Jump to content
mind crime

Γυμνό 600, αλλα ποιο?

Recommended Posts

Αν είστε σε μεγάλες πόλεις που έχει μεγάλες λεωφόρους ή δρόμους γενικότερα που μπορείς να πηγαίνεις με ταχύτητες πάνω από 60km/h καίει λιγότερο... Στις πιο μικρές πόλεις που οι δρόμοι είναι μικρότεροι και οι ταχύτητες μικρότερες και είσαι περισσότερο στο σταμάτα-ξεκίνα, καίει περισσότερο. Το έχω διαπιστώσει ο ίδιος!

Απο Αι' Γιάννη θα παω να χαρω και το βουνο , κίνηση δεν το βλέπω να εχει , οποτε καλές συνθήκες προβλέπω

Βλέπομεν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Απο Αι' Γιάννη θα παω να χαρω και το βουνο , κίνηση δεν το βλέπω να εχει , οποτε καλές συνθήκες προβλέπω

Βλέπομεν...

Εάν είναι πολυήμερο πήγαινε και καταρράκτες Δρυμώνα, πολύ ωραία διαδρομή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω ενα σπιτάκι στη Νησιώτισσα και ειναι ηδη πανω οι γονεις, τα ανίψια και η σκύλα μου οπότε μάλλον θα αράξω εκει να κανω και κανενα μπανάκι

Απο Αύγουστο που θα κάτσω για λίγες μέρες λεω να κανω κανένα ταξιδακι. Είμαστε ακόμα στα μέλια βλέπεις με το Χορνετάκι :wub:

Τροποποιήθηκε από τον iNtOtHeWiLdAh

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ακυρο

Τροποποιήθηκε από τον iNtOtHeWiLdAh

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντός γυμνό και ταξίδι δεν ειναι κ πολι ευχάριστο.εχω παει 2 φορές Πάτρα και ταλεποριθικα λιγο.αν κανείς ταξίδια μην πάρεις γυμνο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προσωπικα για κίνηση μες τη πόλη κατα 80% δεν θα έπαιρνα 4κύλινδρο.

Και τη κατανάλωση να ξεχασουμε,αλλου τα ευχαριστιέσαι αυτα,όχι μες τη πόλη,σε επαρχιακό/ορεινό στροφιλίκι και σε πίστα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τσεκαρισε το πρωτο thumbsup1.gif

http://www.car.gr/cl...s/view/3926318/

http://www.car.gr/cl...s/view/3910935/

http://www.car.gr/cl...s/view/3421537/

http://www.car.gr/cl...s/view/3909026/ Αυτό σβήστο τελείως!!! Ο άνθρωπος είναι ΤΟ λαμόγιο και καθίζει τάπες αβέρτα... Μακριά απο αυτόν....

http://www.car.gr/cl...s/view/3545284/

@mind crime

Θα σου έλεγα να κοιτάξεις και για SV 650. 72 ίππους, πολύ παιχνιδιάρικο.

Κατανάλωση παίζει απο 5,5λ/100χλμ μικτή που άμα του αλλάξεις τα φώτα θα δεις μέχρι και 7(αυτό είναι το μάξιμουμ που έχω δει εγώ όταν το έχω σπάσει εντός πόλης).

Απο προβλήματα κανένα απολύτως. Φοράει το ίδιο μοτέρ με το V-strom. V2 κινητήρας ροπάτος απο τα χαμηλά με αρκετά καλές επιδόσεις και στα υψηλά. Τελική 210.

Το γυμνό φοράει τιμόνι και για μένα είναι σαν παπάκι μέσα στην πόλη. Χώνομαι παντού χωρίς δυσκολία. Βάρος 190 κιλά με άδειο ντεπόζιτο(απο τα ποιο ελαφριά στην κατηγορία του).

Όσο αφορά τα φρένα του και τις αναρτήσεις να έχεις υπόψην σου ότι είναι μέτρια αλλά αρκετά για τα γκάζια που έχει.

Όσο αφορά την άνεση, ως γνωστών απο τον αέρα θα έχεις προβλήματα. Γιαυτό θα σου συνηστούσα μοντέλο μετά του 2005 που βρίσκεις άνετα με τα λεφτά που έχεις. Για να τα ξεχωρίσεις απο το 2005 και μετά το πλαίσιο είναι μαύρο απο ασημί που ήταν, το ψυγείο ποιο μικρό και επίσης φοράει ζελατίνα μπροστά απο τα όργανα.

Απο σέλα είναι η ίδια με τα supersport μιας και κυκλοφορεί και σε ss οπότε δεν θα έλεγα ότι είναι και η ποιο άνετη. Εγώ σαν οδηγός δεν έχω θέμα, αλλά πολλές συνοδηγοί μου έχουν παραπονεθεί για την μέση τους ή ότι πονάνε στον κώλο μετά απο κάποια φάση.

Αυτά απο μένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@mind crime

Κατανάλωση παίζει απο 5,5λ/100χλμ μικτή που άμα του αλλάξεις τα φώτα θα δεις μέχρι και 7(αυτό είναι το μάξιμουμ που έχω δει εγώ όταν το έχω σπάσει εντός πόλης).

Απο προβλήματα κανένα απολύτως. Φοράει το ίδιο μοτέρ με το V-strom. V2 κινητήρας ροπάτος απο τα χαμηλά με αρκετά καλές επιδόσεις και στα υψηλά. Τελική 210.

Το γυμνό φοράει τιμόνι και για μένα είναι σαν παπάκι μέσα στην πόλη. Χώνομαι παντού χωρίς δυσκολία. Βάρος 190 κιλά με άδειο ντεπόζιτο(απο τα ποιο ελαφριά στην κατηγορία του).

Όσο αφορά τα φρένα του και τις αναρτήσεις να έχεις υπόψην σου ότι είναι μέτρια αλλά αρκετά για τα γκάζια που έχει.

Όσο αφορά την άνεση, ως γνωστών απο τον αέρα θα έχεις προβλήματα. Γιαυτό θα σου συνηστούσα μοντέλο μετά του 2005 που βρίσκεις άνετα με τα λεφτά που έχεις. Για να τα ξεχωρίσεις απο το 2005 και μετά το πλαίσιο είναι μαύρο απο ασημί που ήταν, το ψυγείο ποιο μικρό και επίσης φοράει ζελατίνα μπροστά απο τα όργανα.

Απο σέλα είναι η ίδια με τα supersport μιας και κυκλοφορεί και σε ss οπότε δεν θα έλεγα ότι είναι και η ποιο άνετη. Εγώ σαν οδηγός δεν έχω θέμα, αλλά πολλές συνοδηγοί μου έχουν παραπονεθεί για την μέση τους ή ότι πονάνε στον κώλο μετά απο κάποια φάση.

Αυτά απο μένα.

+φωνώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@mind crime

Αυτά απο μένα.

Kαλά ρε Γιώργη, πόσες βάζεις εκεί πίσω? Μετά από ποια φάση πονάει ο κώλος τους??? :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψαξε για κανα ζ750 με κανα παζαρι θα βρεις σε αυτη την τιμη ... πηστεβω τα κανει ολα και ειναι το ποιο γρηγορο απο οσα εχουν αναφερθει. και απο καταναλωση με 20 ευρο 220+ χλμ.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψαξε για κανα ζ750 με κανα παζαρι θα βρεις σε αυτη την τιμη ... πηστεβω τα κανει ολα και ειναι το ποιο γρηγορο απο οσα εχουν αναφερθει. και απο καταναλωση με 20 ευρο 220+ χλμ.....

Πιο γρήγορο;; Μήπως δεν;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλά ρε Γιώργη, πόσες βάζεις εκεί πίσω? Μετά από ποια φάση πονάει ο κώλος τους??? crazy.gif

4 ζευγάρια γυναικίων οπισθίων συχναλάζονται στην πίσω σέλα μου. Μόνο το ένα ζευγάρι μου ανήκει δικαιωματικά... :mB_kalo_e: Το οποίο είναι και το ποιο παραπονιάρικο όσο αφορά την σέλα. Τα άλλα την παλαιύουν μέχρι τα 3 τέταρτα με 1 ώρα διαδρομή. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

4 ζευγάρια γυναικίων οπισθίων συχναλάζονται στην πίσω σέλα μου. Μόνο το ένα ζευγάρι μου ανήκει δικαιωματικά... :mB_kalo_e: Το οποίο είναι και το ποιο παραπονιάρικο όσο αφορά την σέλα. Τα άλλα την παλαιύουν μέχρι τα 3 τέταρτα με 1 ώρα διαδρομή. :P

Σκέφτηκες να πας σε έναν σελά να σου λύσει το πρόβλημα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιο γρήγορο;; Μήπως δεν;;;

απο ποιο ακρηβος δεν ειναι γρηγοροτερο απο οσα μηχανακια εχουνε υποθει??????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκέφτηκες να πας σε έναν σελά να σου λύσει το πρόβλημα;

Ναι το σκέφτηκα αλλά προς το παρών λεφτά δεν υπάρχουν οπότε .... υπομονή. :P

Πάντως είναι και η θέση της τέτοια που κουράζει και όχι μόνο η σέλα. Ο συνοδηγός είναι ποιο ψηλά απο τον οδηγό όπως ακριβώς στα supersport, άρα και λογικό να κουράζει μετά απο λίγο τον συνοδηγό. Όπως και να έχει θα δείξει μετά την μετατροπή, όταν τα καταφέρω και την κάνω. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο ποιο ακρηβος δεν ειναι γρηγοροτερο απο οσα μηχανακια εχουνε υποθει??????

Αν μιλάς για το παλιό το καρμπιρατεράτο τότε πάσο, αν όχι όμως τότε πιο γρήγορο από το GSR δεν είναι... Όχι ότι έχει σημασία, αλλά επειδή το ανέφερες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μιλάς για το παλιό το καρμπιρατεράτο τότε πάσο, αν όχι όμως τότε πιο γρήγορο από το GSR δεν είναι... Όχι ότι έχει σημασία, αλλά επειδή το ανέφερες.

καρμπιρατεράτο wtf?????? μιλαω για το ζ750 του 04-06 ( προσεχε οχι τα απομενα για τις σηγκεκριμενες χρονιες) πρακτηκα δεν με εχει περασει ποτε κανενα σε ευθια αλλα και σε πιστα (μεγαρα) αλλα και σε αριθμους να τα βαλεις δεν γινετε ενα μηχανακι με 185 κιλα και 98 αλογα (gsr) να ειναι γρηγοροτερο απο ενα 195κιλα και 108 αλογα.... δεν λεω για 600αρι στεκετε παρα πολυ καλα το gsr αλλα ποιο γρηγορο απο το ζ750 του 04-06 δεν ειναι.

και μηλαω σηγκεκριμενης χρονιας για τα επομενα οντως ειναι ποιο αργα .(λογο οχι τοσο αγριων εκκεντροφορων)

παντα φιλικα :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καρμπιρατεράτο wtf?????? μιλαω για το ζ750 του 04-06 ( προσεχε οχι τα απομενα για τις σηγκεκριμενες χρονιες) πρακτηκα δεν με εχει περασει ποτε κανενα σε ευθια αλλα και σε πιστα (μεγαρα) αλλα και σε αριθμους να τα βαλεις δεν γινετε ενα μηχανακι με 185 κιλα και 98 αλογα (gsr) να ειναι γρηγοροτερο απο ενα 195κιλα και 108 αλογα.... δεν λεω για 600αρι στεκετε παρα πολυ καλα το gsr αλλα ποιο γρηγορο απο το ζ750 του 04-06 δεν ειναι.

και μηλαω σηγκεκριμενης χρονιας για τα επομενα οντως ειναι ποιο αργα .(λογο οχι τοσο αγριων εκκεντροφορων)

παντα φιλικα :mB_kalo_e:

Για τις χρονολογίες που μιλάς έχεις δίκιο. Τα επόμενα είναι πιο αργά και νόμιζα αναφερόσουν σε εκείνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τις χρονολογίες που μιλάς έχεις δίκιο. Τα επόμενα είναι πιο αργά και νόμιζα αναφερόσουν σε εκείνα.

οποτε σωστα τα ξερουμε και οι 2 :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις! Μετα απο πολυ σκεψη εβγαλα καποια συμπερασματα. Εχουμε και λεμε, το er6 απορυπτεται, δυσκολα βρισκεις αξιολογο σε αυτα τα χρηματα και πφφ δε μαρεσει καθολου. Τα z750 και sv650 χμμμ, νομιζω οτι πανω απο 600cc πιανει τεκμηριο, κανω λαθος? παραπανω τελη, ασφαλεια κλπ... Μαρεσουν και τα δυο αλλα λογω των παραπανω, τεινω να τα αποριψω. Και κατι ακομα, νομιζω οτι τελικα θελω 4κυλινδρο ενσειρα, αυτο το στρυγκλισμα οταν ανεβαζουν, νομιζω δε συκγρινεται. Και αφου εβαλα και σαν δεδομενο οτι στην περιπτωση 4κ, απο αποψη καταναλωσης δε θα δω και μεγαλη διαφορα καθοτι η καλη μου τρανσαλπ ειναι αλκοολικη με 7,5lt/100km περιπου, καταλειγω καπου αναμεσα σε fz6 και hornet. Το θεμα τωρα ειναι ανεξαρτητα απο την εμφανιση που ειναι υποκειμενικη, ποιο απο τα δυο και γιατι? Ελπιζω να μη κουρασα, εχω μπερδευτει λιγο, ευχαριστω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα z750 και sv650 χμμμ, νομιζω οτι πανω απο 600cc πιανει τεκμηριο, κανω λαθος? παραπανω τελη, ασφαλεια κλπ... Μαρεσουν και τα δυο αλλα λογω των παραπανω, τεινω να τα αποριψω.

Ναι λάθος κάνεις... :) Και τα δύο τα ίδια τέλη πληρώνουν με ένα 500άρι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για τα κιλα που γραφεις

Ζ=230 φουλ υγρα

gsr=220+κατι ψιλα φουλ υγρα

:wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι λάθος κάνεις... :) Και τα δύο τα ίδια τέλη πληρώνουν με ένα 500άρι...

Ναι,εχεις δικιο για τα τελη, το τεκμηριο ομως?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι,εχεις δικιο για τα τελη, το τεκμηριο ομως?

Από όσο ξέρω οι χιλιάρες μόνο έχουν τεκμήριο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ!!! ΜΟΝΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΓΟΡΑΣ!!!

συγνωμη για την κραυγη, αλλα το εχουμε πει ενα εκατομυριο φορες... :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα