Jump to content
Sign in to follow this  
krokas

crypton x h beverly 250???

Recommended Posts

παιδια θελω κατι γυρω στα 1500 μεταχειρισμενο κ ειμαι μεταξη crypton x special k baverly 250.επειδη δεν ξερω τπτ απο scooter αξιζει???στα λεφτα αυτα τα μονα που βρισκω ειναι μεταξυ του 2004 με 2006 ποσο πανε τα sevice τους???κ αν βγαζουν προβληματα κ ποσο κοστιζουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παντα η επιλογη μοτο γινεται αναλογα με την χρηση που το θελει κανεις...

Εγω με τα δικα μου δεδομενα θα διαλεγα το beverly χωρις να το σκεφτώ και πολύ

Τα scooter εχουν βεβαια πιο ακριβα σερβις.

Για το Χ μου εχει πει ο κολητος μου που εχει ο αδερφος του οτι μια φορα που του χαλασε ο εγκεφαλος του injection, απο τοτε συνεχεια βγαζει προβληματα.

To beverly ειναι injection ή καρμπυρατερ?

Ο λογος που θα διαλεγα το scooter δεν ειναι επειδη στο Χ ειναι αυτο με το injection αυτο σαν "αχρηστη πληροφορια" το ειπα, απλως τα αυτοματα εχουν αλλη γλυκα και ειναι πιο ανετο.

Τροποποιήθηκε από τον jutzel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα beverly καρμπυρατερ τα περισσοτερα κ τα βρισκω στα 40000 χλμ δηλαδη στο δευτερο μεγαλο service..απλως δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστα οπως τα παπια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τιποτα δεν χαλαει απο μονο του,η αξιοπιστια ειναι και θεμα σωστης ή οχι συντηρησης.

Εγω δεν θα επαιρνκ μπεβερλυ γιατι δεν μου αρεσουν τα σκουτερ,εχουν παραπανω εξοδα σε σχεση με το παπι και στη χρηση που κανω δεν θεωρω οτι μου προσφερει κατι παραπανω απ το παπι(στα ιδια περιπου κυβικα ετσι,αλλο αν μιλησουμε για τ μαξ)

παρολα αυτα εσενα στη χρηση που θα κανεις μπορει να σε βολεψει καλυτερα το σκουτερ

τελος παιζει μεγαλο ρολο και τι σου αρεσει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελεγα σε κατι τετοιο

http://www.motovinios.gr/products/used/piaggio-beverly-250

σε beverly.δεν ξερω κατα ποσο αξιζει κ σε ματαπωλειτικη αξια τι πιανει.

μου λενε πως ειναι ζημιαρικα ανεβαζουν θερμοκρασιες κ αινε ηλεκρονικες κτλ.κ οτι μολις φτασουν τα 50 0000 χλμ ειναι για ανακατασκευη.καποιος που να εχει ενα του 2005-2006 να μου πει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακου αγορινα:Το σερβις του μπεβερλυ ειναι πιο ακριβο απο το κρυπτον οπως και οτι αλλο αφορα στο θεμα συντηρηση.Το μπεβερλυ ειναι σιγουρα πιο γρηγορο και πιο ανετο.Θα εχεις χωρους και προστασια απο νερα και αερα αλλα και κανα λιτρο παραπανω καταναλωση.Αυτοι που σου λενε για ανακατασκευες μαλλον δεν ειχαν ποτε μπεβερλυ.Ο κινητηρας του ειναι απο τους πλεον αξιοπιστους στο γκρουπ της πιατζιο και τον εχουν βαλει πολλα μοντελα.Εγω σαν τελικη συμβουλη θα σου λεγα να κοιταξεις για 2007 μοντελο και μετα γιατι τοτε βγηκε το ιντζεκσιον και εχει μια λιγο καλυτερη καταναλωση.Αν παντως σε βολευει και το παπι καλυτερα παρε αυτο για να χεις και λιγοτερα εξοδα

Τροποποιήθηκε από τον Νικος ο μεγαλοπρεπης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπάρχει επαφή στο ένα με το άλλο. Το ένα είναι παπί, και μάλιστα πανάκριβο. όσο και να το εξυμνουν. Σκούτερ δεν είχα ποτέ και ας είχα αλάξει καμμιά δεκαριά μηχανάκια. πριν έξι μήνες πήρα για δεύτερο ένα beverly 250 καρμπυρατεράτο 2005 από χέρι. Διαπίστωσα ότι τα ποιο πολλά για τα σκούτερ που ακούγονται είναι μύθος. Αν το πας όπως πρέπει ούτε τρελή κατανάλωση έχει ουτε τις φθορές. Δεν είναι μηχανή, έχει αδιάφορη οδήγηση αλλα έχει ένα σωρό καλά. χωρους προστασία ωραιο περπατημα σε εθνικες. 110 δικαβαλος σταθερα πας για πλακα κ αν οδηγησεις κ μκε σπασμενο γκαζι θα παθεις πλακα με την οικονομια. Οσο για τις βλάβες ποτέ δεν κατάλαβα γιατι αφου είναι τόσο ζημιαρικο κ αχρηστο τα μισα σκουτερρ που κυκλοφορουν ειναι piaggio?

Τροποποιήθηκε από τον NIK_PAP_01

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το αλλο που εχω στο μυαλο μου ειναι η μεταπωλητικη αξια.συμφωνω πως το crypton ειναι ακριβο για παπι κλεινω προς beverly αν καποιος μπορει να μου πει τι service θελει καθε ποσα χλμ κ ποσο περιπου κανουν.κ αν γνωριζετε κανα μαστορα για beverly αξιολογο σε περιοχη κεντρου κ γαλατσι.η αν υπαρχει κατι αλλο που να αξιζει γυρω στα 1500-1700οι διαδρομες μου ειναι κυριως κεντρο αλλα 2 φορες την εβδομαδα θα πηγαινω απο γαλατσι αγιο στεφανο κ καλαμακι,μια κ μια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το αλλο που εχω στο μυαλο μου ειναι η μεταπωλητικη αξια.συμφωνω πως το crypton ειναι ακριβο για παπι κλεινω προς beverly αν καποιος μπορει να μου πει τι service θελει καθε ποσα χλμ κ ποσο περιπου κανουν.κ αν γνωριζετε κανα μαστορα για beverly αξιολογο σε περιοχη κεντρου κ γαλατσι.η αν υπαρχει κατι αλλο που να αξιζει γυρω στα 1500-1700οι διαδρομες μου ειναι κυριως κεντρο αλλα 2 φορες την εβδομαδα θα πηγαινω απο γαλατσι αγιο στεφανο κ καλαμακι,μια κ μια.

Ανα 5000χλμ θελει λαδια (οι μαστορες λενε ανα 3000) κανα 30αρι κοστιζει μαζι με φιλτρο,στα 10000 αλλαζεις και μπουζι,φ. αερα κ.α. και παει στα 80-100ευρω και καθε 20000 ειναι το μεγαλο που παει 150-200 ευρω.Αν το σκιζεις ο ιμαντας δεν θα φτανει τα 20000 οποτε θα αλλαζεις πιο νωρις.Εγω εχω 24000 και ιμαντα ακομα δεν εχω αλλαξει Τροποποιήθηκε από τον Νικος ο μεγαλοπρεπης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Crypton Χ δαγκωτο !!!!!!!!!!!!,τερας αξιοπιστιας,(ρωτα τους ντελιβεραδες) ,το beverly μεχρι κ το καινουριο βγαζει συνεχεια προβληματα ,ποιοτητα ηλεκτρικων πλαστικων κ μεταλων για τον :swear: ,σερβις ακριβα.Στην Ιταλια τα περισσοτερα scooter ειναι ΥΑΜΑΗΑ-ΗΟΝDΑ-SYM-KYMCO Καλη επιλογη !!!

Υ.Γ. Εχω beverly 300 του 2010 :bash:

Τροποποιήθηκε από τον adventure

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενταξει ειπαμε να παρει το παιδι κρυπτον αλλα μη λεμε πως βγαζει το μπεβερλυ συνεχεια προβληματα για να ενισχυσουμε την αποψη μας.Εγω πρωτος λεω πως αμα θελει οικονομια σε σερβις, καταναλωση να προτιμησει κρυπτον.Μια σημειωση να κανω πως οταν δινεις 1500-1700 τι μεταπωλητικη αξια ψαχνεις? Ποσο να χασεις αφου ηδη εισαι χαμηλα σε τιμη αγορας.Δεν ειναι κανα ποσο τεραστιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλως πιστευω πως το crypton x σε 2 χρονια απο την ταχα αγορα θα μπορει να πωληθει πιο ευκολα κ κοντα στην αξια του παρα το beverly του 2005που θα κλεισεςι 10ετια.τα crypton x ειναι γυρω στο 2009.

το beverly ειναι και πιο μ___παγίδα

ΣΩΣΤΟ!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε 2 χρονια τα ιδια λεφτα θα χασεις και στα δυο.Τελος παντων.Μη το ψαχνεις τοσο πολυ, στη τελικη παρε οποιο σ αρεσει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπάρχει επαφή στο ένα με το άλλο. Το ένα είναι παπί, και μάλιστα πανάκριβο. όσο και να το εξυμνουν. Σκούτερ δεν είχα ποτέ και ας είχα αλάξει καμμιά δεκαριά μηχανάκια. πριν έξι μήνες πήρα για δεύτερο ένα beverly 250 καρμπυρατεράτο 2005 από χέρι. Διαπίστωσα ότι τα ποιο πολλά για τα σκούτερ που ακούγονται είναι μύθος. Αν το πας όπως πρέπει ούτε τρελή κατανάλωση έχει ουτε τις φθορές. Δεν είναι μηχανή, έχει αδιάφορη οδήγηση αλλα έχει ένα σωρό καλά. χωρους προστασία ωραιο περπατημα σε εθνικες. 110 δικαβαλος σταθερα πας για πλακα κ αν οδηγησεις κ μκε σπασμενο γκαζι θα παθεις πλακα με την οικονομια. Οσο για τις βλάβες ποτέ δεν κατάλαβα γιατι αφου είναι τόσο ζημιαρικο κ αχρηστο τα μισα σκουτερρ που κυκλοφορουν ειναι piaggio?

Γιατί οι Έλληνες δίνουμε σημασία στην εμφάνιση και πως να φαινόμαστε πιο κιριλέ καθώς και το όχημα μας να είναι ευρωπαικό μην είναι τίποτα κινέζικο-κορεάτικο παρά στην ουσία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα