hondakias21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 καλσπέρα παιδία.το σκούτερ μ παρεδωσε πνευμα πρωχθες και σκεφτομαι να πάρω αλλλο μηχανακι για απλη χρηση σπιτι σχολή κλπ και αντε καμια μακρινη βολτα,το μπατζετ ειναι 1500-1600 συν οτι κερδισω απ την <<αλλαγη>> που θα κάνω με το να δωσω το παλιο μου στο μαγαζι που θα αγωράσω το αλλο,η να το δώσω σε μαγαζια που αγωράζουν μηχανακια μετρητης υπολογιζω 300-400 ευρω να πίασει,εχω βρει μια καλη ευκαρια ενα runner 125 st μοντ, του 11 με λιγα χιλιομετρα στα 1900 ε και το σκεφτομαι ασχημα αλλα κωλαω στα ακριβα σερβις και στην αξιοπιστια του ιταλου,άλλοι μου λεν να κοιταξω κανα μεταχειρησμενο crypton χ η innova i θελω κατι με γνωμονα την οικονομια την αξιοπιστια και την λειτουργηκοτητα .πειτε μου τις αποψεις σας.ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Σε αυτα που ειπες δηλαδη cryptonx - innova. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zandesiro 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Εγω παντως που εχω το runner 200 vxr το ενα σερβις που εχω κανει δεν περασε το 40αρι......Ενα λιτρο λαδι παιρνει το καημενο!! Αν διαλεγα ομως η σειρα μου θα ηταν... Crypton x Runner Innova Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 και γω crypton x θα επαιρνα με αυτα τα κριτηρια,με 1900-2000 € που θα φτασει το μπατζετ σου οπως λες μαζι με το παλιο θα βρεις πολυ καλο crypton x πιστευω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 crypton xXx! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικος ο μεγαλοπρεπης 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Παπι για οικονομια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakias21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 λοιπών ο <<δρομεας>> είναι αυτός εδώ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3735232/ και τα δυο crypton που σκεφτομαι αυτα http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3743596/ και αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3867164/ δίνω ενα ελαφρή προβάδισμα στο runner λόγω του οτι είναι σε μαγαζί και ετσι μπορω να ξεφορτοθω το παλιο πιο ευκολα,διοτι με τα crypton πρέπει πρωτα να βρω ενα μαγαζι για να σκώτοσω το παλιο με κανα 300αρι και μετά να κινηθω,οφείλω να πω πάντως πως κ μενα η καρδία μ ζητάει cryptonακι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakias21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 κανείς ρε παιδια??δειτε αυτα τα 3 και δώστε μου καμια συμβουλη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Πιστεύω ότι το special edition crypton x θα σου είναι κομπλέ.1800 ευρώ 12000 χιλιόμετρα,εντάξει μια χαρά τιμή έχει.Εγώ αυτό θα διάλεγα τώρα εσύ αποφασίζεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 με αυτα τ λεφτά μπορείς να πάρεις ένα καινούριο πχ καζε 115 σε παπί ή sym symphony 150 σε σκούτερ που θα χει κ 2 χρόνια εγγύηση + θα ξέρεις του σ γίνεται για ποιο λόγο να μπλέξεις με μεταχειρισμένα από τ στιγμή που το budget σου είναι πάνω από 1000 ευρώ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες