cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Καλησπέρα! Επέστρεψα προχτές από Ολλανδία και μαζί μου έφερα και ένα πολύ ωραίο κρύωμα (πιο πολύ σε πνευμονία φέρνει ) αρκετό κρύο για την εποχή 12-16 βαθμούς και φυσικά σαν κλασικός βλάκας (με καλοκαιρινό εξοπλισμό) αντί να κυκλοφορώ με τα τοπικά ΜΜΜ χρησιμοποιούσα τη μηχανή ενός συναδέλφου ένα er-5n. Λοιπόν στην κατάσταση που είμαι είναι φανερό ότι το hornetακι δεν είναι να το οδηγήσω γιατί με τον αέρα και τις αλλαγές θερμοκρασίας το έχω για σιγουράκι το νοσοκομείο και ρωτάω (τη μοτο την χρησιμοποιώ όλο το χρόνο) να βάλω ζελατίνα κάνει δουλειά και αν ναι ποια ? τα φώτα σας !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Κανένας......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Φίλε μου αν είσαι τόσο κρυωμένος,μόνο μπαρμπρίζ αυτοκινήτου σε σώζει.Λίγος ιδρώτας,με ένα ελαφρύ αεράκι,θα σε στείλει στο νοσοκομείο. και ΟΧΙ η ζελατίνα στο Hornet δε κάνει δα και τόση δουλειά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Φίλε μου αν είσαι τόσο κρυωμένος,μόνο μπαρμπρίζ αυτοκινήτου σε σώζει.Λίγος ιδρώτας,με ένα ελαφρύ αεράκι,θα σε στείλει στο νοσοκομείο. και ΟΧΙ η ζελατίνα στο Hornet δε κάνει δα και τόση δουλειά. Με αφορμή την κατάστασή μου ρωτάω για ζελατίνα για τισ επόμενες μέρες μονο κουτί αλλα πλέον το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω γιατί έχτω και μία μικρή ανεμοκάλυψη θα με είχε γλυτώσει τι λέτε για αυτη http://www.motomad.gr/proddetail.asp?prod=BARRACUDA_WindScreen-Hornet%2807-10%29 Τροποποιήθηκε Ιούλιος 3 , 2013 από τον cris_cb Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 To βάρος της σε χρυσάφι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 To βάρος της σε χρυσάφι... τοσο ακριβή? πάνω κάτω εκέι είναι όλες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σάτυρος 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Αυτη που παρεθεσες ειναι πολυ ασχημη. Βαλε αυτη που εχω βαλει εγω, ομως φοβερη ανεμοκαλυψη μη περιμενεις, αν εισαι κοντα στο 1.80 θα καλυπτει το στηθος σου περιπου. -και στις μεγαλυτες ταχυτητες για λιγα δευτερολεπτα αν σκυψεις εντελως. http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.motorshop.gr/assets/images/0284/7430/A310.jpg&imgrefurl=http://motorshop.gr/p.ZELATINA-HONDA-HORNET-CB600-F-ABS-A310-GIVI.579831.html&h=500&w=500&sz=40&tbnid=GFG5cpl9s8iKlM:&tbnh=90&tbnw=90&zoom=1&usg=__-iywTJ4raj24veziZAbvl_Q2fQM=&docid=1pqZeFFjsOyvbM&sa=X&ei=A0XUUZvbM4WutAaDl4H4Bg&ved=0CDsQ9QEwAw&dur=126 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Αυτη που παρεθεσες ειναι πολυ ασχημη. Βαλε αυτη που εχω βαλει εγω, ομως φοβερη ανεμοκαλυψη μη περιμενεις, αν εισαι κοντα στο 1.80 θα καλυπτει το στηθος σου περιπου. -και στις μεγαλυτες ταχυτητες για λιγα δευτερολεπτα αν σκυψεις εντελως. http://www.google.gr...Q9QEwAw&dur=126 Givi είναι? Μοιάζει με αυτην http://www.hondabikes.gr/product.php?products_id=223 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 ότι και να βάλεις αν είσαι ψηλός ή πας με πολλά,άχρηστο θα είναι.άσε που δίνει και ένα τόνο ασχήμιας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 ότι και να βάλεις αν είσαι ψηλός ή πας με πολλά,άχρηστο θα είναι.άσε που δίνει και ένα τόνο ασχήμιας! 1.78 είμαι και γενικά μέσα στην πόλη πάω με λογικές ταχύτητες (με μερικές εξαιρέσεις αλλά πάντα με μέτρο) το ξέρω οτι η ζελατίνα δεν είναι ότι πιο όμορφο για το hornet αλλα τι επιλογές έχω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Μη βαλεις τιποτα στη μηχανη. Βαζε μπουφαν αντιανεμικο ή κορντουρα χειμερινο χωρις την επενδυση και κλειστο κρανος, ωστε να μην περναει αερας στο σωμα σου για καμια βδομαδα. Επισης κανε κανα μπανιο θαλασσα με ηλιοθεραπεια. Δεν θα πιστεψεις ποσο βοηθαει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Αυτά που λέει ο gkourmoul,εκτός από το μπάνιο.Αν έχεις πνευμονία,δε θα το συνιστούσα με τίποτα..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Αν εχει πνευμονια ... να παει σε νοσοκομειο... Για απλο κρυωμα μιλησα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Αν εχει πνευμονια ... να παει σε νοσοκομειο... Για απλο κρυωμα μιλησα Το είπα γιατί λέει κάτι σαν πνευμονία έχει,στο πρώτο πόστ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Πολύ άσχημο κρύωμα έχω αλλά αν καβαλήσω δεν την γλυτώνω την πνευμονία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 τοσο ακριβή? πάνω κάτω εκέι είναι όλες! Στην Transalp μου κόστισε 40 ευρώ και στο σκούτερ 17, κι οι δυο ψηλές με εξαιρετική ανεμοκάλυψη. Για αυτό που είναι, είναι ακριβή, αυτό λέω. Τώρα η αγορά κινείται βέβαια με βάση το πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις. Αν έδωσες 5-6 χιλιάδες ευρώ για τη μηχανή, δεν θα τσιγκουνευτείς 90 ευρώ για μια ζελατίνα, έστω κι αν σ' αυτόν που την έφτιαξε κόστισε 5-10. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Στην Transalp μου κόστισε 40 ευρώ και στο σκούτερ 17, κι οι δυο ψηλές με εξαιρετική ανεμοκάλυψη. Για αυτό που είναι, είναι ακριβή, αυτό λέω. Τώρα η αγορά κινείται βέβαια με βάση το πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις. Αν έδωσες 5-6 χιλιάδες ευρώ για τη μηχανή, δεν θα τσιγκουνευτείς 90 ευρώ για μια ζελατίνα, έστω κι αν σ' αυτόν που την έφτιαξε κόστισε 5-10. Δίκιο έχεις!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σάτυρος 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Givi είναι? Μοιάζει με αυτην http://www.hondabike...products_id=223 Αυτη ειναι, εγω την εβαλα απο τοτε που αγορασα την μηχανη, οταν την εβγαλα κανα δυο φορες δεν την παλευα με τιποτα σε ταξιδι. 1.82 ειμαι -> http://www.mybike.gr/topic/61968-%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81/page__st__255 Να την βαλεις. Ασχημο μου φαινεται το μηχανακι οταν λειπει πλεον. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 3 , 2013 από τον Σάτυρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 ε όχι ρε παιδιά το Hornet άσχημο χωρίς ζελατίνα.ειδικά με αυτές που έχετε ποστάρει.είπαμε να λέμε τη γνώμη μας,αλλά όχι και έτσι... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kontalex 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Εχω την ζελατινα της givi στο χορνετακι...κανει δουλεια μεχρι τα 140...μου δινει δηλαδη 20 χλμ+ καθως χωρις αυτην την παλευω μεχρι τα 120 ,μετα αρχιζω να παλευω με τον αερα....Κατα καποιο τροπο στελνει τον αερα πανω απο το κρανος οταν ειναι τοποθετημενη στη μηχανη.... Να προσθεσω βεβαια οτι ειμαι γυρω στο 1.70 αρα παιζει και αυτο τον ρολο του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Δες αυτό της Baracuda. Δεν χαλάει την εμφάνιση και κάνει δουλειά. Αλλά στην περίπτωση σου δεν βοηθάει τίποτα τέτοιο... Απέφυγε την μηχανή μέχρι να γίνεις καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Δες αυτό της Baracuda. Δεν χαλάει την εμφάνιση και κάνει δουλειά. Αλλά στην περίπτωση σου δεν βοηθάει τίποτα τέτοιο... Απέφυγε την μηχανή μέχρι να γίνεις καλά. μηχανή τώρα δεν έχει! απλά το σκέφτομαι και για το χειμώνα που τα κρυολογήματα είναι πιο συχνά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Για τα κρυολογήματα (χειμώνας ή μη) δεν νομίζω να κάνει κάτι η ζελατίνα σε "γυμνή" μηχανή! εδιτ. Ειπώθηκε και παραπάνω μάλλον με τον εξοπλισμό αναβάτη θα πρέπει να ψαχτείς Τροποποιήθηκε Ιούλιος 4 , 2013 από τον brutos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Για τα κρυολογήματα (χειμώνας ή μη) δεν νομίζω να κάνει κάτι η ζελατίνα σε "γυμνή" μηχανή! εδιτ. Ειπώθηκε και παραπάνω μάλλον με τον εξοπλισμό αναβάτη θα πρέπει να ψαχτείς να κυκλοφορώ με το χειμερινο dainese και 33 βαθμους??? την άμεση έκθεση της θωρακικής κοιλότητας στον αέρα με 80 -100 κμ θέλω να αποφύγω! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 4 , 2013 από τον cris_cb Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 να κυκλοφορώ με το χειμερινο dainese και 33 βαθμους??? την άμεση έκθεση της θωρακικής κοιλότητας στον αέρα με 80 -100 κμ θέλω να αποφύγω! ...δλδ τα κρυολογήματα με τους 33 βαθμούς τα έπαθες; ...όπως σου έχουν απαντήσει και παραπάνω είναι δύσκολο με μια μικρή ζελατίνουλα να μην δέχεσαι αέρα!! ..άσε που υπάρχει και θερινός εξοπλησμός αναβάτη και δεν εννοώ βατραχοπέδιλα και μάσκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες