Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Δε μ'αρέσνε και πολύ τούτα τα πράματα. Πα' να κάνω μπάνιο.Σε κάνα μσάωρο 'δω θα 'μαι παλ' Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Σα δε ντρέπεσαι ρε γατί.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Δεν άργησα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Καλώς το γατί. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 πολύ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γιώργο,μπράβο για την φυσική.Άντε να δούμε και τα υπόλοιπα... υ.γ.:Τώρα πήρα μπροστά :P πολύ... εεεε,όχι πολύ.Το ξέρω ότι μπορείτε να ζήσετε και χωρίς εμένα.Δεν υπάρχει πρόβλημα. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 9 , 2013 από τον Μανώλης93 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Προς το παρόν μένει άλλο ένα και μετά τέλος. :D Πέμπτη μεσημέρι τελειώνω και λογικά Τρίτη φεύγω για χωριό. :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Καλή επιτυχία Γιώργο.Άντε να δούμε τι θα κάνει και ο Πετράν,με τόσες ποτάρες που καταναλώνει Θα πάει και θα γράψει ''βλέπω κύκλους'' Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Δεν έχει τελειώσει αυτός ακόμα την εξεταστική; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Δεν νομίζω.Πάντως εχθές,πρέπει να έγραψε ένα μάθημα και να του έμεινε ακόμα ένα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Ε εντάξει καλά είναι... Και εγώ σε 40 ώρες θα είμαι σε διακοπές. :P :P 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Εγώ θα επιστέψω πιο αργά και έχω κάψει ήδη μια φλάντζα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Λογικά χωριό θα πάω την Τρίτη περίπου... :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Εγώ δεν ξέρω πότε :( Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Εεε θα πας κάποτε... Και θα σε περιμένει και ο τάφος σου... :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 λίγα λόγια για το ψοφήμι του γατιού!! χαχαχαχ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Κάθε μέρα,βλέπω απο κανένα cbfάκι.Εχθές είδα ένα άσπρο,σήμερα ένα σαν το δικό μου...Μια φορά είχα δει μέσα σε μία ώρα,2-3 κοκκινα :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Και εγώ βλέπω συχνά... Ένα κόκκινο είναι πολύ συχνά παρκαρισμένο στο σταθμό του μετρό και το βλέπω αρκετές φορές όταν πηγαίνω. :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Καλά είναι,αλλά σαν το δικό μου...κανένα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Πόσα χιλιόμετρα έχει το δικό σου; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Δεν θυμάμαι.Κάτω απο 9k Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Και πόσο καιρό το έχεις; Καινούριο το 'χες πάρει ε; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 καλά ρε Μανώλ' δε το τσουλάς καθόλου; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) Και πόσο καιρό το έχεις; Καινούριο το 'χες πάρει ε; Δεν θυμάμαι.Κάπου στο '10 πρέπει να το είχα Ναι,καινούριο. καλά ρε Μανώλ' δε το τσουλάς καθόλου; Προς το παρόν,όχι πολύ.Αλλά βλέπεις,είναι τεράστια η Λήμνος... :P Τροποποιήθηκε Ιούλιος 9 , 2013 από τον Μανώλης93 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 χαχαχα ναι είναι και αυτό... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες