Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Ακόμα δεν έχω πάρει τις αποφάσεις μου, αλλά το κόστος είναι σημαντικός αν όχι πρωταρχικός παράγοντας. Πάντως με το matatakitoyo που άνοιξα καπάκι συμπλέκτη και τον συμπλέκτη τον ίδιο, αλλά και όπου αλλού το έβαλα, είναι μια χαρά... Συμφωνώ απολύτως, γι΄αυτό λέω ότι δε σε βόλεψε, γιατί τώρα πρέπει να δώσεις πάλι λεφτά για να σφίξεις κάποιες βίδες στα 30 Nm. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2015 ...και η πενσα απ`οσο μου ειπε ο πωλητης ειναι σε τιμη προσφορας ειναι κι`αυτη 180αρα ,αυτο ειναι το μεγεθος που με βολευει στο χερι @σημειωση: 225αρα πενσα ρε θηριο πως σκ@τα σε βολευει τοσο μεγαλη? Ήρθαν οι πενσούλες και σκίζουν! Θα βάλω και κανα-δυο για πούλημα γιατί, είπαμε ότι έχω λόξα με τις πένσες αλλά μόλις τις είδε η γυναίκα μου με 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=30073 Σπεύσατε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) για ποτε ειναι αυτα? ακυρο το βρηκα. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2015 από τον fasarias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Εργαλεια horex τα εμπιστευομαστε?Ντεμεκ γερμανικα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 εχεις συνεργειο-μηχανικος ασχολεισε με πολυ μαστορεμα η θα τα χρισιμοποιεις 1φορα το μηνα/10 τον χρονο? (σου απαντησα?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Το δυο αλλα οι διαφορες στις τιμες, σε σχεση με τον κινεζο, ειναι πολυ μικρες. Πχ σε οπομετρα το horex εχει 35+φπα και ο κινεζος 28+φπα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 για ποτε ειναι αυτα? ακυρο το βρηκα. Τα πηρες ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Τα πηρες ? τα πηρα ναι,ευτυχως προλαβα και λεω ευτυχως γιατι πηγα κατα τις 08:05 με 08:10 στο μαγαζι,το οποιο ανοιγε στις 08:00 και γινοταν της πο@τανας το καγκελο.τρελαθηκα ρε μαγκα μου τετοιο πραγμα δεν εχω ξανασυναντησει ποτε.ο ενας πανω στον αλλον λες και ειχε βαρεσει εθνικος συναγερμος και ειχαν κηρυξει κανα πολεμο ξερω`γω,δυο-δυο και τρια-τρια τα σηκωνανε τα κλειδια απο την κουτα.βαζω στοιχημα οτι μεχρι τις 9 δεν θα ειχε μεινει ουτε δειγμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2015 Οσοι δεν εχετε κομπρεσερ, σπευσατε.... http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=30654 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
greddy128 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 Τι γνώμη έχετε για αυτή την συλλογή της WERA ;; Δεν την θέλω για κάτι συγκεκριμένο αλλά πιστεύω καλύπτει τις ανάγκες για τις περισσότερες δουλειές εντός και γύρω απο το σπίτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 Τι γνώμη έχετε για αυτή την συλλογή της WERA ;; Δεν την θέλω για κάτι συγκεκριμένο αλλά πιστεύω καλύπτει τις ανάγκες για τις περισσότερες δουλειές εντός και γύρω απο το σπίτι. "You can't go wrong with WERA" που λένε και στο χωριό μου... :) Έχουν και laser tips για καλύτερη εφαρμογή. Το μόνο αρνητικό τα 52 € που πρέπει να δώσεις με τα μεταφορικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 Εμενα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα σαν αισθηση η λαβη τους και γι`αυτο τα απερριψα κιολας.τωρα απο ποιοτητα δεν νομιζω πως χρειαζεται σχολια wera=εγγυηση και εφ`ορου ζωης κιολας. τωρα σαν τιμη δεν ξερω αν ειναι καλη γιατι δεν ξερω ποσο μπορεις να τα βρεις εδω.παντως 52 ευρω για 12 κατσαβιδια wera δεν τα λες και πολλα, σου βγαινει 4,30 το ενα οποτε μαλλον καλα εισαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
greddy128 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 Η αλήθεια είναι πως δεν τα έψαξα σε κάποιο φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα,αλλά σε αρκετά διαδικτυακά που κοίταγα δεν τα είδα κάπου. Εμενα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα σαν αισθηση η λαβη τους και γι`αυτο τα απερριψα κιολας. Τα έχεις βρει σε κάποιο κατάστημα να πάω να τα δώ και εγώ;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 Η αλήθεια είναι πως δεν τα έψαξα σε κάποιο φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα,αλλά σε αρκετά διαδικτυακά που κοίταγα δεν τα είδα κάπου. Τα έχεις βρει σε κάποιο κατάστημα να πάω να τα δώ και εγώ;;; ναι φυσικα τα εχει ο κολλερης στον πειραια.ξερεις που ειναι? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 Αν δε σ' αρέσουν τελικά τα Wera, κοίτα και τα Athlet, είναι εξαιρετικά. Fasaria σε έξοδα θα μας βάλεις.... είδα ότι έχει HIT (να δω τις πένσες τους) και κλείνει 17:00 (όχι σαν τα μαγαζιά στη Σπ. Πάτση που κλείνουν 16:00) άρα προλαβαίνω να περάσω πριν κλείσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
greddy128 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ναι κάπου πίσω από τα Jumbo στο λιμάνι, στην Μαυρομιχάλη σωστά;;Θα δώ και τα Athlet,απο τιμές γενικά πως είναι αυτός;;; Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2015 από τον greddy128 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 hit πενσα δεν πρεπει να εχει παρε ενα τηλεφωνο να το σιγουρεψεις πριν πας.σιγουρα εχει λαμαρινοψαλιδο hit γιατι το κοιταγα να το αγορασω αλλα τελικα πηρα το stanley fatmax. greddy δεν ξερω να σου πω και ακριβως ,αλλα συνηθως οι τιμες του ειναι νορμαλ,σε καποια ειναι ισως και πιο φθηνος απο αλλους σε καποια αλλα παρεμφερης με τον μεσο ορο των καταστηματων.εγω δεν το πολυψαχνω και ιδιαιτερα γιατι με τοσα εργαλεια που εχει εκει μεσα που να θυμασαι τις τιμες που ειχες δει πριν πας,σκαω μυτη βλεπω κατι που μ`αρεσει και μ`ενδιαφερει ρωταω ποσο?μου λενε τοσο.λεω το καλυτερο που μπορεις να μου κανεις? μου λεει τοσο,το παιρνω αν με συμφερει και φευγω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
greddy128 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 Ευχαριστώ fasarias,θα περάσω από εκεί να ρίξω μια ματιά με την πρώτη ευκαιρία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Pirat 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 Ηλεκτρικά εργαλεία Fein. Τα πέτυχα στο ίντερνετ τυχαία τα γνωρίζετε ; πληροφοριακά ρωτάω δεν ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάτι αυτή τη στιγμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ηλεκτρικά εργαλεία Fein. Τα πέτυχα στο ίντερνετ τυχαία τα γνωρίζετε ; πληροφοριακά ρωτάω δεν ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάτι αυτή τη στιγμή. Κορυφαία εργαλεία γερμανικής ποιότητας. Μεγάλος έρωτας.... Πολύ θα ήθελα ένα τέτοιο... http://www.aandreou....840&Itemid=1413 Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2015 από τον Miskin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 εγω τα βλεπω λιγακι αλμυρα αυτα τα fein παντως,αν ειναι να μου`ρθει ο κουκος αηδονι θα προτιμησω καλυτερα τα metabo. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 Τα Metabo που είναι made in Germany είναι στα ίδια περίπου λεφτά με τα Fein. Επίσης το καλό με τα Fein είναι ότι δεν βγάζουν κάθε τρεις και λίγο νέο μοντέλο, συνεπώς υπάρχουν ανταλλακτικά για τα εργαλεία που έχεις ακόμα και μετά από δεκαετίες. Φυσικά αυτά τα λέει κάποιος που ακόμα τα βλέπει από τα sites και τις βιτρίνες... Δεν έχω προσωπική εμπειρία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Pirat 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 Πάντως φαίνεται να είναι πολύ ποιοτικά εργαλεία. Ένα φοβερό που είδα είναι τα κολονάτα δραπανα τους. Αλλά η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 Πάντως φαίνεται να είναι πολύ ποιοτικά εργαλεία. Ένα φοβερό που είδα είναι τα κολονάτα δραπανα τους. Αλλά η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη. Είναι κατηγορίας Milwaukee, Festool, κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες