopoulosg.gr/index.php?route=product/product&product_id=1598 Φίλε ένα που μπορεί να σου κανί Unior στα 80 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 Τελικά τα έφερε και δω τα κατσαβίδια! http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=691 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 Πηγα μια βολτα απο τα πρακτικερ πριν λιγο...εκτος απο τα κλασικα proxxon κλειδια προσεξα οτι πλεον εχει φερει κατι απροσδιοριστης προελευσης kreator (ΝΑΙ ετσι λεγονται), αλλα και καποια κατσαβιδια-κλειδια stanley που δεν τα χα ξαναδει εκει μεσα. Τα κρεατορ μου φανηκαν επιεικως...μαπα, σε πρωτη εντυπωση...δεν ξερω, γνωριζει καποιος κατι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 Πηγα μια βολτα απο τα πρακτικερ πριν λιγο...εκτος απο τα κλασικα proxxon κλειδια προσεξα οτι πλεον εχει φερει κατι απροσδιοριστης προελευσης kreator (ΝΑΙ ετσι λεγονται), αλλα και καποια κατσαβιδια-κλειδια stanley που δεν τα χα ξαναδει εκει μεσα. Τα κρεατορ μου φανηκαν επιεικως...μαπα, σε πρωτη εντυπωση...δεν ξερω, γνωριζει καποιος κατι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 Και ομως...ακριβως αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kkoletsis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 Τελικά τα έφερε και δω τα κατσαβίδια! http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=691καλά είναι αυτά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 Στα 12 ευρώ, και καλά να μην είναι δεν χάνεις τίποτα. Είναι για ερασιτέχνες όχι για βαριές δουλειές υποθέτω, δεν τα έχω. Αν δεν είχα θα τα αγοραζα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Pirat 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2015 3/8 ή 1/2 καστάνια για μοτο και αυτοκίνητο ? Πια πιστεύετε ότι είναι καταλληλότερη ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2015 Γνώμη μου η 1/2, αφού βάζεις το αμάξι στο παιχνίδι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Pirat 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2015 Δηλαδή η 1/2 είναι πιο δυνατή από την 3/8 έτσι ? Για Koken και KTC τη γνώμη έχετε ? και μήπως ξέρετε αν πουλάνε Αθήνα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δηλαδή η 1/2 είναι πιο δυνατή από την 3/8 έτσι ? Για Koken και KTC τη γνώμη έχετε ? και μήπως ξέρετε αν πουλάνε Αθήνα ? KTC;; Αν βρεις Ελλάδα πες μου και μένα να βαρέσω κανόνι! Τα Nepros που είχα ποστάρει εδώ κάποια στιγμή είναι η ακριβή θυγατρική της KTC. Koken έχει ο Μητρόπουλος. Όλες αυτές οι μάρκες είναι made in Japan με πολλά κιλά χρώμιο... Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2015 από τον Miskin 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Pirat 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2015 Τα ξέρω τα Nepros αλλά ρωτάω για την απλή σειρά . Δηλαδή τα Koken αξίζουν σε σχέση με π.χ. Facom, Gedore ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2015 Τα ξέρω τα Nepros αλλά ρωτάω για την απλή σειρά . Δηλαδή τα Koken αξίζουν σε σχέση με π.χ. Facom, Gedore ? Αν όχι καλύτερα, σίγουρα είναι ισάξια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Pirat 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2015 Κάποια στιγμή θα πρέπει να ρωτήσω για τιμές, να τα συγκρίνω και εκεί ευχαριστώ Miskin 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bagelismar 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2015 Καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι για μια καστανια για απλες εργασιες για την ανακατασκευη που κανω στο μηχανακι μου και με μια γρηγορη ματια στο skroutz ειδα αυτα τα 2 youtools.gr/index.php?route=product/product&path=91_103&product_id=5791 www.zarkaditools.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=3567 Αξίζει λετε η με την πρωτη δυναμη που θα βαλω θα μου μεινει η καστανια στο χερι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2015 Μπορείς να πάρεις καλύτερη συλλογή από τα Lidl. Αυτές που πόσταρες είναι προηγούμενης 20ετίας σχεδίασης και αντοχής. Οι καινούργιες κινέζικες είναι καλύτερες και φθηνότερες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες