iliassalonica 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 καλησπερα παιδια!! ηθελα να ρωτησω αν θα εχω προβλημα αν αλλαξω τα πλαστικα στο παπι μου (50 στα χαρτια) εχω ακομα την προσωρινη αδεια και το μηχανακι δηλωθηκε με χρωμα μπλε..τωρα απο βδομαδα βγαζω ασφαλεια αλλα θα εχω αλλαξει πλαστικα θα βαλω ασπρα..υπαρχει κανενα προβλημα με αυτο? και πως θα γινει? η αδεια θα γραφει μπλε και η ασφαλεια ασπρο η να τους πω οτι ειναι μπλε? πληροφοριακα σας λεω πως εκει που βρηκα να κανω ασφαλεια δεν κοιτανε καν το μηχανακι απλα σε ρωτανε τι χρωμα ειναι..το ξερω γιατι εχω ξανακανει ασφαλεια εκει..συγνωμη αν σας επριξα αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 Kαλο θα ειναι να τους προλαβεις πριν σου βγαλουνε την κανονικη αδεια να τους πεις οτι θα το κανεις ασπρο. Λογικα δεν θα επιβαρυνθεις και οικονομικα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 Στις ασφαλιστικές δεν κοιτάνε συνήθως το μηχανάκι, αλλά τα επίσημα έγγραφα αυτού. Εάν η άδεια γράφει μπλε, τότε είναι παράνομο να μην είναι μπλε το μηχανάκι. Για αλλαγή χρώματος στην άδεια νομίζω είναι 40€ στα ΚΕΠ από όσο ξέρω τουλάχιστον. Ρώτα και εκεί, μην σε πάρω στο λαιμό μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iliassalonica 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 αν ειναι να ειναι παρανομο τοτε θα τα παρω σε μπλε γιατι αυτα που εχω ειναι σε κακη κατασταση...το εχω ξανακουσει αυτο με τα ΚΕΠ και τα 40 ευρω και δεν νομιζω οτι αξιζει το μηχανακι το θελω για την δουλεια μου οχι για μοστρα..σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια να στε καλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skim 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ρώτησα πρόσφατα σε ΚΕΠ για αλλαγή χρώματος και δεν υπάρχει κάποιο ποσό που πρέπει να πληρώσεις Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2013 από τον skim Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2013 Πράγματι, η αλλαγή χρώματος στα ΚΕΠ είναι δωρεάν. Έκανα μέσα στο έτος αλλαγή χρώματος στο DRZ και δεν κόστισε τίποτα. Πρέπει μόνο να συμπληρώσεις μια υπεύθυνη δήλωση με το νέο χρώμα και δηλώνεις ότι η αλλαγή έγινε μέσα στις τελευταίες δεκαπέντε μέρες (εντελώς τυπικό επί της ουσίας). Εννοείται ότι χρώμα άδειας και ασφάλειας πρέπει να ταιριάζει για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iliassalonica 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 εγινε παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και τον χρονο σας ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Τώρα το τι θεωρείται "χρώμα μηχανής" εγώ ακόμα να το καταλάβω. Μια μηχανή με άσπρο ντεποζίτο, κόκκινο bagster, κόκκινη σέλα κλπ θεωρείται άσπρη? 'Νταξ, το bagster το βγάζεις αλλά καταλάβατε τι θέλω να πώ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 είμαι σχεδόν σίγουρος ότι χρώμα είναι το τι είναι το ντεπόζιτο, αν βρω που το είχα διαβάσει θα το βάλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) ξέρω οτι ειναι το ντεπόζιτο, οσο για την αλλαγή ειχα κάνει και εγω απο μπλε σε μαύρο και θα σε συμβουλέψω να μην πας στα ΚΕΠ γτ είναι λιγο κάφροι ώρες ώρες για παράδειγμα εγω πηγα στα κεπ της περιοχής μου (επαρχεία) διαβάσανε οτι η άδεια εκδόθηκε χολαργο και μου είπαν οτι θα την στείλουν, λεω άστο θα πάω εγω ο ίδιος παω εκει μετα απο πολλές ωρες ουράς και καταλήγω να μου πουν οτι θα πρεπει να παω στο υπουργείο μεταφορών της περιοχής μου και μαθαίνω την ίδια μερα απο άλλον οτι έχασε την άδεια του απο τα ΚΕΠ (δεν την έστειλαν σωστη περιοχή και παράπεσε) πήγα στο υπουργείο της περιοχής μου και μεσα σε 2 λεπτά πήρα την καινούρια άδεια με τόπος έκδοσης της περιοχής μου ενημέρωσα με φαξ την ασφάλεια μου ενω μου ειπαν οτι δεν χρειάζεται (αλλα χρειάστηκε οταν μου έριξαν την μηχανή) και τελος κόστος μηδέν η καινουρια σου αδεια θα εχει καινούριο αριθμο αδείας (δεν λεω την πινακίδα) ενω η ασφάλεια θα εχει τον παλιό, οταν πάρεις την άδεια ενημέρωσε και στειλε φωτοτυπία με φαξ στην ασφάλεια δεν χρειάζεται κατι αλλο Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 , 2013 από τον jpn_sakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skim 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Στο υπουργείο δηλαδή στην εκτυπώνουν αμέσως την καινούρια άδεια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 αν γίνεται πανικός οπως ηταν στον χολαργο λογικα οχι αλλα αν πας επαρχεία (αν εχεις γνωστό και δηλώσεις οτι σε φιλοξενεί) θα την εχουν έτοιμη σε 2 λεπτα το ίδιο ισχύει και για την ταυτότητα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iliassalonica 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 επειδη το μηχανακι το χω για δουλεια πιο πολυ και δεν εχω χρονο να τρεχω σε ΚΕΠ,υπουργεια κτλ θα ξαναβαλω πλαστικα ιδιου χρωματος..σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Για να μην ανοιγω νεο θεμα Αγορασα ενα μηχανακι,εκανα την μεταβιβαση και αυριο πρωι παω να το παρω με εναν φιλο μου.Το θεμα ειναι οτι ακομα δεν εχει βγει το διπλωμα μου,εχω μονο την καρτελα.Υπαρχει καποια ασφαλεια που να μου κανει ασφαλιση και χωρις διπλωμα[online?].Πιστευω οτι σε λιγες μερες θα ερθει το διπλωμα ,αλλα μην παω αυριο και με σταματησουν στον δρομο και δεν εχω ασφαλεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 ειναι εντελώς σε λαθος θεμα η ερώτηση σου αλλα θα σου πω, ασφάλεια μπορεις να βγάλεις και το αλλο ειναι (οπο οσο κατάλαβα) οτι εχεις δώσει για δίπλωμα αλλα δεν το εχεις παρει στα χερια και εκει ειναι οτι μπορούν να σε γράψουν (εχουν αλλάξει τα πράγματα και τρως πρόστιμο στο δικαστήριο αν δεν κανω λαθος) το λαθος ειναι οτι έπρεπε να παρεις απο την σχολή κάποια βεβαίωση οτι περιμένεις το δίπλωμα για να μην εχεις θεμα (εκτός και αν πέσεις σε στραβόξυλο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Ξερεις καμια ασφαλεια.Γιατι ολες online ζητανε στοιχεια διπλωματος και 2 που εχω παρει τηλ δεν μου δινουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iliassalonica 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Ξερεις καμια ασφαλεια.Γιατι ολες online ζητανε στοιχεια διπλωματος και 2 που εχω παρει τηλ δεν μου δινουν... αν εισαι απο θεσσαλονικη ξερω..πες μου να σε στειλω pm αν ειναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eyotzinos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 Γινετε να εχω το μηχανακη μου με δυο χρωματα μπροστα ασπρο και πισω μαυρο και στην αδεια να λεει ενα χρωμα δηλαδη ασπρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες