GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Ρε Μανωλιό δε μου το δανείζεις του χρόνου να του κάνω 3-4 χιλιάδες χιλιόμετρα να τελειώσει το στρώσιμο; 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Η να μου το δώσεις τώρα που θα κατέβω να στα κάνω σε 2 βδομαδούλες;;; 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Όταν κατέβει θα το θέλει για τον εαυτό του. :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 ε ας ανέβει αυτός πρώτα,εγώ πάω σε 10 μερούλες. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Η να μου το δώσεις τώρα που θα κατέβω να στα κάνω σε 2 βδομαδούλες;;; Άν έχεις χρόνο κάποια μέρα,θα έρθω απ'τα μέρη σ΄,να με παρς,να πάμε Μύρινα με το δικό μου. :P ε ας ανέβει αυτός πρώτα,εγώ πάω σε 10 μερούλες. Παίζει να πας εσύ πρώτος Ρε Μανωλιό δε μου το δανείζεις του χρόνου να του κάνω 3-4 χιλιάδες χιλιόμετρα να τελειώσει το στρώσιμο; Άμα είμαι και 'γω πάνω... :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Άν έχεις χρόνο κάποια μέρα,θα έρθω απ'τα μέρη σ΄,να με παρς,να πάμε Μύρινα με το δικό μου. :P Γιατί να το κάνω αυτό στον εαυτό μου ρε;; Παίζει να πας εσύ πρώτος Αυτό είπα.το άλλα είναι ας ανέβεις εσύ πρώτα.......και παρτο! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Έχεις τάσεις αυτοκτονίας; :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) Έχεις τάσεις αυτοκτονίας; :P έλα μου ντε...Πρόσεξε τι λέει εντομεταξύ,να έρθει απο τα μέρη μου να τον πάρω να πάμε βόλτα με το δικό του.Ποτς γκένεν αυτό;;;;; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 9 , 2013 από τον Gen.Markus Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Έχεις τάσεις αυτοκτονίας; :P Έχει χάρη που δεν έχω κανένα πιστόλι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Έχει χάρη που δεν έχω κανένα πιστόλι με αυτό παίζει να σε πήγαινα!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 έλα μου ντε...Πρόσεξε τι λέει εντομεταξύ,να έρθει απο τα μέρη μου να τον πάρω να πάμε βόλτα με το δικό του.Ποτς γκένεν αυτό;;;;; Για να κάνω και 'γω λίγη βόλτα.Μου αρέσει η διαδρομή προς το χωριό σ'.Εμένα δεν με σκέφτεσαι ; με αυτό παίζει να σε πήγαινα!! Με αυτό δεν θα με έβλεπες καν :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Για να κάνω και 'γω λίγη βόλτα.Μου αρέσει η διαδρομή προς το χωριό σ'.Εμένα δεν με σκέφτεσαι ; άμα είναι σε σκεφτώ βρε να σε πάω με το δικό μου! :shoot: :crazy: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Δεν έχω ανέβει ποτέ σε τετρακύλινδρο.Ωραία θα 'ναι. ^_^ Μου αρέσει το hornet. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεν έχω ανέβει ποτέ σε τετρακύλινδρο.Ωραία θα 'ναι. ^_^ Μου αρέσει το hornet. καλα θα είναι,ειδικά αν μου θυμίσεις στον γυρισμό,να μπώ στην στροφή μετά το αεροδρόμιο,όπως μπήκα πέρσυ με τον φίλο μου τον Αντώνη! δε θα θες να ξανανέβεις μετά πιστευω Τροποποιήθηκε Ιούλιος 9 , 2013 από τον Gen.Markus Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Ωχ,ωχ,ωχ.Τέτοια λέγε με,να κόψω εισητήριο απο...χθες. Για δείξε καμία φωτό,αν έχεις πρόχειρα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Απο τη στροφή δε παίζει που,να τη βρω;;;Ένα θα σου πω την πήρα με 110.άκουγα από μακρυά φωνές αγγέλων να φωνάζουν κόψε τέκνο μου... αλλα τελικά ήταν ο Αντωνάκης που φώναζε κόψε γ@μω το κέρατο μου!!! Ενημερωτικά είναι για πας με 60-70... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) Όχι,απο το hornet εννοούσα,αλλά θυμήθηκα...Την είχες ποστάρει αλλού http://www.mybike.gr...ost__p__1514037 Με 110 ; Δηλαδή,παίζει να σε περάσω απο εσωτερική και να μην το παρς χαμπάρ' Το πολύ-πολύ,να μπω μέσα στο βενζινάδικο. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 9 , 2013 από τον Μανώλης93 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) η απλά πάιζει να φύγεις στην ευθεία για πλάκα και γω στο τσακ τη γλίτωσα δε το κατάλαβα,αλλιώς θα έβαζα! έλα πάρε μία έξω απο το σπίτι στο νησί Τροποποιήθηκε Ιούλιος 9 , 2013 από τον Gen.Markus 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Αφού δεν τον ξέρς καλά τον δρόμο βρε τφέκ',που πας ; :lol: Πρόσεχε,γιατί μια φορά,λίγο πριν το Βάρος,έφυγε λίγο η πίσω,μέσα στην στροφή. Είχε χώμα ο δρόμος,είχε και καμία 38αριά βαθμούς...Δεν θέλει πολύ να φύγεις φέτα μέσα σε κανένα χωράφ' 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Μανωλιό στο δικό σου δε συγκρατούνται τα άλογα ρε. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Άσε,άσε Η Honda δίνει ονομαστικά άλογα,κάπου στα 11.Δεν λέει όμως και τους ταύρους Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Δεν είναι DCT όμως... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Αφού δεν τον ξέρς καλά τον δρόμο βρε τφέκ',που πας ; :lol: Πρόσεχε,γιατί μια φορά,λίγο πριν το Βάρος,έφυγε λίγο η πίσω,μέσα στην στροφή. Είχε χώμα ο δρόμος,είχε και καμία 38αριά βαθμούς...Δεν θέλει πολύ να φύγεις φέτα μέσα σε κανένα χωράφ' χαχαχ το κακό είναι ότι το ξέρω τον δρόμο,απλά είχα εξτασιαστεί! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 έλα πάρε μία έξω απο το σπίτι στο νησί Έκανες έντιτ και την είδα τώρα :P Εργαλείο B) Ωχχχ,έχεις και mivv Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 εμ τί σκέτο θα το άφηνα να κλαίει που δε κάνει μπριμ μπριμ 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες