Jump to content
cris_cb

Ζελατίνα σε hornet κάνει δουλειά?

Recommended Posts

Καλησπέρα! Επέστρεψα προχτές από Ολλανδία και μαζί μου έφερα και ένα πολύ ωραίο κρύωμα (πιο πολύ σε πνευμονία φέρνει ) αρκετό κρύο για την εποχή 12-16 βαθμούς και φυσικά σαν κλασικός βλάκας (με καλοκαιρινό εξοπλισμό) αντί να κυκλοφορώ με τα τοπικά ΜΜΜ χρησιμοποιούσα τη μηχανή ενός συναδέλφου ένα er-5n. Λοιπόν στην κατάσταση που είμαι είναι φανερό ότι το hornetακι δεν είναι να το οδηγήσω γιατί με τον αέρα και τις αλλαγές θερμοκρασίας το έχω για σιγουράκι το νοσοκομείο και ρωτάω (τη μοτο την χρησιμοποιώ όλο το χρόνο) να βάλω ζελατίνα κάνει δουλειά και αν ναι ποια ? τα φώτα σας !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φίλε μου αν είσαι τόσο κρυωμένος,μόνο μπαρμπρίζ αυτοκινήτου σε σώζει.Λίγος ιδρώτας,με ένα ελαφρύ αεράκι,θα σε στείλει στο νοσοκομείο.

και ΟΧΙ η ζελατίνα στο Hornet δε κάνει δα και τόση δουλειά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου αν είσαι τόσο κρυωμένος,μόνο μπαρμπρίζ αυτοκινήτου σε σώζει.Λίγος ιδρώτας,με ένα ελαφρύ αεράκι,θα σε στείλει στο νοσοκομείο.

και ΟΧΙ η ζελατίνα στο Hornet δε κάνει δα και τόση δουλειά.

Με αφορμή την κατάστασή μου ρωτάω για ζελατίνα για τισ επόμενες μέρες μονο κουτί αλλα πλέον το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω γιατί έχτω και μία μικρή ανεμοκάλυψη θα με είχε γλυτώσει

τι λέτε για αυτη http://www.motomad.gr/proddetail.asp?prod=BARRACUDA_WindScreen-Hornet%2807-10%29

Τροποποιήθηκε από τον cris_cb

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτη που παρεθεσες ειναι πολυ ασχημη. Βαλε αυτη που εχω βαλει εγω, ομως φοβερη ανεμοκαλυψη μη περιμενεις, αν εισαι κοντα στο 1.80 θα καλυπτει το στηθος σου περιπου. -και στις μεγαλυτες ταχυτητες για λιγα δευτερολεπτα αν σκυψεις εντελως.

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.motorshop.gr/assets/images/0284/7430/A310.jpg&imgrefurl=http://motorshop.gr/p.ZELATINA-HONDA-HORNET-CB600-F-ABS-A310-GIVI.579831.html&h=500&w=500&sz=40&tbnid=GFG5cpl9s8iKlM:&tbnh=90&tbnw=90&zoom=1&usg=__-iywTJ4raj24veziZAbvl_Q2fQM=&docid=1pqZeFFjsOyvbM&sa=X&ei=A0XUUZvbM4WutAaDl4H4Bg&ved=0CDsQ9QEwAw&dur=126

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτη που παρεθεσες ειναι πολυ ασχημη. Βαλε αυτη που εχω βαλει εγω, ομως φοβερη ανεμοκαλυψη μη περιμενεις, αν εισαι κοντα στο 1.80 θα καλυπτει το στηθος σου περιπου. -και στις μεγαλυτες ταχυτητες για λιγα δευτερολεπτα αν σκυψεις εντελως.

http://www.google.gr...Q9QEwAw&dur=126

Givi είναι?

Μοιάζει με αυτην http://www.hondabikes.gr/product.php?products_id=223

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ότι και να βάλεις αν είσαι ψηλός ή πας με πολλά,άχρηστο θα είναι.άσε που δίνει και ένα τόνο ασχήμιας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ότι και να βάλεις αν είσαι ψηλός ή πας με πολλά,άχρηστο θα είναι.άσε που δίνει και ένα τόνο ασχήμιας!

1.78 είμαι και γενικά μέσα στην πόλη πάω με λογικές ταχύτητες (με μερικές εξαιρέσεις αλλά πάντα με μέτρο) το ξέρω οτι η ζελατίνα δεν είναι ότι πιο όμορφο για το hornet αλλα τι επιλογές έχω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη βαλεις τιποτα στη μηχανη.

Βαζε μπουφαν αντιανεμικο ή κορντουρα χειμερινο χωρις την επενδυση και κλειστο κρανος, ωστε να μην περναει αερας στο σωμα σου για καμια βδομαδα.

Επισης κανε κανα μπανιο θαλασσα με ηλιοθεραπεια. Δεν θα πιστεψεις ποσο βοηθαει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτά που λέει ο gkourmoul,εκτός από το μπάνιο.Αν έχεις πνευμονία,δε θα το συνιστούσα με τίποτα.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εχει πνευμονια ... να παει σε νοσοκομειο...

Για απλο κρυωμα μιλησα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εχει πνευμονια ... να παει σε νοσοκομειο...

Για απλο κρυωμα μιλησα

Το είπα γιατί λέει κάτι σαν πνευμονία έχει,στο πρώτο πόστ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τοσο ακριβή? πάνω κάτω εκέι είναι όλες!

Στην Transalp μου κόστισε 40 ευρώ και στο σκούτερ 17, κι οι δυο ψηλές με εξαιρετική ανεμοκάλυψη. Για αυτό που είναι, είναι ακριβή, αυτό λέω. Τώρα η αγορά κινείται βέβαια με βάση το πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις. Αν έδωσες 5-6 χιλιάδες ευρώ για τη μηχανή, δεν θα τσιγκουνευτείς 90 ευρώ για μια ζελατίνα, έστω κι αν σ' αυτόν που την έφτιαξε κόστισε 5-10.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην Transalp μου κόστισε 40 ευρώ και στο σκούτερ 17, κι οι δυο ψηλές με εξαιρετική ανεμοκάλυψη. Για αυτό που είναι, είναι ακριβή, αυτό λέω. Τώρα η αγορά κινείται βέβαια με βάση το πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις. Αν έδωσες 5-6 χιλιάδες ευρώ για τη μηχανή, δεν θα τσιγκουνευτείς 90 ευρώ για μια ζελατίνα, έστω κι αν σ' αυτόν που την έφτιαξε κόστισε 5-10.

Δίκιο έχεις!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Givi είναι?

Μοιάζει με αυτην http://www.hondabike...products_id=223

Αυτη ειναι, εγω την εβαλα απο τοτε που αγορασα την μηχανη, οταν την εβγαλα κανα δυο φορες δεν την παλευα με τιποτα σε ταξιδι.

1.82 ειμαι -> http://www.mybike.gr/topic/61968-%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81/page__st__255

Να την βαλεις. Ασχημο μου φαινεται το μηχανακι οταν λειπει πλεον.

Τροποποιήθηκε από τον Σάτυρος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε όχι ρε παιδιά το Hornet άσχημο χωρίς ζελατίνα.ειδικά με αυτές που έχετε ποστάρει.είπαμε να λέμε τη γνώμη μας,αλλά όχι και έτσι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω την ζελατινα της givi στο χορνετακι...κανει δουλεια μεχρι τα 140...μου δινει δηλαδη 20 χλμ+ καθως χωρις αυτην την παλευω μεχρι τα 120 ,μετα αρχιζω να παλευω με τον αερα....Κατα καποιο τροπο στελνει τον αερα πανω απο το κρανος οταν ειναι τοποθετημενη στη μηχανη.... Να προσθεσω βεβαια οτι ειμαι γυρω στο 1.70 αρα παιζει και αυτο τον ρολο του...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δες αυτό της Baracuda. Δεν χαλάει την εμφάνιση και κάνει δουλειά.

Αλλά στην περίπτωση σου δεν βοηθάει τίποτα τέτοιο... Απέφυγε την μηχανή μέχρι να γίνεις καλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δες αυτό της Baracuda. Δεν χαλάει την εμφάνιση και κάνει δουλειά.

Αλλά στην περίπτωση σου δεν βοηθάει τίποτα τέτοιο... Απέφυγε την μηχανή μέχρι να γίνεις καλά.

μηχανή τώρα δεν έχει! απλά το σκέφτομαι και για το χειμώνα που τα κρυολογήματα είναι πιο συχνά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τα κρυολογήματα (χειμώνας ή μη) δεν νομίζω να κάνει κάτι η ζελατίνα σε "γυμνή" μηχανή!

εδιτ. Ειπώθηκε και παραπάνω μάλλον με τον εξοπλισμό αναβάτη θα πρέπει να ψαχτείς

Τροποποιήθηκε από τον brutos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τα κρυολογήματα (χειμώνας ή μη) δεν νομίζω να κάνει κάτι η ζελατίνα σε "γυμνή" μηχανή!

εδιτ. Ειπώθηκε και παραπάνω μάλλον με τον εξοπλισμό αναβάτη θα πρέπει να ψαχτείς

να κυκλοφορώ με το χειμερινο dainese και 33 βαθμους??? την άμεση έκθεση της θωρακικής κοιλότητας στον αέρα με 80 -100 κμ θέλω να αποφύγω!

Τροποποιήθηκε από τον cris_cb

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να κυκλοφορώ με το χειμερινο dainese και 33 βαθμους??? την άμεση έκθεση της θωρακικής κοιλότητας στον αέρα με 80 -100 κμ θέλω να αποφύγω!

...δλδ τα κρυολογήματα με τους 33 βαθμούς τα έπαθες;

...όπως σου έχουν απαντήσει και παραπάνω είναι δύσκολο με μια μικρή ζελατίνουλα να μην δέχεσαι αέρα!!

..άσε που υπάρχει και θερινός εξοπλησμός αναβάτη και δεν εννοώ βατραχοπέδιλα και μάσκα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα