fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 Τα Metabo που είναι made in Germany είναι στα ίδια περίπου λεφτά με τα Fein. Επίσης το καλό με τα Fein είναι ότι δεν βγάζουν κάθε τρεις και λίγο νέο μοντέλο, συνεπώς υπάρχουν ανταλλακτικά για τα εργαλεία που έχεις ακόμα και μετά από δεκαετίες. Φυσικά αυτά τα λέει κάποιος που ακόμα τα βλέπει από τα sites και τις βιτρίνες... Δεν έχω προσωπική εμπειρία. ναι ειναι περιπου στα ιδια λεφτα και καλα κανουν και ειναι ακριβα απο την στιγμη που πληρωνεις κορυφαια ποιοτητα,απλα βλεπω εδω και λιγο καιρο οτι η metabo εχει αλλαξει λιγακι την ακαμπτη συμπεριφορα της σαν εταιρεια και εχει ριξει λιγακι τις τιμες της οπως επισης εχει βγαλει και καμποσες ωραιες προσφορουλες.ακριβες και παλι σε σχεση με τον αμεσο ανταγωνισμο αλλα γι`αυτα που προσφερει θεωρω οτι ειναι καλες.εδω καποιοι αλλοι (και ειναι πολλοι αυτοι οι αλλοι) πανε και πληρωνουν τα hilti διπλασια τιμη απο τα bosch και θα μας πειραξουν οι τιμες της metabo που ειναι 2 κλικ επανω ποιοτικα.το marketing και η διαφημιση ζει και βασιλευει στον χωρο των ηλεκτρικων εργαλειων. μια ενστανση μοναχα απο εμενα στο κομματι της εμφανισης το οποιο δυστυχως δεν το πολυεχουνε οι γερμανοτσολιαδες,βλεπεις τις νεες σειρες της bosch και της dewalt και τα εργαλεια ειναι στολιδια και βλεπεις απο την αλλη αυτα της metabo η της fein που ποσταρε ο φιλος πιο πανω και ειναι λες και εχουν σταματησει τον χρονο στην δεκαετια του 1990,βαλτε λιγο desing στην γκαμα σας ρε σκατοβλαχοι ουστ ρεεεεεεεεεεεεε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 ναι ειναι περιπου στα ιδια λεφτα και καλα κανουν και ειναι ακριβα απο την στιγμη που πληρωνεις κορυφαια ποιοτητα,απλα βλεπω εδω και λιγο καιρο οτι η metabo εχει αλλαξει λιγακι την ακαμπτη συμπεριφορα της σαν εταιρεια και εχει ριξει λιγακι τις τιμες της οπως επισης εχει βγαλει και καμποσες ωραιες προσφορουλες.ακριβες και παλι σε σχεση με τον αμεσο ανταγωνισμο αλλα γι`αυτα που προσφερει θεωρω οτι ειναι καλες.εδω καποιοι αλλοι (και ειναι πολλοι αυτοι οι αλλοι) πανε και πληρωνουν τα hilti διπλασια τιμη απο τα bosch και θα μας πειραξουν οι τιμες της metabo που ειναι 2 κλικ επανω ποιοτικα.το marketing και η διαφημιση ζει και βασιλευει στον χωρο των ηλεκτρικων εργαλειων. Τα Metabo που είναι σε προσφορές συνήθως είναι κινέζικα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι κακά εργαλεία. Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι αυτά τα Hilti που είναι και αυτά κινέζικα, γιατί να έχουν τη διπλάσια τιμή από τα αντίστοιχα κινέζικα της Makita, Bosch, Metabo, κλπ. μια ενσταση μοναχα απο εμενα στο κομματι της εμφανισης το οποιο δυστυχως δεν το πολυεχουνε οι γερμανοτσολιαδες,βλεπεις τις νεες σειρες της bosch και της dewalt και τα εργαλεια ειναι στολιδια και βλεπεις απο την αλλη αυτα της metabo η της fein που ποσταρε ο φιλος πιο πανω και ειναι λες και εχουν σταματησει τον χρονο στην δεκαετια του 1990,βαλτε λιγο desing στην γκαμα σας ρε σκατοβλαχοι ουστ ρεεεεεεεεεεεεε. Το ίδιο και με τα εργαλεία τους, αν δεις αμερικάνικα ή γιαπωνέζικα νομίζεις ότι τα γερμανικά έχουν μείνει κανά δυο δεκαετίες πίσω (κυρίως τα Gedore). Αντιστρόφως ανάλογα με τα μηχανάκια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 εκτος απο την makita που το γνωριζω οτι εχει κινεζοποιηθει πλεον και φυσικα τις φθηνες σειρες της bosch,για την hilti την metabo και τις επαγγελματικες σειρες της bosch δεν εχω ακουσει ουτε και δει οτι φτιαχνονται τα εργαλεια τους στην κινα. για την metabo δεν ξερω σιγουρα,δεν εχω παρει και τιποτα μονο ζαχαρωνω.για την bosch ξερω σιγουρα γιατι ολα τα εργαλεια της που εχω ειτε γραφουν made in austria ειτε made in germany και απο αντοχη και εργονομια ειναι σκυλια. η hilti ειναι αλλο κεφαλαιο,αυτοι δουλευουν αποκλειστικα με συνεργατες και πωλητες δεν ειναι τυχαιο οτι τα hilti δεν τα βρισκεις να τα αγορασεις πουθενα σε καταστηματα λιανικης.το προφιλ της εταιρειας δηλωνει αυστρια και οσα εργαλεια της εχω δουλεψει κανενα δεν ελεγε επανω made in china.σ`αυτους πληρωνεις πολυ την υποστηριξη που σου παρεχουν,οχι πως τα εργαλεια τους ειναι ασχημα αντιθετως ειναι πολυ καλα και πολυ δυνατα απλα εγω τα θεωρω υπερτιμημενα και πολυ στατους συμβολ κι`ετσι,προσωπικη αποψη βεβαια αλλα τι να κανουμε εγω οσο πηρα 2 κομπρεσσερ bosch εκανε το ενα hilti. εχουνε κανει και μια μεγαλη μαγκια απο μερια τους,τα εργαλεια τους δουλευουν με ωρες λειτουργειας και οταν ερθει η ωρα για σερβις αναβει ενα λαμπακι,οταν καποιος αγοραζει ενα δικο τους μπαινει στο συστημα με καρτελα και δηλωνεται σαν πελατης με κωδικους,αν το εργαλειο στο κλεψουνε και πρεπει να το πανε για σερβις οταν σε χτυπησουνε στο συστημα θα πρεπει τα στοιχεια σου να ταιριαζουνε με τους κωδικους του εργαλειου αλλιως σε τσιμπησαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 Συμφωνω οτι τα hilti κοστιζουν δυο ή και τρεις φορες πανω σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Σεαμερικανικο σιτε/φορουμ εργαλειων, υπεβαλαν σε τεστ τα εργαλεια των κορυφαιων εταιρειων.τα τεστ αφορουσαν σε διατρηση, κοπη, κατεδαφιση, βιδωμα κλπ. Η σειρα, μαντεψτε.... 1. Hilti 2. Milwaukee 3. Dewalt 4. Makita 5. Bosch 6. Τα υπολοιπα Στη δουλεια τα περισσοτερα ειναι hilti και bosch. Ναι, τα hilti ειναι κακασχημα και ολντ φασιον του κερατα, αλλα ποιοτητα, αντοχη, δυναμη, ειναι αλλου. Καλα, σε σχεση με τη bosch, φεξε μου και γλιστρησα... Σε οτι εχω δοκιμασει αλλο (dewalt & makita, απ´τα δευτερα εχω καποια) ειναι καλα,,αλλα δεν ειναι hilti. :D Υγ: Εχω καρφωτικο hilti με καψουλια απο τον πατερα μου, 40 χρονων εργαλειο λεμε τωρα, και δουλευει σα να βγηκε χθες απο το κουτι του. Οτι και να λεμε, οι πουστηδες κανουν εργαλεια για μια ζωη. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ξέρω σίγουρα ότι κάποια εργαλεία της Bosch (π.χ. το GSB 10.8 V) είναι κινέζικα, το είδα με τα μάτια μου. Επίσης όσα δε γράφουν made in China (δε γράφουν καθόλου made in..) τότε είναι ασιατικής προέλευσης. Αν κάποιο εργαλείο είναι κινέζικο δε σημαίνει ότι είναι κακό εργαλείο. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2015 από τον Miskin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 αυτα τα τεστ εγω δεν τα πολυεμπιστευομαι. αμερικανικο σαιτ και τα milwaukee δευτερα στην λιστα τυχαιο? εχω παλιο γιαπωνεζικο μακιτα και ομολογω πως το εργαλειο ειναι πραγματικα απο αλλο πλανητη στο θεμα ποιοτητας,αλλα και τα bosch ειναι πολυ καλα μπορει να μην ειναι hilti αλλα για τα λεφτα τους αξιζουν. Ξέρω σίγουρα ότι κάποια εργαλεία της Bosch (π.χ. το GSB 10.8 V) είναι κινέζικα, το είδα με τα μάτια μου. Επίσης όσα δε γράφουν made in China (δε γράφουν καθόλου made in..) τότε είναι ασιατικής προέλευσης. Αν κάποιο εργαλείο είναι κινέζικο δε σημαίνει ότι είναι κακό εργαλείο. οχι οτι κινεζικο δεν σημαινει και κακο αλλα μεταξυ μας ρε συ μισκιν ολοι γνωριζουμε οτι απο την στιγμη που φασονοποιηθηκε στους σχιστοματηδες τα προτυπα ψιλοπεσανε,ειναι ετσι ή δεν ειναι? υ.γ. αυτο το θεμα ειναι το πιο αγαπημενο μου μεσα στο φορουμ,αγαπαμε εργαλεια λεμε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 Σε γενικές γραμμές ισχύει αυτό που λες. Υπάρχει όμως μια συνεχόμενη βελτίωση ποιότητας κινέζικων εργαλείων. Μπορείς αυτό να το δεις κυρίως στο USA που είναι μεγάλη αγορά και την χτυπάνε οι Ασιάτες. Πολλά ασιατικά εργαλεία προσφέρουν (π.χ. Craftsman, που φτιάχνει εδώ και χρόνια τα περισσότερα εργαλεία της στη Κίνα, παλιά συνώνυμο του αμερικάνικου εργαλείου) εγγύηση εφ' όρου ζωής. Χαλάει το μπουρδέλο το κλειδί, πας και παίρνεις άλλο, λες και είναι Hazet και Gedore. Το θέμα είναι ότι δεν έχουν παράδοση, φτιάχνουν τα πάντα δίχως να δίνουν προσοχή στις λεπτομέρειες. Κάτι που δε χαλάει τον άνθρωπο που απλώς θέλει να κάνει τη δουλειά του, αλλά χαλάει εμένα που είμαι tool addict.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 144 ε. Με 2 μπαταριες, 2 και 4 Ah..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 Μιχαλη εχεις εμπειρια απο τα milwaukee? εγω δεν τα ειχα σε καμια εκτιμηση μεχρι που ηρθε ενας εξωτερικος συνεργατης και ειχε ενα τρανσπορτερ μεταμορφωμενο σε μαγαζι με τα παντα απο αυτην την εταιρεια. Απιστευτη γκαμα και πολυ καλα εργαλεια. Και μενα μου φανηκε καπως (δευτερη και τριτη εταιρεια απο αμερικα) ειδικα οταν τα milwaukee δεν τα συναντας και συχνα. Στο αμερικα (αν παρακολουθειτε βιντεο κατασκευων) στο 60% ειναι μακιτα, μετα dewalt και ακολουθουν η ryobi και κατι αλλα που ουτε εχω ματαδει. Αγαπητε Μισκιν τα μακιτα παντως σε οσα εχω παρει (παλμικο, τρυπανι, τροχο, πνευματικο) ειναι μειντ ιν γιαπαν, οριτζιναλ πραγματα! Dewalt πηραμε στη δουλεια τροχο, μειντ ιν τσινα. Φτηνιαρικος φαινεται και οχι στιβαρος, για τα 2kw ισχυ που εχει. Επισης ενα ποτηροτρυπανο dewalt (και καλα για ινοξ) με κοστος 35€ εβγαλε 10 τρυπες. Πηραμε το χιλτι, ακριβως τα διπλα σε χρηματα. Εβγαλε τις υπολοιπες 100 τρυπες περιπου και το φυλαξαμε για τις επομενες... 144 ε. Με 2 μπαταριες, 2 και 4 Ah..... Ναι αλλα στα 10.8volt ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 (τροποποιήθηκε) Hayabusa εγώ από εργαλεία μπαταρίας και γενικώς ηλεκτρικά δε γνωρίζω πολλά αλλά ένα τριβείο της Makita που έχω είναι made in USA! Και είναι σκυλί! Κάτι δραπανοκατσάβιδα 10.8 V που κοιτάω είναι κινέζικα. Μόνο το metabo είναι Ευρώπη. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2015 από τον Miskin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Pirat 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Τα Bosch παντός τα πράσινα είναι για πέταμα πολύ κακό εργαλείο για την τιμή του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Η πρασινη σειρα της μπος ειναι η ερασιτεχνικη. Η μπλε ειναι η επαγγελματικη. Η πρασινη σεγα εχει γυρω στα 20€ ενω η μπλε εχει κανενα 150αρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 γιωργο οχι δεν εχω καθολου εμπειρια απο τα milwaukee και δεν μπορω να πω αν ειναι πραγματι τοσο καλα οσο λες.θα ηθελα παντως παρα πολυ καποια στιγμη να δουλεψω καποιο.εχω ενα φιλο και συναδελφο ομογενη απο αμερικη και μου λεει τα καλυτερα παντως γι`αυτα. θαναση το μικρο επαναφορτιζομενο δεν τ`αξιζει τα λεφτα του,πλεον βρισκεις σε αυτα τα χρηματα κινεζικα 18 βολτα που σκοτωνουν και ας ειναι και κινεζικα. το εχω ειναι το πρωτο που αγορασα πριν χρονια ειναι πολυ καλο και πολυ ανθεκτικο (μου επεσε απο τον 4ο οροφο οικοδομης και τερματισε στο υπογειο ) αλλα πολυ περιορισμενων δυνατοτητων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Pirat 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Για ερασιτέχνες παντός μου φάνηκε καλό και το μπαταρίας του lidle. Σε σχέση με τα budget που έχω από το practiker μου φάνηκε πολύ πιο ποιοτικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Τα πρακτικεροεργαλεια ειναι ψιλομουφες. Οπως εχω πει και αλλου, τα εργαλεια του lidl exoυν πολυ υψηλοτερο value4money. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Pirat 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Τα έχω πάρει πριν χρόνια. Τα λεφτά τους τα έβγαλαν αλλά σε σχέση με του lidle που είδα τις προάλλες είναι τελείως μουφα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μιας και πιάσαμε τα εργαλεία μπαταρίας έχετε να προτείνετε ένα κρουστικό δραπανοκατσάβιδο για σκληρή μεν αλλά ερασιτεχνική χρήση; Είχα καταλήξει στο Bosch GSB 10.8V με 2 Αh μπαταρία (δε μπορώ να βάλω link) επειδή είναι ελαφρύ, δυνατό για 10.8V και σχετικά καλή τιμή με δύο μπαταρίες στα 180€. Βέβαια θα προτιμούσα να έπαιρνα μαζί και το GDR 10.8V κρουστικό κατσαβίδι της Bosch όλα μαζί 300€. Θα χρειαστώ τα περισσότερα βολτ των μεγάλων ή θα κάνω τη δουλειά μου και με αυτό; Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2015 από τον Miskin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafao1 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλημέρα μάστορες. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας για αγορά τριβείου. Θέλω να βγάλω από ένα παρατημένο καναπέ (teak) το ξεραμένο βερνίκι και την ταλαιπωρία που έχει φάει από την έκθεση σε ήλιο και βροχή. Με ένα συμβατικό και φτηνό τριβειο που προσπάθησα δεν έκανα καλή δουλειά κυρίως ανάμεσα στα ξύλα του καθίσματος. Σκέφτομαι ότι καλύτερη λύση θα ήταν ένα εκκεντρικό τριβείο (πλανητική κίνηση κεφαλής) και ένα παλμικο με τριγωνική κεφαλή για τις δύσκολα προσβάσιμες περιοχές. Συνολικά θέλω να δώσω μέχρι ~€80. Κανένα 60αρι για το πλανητικό και κανένα 20αρι για το τριγωνικό μιας και δεν θα το χρειαστώ πολύ. Τα εργαλεία θα χρησιμοποιηθούν αργότερα και σε κάποια projects που έχω κατά νου. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω/προτιμήσω σε κατασκευάστρια εταιρια; χαρακτηριστικά (ισχύς, παλμοί /rpm κτλ) πιστεύεται ότι πρέπει να έχει ένα αξιοπρεπές τριβείο για έναν ερασιτέχνη; Edit: μια τέτοια επιλογή πως σας φαίνεται; https://www.skroutz.gr/products/show/16502489?client_id=8oZYTomOpA73fxIrDfkTzg==&from=api https://www.skroutz.gr/products/show/18537093?client_id=8oZYTomOpA73fxIrDfkTzg==&from=api στάλθηκε από Nokia 3210 με sms Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2015 από τον kafao1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Τα σκιλ τα θεωρω πιο αξιοπρεπη και καλα εργαλεια. Αρα ψηφιζω 2. Εχε υποψη σου οτι ειναι τρελος "καρκινος" η δουλεια να βγει το παλιο βερνικι. (βερνικι εμποτισμου ειναι ή λουστρο?) Θα σου βγει η ψυχη στο τριψιμο και παντα θα υπαρχουν σημεια μη προσπελασιμα, οποτε αναγκαστικα πας στο χερακι. Καποια φορα που επιασα να κανω την ιδια δουλεια, πηρα ενα τετοιο . Με εσωσε, χωραει παντου και κανει γρηγορα κι ευκολα τη δουλεια, αλλα δυστυχως αυτο πυο ειχα παρει ξεφευγε πολυ απο το οικονομικο ταβανι που θετεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Μιας και πιάσαμε τα εργαλεία μπαταρίας έχετε να προτείνετε ένα κρουστικό δραπανοκατσάβιδο για σκληρή μεν αλλά ερασιτεχνική χρήση; Είχα καταλήξει στο Bosch GSB 10.8V με 2 Αh μπαταρία (δε μπορώ να βάλω link) επειδή είναι ελαφρύ, δυνατό για 10.8V και σχετικά καλή τιμή με δύο μπαταρίες στα 180€. Βέβαια θα προτιμούσα να έπαιρνα μαζί και το GDR 10.8V κρουστικό κατσαβίδι της Bosch όλα μαζί 300€. Θα χρειαστώ τα περισσότερα βολτ των μεγάλων ή θα κάνω τη δουλειά μου και με αυτό; Το GSR το εχουμε στη δουλεια, την κρουστικη βερσιον. Δουλευει μια χαρα για βιδωμα σε πριζες, διακοπτες κλπ αλλα δεν ειναι για πολλα παραπανω. Ebay σκιζεις, στα 180€ μπορεις να παρεις μακιτα. Ισως και αρκετα πιο γθηνα. Εχω ειχα παρει αυτο το σετακι και ειδικα το τρυπανι το εχω ξεσκισει. Κιχ δεν εχει κανει. Μπορεις να βρεις στα λεφτα αυτα (ισως και λιγο παραπανω) τρυπανι-μπαταρια-φορτιστη. Για εξτρα μπαταρια ουτε καν απο μακιτα, πας στο γνωστο μπαταριομαγαζο και παιρνεις ακριβως την ιδια (χωρις τη φιρμα) με 50-60€. Γενικα προτιμησε την υψηλοτερη ταση, εχουν μεγαλυτερη διαρκεια χρησης οι μπαταριες ( P=V*I ) αλλα και περισσοτερη ζωη. Στις μπαταριες μικρης τασης ανεβαινουν τα αμπερ (προκειμενου να παραχθει η ισχυς) και αυτο εχει ως συνπεια τη μικρη διαρκεια ζωης της μπαταιας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafao1 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Φαίνεται σαν να είναι λουστρο, αλλά έχει γίνει αρκετή ζημιά στο έπιπλο (πολλά περάσματα ισως) οπότε θέλει πολυυυυ υπομονή... Ότι σε κάποια σημεία θα μπει χέρι, είναι σχεδόν δεδομένο λόγω μορφολογίας. Όντως φαίνεται σαν καλύτερη επιλογή αλλά αν ξεφεύγει η τιμή δεν με βοηθάει, πόσο μαλον για ένα εργαλείο που ναι μεν είναι αποτελεσματικό αλλά δεν παρέχει την ευκολία και την δυνατότητα αλλαγής/διαμόρφωσης όπως τα δυο πιο πάνω. Τώρα είμαι σε διαδικασία αναζήτησης ενός εργαλείου με καλό vfm για ερασιτέχνες/χομπιστες. Ευχαριστώ για την απάντηση. στάλθηκε από Nokia 3210 με sms Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Το ειχα παρει 400€ γιατι παιρνει/εχει και ενα καρο αξεσουαρ και μαλακιες. Φαντασου δε θυμαμαι μαρκα (ισως ειναι πολυ γνωστη απλως δεν την ξερω εγω) αλλα με ειδικο ανταπτορα παιρνει μια ταινια σα ψιλο ατσαλοσυρμα και γυαλισα με αυτο τα λαιμα απο το μεκανακι. Κανενα αλλο δεν επαιρνε τοτε, ισως και τωρα. Αυτο που σου ποσταρα ειναι της black&decker και καθοτι εχει ριξει υπερβολικα την ποιοτητα, εχει ριξει και την τιμη. Αν σε παιρνει οικονομικα, χτυπα και τα δυο για οπου δεν μπαινει το τριβειο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μπορείς να δώσεις link για αυτό το makita; Είμαι δουλειά και δε φαίνεται από το κινητό. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2015 από τον Miskin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Pirat 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Ένα πολύ καλό εργαλείο είναι της Fein που λέγαμε πιο πάνω. Το multi master αλλά ξεφεύγει από τα λεφτά σου καθώς είναι γύρω στα 200€ αλλά κάνει πολλές δουλειές και έχει πολλά εξαρτήματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Έχω το αντίστοιχο της Bosch. Όντως κάνει πολλές δουλειές, αλλά κάνει με τα βασικά εργαλεία πάνω από 300€. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες